1. osu!community
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
posted
This beatmap was submitted using in-game submission on 24 September 2017 at 22:23:51

Artist: Rhodanthe*
Title: Happy*Pretty*Clover
Source: きんいろモザイク Pretty Days
Tags: happy pretty clover yuiko meis clauson kin-iro kiniro mosaic kinmoza kinmosa ova きんモザ opening movie short ver cut tanaka manami 田中真奈美 alice cartelet アリス・カータレット nishi asuka 西明日香 oomiya shinobu 大宮忍 taneda risa 種田梨沙 komichi aya 小路綾 uchimiya yumi 内山夕実 inokuma youko 猪熊陽子 touyama nao 東山奈央 kujou karen 九条カレン tv size op
BPM: 182
Filesize: 4582kb
Play Time: 01:42
Difficulties Available:
  1. 4K Easy Lv. 5 - 4Key (1,38 stars, 337 notes)
  2. 4K Hard Lv. 15 - 4Key (2,87 stars, 932 notes)
  3. 4K Insane Lv. 20 - 4Key (3,72 stars, 1121 notes)
  4. 4K Normal Lv. 10 - 4Key (2 stars, 601 notes)
  5. 7K Easy Lv. 6 - 7Key (1,37 stars, 345 notes)
  6. 7K Hard Lv. 18 - 7Key (3,15 stars, 1043 notes)
  7. 7K Insane Lv. 24 - 7Key (4,13 stars, 1238 notes)
  8. 7K Normal Lv. 12 - 7Key (2,14 stars, 671 notes)


Download: Rhodanthe* - Happy*Pretty*Clover
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Mapset: Rivals_7 | Hitsound: Rivals_7 | Background Edit: Rivals_7


Protastic101 | Julie


Audio cut by me from the full version because I cant find any HQ OP ver lol
le metadata: http://www.kinmosa.com/products/music.html
BG source: https://images8.alphacoders.com/728/728137.png

#Standalonemapper ftw xdxdxd

Testplayers
  1. Animerge
  2. Lenfried
  3. Arcwinolivirus


Modder
  1. Weber
  2. Achsanlovers
  3. Mai932
  4. Shiro-neechan
  5. Another Lie
  6. deetsiu
  7. JesusMD24
  8. Amichii
  9. Alberiansyah
  10. ajeemaniz
  11. Asherz007
  12. Bicondova-
  13. dkingo
  14. Kivicat
  15. misternopal
  16. JztCallMeRon
  17. DudeHacker
  18. Ari Knight
  19. Verniy_Chan
  20. Protastic101
  21. Julie
posted
yo

1/2/3/4

4K Easy Lv. 5

00:01:895 (1895|3,2225|1) - Feels like these should be Ctrl-G for pitch

00:07:334 (7334|0) - This on (3) and 00:07:499 (7499|2) - on (2) since I'm pretty sure the LN's pitch is lower than the note of the singer's last note here
(even if you disregard this kind of nitpicky change, I still feel 00:07:499 (7499|2) - should be on (2) since the pitch difference between it and 00:09:477 (9477|2) - should be fixed and it kind of fixes it automatically.)

00:49:203 (49203|3,49203|2) - These would work better starting on the white tick ahead (00:49:367 -) on the vocalist's note instead of the start of the drum roll since it's more impactful.

00:53:983 (53983|1) - Might work better on 2 since it sounds SLIGHTLY different from 00:53:653 (53653|0) -

00:53:653 (53653|0) - Not having a note here seems like a waste.


4K Normal Lv. 10

00:01:895 (1895|1,2225|3) - Same as Easy.

00:09:477 (9477|3,10137|1) - Would work better pitch-wise on (2,3)

Rest of the difficulty seems fine.


Sorry for small mod but that's all i'm capable of playing, good luck!
posted

Weber wrote:

yo

1/2/3/4

4K Easy Lv. 5

00:01:895 (1895|3,2225|1) - Feels like these should be Ctrl-G for pitch

00:07:334 (7334|0) - This on (3) and 00:07:499 (7499|2) - on (2) since I'm pretty sure the LN's pitch is lower than the note of the singer's last note here
(even if you disregard this kind of nitpicky change, I still feel 00:07:499 (7499|2) - should be on (2) since the pitch difference between it and 00:09:477 (9477|2) - should be fixed and it kind of fixes it automatically.)

00:49:203 (49203|3,49203|2) - These would work better starting on the white tick ahead (00:49:367 -) on the vocalist's note instead of the start of the drum roll since it's more impactful.

00:53:983 (53983|1) - Might work better on 2 since it sounds SLIGHTLY different from 00:53:653 (53653|0) - its pretty slightly that I cant even notice the different. so i think i'll stay with it xD

00:53:653 (53653|0) - Not having a note here seems like a waste. that would be quite much. all the doubles are for cymbal emphasis here


4K Normal Lv. 10

00:01:895 (1895|1,2225|3) - Same as Easy.

00:09:477 (9477|3,10137|1) - Would work better pitch-wise on (2,3)

Rest of the difficulty seems fine.


Sorry for small mod but that's all i'm capable of playing, good luck!
Others are fixed. Thanks for mod \:D/
posted
err. . .

Mod4Check ? idk lol :v saya terlalu ngarep keknya :v

btw avatarnya mantep, izin save, mana tau bisa pake

Kinmozaaaaa~~!!
[General]

- mungkin volume hitsound bisa dinaikkan ke 40% ?

- percayalah, semua orang yg ngeoshh udah punya HS yg "normal-hitfinish" apalagi yg main pakai skin default :u

- preview time lebih enak kalau mulai dari 00:54:230 - biar vocal "seiipai" lebih kedengar jelas.

- 01:27:939 - pls ini udah ending song, gaperlu dikasih kiai :v

Column : 1>7

[4K Easy]

- 00:01:565 - mungkin bisa dibuat seperti ini? https://osu.ppy.sh/ss/7554758 ini membuat variasi vocal nya (aitainaa, aitanee)

- 00:12:774 (12774|1) - move to col 4 ? soalnya 00:12:444 (12444|0) - udah pakai tangan kiri terus ada lagi 00:12:774 (12774|1) - jadi susah dong buat pemula :3

- 00:38:159 (38159|0,38818|2) - bentar bentar, di 00:27:279 - dan 00:27:939 - kan gak dikasih 2 note. kok di 00:38:159 - dan 00:38:818 - dikasih? padahal suara nya sama.

