community forum

ClariS - Luminous -movie MIX-

posted
Total Posts
118
Topic Starter
Hinsvar
This beatmap was submitted using in-game submission on Saturday, December 29, 2018 at 12:09:45 AM

Artist: ClariS
Title: Luminous -movie MIX-
Source: 劇場版 魔法少女まどか☆マギカ
Tags: Gekijouban Mahou Shoujo Madoka☆Magica Puella Magi the Movie opening [前編] 始まりの物語 Part 1: Beginnings Zenpen Hajimari no Monogatari [後編] 叛逆の物語 Part 2: Eternal Kouhen Eien no Monogatari Clara Alice Bearizm captin1 cRyo[iceeicee] Anime Japanese
BPM: 173
Filesize: 23695kb
Play Time: 01:37
Difficulties Available:
  1. Bearizm's Insane (4.54 stars, 342 notes)
  2. captin's Insane (4.48 stars, 327 notes)
  3. cRyo's Insane (4.28 stars, 311 notes)
  4. Easy (1.43 stars, 98 notes)
  5. Hard (3.1 stars, 213 notes)
  6. Hope (4.54 stars, 288 notes)
  7. Normal (1.95 stars, 132 notes)


Download: ClariS - Luminous -movie MIX-
Download: ClariS - Luminous -movie MIX- (no video)
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
(:

Thanks to Bearizm, captin1, and cRyo[iceeicee] for their Insane guest difficulties!

non-standard diffs here (credit to Senritsu, Xinely, and Ichigaki for their guest diffs)
guineaQ
Saw this on #modreqs, but I didn't really feel like modding taiko/ctb atm

I do have one thing to point out though on cup diff, ofc no kds
00:21:410 (4) - Do you mind giving a movement on this note? When I was testplaying, it felt awkward to stand still when there was such big different sound being played, a simple nudge would suffice imo.

EDIT: god I was gonna come back and mod taiko/ctb, YOU ARE GONNA ADD STANDARD AS WELL? better choose only 2 modes lol
Topic Starter
Hinsvar
No, sorry. I believe that not giving movement actually works better to emphasize the cymbal. Thanks for visiting, though owo/
Xinely

Hinsvar wrote:

And why the hell ClariS didn't rename to ClareN wtf
rofl




  • Cup
  1. 00:02:855 (5) - kata guineaq bener sih, cymbal somehow kalo gak ada movement aneh, soalnya ctb kan maen movement, ga maen ngeclick jadi yo biasa e cymbal ada movement e, ndak usah jauh2 x:352 cukup ko
  2. 00:05:456 - bisa add note, ga kek std, recovery time ctb gak ada tp ya yg masuk akal juga
  3. 00:07:537 (1) - setidaknya kasih movement dikit kek, jadi ryuuta masih perlu buat kiri kanan, ga diem doang. tail nya x:496?
  4. 00:14:473 (2) - movement dikit doang di tail </3 x:316 buat tail nya
  5. 00:21:410 (4) - sama kek awal, coba x:352 atau atur lagi suka2 lw
  6. 00:31:814 (4) - taruh di bagian kiri, terlalu ke kanan terasa kaku tbh , x:128
  7. 00:35:283 (1) - terpaku sama spacing banget, ini ada cymbal jadi harusnya lebih jauh lage, x:384 dan arrange sisa nya
  8. 00:38:057 (1) - ini juga sama, bisa lebih jauh lagi
  9. 00:47:768 (3) - bisa lebih jauh juga, x:128 dan benerin sisanya
  10. 00:49:155 (1) - sama ^ (tp gw ga bisa kasih saran dimana, takutnya nabrak sama replacing diatas
  11. 00:54:011 (3) - rada lag movement imo, coba tail x:352 terus 00:54:705 (1) - move ke x:480, tailnya x:412
  12. 00:56:092 (2) - ga terlalu ngefek tp buat design, tailnya move ke x;288, jadi design nya keliatan lebih rapi gitu kalo dimainin (jangan lihat editor pls)
  13. 01:00:254 (1) - bisa lebih jauh, gw bisa saranin ke x:192 tp kalo lw ngerasa terlalu jauh ya kurangin aje
  14. 01:04:069 - , 01:02:681 - add note please, kerasa empty kalo snare drum di skip
  15. 01:07:883 (4) - bisa lebih jauh, dari game spacingnya terlihat sama kalo dari 1-4, jadinya boring. coba x:256
  16. 01:08:577 (1) - kalo agree sama diatas, ini di ctrl+G buat spacing
  17. 01:11:352 (1) - puji Tuhan akhirnya ngerti cymbal bisa spacing lebih dari spacing normal
  18. 01:32:855 (3) - omfg movement pleaseeeeeeee x:416

  • Salad
  1. first, keknya yg dikau kira butuh jump ini.. tbh masih bisa dicatch w/o dash (kecuali last note), coba gedein dikit lagi
  2. 00:05:976 - kan drum e kuat, map aja?
  3. 00:15:861 (1) - potential banget buat jump, x:64 please
  4. 00:17:248 (2,3,4) - tbh kek gni lebih anti jump instead of ikutin musik, gedein spacingnya please
  5. 00:22:797 (1,2,3) - ^
  6. 00:25:745 (5) - no stack please, aneh krn previous note nya ga getu.. x:64 (biar spacingnya sama kek 00:26:439 (7) - )
  7. 00:26:959 (1) - lupa pinis lw
  8. 00:31:814 - add note? gap ga 1/1 disini rasanya aneh suer.. gw jg lbh suka ikutin vocal kalo calm part soalnya paling kuat ya vocal e
  9. 00:44:994 (4) - bukan std mas, movement please http://puu.sh/eMexl.jpg
  10. 00:48:288 (5) - gedein dikit spacingnya, masih kecatch lho tanpa dash
  11. 01:00:254 (1) - dash please, x:32 terus benerin sisanya
  12. 01:08:577 (1) - masih bisa dicatch tanpa dash, gedein lagi spacingnya

oje, jadi intinya gw bisa kasih tau kalo Cup sama Salad emang pke konsisten spacing tp kalo di Cup cymbal bisa gak konsisten (lebih jauh dikit) yg bisa di catch w/o dash. Salad dah oke tp kalo mau di tambah dash 1-2 lagi lebih bagus, btw di Salad, 01:21:583 (2) - sama 01:22:450 (1) - ini lebih keliatan kek timing jump w/o dash lol , mending reduce atau dash in sekalian

ga bisa mod taiko orz
Topic Starter
Hinsvar

Xinely wrote:

Hinsvar wrote:

And why the hell ClariS didn't rename to ClareN wtf
rofl




  • Cup
  1. 00:02:855 (5) - kata guineaq bener sih, cymbal somehow kalo gak ada movement aneh, soalnya ctb kan maen movement, ga maen ngeclick jadi yo biasa e cymbal ada movement e, ndak usah jauh2 x:352 cukup ko Hmm okelah, dibikin ada gerakan, seenggaknya...
  2. 00:05:456 - bisa add note, ga kek std, recovery time ctb gak ada tp ya yg masuk akal juga \StandardMasterrace/
  3. 00:07:537 (1) - setidaknya kasih movement dikit kek, jadi ryuuta masih perlu buat kiri kanan, ga diem doang. tail nya x:496? PokoknyaDibikinAdaGerakan(tm)
  4. 00:14:473 (2) - movement dikit doang di tail </3 x:316 buat tail nya 350 deh; ini sengaja dikit banget buat nyesuaiin musik/
  5. 00:21:410 (4) - sama kek awal, coba x:352 atau atur lagi suka2 lw k kk
  6. 00:31:814 (4) - taruh di bagian kiri, terlalu ke kanan terasa kaku tbh , x:128 173 deh.
  7. 00:35:283 (1) - terpaku sama spacing banget, ini ada cymbal jadi harusnya lebih jauh lage, x:384 dan arrange sisa nya ...Pokoknya dilebarin dikit deh.
  8. 00:38:057 (1) - ini juga sama, bisa lebih jauh lagi ^
  9. 00:47:768 (3) - bisa lebih jauh juga, x:128 dan benerin sisanya ^
  10. 00:49:155 (1) - sama ^ (tp gw ga bisa kasih saran dimana, takutnya nabrak sama replacing diatas ^
  11. 00:54:011 (3) - rada lag movement imo, coba tail x:352 terus 00:54:705 (1) - move ke x:480, tailnya x:412 Oke.
  12. 00:56:092 (2) - ga terlalu ngefek tp buat design, tailnya move ke x;288, jadi design nya keliatan lebih rapi gitu kalo dimainin (jangan lihat editor pls) ^
  13. 01:00:254 (1) - bisa lebih jauh, gw bisa saranin ke x:192 tp kalo lw ngerasa terlalu jauh ya kurangin aje 1,4x DS cukup deh.
  14. 01:04:069 - , 01:02:681 - add note please, kerasa empty kalo snare drum di skip Sengaja biar gak terlalu dense.
  15. 01:07:883 (4) - bisa lebih jauh, dari game spacingnya terlihat sama kalo dari 1-4, jadinya boring. coba x:256 Mari mengatur... `-`
  16. 01:08:577 (1) - kalo agree sama diatas, ini di ctrl+G buat spacing Terlalu banyak rearranging yang udah terjadi, jadi ya...
  17. 01:11:352 (1) - puji Tuhan akhirnya ngerti cymbal bisa spacing lebih dari spacing normal PRET LOL
  18. 01:32:855 (3) - omfg movement pleaseeeeeeee x:416 Done.

  • Salad
  1. first, keknya yg dikau kira butuh jump ini.. tbh masih bisa dicatch w/o dash (kecuali last note), coba gedein dikit lagi
  2. 00:05:976 - kan drum e kuat, map aja? Oke.
  3. 00:15:861 (1) - potential banget buat jump, x:64 please Astaga kurang jauh kah... 1,9x DS cukup deh.
  4. 00:17:248 (2,3,4) - tbh kek gni lebih anti jump instead of ikutin musik, gedein spacingnya please Oke.
  5. 00:22:797 (1,2,3) - ^ ^
  6. 00:25:745 (5) - no stack please, aneh krn previous note nya ga getu.. x:64 (biar spacingnya sama kek 00:26:439 (7) - ) ^
  7. 00:26:959 (1) - lupa pinis lw ketinggalan bos
  8. 00:31:814 - add note? gap ga 1/1 disini rasanya aneh suer.. gw jg lbh suka ikutin vocal kalo calm part soalnya paling kuat ya vocal e Oke.
  9. 00:44:994 (4) - bukan std mas, movement please http://puu.sh/eMexl.jpg ;_;
  10. 00:48:288 (5) - gedein dikit spacingnya, masih kecatch lho tanpa dash Oke.
  11. 01:00:254 (1) - dash please, x:32 terus benerin sisanya ...Pokoknya ada dash deh.
  12. 01:08:577 (1) - masih bisa dicatch tanpa dash, gedein lagi spacingnya ^

oje, jadi intinya gw bisa kasih tau kalo Cup sama Salad emang pke konsisten spacing tp kalo di Cup cymbal bisa gak konsisten (lebih jauh dikit) yg bisa di catch w/o dash. Salad dah oke tp kalo mau di tambah dash 1-2 lagi lebih bagus, btw di Salad, 01:21:583 (2) - sama 01:22:450 (1) - ini lebih keliatan kek timing jump w/o dash lol , mending reduce atau dash in sekalian Oke `-`/

ga bisa mod taiko orz
Makasih kk
PatZar
apa ini?

mod req ok

offset jadi 609 / 612 agak enak ditaiko hittingnya

[Oni]
00:04:762 (3) - well ddk " masih " unrankable t/251894
00:10:138 (28,29,30) - ini apaan beb?
00:36:851 (115,116,117) - kdd is more fit for me
00:37:884 (121,122,123) - ddK masih unrankable same reason
00:48:635 (175) - k? 2/1 break terus K k , flow imo
00:55:918 (209,210,211) - sama ini juga beb
01:10:138 (281,282,283,284,285,286) - k ddk k d more fit imo :Arrow: klo di accept ganti ini jadi 01:11:005 (287,288,289,290,291) - kkkkD pls , for better strimmu

simple oni mastin good

[Muzukashii!?!??!?!]
00:01:641 (4) - delete? biar gk begitu keliatan ngeconvert diff also bagus kok soundnya klo didelet
00:53:317 (153) - d? terlalu bnyk kat disana lagian suaranya kecil
00:53:664 (154) - delete?, gk terlalu penting imo
00:54:184 (156) - k? consistent sama 00:56:612 (165) -
00:59:907 (176) - d klo mau atau gk delet, suaranya kan ngedalemin jadi pake don enak suaranya
01:04:416 (193) - try use my suggestion huehuehue https://osu.ppy.sh/ss/2576963
01:31:468 (293) - coba didelet, labih enak imo

[Kantan?!!?????????!!!!!!!?????]
00:06:496 (5) - delete?
00:58:173 (107,108) - delete? unesessari emphasize imo
00:59:907 (111) - delete juga,^ sem reson
01:04:762 (121) - delete ^
01:10:311 (132) - delete, ^
01:28:346 (168) - delete, soalnya 01:27:999 (167) - uda D

[Futsuu nih? ;w;]
gk tau ah puyeng sama futsuu gk bisa ngemod futsuu lagi ;_;

note mungkin buat aku aje :v
kantan sama futsuu 1.2 SV dong soalnya BPMnya cukup tinggi

gitu aja makasih buat mod
good luck hinsvar

Xinely wrote:

ga bisa mod taiko orz
Yauxo
Server went down and I doubleposted. pls delete
Yauxo


Hi there, coming from your request in our/my Modding Queue. Be so kind to take some minutes (or seconds, lets be honest) to answer to my mods. Dont be a dick and just "lol didnt changed stuffs hurr durr" without an explanation. If I told you something that was against your map, tell me why. This way mapper and modder both gain something.