- 00:41:126 (41126|1) - move to col 3 ?

- 00:42:939 (42939|3) - berat sebelah mang, move to col 2 ?

- 00:49:203 (49203|3) - buat emphasize drumnya kan? menurutku pemula lebih suka dengerin vocal dari pada yg laen so pindahin ke 00:49:367 -

- 00:53:653 (53653|0,53818|3,53983|0) - pindahin [2.3.2] aja.

- 00:54:312 - dibuat LN aja dan berhenti di 00:54:642 - . daripada kosong.

- 00:55:301 (55301|0) - move to col 3 ?

- 01:00:246 - pls ini simbal nya kecil banget, 1 note aja cukup.

- 01:05:192 (65192|0) - move to col 2 ? make it more flow . . .

- 01:14:587 (74587|3) - berat sebelah lagi mang, move to col 2 ?

[7K Easy]

hmm . . . ini map 7K pertama kah?

- 00:11:785 (11785|4) - move to col 6 ? kan pitch nya sama dengan 00:11:455 (11455|5) -

- 00:44:093 (44093|4) - move to col 3 ? make it more balance.

- 00:45:576 (45576|3) - move to col 3 ?

- 00:49:203 (49203|2) - alesan nya sama kek 4K EZ tadi.

- 00:53:653 (53653|5) - move to col 7 ? kan vocal nya chachacha apalah gitu sama. *anjir gimalah cara ngebilang nya

- 00:54:312 - sama kek 4K EZ.

- 01:00:246 (60246|3) - tampak nya col 7 terlihat kosong, move to col 7 ?

- 01:04:367 - dibuat gini mungkin? https://osu.ppy.sh/ss/7554806

- 01:38:488 (98488|1) - bentar, harusnya simbal kan?

wadoo dah kurang konsen gegara full mod di 4k ez :v

[Hitsound]

Rivals_7 wrote:

Hitsound diff is not for mod!
gak peduliiiii

oke yg saya mod cuman HS nya :v

- 00:12:115 (12115|3,12197|2) - pls ini seharusnya drum-hitnormal

- 00:15:411 (15411|1) - drum-hitnormal ?

- 00:17:966 (17966|2) - ga perlu dikasih hitsound ini, biarkan dia konsisten dgn kick, drum dan simbal.

- 00:20:686 (20686|1) - drum-hitnormal ?

- 00:49:450 (49450|2) - ga perlu ada HS ini.

- 01:05:109 (65109|2,65274|1) - ini juga.

- 01:10:631 (70631|2) - drum-hitnormal ?

- 01:38:488 (98488|1) - seharusnya ini normal-hitfinish ini. lagian musik nya mendukung juga :3

[4K Normal]

wadoo konsentrasi dah mulai ngilang

- 00:06:181 (6181|0) - move to col 2 ?

- 00:12:115 - mungkin bisa dibuat gini ? https://osu.ppy.sh/ss/7554835

- 00:17:060 - ni pattern mirip sama 00:15:741 - monggo di susun lagi :3

- 00:48:873 (48873|1,49038|1) - move to col 3 ? pitch nya beda dgn 00:48:543 (48543|1) -

- 00:49:203 (49203|3) - jadikan note ?

- 01:15:576 (75576|3,75906|0) - pls disini gak ada suara, jadikan note sadja . . .

- 01:21:181 (81181|1) - delete? disini kan cuman fokus pada kick dan drum saja..


capek ah, sisa nya urus sendiri :3

good luck ~

btw ni post sempat ngilang, syukur sempat copy semua tadi :V
posted

AchsanLovers wrote:

err. . .

Mod4Check ? idk lol :v saya terlalu ngarep keknya :v pretty effective

btw avatarnya mantep, izin save, mana tau bisa pake Nep punya saia :<

Kinmozaaaaa~~!!
[General]

- mungkin volume hitsound bisa dinaikkan ke 40% ? doesnt sound necessary but yea okey

- percayalah, semua orang yg ngeoshh udah punya HS yg "normal-hitfinish" apalagi yg main pakai skin default :u tapi yg lain kan bukan golongan "normal" ada yg "drum" juga >:D

- preview time lebih enak kalau mulai dari 00:54:230 - biar vocal "seiipai" lebih kedengar jelas. ok

- 01:27:939 - pls ini udah ending song, gaperlu dikasih kiai :v Musiknya masih rada intens :u

Column : 1>7

[4K Easy]

- 00:01:565 - mungkin bisa dibuat seperti ini? https://osu.ppy.sh/ss/7554758 ini membuat variasi vocal nya (aitainaa, aitanee) self rearrange to follow the pitch

- 00:12:774 (12774|1) - move to col 4 ? soalnya 00:12:444 (12444|0) - udah pakai tangan kiri terus ada lagi 00:12:774 (12774|1) - jadi susah dong buat pemula :3

- 00:38:159 (38159|0,38818|2) - bentar bentar, di 00:27:279 - dan 00:27:939 - kan gak dikasih 2 note. kok di 00:38:159 - dan 00:38:818 - dikasih? padahal suara nya sama. yg pertma ngikut piano oktaf rendah, yg kedua gitar xd. liat aja yg pertama itu pake drum-hitnormal, yg kedua pake hitclap

- 00:41:126 (41126|1) - move to col 3 ? kalo dilihat dari struktur gk ada masalah sih gini juga :/

- 00:42:939 (42939|3) - berat sebelah mang, move to col 2 ?

- 00:49:203 (49203|3) - buat emphasize drumnya kan? menurutku pemula lebih suka dengerin vocal dari pada yg laen so pindahin ke 00:49:367 -

- 00:53:653 (53653|0,53818|3,53983|0) - pindahin [2.3.2] aja. perasaan sama aja :u

- 00:54:312 - dibuat LN aja dan berhenti di 00:54:642 - . daripada kosong. emm nah. ngikut piano aja disini

- 00:55:301 (55301|0) - move to col 3 ?