Unrankable
Suggestion
Rather important change
Not so important change/small note or opinion
(copy paste end)

[General]
■ Will there be a video/SB soon? If no, disable Widescreen support.
[Hope]
■ 00:04:676 (2,1) - You probably want to adjust these so that ingame stacking doesnt mess these up

■ 00:02:855 (1) - Also, this one should end on the blue tick. The buildup-ish sound has 4 hits. Sliderend, 2 Circles and Sliderhead.

■ 00:05:976 (4,1) - If this is supposed to be a blanket, shame on you D:
■ 00:54:531 (6) - Have this be a blanket with the previous two Circles?
■ 01:03:028 (1) - I think that ctrl+g'ing (and maybe slightly adjusting it) would result in a better flow. 4 -> 1 feels rather "meh" to play for me, and the changed Slider would have some nice effect on going towards 2



■ 01:16:554 (6,7,8,9) - I think it'd be awesome if you could shape it more like this (so that the stream catches the players movement a bit more)

■ I really like this diff :3
[Madoka]
■ 00:18:635 (3) - Shouldnt the NCs in this part sit on the one I posted? (which is actually the downbeat, now that I look at it more) Moving them should be a good idea.
Affected Objects: 00:21:410 (10) - 00:24:184 (3) - 00:26:959 (8) - 00:29:733 (8) -

■ Oops, that WIP
[Hard]
■ 00:12:739 (4,1) - Blanket's off
■ 00:58:866 (1) - You could ctrl+g this one. It'd act nice with how the two Sliders before that flow + It'd add a small jump to the next Slider, which isnt all that bad, considering the music gets strong/loud there
[Easy]
■ 00:07:537 (1,2,3) - The specing is kinda messed up here
■ 00:14:473 (1) - You want this (fixed blanket)
197,234,14473,2,0,B|144:288|72:268|48:208|48:208|43:233|15:260,1,240,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:

■ 00:21:410 (1) - you maybe also want to blanket the Circle on this one
■ 00:28:346 (2) - Make these ticks equal/symmetric (the 4th tick sits on y326, which is off the grid - so if you want to fix this, either turn off gridsnap or move both to a grid coordinate)

Didnt find anything in Normal, neither much in the easier diffs. Either they're good to go or Iam a scrub. You decide :^)
Good luck
guineaQ
forum pm me when you finish the set for four game mode mod cus

Hinsvar wrote:

4-mode because YOU ONLY LIVE ONCE GUYS PLEASE DO REALIZE
Owntrolf
Easy
00:08:577 (2,3) - Whats with the DS change

Normal
Looks fine

Hard
00:20:022 (2,1) - Not really sure about the flow here
00:35:283 (1,2) - Nazistack
00:44:300 (3) - Maybe move a little bit to the right to align with 2 better
01:02:161 (2) - Maybe move the the white tick and shorten to 1/2 and put a circle where it used to start
01:16:207 (3,1) - Nazistack
01:19:676 (1,3) - Nazistack

Hope
Starting from 00:15:861 - to 00:34:936 - feels weird because you keep switching between jumps and antijumps
00:29:387 (3) - Very uncomfortable
00:40:138 (1,2,3) - I think it kills the momentum
00:56:005 (4) - I dont think its that needed
01:03:548 (2,4) - Nazistack
Ichigaki
Just reminding, the GD-er nickname should be on tags
Woah already, damn
Topic Starter
Hinsvar

Genocide wrote:

apa ini?

mod req ok

offset jadi 609 / 612 agak enak ditaiko hittingnya

[Oni]
00:04:762 (3) - well ddk " masih " unrankable t/251894 Loh? Di situ boleh kok...
00:10:138 (28,29,30) - ini apaan beb? 00:10:225 (29) dijadiin kat.
00:36:851 (115,116,117) - kdd is more fit for me Oke.
00:37:884 (121,122,123) - ddK masih unrankable same reason Well...
00:48:635 (175) - k? 2/1 break terus K k , flow imo Nggak deh; gak terasa pas sama musiknya...
00:55:918 (209,210,211) - sama ini juga beb Umm, lihat di atas.
01:10:138 (281,282,283,284,285,286) - k ddk k d more fit imo :Arrow: klo di accept ganti ini jadi 01:11:005 (287,288,289,290,291) - kkkkD pls , for better strimmu IMO pattern gitu malah kurang nyambung sama musiknya ._.

simple oni mastin good

[Muzukashii!?!??!?!]
00:01:641 (4) - delete? biar gk begitu keliatan ngeconvert diff also bagus kok soundnya klo didelet Okelah.
00:53:317 (153) - d? terlalu bnyk kat disana lagian suaranya kecil ^
00:53:664 (154) - delete?, gk terlalu penting imo Well ada instrumen yang terasa lumayan aneh kalau ditinggalin... swap 00:53:664 (154,155) aja deh.
00:54:184 (156) - k? consistent sama 00:56:612 (165) - Udah ngubah 00:54:011 (155) jadi kat duluan.
00:59:907 (176) - d klo mau atau gk delet, suaranya kan ngedalemin jadi pake don enak suaranya Don'd.
01:04:416 (193) - try use my suggestion huehuehue https://osu.ppy.sh/ss/2576963 Terlalu banyak instrumen yang dilewatin, jadi terasa gak nyaman ketika main.
01:31:468 (293) - coba didelet, labih enak imo Nope. Alasannya sama kayak (154).

[Kantan?!!?????????!!!!!!!?????]
00:06:496 (5) - delete? Done.
00:58:173 (107,108) - delete? unesessari emphasize imo (107) aja; (108) perlu untuk menekankan drum. Dan ini nge-mod diff Futsuu yah...
00:59:907 (111) - delete juga,^ sem reson Done.
01:04:762 (121) - delete ^ Saya rasa ini perlu sih untuk drum. Rasanya aneh kalau ditinggalin gitu aja.
01:10:311 (132) - delete, ^ ^
01:28:346 (168) - delete, soalnya 01:27:999 (167) - uda D Done.

[Futsuu nih? ;w;]
gk tau ah puyeng sama futsuu gk bisa ngemod futsuu lagi ;_;

note mungkin buat aku aje :v
kantan sama futsuu 1.2 SV dong soalnya BPMnya cukup tinggi Oke.

gitu aja makasih buat mod
good luck hinsvar

Xinely wrote:

ga bisa mod taiko orz

Yauxo wrote:



Hi there, coming from your request in our/my Modding Queue. Be so kind to take some minutes (or seconds, lets be honest) to answer to my mods. Dont be a dick and just "lol didnt changed stuffs hurr durr" without an explanation. If I told you something that was against your map, tell me why. This way mapper and modder both gain something.

Unrankable
Suggestion
Rather important change
Not so important change/small note or opinion
(copy paste end)

[General]
■ Will there be a video/SB soon? If no, disable Widescreen support. Yes, there will be a video. I guess I'll ask Madoka soon.
[Hope]
■ 00:04:676 (2,1) - You probably want to adjust these so that ingame stacking doesnt mess these up Pulled off a manual stacking.

■ 00:02:855 (1) - Also, this one should end on the blue tick. The buildup-ish sound has 4 hits. Sliderend, 2 Circles and Sliderhead. The red tick seems to be a better choice to end the slider, though. It just feels more natural, somehow.

■ 00:05:976 (4,1) - If this is supposed to be a blanket, shame on you D: Adjusted the circle a little bit.
■ 00:54:531 (6) - Have this be a blanket with the previous two Circles? Nope; the current position is intended to create a pattern where the spacing gets lower with every circle.
■ 01:03:028 (1) - I think that ctrl+g'ing (and maybe slightly adjusting it) would result in a better flow. 4 -> 1 feels rather "meh" to play for me, and the changed Slider would have some nice effect on going towards 2 Made a compeletely new slider instead.



■ 01:16:554 (6,7,8,9) - I think it'd be awesome if you could shape it more like this (so that the stream catches the players movement a bit more) Done.

■ I really like this diff :3 yay
[Hard]
■ 00:12:739 (4,1) - Blanket's off Adjusted.
■ 00:58:866 (1) - You could ctrl+g this one. It'd act nice with how the two Sliders before that flow + It'd add a small jump to the next Slider, which isnt all that bad, considering the music gets strong/loud there Done!
[Easy]
■ 00:07:537 (1,2,3) - The specing is kinda messed up here Damn it.
■ 00:14:473 (1) - You want this (fixed blanket) Sure.
197,234,14473,2,0,B|144:288|72:268|48:208|48:208|43:233|15:260,1,240,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:

■ 00:21:410 (1) - you maybe also want to blanket the Circle on this one ^
■ 00:28:346 (2) - Make these ticks equal/symmetric (the 4th tick sits on y326, which is off the grid - so if you want to fix this, either turn off gridsnap or move both to a grid coordinate) Tried my best to adjust this.

Didnt find anything in Normal, neither much in the easier diffs. Either they're good to go or Iam a scrub. You decide :^)
Good luck

Owntrolf wrote:

Easy
00:08:577 (2,3) - Whats with the DS change I was high.

Normal
Looks fine

Hard
00:20:022 (2,1) - Not really sure about the flow here It's okay; don't worry.
00:35:283 (1,2) - Nazistack That's how the editor goes. I'm not going to bother with this.
00:44:300 (3) - Maybe move a little bit to the right to align with 2 better Okay.
01:02:161 (2) - Maybe move the the white tick and shorten to 1/2 and put a circle where it used to start I'm following the instruments here.
01:16:207 (3,1) - Nazistack
01:19:676 (1,3) - Nazistack

Hope
Starting from 00:15:861 - to 00:34:936 - feels weird because you keep switching between jumps and antijumps Trust me, it actually plays very well. That's how the song is.
00:29:387 (3) - Very uncomfortable Fits with how the instrument here is played. I can't see how it's uncomfortable, too. Mind to explain why?
00:40:138 (1,2,3) - I think it kills the momentum Remapped.
00:56:005 (4) - I dont think its that needed It is. It's actually following an instrument sound.
01:03:548 (2,4) - Nazistack
Thanks guys!

guineaQ wrote:

forum pm me when you finish the set for four game mode mod cus

Hinsvar wrote:

4-mode because YOU ONLY LIVE ONCE GUYS PLEASE DO REALIZE
Okay!

ikr

Ichigaki wrote:

Just reminding, the GD-er nickname should be on tags
Woah already, damn
owob
Bearizm
kawawiiiii
Arcubin
mod for M4M :3

[General]
  1. uwow... full diff with full spread =w=)b approve this
  2. aku gak tau sapa yang map taiko tbh ._. so i will mod in english
  3. nothing particular on taiko =w=)b
  4. 00:03:028 (1) - this spinner is really not follow anything =w=) if it's supposed to follow guitar, it's not fit at all when playing imo. (occur in all diff)
  5. about spread :
    K :arrow: F = 0.32 SR @ 61 object differentiation
    F :arrow: M = 0.64 SR @ 119 object differentiation
    M :arrow: O= 0.88 SR @ 96 object differentiation

    good spread :) but, F :arrow: M spread jump is doublet... try re-check between F or M
[Kantan]
HPOD = 3.5 for spread?