- 01:00:246 - pls ini simbal nya kecil banget, 1 note aja cukup. emphasis :>

- 01:05:192 (65192|0) - move to col 2 ? make it more flow . . . udh flow ini. reflect - 01:04:367 (64367|3,65192|0) -

- 01:14:587 (74587|3) - berat sebelah lagi mang, move to col 2 ? menurut w gk sih :>

[7K Easy]

hmm . . . ini map 7K pertama kah? ku bikin 7K cuma di GD doang lel. yg pertama ada sih cuma itu udh 2 tahun lalu :v

- 00:11:785 (11785|4) - move to col 6 ? kan pitch nya sama dengan 00:11:455 (11455|5) -

- 00:44:093 (44093|4) - move to col 3 ? make it more balance. udh balance imo

- 00:45:576 (45576|3) - move to col 3 ? didnt really see the difference imo

- 00:49:203 (49203|2) - alesan nya sama kek 4K EZ tadi.

- 00:53:653 (53653|5) - move to col 7 ? kan vocal nya chachacha apalah gitu sama. *anjir gimalah cara ngebilang nya

- 00:54:312 - sama kek 4K EZ. ^

- 01:00:246 (60246|3) - tampak nya col 7 terlihat kosong, move to col 7 ? sengaja terstruktur https://puu.sh/uGHkQ/9dc5c195f4.png

- 01:04:367 - dibuat gini mungkin? https://osu.ppy.sh/ss/7554806 nup. pen ngebedain trumpetnya aja

- 01:38:488 (98488|1) - bentar, harusnya simbal kan?

wadoo dah kurang konsen gegara full mod di 4k ez :v

[Hitsound]

oke yg saya mod cuman HS nya :v

- 00:12:115 (12115|3,12197|2) - pls ini seharusnya drum-hitnormal nah. coba dengerin pake 0% fx. suaranya beda dari drumhitnormal imo

- 00:15:411 (15411|1) - drum-hitnormal ? ANJIR KENAPA JADI NORMAL HITNORMAL??!?!?!

- 00:17:966 (17966|2) - ga perlu dikasih hitsound ini, biarkan dia konsisten dgn kick, drum dan simbal. ada suara cdrumHclap keras disitu jadi rada g enak aja kalo diignore

- 00:20:686 (20686|1) - drum-hitnormal ?

- 00:49:450 (49450|2) - ga perlu ada HS ini. still have loud noise imo

- 01:05:109 (65109|2,65274|1) - ini juga. ^

- 01:10:631 (70631|2) - drum-hitnormal ? sounds like a clap for me

- 01:38:488 (98488|1) - seharusnya ini normal-hitfinish ini. lagian musik nya mendukung juga :3

[4K Normal]

wadoo konsentrasi dah mulai ngilang

- 00:06:181 (6181|0) - move to col 2 ? shield looks acceptable for me

- 00:12:115 - mungkin bisa dibuat gini ? https://osu.ppy.sh/ss/7554835 monoton imo

- 00:17:060 - ni pattern mirip sama 00:15:741 - monggo di susun lagi :3

- 00:48:873 (48873|1,49038|1) - move to col 3 ? pitch nya beda dgn 00:48:543 (48543|1) - sounds same to me :/

- 00:49:203 (49203|3) - jadikan note ?

- 01:15:576 (75576|3,75906|0) - pls disini gak ada suara, jadikan note sadja . . . wait. ada kok di gue, emang kecil sih

- 01:21:181 (81181|1) - delete? disini kan cuman fokus pada kick dan drum saja..


capek ah, sisa nya urus sendiri :3 wkwkwk

good luck ~

btw ni post sempat ngilang, syukur sempat copy semua tadi :V :v
Thx for mod :D no reply = fix xD
posted
Hi Om Rival!~
Nih Req Modnya~ |1|2|3|4|


4K Insane Lv. 20

00:10:631 - Ini bukan di line merah ini suaranya hit di 1/6 00:10:576 (10576|0) -
00:10:466 (10466|2) - Bukan Ghost Note??
00:17:884 (17884|1) - Stack 6 ini Om pindahin aj di kolom 4
00:19:532 (19532|1) - Biar Balance ga sama posisinya kyk 00:19:203 (19203|1) - Pindahin di kolom 3
01:08:653 (68653|0,68653|2,68653|1) - Knp 3?? agk awkward kalo 3 .. mending hapus 1 di kolom 3
01:38:159 (98159|0,98159|1) - Kalo ini tambahin 1 lg karena terompetnya keras dan hitnya kesanya biar ga sama ama kyk 01:37:994 (97994|2,97994|1) - yg ga ada suara terompetnya


7K Insane Lv. 24 |1|2|3|4|5|6|7|

00:31:153 (31153|5) - Ini pindahin di kolom 2
00:44:093 (44093|1,44093|5,44422|4,44422|2,44422|6,44422|3) - Bagian sini knp ga LN jg di kolom 1?
00:44:752 (44752|0) - Kalo apply diatas ini pindahin di kolom 4


Done!
Well Nice Mapset ..
Pola 4K ama 7Knya rasanya kyk kembar gt ya XD
GL Moga Ranked XD :)
posted
Hello :) Mod Request :)

Mod Request



[General]
  1. BPM: OK
  2. Offset: OK
  3. AiMod: OK
  4. Audio: OK
  5. Background: OK
  6. Preview Point: OK


4k/7k P A T T E R N - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

[4k Easy]
  1. 00:12:279 - i hear a snare sound here. I guess you need to add one note to emphasize the snare sound.
  2. 00:49:367 (49367|3) - you emphasize the vocal sound? if not i think the starting of LN is here 00:49:203 -


[7k Easy]
  1. 00:12:279 - as i said in 4k Easy, I guess you need to add one note.


[4k Normal]
  1. 00:12:115 (12115|2,12197|0,12279|3,12362|1) - i suggest to change this pattern into trill (3-2-3-2). I guess it's good start for into.


[4k Hard]
  1. 00:16:235 - add one note to recognize the pattern you use like this 00:13:433 (13433|3,13433|2,13598|1,13598|2,13763|3,13763|0) - 00:14:752 (14752|3,14752|2,14917|1,14917|0,15082|2,15082|3) -
  2. 00:17:389 (17389|2,17554|2) - this one too but add it in column 1
  3. 00:57:115 (57115|1) - this one too....
  4. 00:57:197 (57197|2) - remove this one...just use chord pattern in this part...


[4k Insane]
  1. 00:16:235 - add one note here to recognize the pattern you're using like this 00:13:433 (13433|3,13433|0,13598|2,13598|1,13763|0,13763|1,13763|3) -
Nice BG (Alice 8-) ) Goodluck :)
posted

Mai9392 wrote:

Hi Om Rival!~
Nih Req Modnya~ |1|2|3|4|


4K Insane Lv. 20

00:10:631 - Ini bukan di line merah ini suaranya hit di 1/6 00:10:576 (10576|0) - emm gk deh. rasanya lebih pas d situ
00:10:466 (10466|2) - Bukan Ghost Note?? low piano
00:17:884 (17884|1) - Stack 6 ini Om pindahin aj di kolom 4 pindahin dikit deh xd
00:19:532 (19532|1) - Biar Balance ga sama posisinya kyk 00:19:203 (19203|1) - Pindahin di kolom 3 cukup balance imo. kalo distack, tapi pitchnya beda :u
01:08:653 (68653|0,68653|2,68653|1) - Knp 3?? agk awkward kalo 3 .. mending hapus 1 di kolom 3 big crash tho :u
01:38:159 (98159|0,98159|1) - Kalo ini tambahin 1 lg karena terompetnya keras dan hitnya kesanya biar ga sama ama kyk 01:37:994 (97994|2,97994|1) - yg ga ada suara terompetnya rada low suaranya jadi kalo 3 rada aneh aja


7K Insane Lv. 24 |1|2|3|4|5|6|7|

00:31:153 (31153|5) - Ini pindahin di kolom 2 terlalu berat di tangan kiri :u
00:44:093 (44093|1,44093|5,44422|4,44422|2,44422|6,44422|3) - Bagian sini knp ga LN jg di kolom 1? biar simetris sama pattern bawahnya toh :u
00:44:752 (44752|0) - Kalo apply diatas ini pindahin di kolom 4 well nah :>


Done!
Well Nice Mapset ..
Pola 4K ama 7Knya rasanya kyk kembar gt ya XD perasaan doang :v
GL Moga Ranked XD :)
Thx mzdidint apply shiro yet since i'm kinda busy so maybe tomorrow xD

Shiro-neechan wrote:

Hello :) Mod Request :)

Mod Request



[General]
  1. BPM: OK
  2. Offset: OK
  3. AiMod: OK
  4. Audio: OK
  5. Background: OK
  6. Preview Point: OK


4k/7k P A T T E R N - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

[4k Easy]
  1. 00:12:279 - i hear a snare sound here. I guess you need to add one note to emphasize the snare sound. I dont think i will use double for snare here since mostly i double for cymbal
  2. 00:49:367 (49367|3) - you emphasize the vocal sound? if not i think the starting of LN is here 00:49:203 - Instrument sounds hard to time due to awkward spacing between the note before so its simplified to the white line instead


[7k Easy]
  1. 00:12:279 - as i said in 4k Easy, I guess you need to add one note. ^


[4k Normal]
  1. 00:12:115 (12115|2,12197|0,12279|3,12362|1) - i suggest to change this pattern into trill (3-2-3-2). I guess it's good start for into. hmmm sounds pretty hard to execute in this tier level imo


[4k Hard]
  1. 00:16:235 - add one note to recognize the pattern you use like this 00:13:433 (13433|3,13433|2,13598|1,13598|2,13763|3,13763|0) - 00:14:752 (14752|3,14752|2,14917|1,14917|0,15082|2,15082|3) -
  2. 00:17:389 (17389|2,17554|2) - this one too but add it in column 1 uh this one nope. already too cramped because of LN on 4
  3. 00:57:115 (57115|1) - this one too....
  4. 00:57:197 (57197|2) - remove this one...just use chord pattern in this part...


[4k Insane]
  1. 00:16:235 - add one note here to recognize the pattern you're using like this 00:13:433 (13433|3,13433|0,13598|2,13598|1,13763|0,13763|1,13763|3) -
Nice BG (Alice 8-) ) Goodluck :)
Thx :D
posted
A request from



Key
1 | 2 | 3 | 4
Green: Mostly just a simple suggestion, can be ignored but consider it.
Orange: A concern, might want to revise and check it through.
Red: Critical point, revise thoroughly and implement changes.

7K Lv. 24
00:06:181 - add note ke 7? ngikut suara piano
00:12:115 (12115|6,12115|3,12115|0,12197|4,12197|1,12279|5,12279|2,12362|4,12362|1) - mungkin jadi gini buat konsistensi pitch

01:04:862 - kiai endnya kalo menurut gw yak, lebih cocok disitu
4K Lv. 20
00:11:785 - change SV ke x1.50
00:11:950 - add x0.75 SV
00:12:115 - add x1.00 SV

SV buat part sini 00:32:389 - sampai 00:33:378 - pakai code ini
32389,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
32637,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
32719,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
32966,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
33049,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
33296,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
33378,-100,4,2,1,40,0,0

itu diatas cuma mainin tempat aja, tapi hasilnya lebih enak

Mungkin cukup sampai sini aja :3
Tambahan: itu SV di 4k insane dicopy ke 7k insane aja, biar konsisten sesama jenis diff :v
posted

Hello

NM from my queue!

[o!mania] deetsiu's queue! [NM & M4M & GD]


1,2,3,4



4K Normal Lv. 10
00:06:181 (6181|0) - Move to 2
00:44:917 (44917|2) - ^
01:10:631 (70631|2,70796|1) - Ctrl + H
01:22:334 (82334|0) - Move to 2
01:22:994 (82994|3) - Move to 3
01:42:444 (102444|1,102444|3) - Delete
posted

Another Lie wrote:

A request from



Key
1 | 2 | 3 | 4
Green: Mostly just a simple suggestion, can be ignored but consider it.
Orange: A concern, might want to revise and check it through.
Red: Critical point, revise thoroughly and implement changes.