  1. 00:12:392 (12) - change to d
  2. 00:20:022 (19) - d to follow vocal and guitar
  3. 00:25:572 (23,24) - ctrl+g to follow vocal and not overusing k in a line
  4. 00:35:283 (34) - change to d since your next object is on 1/2 beat line
  5. 00:54:705 (67,69) - well... this big object is still considerable cause it's strong downbeat :)
  6. 01:00:947 (76,77) - ctrl+g? just pointing out cause imo it's sound better
  7. 01:04:936 (83) - move to 01:05:109 - to follow vocal better
  8. 01:08:577 (88) - change to D cause 01:09:791 (90) - vocal is higher
  9. 01:10:311 (91) - you can delete this to make sure newcomer doesn't confused. well just an opinion
  10. 01:16:034 (100) - nudge 1/2 beat backward
  11. 01:25:225 (112) - D.. =w= don't overuse K with k (imo, this part can be a good place for a newcomer to learn about D and K differentiation)
  12. 01:29:387 (117) - k
[Futsuu]
  1. 00:07:537 (7) - d
  2. 00:11:872 (18) - delete... this pattern is hard to catch in futsuu diff
  3. 00:27:653 (43,44) - ctrl+g if you follow vocal, keep if you follow drum
  4. 00:29:733 (48) - d
  5. 00:38:057 (65) - change to common d for easier pattern. most futsuu player still can't read D k d pattern well
  6. 00:44:300 (78) - in my case i will try this to make a variation
  7. 00:59:907 (111) - delete
  8. 01:04:069 (120,121,122,123) - i would try kdkd
[Muzukashii]
  1. 00:10:138 - add k?
  2. 00:27:653 (67,68) - ctrl+g follow vocal better
  3. 00:47:768 (132) - d
  4. 00:51:063 (145) - d
  5. 01:05:803 (199) - D... K is overemphasized imo
  6. 01:16:901 (243) - ^
  7. 01:19:155 (251,252) - ctrl+g :3 follow vocal.. don't worry about snare btw :3 cause 01:19:676 (253) - is D
  8. 01:27:479 - add d
[Oni]
  1. 00:10:831 (32,33,34) - this triplet not intended to follow anything
  2. 00:27:653 (81) - k
  3. 00:30:774 (91,92) - ctrl+g
  4. 00:32:161 (96,98) - k
  5. 00:40:138 (133) - delete...
  6. 00:42:392 (143) - ^
  7. 00:51:236 (187) - ^
  8. 00:52:624 (193) - ^
  9. 00:59:560 (225,226,227,228,229,230) - wee... 1/3 note :3
  10. 01:07:190 (267) - D for finisher
  11. 01:11:005 (287,288,289,290,291) - kkdkD?
  12. 01:24:705 (360) - d

i think this mod is kinda nazi 'w') well nvm some of it
Topic Starter
Hinsvar

azintairin710 wrote:

mod for M4M :3

[General]
  1. uwow... full diff with full spread =w=)b approve this `-`b
  2. aku gak tau sapa yang map taiko tbh ._. so i will mod in english Saya yang nge-map kok...
  3. nothing particular on taiko =w=)b \owo/
  4. 00:03:028 (1) - this spinner is really not follow anything =w=) if it's supposed to follow guitar, it's not fit at all when playing imo. (occur in all diff) Ngikut instrumen kok... biarpun jujur gak tahu instrumen apa, tapi yang jelas bukan gitar ._.
  5. about spread :
    K :arrow: F = 0.32 SR @ 61 object differentiation
    F :arrow: M = 0.64 SR @ 119 object differentiation
    M :arrow: O= 0.88 SR @ 96 object differentiation

    good spread :) but, F :arrow: M spread jump is doublet... try re-check between F or M
[Kantan]
HPOD = 3.5 for spread?

  1. 00:12:392 (12) - change to d Kenapa? Instrumen di sini pitch-nya mendukung buat kat kok.
  2. 00:20:022 (19) - d to follow vocal and guitar Di sini pitch gitarnya justru makin tingi, jadi ya.
  3. 00:25:572 (23,24) - ctrl+g to follow vocal and not overusing k in a line Oke.
  4. 00:35:283 (34) - change to d since your next object is on 1/2 beat line ^
  5. 00:54:705 (67,69) - well... this big object is still considerable cause it's strong downbeat :)
  6. 01:00:947 (76,77) - ctrl+g? just pointing out cause imo it's sound better k.
  7. 01:04:936 (83) - move to 01:05:109 - to follow vocal better ^
  8. 01:08:577 (88) - change to D cause 01:09:791 (90) - vocal is higher ^
  9. 01:10:311 (91) - you can delete this to make sure newcomer doesn't confused. well just an opinion Cukup pindah ke 01:10:658 dan jadiin don.
  10. 01:16:034 (100) - nudge 1/2 beat backward Gak deh; instrumen di tick merah itu jauh lebih kuat.
  11. 01:25:225 (112) - D.. =w= don't overuse K with k (imo, this part can be a good place for a newcomer to learn about D and K differentiation) 01:24:531 (110) yang jadi don deh.
  12. 01:29:387 (117) - k Done.
[Futsuu]
  1. 00:07:537 (7) - d Done.
  2. 00:11:872 (18) - delete... this pattern is hard to catch in futsuu diff Dijadiin kat deh.
  3. 00:27:653 (43,44) - ctrl+g if you follow vocal, keep if you follow drum Ngikut instrumen.
  4. 00:29:733 (48) - d Done.
  5. 00:38:057 (65) - change to common d for easier pattern. most futsuu player still can't read D k d pattern well ^
  6. 00:44:300 (78) - in my case i will try this to make a variation Gak deh, di sini sengaja dibikin lebih sederhana.
  7. 00:59:907 (111) - delete Done.
  8. 01:04:069 (120,121,122,123) - i would try kdkd ^
[Muzukashii]
  1. 00:10:138 - add k? Done.
  2. 00:27:653 (67,68) - ctrl+g follow vocal better Ngikut instrumen.
  3. 00:47:768 (132) - d Done.
  4. 00:51:063 (145) - d ^
  5. 01:05:803 (199) - D... K is overemphasized imo ^
  6. 01:16:901 (243) - ^ ^
  7. 01:19:155 (251,252) - ctrl+g :3 follow vocal.. don't worry about snare btw :3 cause 01:19:676 (253) - is D Gak deh. Rasanya kurang sreg ikut vokal di sini.
  8. 01:27:479 - add d Done.
[Oni]
  1. 00:10:831 (32,33,34) - this triplet not intended to follow anything (33) dihapus.
  2. 00:27:653 (81) - k Kenapa?
  3. 00:30:774 (91,92) - ctrl+g Pitch di 00:31:121 lebih tinggi daripada 00:30:774.
  4. 00:32:161 (96,98) - k Nope; pitch instrumen di tick putih sekitar sini rasanya flat rendah, jadi bagusan don semua.
  5. 00:40:138 (133) - delete...
  6. 00:42:392 (143) - ^
  7. 00:51:236 (187) - ^
  8. 00:52:624 (193) - ^ All done.
  9. 00:59:560 (225,226,227,228,229,230) - wee... 1/3 note :3
  10. 01:07:190 (267) - D for finisher Instrumen di sini gak cukup kuat.
  11. 01:11:005 (287,288,289,290,291) - kkdkD? IMO kdkdK tetep lebih pas daripada itu.
  12. 01:24:705 (360) - d Pitch instrumen di sini lebih tinggi daripada yang di note setelahnya.

i think this mod is kinda nazi 'w') well nvm some of it
Thanks o/
Minato Yukina
Quick check for platter and rain <_<