7K Lv. 24
00:06:181 - add note ke 7? ngikut suara piano
00:12:115 (12115|6,12115|3,12115|0,12197|4,12197|1,12279|5,12279|2,12362|4,12362|1) - mungkin jadi gini buat konsistensi pitch
aaa no jack la:u
01:04:862 - kiai endnya kalo menurut gw yak, lebih cocok disitu gk jauh beda sih so i prefer like this instead xd
4K Lv. 20
00:11:785 - change SV ke x1.50
00:11:950 - add x0.75 SV
00:12:115 - add x1.00 SV
tadinya pernah buat kek gini tapi rasanya g cocok pas mau ke drumrollnya so yea...
SV buat part sini 00:32:389 - sampai 00:33:378 - pakai code ini
32389,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
32637,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
32719,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
32966,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
33049,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
33296,-66.6666666666667,4,2,1,40,0,0
33378,-100,4,2,1,40,0,0

itu diatas cuma mainin tempat aja, tapi hasilnya lebih enak o ye bisa sih xd

Mungkin cukup sampai sini aja :3
Tambahan: itu SV di 4k insane dicopy ke 7k insane aja, biar konsisten sesama jenis diff :v ntahla. pegnnya sih di 7K SV less biar gampang dibaca lel
Sip Thx :D

deetsiu wrote:

Hello

NM from my queue!

[o!mania] deetsiu's queue! [NM & M4M & GD]


1,2,3,4



4K Normal Lv. 10
00:06:181 (6181|0) - Move to 2
00:44:917 (44917|2) - ^ nope. intended
01:10:631 (70631|2,70796|1) - Ctrl + H nope. more balanced like this
01:22:334 (82334|0) - Move to 2 sounds no problem for now imo
01:22:994 (82994|3) - Move to 3 ^
01:42:444 (102444|1,102444|3) - Delete nope. kick
Thx c:
posted
Haiii Rivalyn, It's Jesus Christ
1/2/3/4/5/6/7


7K Insane Lv. 24
00:12:609 (12609|0) - move to 4 and 00:12:650 (12650|1,12692|2,12733|3) - move it to left
00:54:642 (54642|6,54683|5,54725|4,54766|0,54807|1,54848|2,54889|3,54931|4) - Same^

Mmm nice map

¿?
why am i modding?

but well... it's closed ewe


GL~
posted
Allo

Click
[4K EZ]
  1. 00:32:060 - add note? buat vocal biar ini ngena 00:32:389 (32389|3,32719|2,33049|1) -
  2. 00:33:543 (33543|0) - ganti LN? Drum roll
  3. 00:38:159 (38159|3,38818|0) - salah penempatan. Harusnya turun 1/1s sama kyak 00:27:279 (27279|2,27939|1) -
  4. 01:02:225 (62225|2) - ke 2?
  5. 01:10:301 (70301|2) - delete?
  6. 01:15:741 - add LN or cut and add LNs disini.

    [4K NM]
  7. 00:08:653 - add viano?
  8. 00:09:312 - ^
  9. 00:17:060 (17060|0,17060|3,17225|1,17389|2,17554|0,17719|3,17719|1) - ctrl+H? bedain sama 00:15:741 (15741|3,15741|0,15906|1,16071|2,16235|0,16400|1,16400|3) -
  10. 00:32:719 (32719|2) - ke 2
  11. 00:33:049 (33049|2) - ke 1
  12. 00:38:159 (38159|0,38818|3) - sama kyak diff EZ
  13. 00:49:203 (49203|3) - 1/2s LN. 00:49:367 (49367|0) - normal note . 00:49:367 (49367|0) - add 1/2s LNs . drum roll
  14. 00:53:488 - missing note kyak 00:52:829 (52829|0,53159|0) -
  15. 01:11:785 (71785|1) - ke 1? bedain sama 01:12:444 (72444|2,72444|1) -

    [4k HD]
  16. 00:09:312 (9312|1,9312|0) - piano? kalo iya ini kok ngga ada? 00:09:642 -
  17. 00:33:378 (33378|2,33378|1) - bedain sama 00:32:389 (32389|2,32389|1,32719|2,32719|1,33049|1,33049|2) -
  18. 01:02:389 (62389|1) - 1/2s LNs? lengkapin this violin 01:02:554 (62554|3,62719|0) -
  19. 01:02:554 (62554|3,62719|0,64367|2) - ^
  20. 01:05:027 (65027|1,65027|0) - delete or 1 note is enough
  21. 01:05:274 (65274|3,65439|1) - delete? then add note di 01:05:356 -
  22. 01:10:631 (70631|1) - 1/2s LNs for violin

    [4K IN]
  23. 00:06:840 - knp di ignore?
  24. 00:09:642 - sama kyak HD
  25. 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|3,12609|2,12650|0,12692|1,12733|2) - stairs aja pls
  26. 00:17:554 (17554|0,17884|1) - swap
  27. 00:49:450 (49450|0,49450|1) - delete satu
  28. 01:05:439 (65439|3) - delete. ga keras jg lagian
  29. 01:10:631 (70631|2,70631|3) - dibuat 1/2s LN salah satu
  30. 01:19:367 (79367|3) - cut here 01:19:697 - then add new LNs


Goodluck

Check This map pls. https://osu.ppy.sh/s/560734
Thanks~
Ga dimasukin list cek brati ga jadi dicek ye? TwT
posted

JesusMD24 wrote:

Haiii Rivalyn, It's Jesus Christ
1/2/3/4/5/6/7


7K Insane Lv. 24
00:12:609 (12609|0) - move to 4 and 00:12:650 (12650|1,12692|2,12733|3) - move it to left its already comfy
00:54:642 (54642|6,54683|5,54725|4,54766|0,54807|1,54848|2,54889|3,54931|4) - Same^ rearranged

Mmm nice map

¿?
why am i modding?

but well... it's closed ewe


GL~
Thx c:

Amiichii wrote:

Allo

Click
[4K EZ]
  1. 00:32:060 - add note? buat vocal biar ini ngena 00:32:389 (32389|3,32719|2,33049|1) - emm itu sebenernya perkusi :>
  2. 00:33:543 (33543|0) - ganti LN? Drum roll
  3. 00:38:159 (38159|3,38818|0) - salah penempatan. Harusnya turun 1/1s sama kyak 00:27:279 (27279|2,27939|1) - oh gk emang sengaja. yg pertama itu low piano, yg kedua gitar. variasi aja :>
  4. 01:02:225 (62225|2) - ke 2?
  5. 01:10:301 (70301|2) - delete? emm nah
  6. 01:15:741 - add LN or cut and add LNs disini. idk. sounds pretty tricky

    [4K NM]
  7. 00:08:653 - add viano?
  8. 00:09:312 - ^ ehh nope. biar fokus ke trompet aja
  9. 00:17:060 (17060|0,17060|3,17225|1,17389|2,17554|0,17719|3,17719|1) - ctrl+H? bedain sama 00:15:741 (15741|3,15741|0,15906|1,16071|2,16235|0,16400|1,16400|3) -
  10. 00:32:719 (32719|2) - ke 2
  11. 00:33:049 (33049|2) - ke 1
  12. 00:38:159 (38159|0,38818|3) - sama kyak diff EZ same
  13. 00:49:203 (49203|3) - 1/2s LN. 00:49:367 (49367|0) - normal note . 00:49:367 (49367|0) - add 1/2s LNs . drum roll
  14. 00:53:488 - missing note kyak 00:52:829 (52829|0,53159|0) - udh ketutup sama trompet so no need more
  15. 01:11:785 (71785|1) - ke 1? bedain sama 01:12:444 (72444|2,72444|1) - gk mau stack sama pattern diatasnya :u

    [4k HD]
  16. 00:09:312 (9312|1,9312|0) - piano? kalo iya ini kok ngga ada? 00:09:642 -
  17. 00:33:378 (33378|2,33378|1) - bedain sama 00:32:389 (32389|2,32389|1,32719|2,32719|1,33049|1,33049|2) - it captures th drum pretty okay imo
  18. 01:02:389 (62389|1) - 1/2s LNs? lengkapin this violin 01:02:554 (62554|3,62719|0) -
  19. 01:02:554 (62554|3,62719|0,64367|2) - ^
  20. 01:05:027 (65027|1,65027|0) - delete or 1 note is enough
  21. 01:05:274 (65274|3,65439|1) - delete? then add note di 01:05:356 - ada sedikit suara kick disitu imo
  22. 01:10:631 (70631|1) - 1/2s LNs for violin

    [4K IN]
  23. 00:06:840 - knp di ignore? terlalu deket krn LN wall xd
  24. 00:09:642 - sama kyak HD
  25. 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|3,12609|2,12650|0,12692|1,12733|2) - stairs aja pls sma aja lel
  26. 00:17:554 (17554|0,17884|1) - swap emm nah.... kick pitchnya sama tuh
  27. 00:49:450 (49450|0,49450|1) - delete satu pretty big noises here
  28. 01:05:439 (65439|3) - delete. ga keras jg lagian emphasisi
  29. 01:10:631 (70631|2,70631|3) - dibuat 1/2s LN salah satu
  30. 01:19:367 (79367|3) - cut here 01:19:697 - then add new LNs emmm no? already follows the current melody


Goodluck

Check This map pls. https://osu.ppy.sh/s/560734
Thanks~
Ga dimasukin list cek brati ga jadi dicek ye? TwT
else applied. thx for mod :D
posted
Hai... ini yang kemarin maaf telat :'v

4K Normal Lv. 10
Ini menurut saya jadi kalau gk mau di apply ya gk usah :v
  1. Delete 00:13:268 (13268|2) - 00:14:587 (14587|1) - 00:15:906 (15906|2) - 00:17:225 (17225|1) - 00:18:543 (18543|2) - 00:19:862 (19862|0) - 00:21:181 (21181|3) - 00:21:181 (21181|3) -
    Lagian kan itu normal bagian awalnya agak di mudahin ajalah :v
  2. https://osu.ppy.sh/ss/7668549 bagian ini mending di buat gini https://osu.ppy.sh/ss/7668551 menurut ane :v
4K Hard Lv. 15
  1. Note ini 00:06:181 (6181|3) - coba ganti jadi note panjang sampai 00:06:510
  2. Yang ini 00:07:334 (7334|1) - samain kaya note 00:08:653 (8653|1,8708|2) - kayak gini
  3. Ini apa ya? salah atau emang gitu? 00:43:296 (43296|0) -
  4. 01:20:686 (80686|3) - samain kayak note atas 01:20:851 (80851|1) -
  5. 01:25:054 (85054|3,85137|2,85219|1) - hapus aja menurut saya hapus aja :v
  6. kayaknya buat gini aja deh soalnya ane samain kayak yang bawa
4K Insane Lv. 20
  1. 00:06:840 jangan diabaikan ini isi aja :v
  2. stairs yang ini 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|3,12609|2,12650|0,12692|1,12733|2) -
    mending kayak gini sama kayak soundnya 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|1,12609|2,12650|3,12692|2,12733|1) -
  3. Kalau ininya 2 00:21:345 (21345|1,21345|0) - atasnya juga harus 2 00:21:510 (21510|2) -
  4. 00:43:296 (43296|3,43296|2) - ini apalagi gk ada soundnya gan :V menurut ane :v
  5. 00:49:367 (49367|3) - buat 2 gan
  6. 00:59:752 (59752|3) - sama kayak bawah dibuat 2
  7. 01:05:274 (65274|3) - dibuat 2 juga


Kalau menurut agan gk pas gk usah di apply aja makasih :v
posted
Done<<<
posted

Alberiansyah wrote:

Hai... ini yang kemarin maaf telat :'v

4K Normal Lv. 10
Ini menurut saya jadi kalau gk mau di apply ya gk usah :v
  1. Delete 00:13:268 (13268|2) - 00:14:587 (14587|1) - 00:15:906 (15906|2) - 00:17:225 (17225|1) - 00:18:543 (18543|2) - 00:19:862 (19862|0) - 00:21:181 (21181|3) - 00:21:181 (21181|3) -
    Lagian kan itu normal bagian awalnya agak di mudahin ajalah :v ah. itu semua buat penyeimbang melody :u
  2. https://osu.ppy.sh/ss/7668549 bagian ini mending di buat gini https://osu.ppy.sh/ss/7668551 menurut ane :v rearrange
4K Hard Lv. 15
  1. Note ini 00:06:181 (6181|3) - coba ganti jadi note panjang sampai 00:06:510 rada kurang balance imo
  2. Yang ini 00:07:334 (7334|1) - samain kaya note 00:08:653 (8653|1,8708|2) - kayak gini hmm gk ada piano di 1/6 kayak yg kamu tunjukin itu toh
  3. Ini apa ya? salah atau emang gitu? 00:43:296 (43296|0) - Grace notes. semacam buat ngecover gema dari drumnya
  4. 01:20:686 (80686|3) - samain kayak note atas 01:20:851 (80851|1) - kurang balance :'
  5. 01:25:054 (85054|3,85137|2,85219|1) - hapus aja menurut saya hapus aja :v ada suara la :'
  6. kayaknya buat gini aja deh soalnya ane samain kayak yang bawa [img]https://osu.ppy.sh/ss/7668613%20Dikit%20rearrange[/img]
4K Insane Lv. 20
  1. 00:06:840 jangan diabaikan ini isi aja :v jgn la :u overmap
  2. stairs yang ini 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|3,12609|2,12650|0,12692|1,12733|2) -
    mending kayak gini sama kayak soundnya 00:12:485 (12485|1,12527|0,12568|1,12609|2,12650|3,12692|2,12733|1) - nyaman kek gini imo
  3. Kalau ininya 2 00:21:345 (21345|1,21345|0) - atasnya juga harus 2 00:21:510 (21510|2) - dah dua itu. kan berdampingan sama LN
  4. 00:43:296 (43296|3,43296|2) - ini apalagi gk ada soundnya gan :V menurut ane :v ada ey :u
  5. 00:49:367 (49367|3) - buat 2 gan sengaja itu. krn yg lainnya snare. cuma ini yg kick
  6. 00:59:752 (59752|3) - sama kayak bawah dibuat 2 sama. udh 2 juga
  7. 01:05:274 (65274|3) - dibuat 2 juga also same as above


Kalau menurut agan gk pas gk usah di apply aja makasih :v
oke thx c:
posted
simple mod, how to metadata in anime song aaaa

1 / 2 / 3 / 4
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

[4K EZ]
00:06:840 (6840|1) - remove? monorhythm the vocal for ez diff
00:37:829 (37829|1) - move to 1, 00:38:159 (38159|0) - to 3, better hand balance i think?
01:05:521 (65521|3) - wouldn't stack this with the next ln
01:09:642 (69642|2,69807|0) - ctrl + H, reverse the pr, then 01:10:137 (70137|3) - avoid the stack
01:38:159 (98159|2,98983|3) - move to 1 col to left to avoid stack?

[7K EZ]
00:06:840 (6840|0) - remove, same reason as 4K EZ , then 00:07:005 (7005|4,7334|2) - move this 1 column to left
00:22:005 (22005|0,22170|4) - move 1 col to right, 2 & 6 before 7 5 3 1

00:37:829 (37829|3,38159|1,38488|3,38818|5) - https://puu.sh/v45Bs/523aa13334.png could do this for interesting pattern

01:04:862 (64862|5,65027|3) - feels biased in the spacebar, move to 7 & 6 respectively

01:26:620 (86620|1) - move to 1, looks awkward

decent EZ diff

[4K & 7K NM]
basically every part (mostly kiai) is kind of bland since you doesn't layers the trumpet instrument, those spacing at 00:13:928 - etc feels awkward.. unless you're doing drum-style map, highly recommend to layer some of the trumpet sounds as well.

exception at 01:16:071 - to 01:21:345 - where the drum is more dominant

otherwise couldn't find a major problem in 4K

[7K NM]
00:14:257 (14257|0) - can remove to emphasize the trumpet
01:29:422 (89422|6) - ^

unless you're trying to map a drum-style in the 7K, mapping both trumpet & drum feels like the layering goes scattered everywhere

lemme continue later, my head gets hurt again
posted
Hey there! From a mod queue. :)

Just a quick general note on the diff naming. I see you've got both Lv. and EZ/NM/etc. Wouldn't it be better just to use one of these conventions?

I am... not too experienced in modding 7k, but we'll see how this goes.

Oh, have a strain map for 4K Insane Lv.20 because pink bars are completely useless.

0|1|2|3|4|5|6 (because that's the way they get pasted from the editor)

7k Easy Lv.6
Just going to note that col 0 goes unused for the first 7 seconds.
  1. 00:06:840 (6840|0) - Remove to follow just vocals?
  2. 00:09:477 (9477|4) - to col 2 for pitch relevancy on the trumpets? (I assume that's what you're trying to follow.)
  3. 00:25:631 (25631|1) - Move to col 2? Just a suggestion, but this col goes unused for a little bit.
  4. 00:33:543 (33543|0,33543|4,33873|6,33873|2) - Copy pattern from 4k. Feels a little better to highlight the held trumpets here.
  5. 00:43:598 (43598|5) - Make LN to next LN? (following the held vocals)
  6. 00:43:763 (43763|3) - I understand there's something here, but it's almost inaudible. Consider removing?
  7. 01:03:873 (63873|6,64038|5) - Move one column left for hand symmetry?
  8. 01:13:433 (73433|2) - Make a double?
  9. 01:15:411 (75411|0) - Split into 2 1-beat LNs to follow the vocals?
7k Normal Lv. 12
  1. I feel like you need to map the trumpet syncopation at 00:21:840.
  2. 00:33:049 (33049|2,33049|1) - One of these notes should be in a different column to reflect the pitch change in the vocals.
  3. 00:45:906 (45906|2) - Change col for vocal pitch change?
  4. Map something at 01:00:082. Both vocals and trumpets are moving around here, so I don't think this should be missed.
  5. 01:15:576 (75576|3,75906|2) - Not really a fan of these LNs... How about making these normal notes and 01:15:411 (75411|1,75741|6) LNs instead to reflect the vocals?