[Platter]
00:32:508 (1) - Flip its shape and replace on ideal position.
00:37:190 (2) - Personally I wanna see more movements here, how about to ctrl + g it?
00:39:098 (2) - Move this on a bit left.
00:40:485 (3) - This one may be shorter than between (2) and (3)'s head.
00:41:699 (3,4) - ^ same as above
00:43:433 (3,1) - You can add a jump here.
01:08:577 (1,2) - ^
01:15:167 (3,4) - This one may be shorter than between (2)'s end and (3).
01:18:288 (1,2) - I wanna see more movements, how about

[Rain]
00:29:040 (3,4) - To give more movements between both, ctrl + g (4) and make a jump on between (4)'s end and 00:29:733 (1) - .
01:12:392 (5) - This one may be longer than between (5)'s end and 01:12:739 (1) - .
01:11:005 (1,2,3) - Same reason as above.
01:10:311 (2) - ^
01:16:034 (3,4) - Just ctrl + h them all.
01:17:421 (2,3) - Way too boring, why don't you add a jump here?
01:24:184 (1,2,3) -

Overall, its difficulties are easier than usual. I don't mind about the difficulty but you may consider to make less lack movements. Anyways good work!

/me runs
Marirose
Hey Hinsvar o/
from my queue
according my rules,i chose NM-HD-Ichi's MX (4K)to mod
here's the mod :)

col=1,2,3,4
00:02:335 (2335|2) - col2 this will be better
00:08:924 (8924|1) - actually this LN end at 00:09:791 -
00:11:699 - to 00:13:086 - ,why followed the drum hit?cuz you followed keyboard sound before,http://puu.sh/eUbn3/44323ef483.jpg this is my advice :)
00:13:086 (13086|3) - end at 00:15:514 -
00:13:606 (13606|1,14473|1,14994|2) - meaningless short LN,remove
00:18:635 (18635|0) - bass end at 00:21:063 -
00:21:410 (21410|0) - end at 00:23:664 -
00:24:184 (24184|0) - this one end at 00:25:225 -


make sure which sound you followed with in easy diff plz,for example 00:27:306 (27306|0,27653|0,27999|0) - are hithat sound,but why you catch 00:28:866 (28866|1) - this keyboard sound here?it will make the pattern mess up,so youd better to check all map by yourself :)

btw,http://puu.sh/eUc1Z/8945cee13e.jpg there're also much meaningless greenline,remove them in timing plz

00:34:936 (34936|3,35283|0) - they all bass sound right?but why started follow the 00:36:150 (36150|1,36323|3) - keyboard here? then you 00:37:017 (37017|1,37190|0,37190|2) - followed the drum...very mess...

01:33:678 (93678|2) - this LN end at 01:38:360 - will be much better,and you could ignore the sound here 01:37:406 (97406|0) -
come on man,make it better,try ur best :)
00:05:456 (5456|2) - you followed the guitar here,but why ignore the sound here?00:06:843 -
so i recommand you can ignore all guitar sound
00:12:392 (12392|3,12566|2) - ctrl+g then 00:12:739 (12739|1) - move this at col1,00:12:913 (12913|2) - to col2
00:13:086 (13086|3) - this sound is until here 00:15:340 -
00:22:450 - a piano here
00:23:837 (23837|0) - why bass?you followed the piano this part right?remove!
00:24:184 - heavy piano sound,make it double
00:25:572 - try this http://puu.sh/eUcSD/cb6fb93d4d.jpg
00:26:612 - http://puu.sh/eUcY3/6e51a9e65a.jpg
00:26:959 (26959|0,27306|0,27653|0) - hithat but 00:27:999 (27999|1,28173|0,28346|2) - piano?? i recommand remove 00:28:173 (28173|0) -
00:29:560 (29560|0) - ignore this sound
00:35:283 (35283|0) - end at 00:36:670 -

much meaningless short LN,remove them

01:01:554 (61554|1) - no clearly sound here,overmap.remove
01:02:855 - miss a sound,add note here
01:07:103 (67103|2) - overmap
01:11:265 (71265|2) - ~
01:16:814 (76814|1) - a piano keyboard sound here,its okay :)
01:18:202 (78202|1) - guitar here,okay :)
01:20:976 (80976|3) - overmap
01:23:317 (83317|3) - overmap

01:25:918 (85918|0) - meaningless
01:26:265 (86265|2) - LN should end at 01:27:132 - cuz you followed guitar sound

01:31:120 (91120|2,91467|3,91640|2,91814|1,91987|0) - mess up,try http://puu.sh/eUdHv/076152d711.jpg

01:32:854 (92854|1) - just a hathit here,why LN ????

01:33:678 (93678|3) - LN started at 01:33:634 -


attention,dont forget to delete greenline in timing

make it batter :)
ichi...dont map for ICON

00:20:543 - double for the heavy piano sound
00:23:317 - ~
00:25:225 - add at 1
00:25:572 - add at 4
00:33:722 - double here(add at col3), not 00:33:895 - here( remove 00:33:895 (33895|1) -
00:37:970 (37970|3) - ignore this,use hitsound to instead for better play experience
00:59:560 (59560|0,59560|2,59676|1,59676|2,59791|1,59791|3,59907|0,59907|3,60022|2,60022|0,60138|2,60138|1) - why double....just soft keyboard sound,drop notes as stream here is okay i think
01:11:092 - to 01:11:352 - ,follow the keyboard,use single note each line is okay
01:35:065 (95065|2) - at 01:35:036 - ,unsnap
01:35:195 (95195|1) - at 01:35:209 - unsnap

check the unsnap this part

okay
nice song,take my star w/
Good Luck XD
Topic Starter
Hinsvar

Marirose wrote:

Hey Hinsvar o/
from my queue
according my rules,i chose NM-HD-Ichi's MX (4K)to mod
here's the mod :)

col=1,2,3,4
00:02:335 (2335|2) - col2 this will be better Sure.
00:08:924 (8924|1) - actually this LN end at 00:09:791 - Oh yep, right.
00:11:699 - to 00:13:086 - ,why followed the drum hit?cuz you followed keyboard sound before,http://puu.sh/eUbn3/44323ef483.jpg this is my advice :)Played with the rhythm a bit.
00:13:086 (13086|3) - end at 00:15:514 - Okay.
00:13:606 (13606|1,14473|1,14994|2) - meaningless short LN,remove They were meant to follow the seemingly-held instruments, but sure.
00:18:635 (18635|0) - bass end at 00:21:063 - Did something.
00:21:410 (21410|0) - end at 00:23:664 - ^
00:24:184 (24184|0) - this one end at 00:25:225 - Ended there.


make sure which sound you followed with in easy diff plz,for example 00:27:306 (27306|0,27653|0,27999|0) - are hithat sound,but why you catch 00:28:866 (28866|1) - this keyboard sound here?it will make the pattern mess up,so youd better to check all map by yourself :)I hope I did it correctly.

btw,http://puu.sh/eUc1Z/8945cee13e.jpg there're also much meaningless greenline,remove them in timing plz No, everything is used.