Either my eyes are playing tricks on me, or I can't really find anything else to make a comment on.


As for 7K HD... I don't feel I can give a good enough mod to be of much use.

In any case, hope this helps and best of luck in getting this ranked! :)
I will get you to have a look at my map eventually...
posted

ajeemaniz wrote:

simple mod, how to metadata in anime song aaaa

1 / 2 / 3 / 4
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

[4K EZ]
00:06:840 (6840|1) - remove? monorhythm the vocal for ez diff
00:37:829 (37829|1) - move to 1, 00:38:159 (38159|0) - to 3, better hand balance i think? hmm moved two notes before to be more balanced then, this one already cool imo
01:05:521 (65521|3) - wouldn't stack this with the next ln
01:09:642 (69642|2,69807|0) - ctrl + H, reverse the pr, then 01:10:137 (70137|3) - avoid the stack
01:38:159 (98159|2,98983|3) - move to 1 col to left to avoid stack? stack is rather far imo. i believe its doable

[7K EZ]
00:06:840 (6840|0) - remove, same reason as 4K EZ , then 00:07:005 (7005|4,7334|2) - move this 1 column to left
00:22:005 (22005|0,22170|4) - move 1 col to right, 2 & 6 before 7 5 3 1

00:37:829 (37829|3,38159|1,38488|3,38818|5) - https://puu.sh/v45Bs/523aa13334.png could do this for interesting pattern

01:04:862 (64862|5,65027|3) - feels biased in the spacebar, move to 7 & 6 respectively

01:26:620 (86620|1) - move to 1, looks awkward

decent EZ diff

[4K & 7K NM]
basically every part (mostly kiai) is kind of bland since you doesn't layers the trumpet instrument, those spacing at 00:13:928 - etc feels awkward.. unless you're doing drum-style map, highly recommend to layer some of the trumpet sounds as well. i do that once ever since before i uploaded this map. but it somehow goes up to H icon (7K goes buffed into 2,24, which is close lol). kick-kick-drum mapping oriented are too boring when played too. Might repattern this if there's more concern. but imo the break still make sense with 1/2 break every 1/1 measures here.

exception at 01:16:071 - to 01:21:345 - where the drum is more dominant

otherwise couldn't find a major problem in 4K

[7K NM]
00:14:257 (14257|0) - can remove to emphasize the trumpet
01:29:422 (89422|6) - ^ somehow feel off with the latter pattern making the rythm is kinda not clear because random breaks (its a synth btw so)

unless you're trying to map a drum-style in the 7K, mapping both trumpet & drum feels like the layering goes scattered everywhere thinks its not really obligatory to really focused in one rhythm choice. its like how I mapped on my latest ranked map in january (dat Pony). if you can maintain the rhythm choices with sensible breaks, its should be a-ok

lemme continue later, my head gets hurt again

Asherz007 wrote:

Hey there! From a mod queue. :)

Just a quick general note on the diff naming. I see you've got both Lv. and EZ/NM/etc. Wouldn't it be better just to use one of these conventions? i found that EZ/NM diffnaming only are kinda too mainstream lol

I am... not too experienced in modding 7k, but we'll see how this goes.

Oh, have a strain map for 4K Insane Lv.20 because pink bars are completely useless.

0|1|2|3|4|5|6 (because that's the way they get pasted from the editor)

7k Easy Lv.6
Just going to note that col 0 goes unused for the first 7 seconds.
  1. 00:06:840 (6840|0) - Remove to follow just vocals?
  2. 00:09:477 (9477|4) - to col 2 for pitch relevancy on the trumpets? (I assume that's what you're trying to follow.)
  3. 00:25:631 (25631|1) - Move to col 2? Just a suggestion, but this col goes unused for a little bit.
  4. 00:33:543 (33543|0,33543|4,33873|6,33873|2) - Copy pattern from 4k. Feels a little better to highlight the held trumpets here. i think the current one is already pretty unique. I dont want to really stick with 4K patterning for a 7K (well its not obligatory anyways)
  5. 00:43:598 (43598|5) - Make LN to next LN? (following the held vocals) its following the main tom noises. so yea had to sacrifice vocal here
  6. 00:43:763 (43763|3) - I understand there's something here, but it's almost inaudible. Consider removing? uhh its obviously a tom, I believe.
  7. 01:03:873 (63873|6,64038|5) - Move one column left for hand symmetry? its already symmetry in my view. also to keeping the consistency on distance column with - 01:03:543 (63543|4) -
  8. 01:13:433 (73433|2) - Make a double? i only do double in cymbal crash. in some part, clap/kick is also covered with double if the next noise is a cymbal. so the players get the emphasis correctly
  9. 01:15:411 (75411|0) - Split into 2 1-beat LNs to follow the vocals? think its going to be kinda tricky for newer players who still cant bear with their hand coordinacy
7k Normal Lv. 12
  1. I feel like you need to map the trumpet syncopation at 00:21:840. I mostly covered the percussion rather than a trumpet
  2. 00:33:049 (33049|2,33049|1) - One of these notes should be in a different column to reflect the pitch change in the vocals. ah make sense
  3. 00:45:906 (45906|2) - Change col for vocal pitch change? this one is oriented with the kicks
  4. Map something at 01:00:082. Both vocals and trumpets are moving around here, so I don't think this should be missed. well because mostly i follow percussion so........ :/ anyways rearrange something around here
  5. 01:15:576 (75576|3,75906|2) - Not really a fan of these LNs... How about making these normal notes and 01:15:411 (75411|1,75741|6) LNs instead to reflect the vocals? hitting a note while holding a vocal doesnt seem to be hand-balance-wise imo. so i think i'll keep this for now

Either my eyes are playing tricks on me, or I can't really find anything else to make a comment on.


As for 7K HD... I don't feel I can give a good enough mod to be of much use.

In any case, hope this helps and best of luck in getting this ranked! :)
I will get you to have a look at my map eventually...
Thx for the mod :D
No reply = fix
Please sign in to reply.