00:34:936 (34936|3,35283|0) - they all bass sound right?but why started follow the 00:36:150 (36150|1,36323|3) - keyboard here? then you 00:37:017 (37017|1,37190|0,37190|2) - followed the drum...very mess... To be honest, I don't know what instruments am I following. I don't recognize anything aside the drums and piano notes at all. I just map to what instruments I see to be the ones that will nicely emphasize the instruments while keeping the difficulty not too hard, and I choose the noticeable ones that happen to be fulfilling the criteria. I don't even know why am I mapping mania without all these knowledge. Changed the rhythm a bit, though.

01:33:678 (93678|2) - this LN end at 01:38:360 - will be much better,and you could ignore the sound here 01:37:406 (97406|0) - No. The instrument on the spot where it's currently ending is way too strong to be ignored. It can cause some real awkwardness to skip that.
come on man,make it better,try ur best :)
00:05:456 (5456|2) - you followed the guitar here,but why ignore the sound here?00:06:843 -
so i recommand you can ignore all guitar sound Played around with the rhythm.
00:12:392 (12392|3,12566|2) - ctrl+g then 00:12:739 (12739|1) - move this at col1,00:12:913 (12913|2) - to col2 Did something else.
00:13:086 (13086|3) - this sound is until here 00:15:340 - Okay, fixed.
00:22:450 - a piano here It is too unnoticeable to be mapped, IMO.
00:23:837 (23837|0) - why bass?you followed the piano this part right?remove! Sure.
00:24:184 - heavy piano sound,make it double ^
00:25:572 - try this http://puu.sh/eUcSD/cb6fb93d4d.jpg ^
00:26:612 - http://puu.sh/eUcY3/6e51a9e65a.jpg ^
00:26:959 (26959|0,27306|0,27653|0) - hithat but 00:27:999 (27999|1,28173|0,28346|2) - piano?? i recommand remove 00:28:173 (28173|0) - Did things by my own way.
00:29:560 (29560|0) - ignore this sound Done.
00:35:283 (35283|0) - end at 00:36:670 - Done.

much meaningless short LN,remove them Played around with the hold notes.

01:01:554 (61554|1) - no clearly sound here,overmap.remove Sure.
01:02:855 - miss a sound,add note here I'm sure there's nothing being played here.
01:07:103 (67103|2) - overmap Removed.
01:11:265 (71265|2) - ~ ^
01:16:814 (76814|1) - a piano keyboard sound here,its okay :)
01:18:202 (78202|1) - guitar here,okay :)
01:20:976 (80976|3) - overmap Deleted.
01:23:317 (83317|3) - overmap ^

01:25:918 (85918|0) - meaningless Changed into a single note.
01:26:265 (86265|2) - LN should end at 01:27:132 - cuz you followed guitar sound Done.

01:31:120 (91120|2,91467|3,91640|2,91814|1,91987|0) - mess up,try http://puu.sh/eUdHv/076152d711.jpg ^

01:32:854 (92854|1) - just a hathit here,why LN ???? Changed into a single note.

01:33:678 (93678|3) - LN started at 01:33:634 - Nope, it actually begins at 01:33:678. I'm starting this from a more noticeable sound.


attention,dont forget to delete greenline in timing

make it batter :)
nice song,take my star w/
Good Luck XD
Thanks!

but where's the star
Xinely

CLSW wrote:

Quick check for platter and rain <_<

[Platter]
00:32:508 (1) - Flip its shape and replace on ideal position.
00:37:190 (2) - Personally I wanna see more movements here, how about to ctrl + g it?
00:39:098 (2) - Move this on a bit left.
00:40:485 (3) - This one may be shorter than between (2) and (3)'s head.
00:41:699 (3,4) - ^ same as above
00:43:433 (3,1) - You can add a jump here.
01:08:577 (1,2) - ^ just increase the spacing since i already made hyperdash on previous (1)'s head
01:15:167 (3,4) - This one may be shorter than between (2)'s end and (3).
01:18:288 (1,2) - I wanna see more movements, how about i wanna see you instead of fix this part /runs

[Rain]
00:29:040 (3,4) - To give more movements between both, ctrl + g (4) and make a jump on between (4)'s end and 00:29:733 (1) - .
01:12:392 (5) - This one may be longer than between (5)'s end and 01:12:739 (1) - .
01:11:005 (1,2,3) - Same reason as above.
01:10:311 (2) - ^
01:16:034 (3,4) - Just ctrl + h them all.
01:17:421 (2,3) - Way too boring, why don't you add a jump here? ok normal jump
01:24:184 (1,2,3) -

Overall, its difficulties are easier than usual. I don't mind about the difficulty but you may consider to make less lack movements. Anyways good work! sir i dont want to be evil mapper again ;___;

/me runs
okay what i didnt reply means fixed, also increased some spacing for Platter and added more HDash for Rain
Thanks Baka ~
osu file format v13

[General]
AudioFilename: Luminous.mp3
AudioLeadIn: 0
PreviewTime: 59387
Countdown: 0
SampleSet: Soft
StackLeniency: 0.7
Mode: 2
LetterboxInBreaks: 0
WidescreenStoryboard: 1

[Editor]
DistanceSpacing: 1
BeatDivisor: 4
GridSize: 4
TimelineZoom: 1.8

[Metadata]
Title:Luminous -movie MIX-
TitleUnicode:Luminous -movie MIX-
Artist:ClariS
ArtistUnicode:ClariS
Creator:Hinsvar
Version:Xinely's Platter
Source:劇場版 魔法少女まどか☆マギカ
Tags:Gekijouban Mahou Shoujo Madoka Magica Hajimari no Monogatari Puella Magi The Movie Part 1 Beginnings opening Clara Alice 始まりの物語 叛逆の物語 Part 2 Eternal Eien no Monogatari Xinely Senritsu [ Madoka ] Ichigaki ichia7x
BeatmapID:607197
BeatmapSetID:265805

[Difficulty]
HPDrainRate:5.5
CircleSize:3.7
OverallDifficulty:7.8
ApproachRate:7.8
SliderMultiplier:1.45
SliderTickRate:1

[Events]
//Background and Video events
0,0,"madoka.jpg",0,0
//Break Periods
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples

[TimingPoints]
601,346.820809248555,4,2,1,40,1,0
2855,-100,4,2,1,60,0,0
13086,-100,4,2,1,50,0,0
15861,-125,4,2,1,40,0,0
26959,-100,4,2,1,50,0,0
35283,-100,4,2,1,55,0,0
38057,-100,4,2,1,60,0,0
60254,-100,4,2,1,80,0,1
82450,-100,4,2,1,80,0,0
87999,-100,4,2,1,70,0,0
89387,-100,4,2,1,75,0,0
90427,346.820809248555,5,2,1,80,1,0
92161,-100,5,2,1,50,0,0
93548,346.820809248555,4,2,1,60,1,8
93678,346.820809248555,4,2,1,60,1,0


[Colours]
Combo1 : 252,230,73
Combo2 : 255,0,255
Combo3 : 128,0,128
Combo4 : 128,128,255
Combo5 : 190,22,65

[HitObjects]
104,288,601,5,2,0:0:0:0:
184,328,947,1,2,0:0:0:0:
276,320,1294,1,0,0:0:0:0:
348,272,1641,1,2,0:0:0:0:
328,160,1988,1,2,0:0:0:0:
220,120,2335,1,0,0:0:0:0:
128,148,2508,1,2,0:0:0:0:
356,192,2855,1,4,0:0:0:0:
256,192,3028,12,4,4762,0:0:0:0:
312,236,5109,6,0,L|472:236,2,145,0|0|2,3:0|0:0|3:2,0:0:0:0:
208,270,5976,1,8,0:0:0:0:
116,216,6150,6,0,P|140:180|240:152,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
483,240,6843,2,0,P|463:300|387:348,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
288,340,7364,1,0,0:0:0:0:
104,308,7537,6,0,L|220:192,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
480,184,8231,1,2,3:2:0:0:
184,72,8577,1,10,0:0:0:0:
272,88,8751,1,0,3:2:0:0:
356,100,8924,6,0,L|428:97,1,72.5,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
280,192,9271,2,0,L|207:198,2,72.5,2|0|2,3:2|3:0|3:2,0:0:0:0:
388,240,9791,2,0,L|476:244,1,72.5,2|2,3:2|3:2,0:0:0:0:
304,304,10138,1,2,3:2:0:0:
272,316,10225,1,0,3:0:0:0:
232,324,10311,6,0,L|72:336,2,145,6|8|2,3:2|0:0|3:2,0:0:0:0:
492,240,11352,1,2,3:2:0:0:
408,256,11525,1,2,3:0:0:0:
324,236,11699,6,0,L|244:216,1,72.5,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
400,140,12046,1,0,3:0:0:0:
384,292,12392,2,0,L|296:308,1,72.5,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
152,320,12739,1,2,3:2:0:0:
240,332,12913,1,0,0:0:0:0:
8,272,13086,6,0,P|44:228|104:288,1,145,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
172,328,13606,2,0,P|220:352|264:284,1,145,8|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
148,236,14127,1,0,3:0:0:0:
424,192,14473,5,2,3:2:0:0:
116,176,14994,1,0,3:0:0:0:
352,264,15340,2,0,L|424:260,1,72.5,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
128,220,15861,6,0,L|80:344,2,116,6|0|0,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
332,248,16901,1,0,0:0:0:0:
396,248,17074,6,0,L|264:248,1,116,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,256,17595,1,0,0:0:0:0:
52,136,17768,2,0,L|192:132,1,116,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
252,148,18288,2,0,L|332:144,1,58,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
196,240,18635,6,0,L|60:236,1,116,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
156,284,19155,2,0,L|276:276,1,116
360,260,19676,1,0,0:0:0:0:
500,136,20022,6,0,L|304:144,2,174,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
192,179,21410,5,6,3:2:0:0:
332,280,21757,1,0,0:0:0:0:
492,212,22103,2,0,P|496:160|464:108,1,116
388,60,22624,6,0,P|328:76|260:56,1,116,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,40,23144,1,0,0:0:0:0:
124,96,23317,2,0,L|176:212,1,116,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,220,23837,1,0,0:0:0:0:
60,272,24184,6,0,P|36:232|52:152,1,116,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
124,132,24705,2,0,P|176:144|256:116,1,116,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,100,25225,1,0,0:0:0:0:
68,108,25572,6,0,L|156:208,1,116,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
456,312,26265,2,0,L|364:236,1,116,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
296,184,26785,1,0,0:0:0:0:
52,240,26959,6,0,L|8:176,1,72.5,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
144,176,27306,2,0,L|308:164,2,145,0|0|0,3:0|3:0|3:0,0:0:0:0:
68,256,28173,1,0,0:0:0:0:
176,276,28346,5,2,3:2:0:0:
440,144,28693,1,0,3:0:0:0:
336,168,28866,2,0,L|176:168,1,145,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
84,148,29387,1,2,3:2:0:0:
388,256,29733,6,0,P|432:256|472:156,1,145,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
376,144,30254,2,0,P|296:160|248:124,1,145,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
32,100,30947,1,2,0:0:0:0:
184,164,31121,6,0,L|296:72,1,145,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
466,171,31814,2,0,L|500:240,1,72.5,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
380,228,32161,2,0,L|344:312,1,72.5,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
116,244,32508,6,0,P|182:219|244:252,2,145,2|0|0,3:2|3:0|3:0,0:0:0:0:
28,312,33548,1,0,3:0:0:0:
160,344,33722,1,2,0:0:0:0:
324,300,33895,6,0,L|480:304,1,145,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
268,220,34589,2,0,L|108:216,1,145,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
16,212,35109,1,0,0:0:0:0:
272,140,35283,6,0,L|364:132,2,72.5,4|0|0,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
164,148,35803,2,0,L|107:103,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
208,60,36150,1,0,3:0:0:0:
304,128,36323,1,0,3:0:0:0:
32,152,36670,6,0,P|96:128|176:184,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
408,244,37190,2,0,P|343:272|277:248,1,145,2|2,3:2|3:2,0:0:0:0:
372,168,37710,2,0,L|460:152,1,72.5,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,104,37970,1,0,3:0:0:0:
320,96,38057,6,0,L|156:92,2,145,4|8|0,3:2|0:2|3:0,0:0:0:0:
180,208,39098,2,0,L|100:188,1,72.5,8|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,216,39444,6,0,L|456:168,2,145,2|8|0,3:2|0:0|3:0,0:0:0:0:
196,252,40311,1,0,3:0:0:0:
104,208,40485,2,0,L|20:216,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,296,40832,6,0,P|360:300|392:228,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
280,184,41352,2,0,L|196:144,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
372,160,41699,2,0,L|436:96,1,72.5,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
512,196,42046,1,0,0:0:0:0:
320,256,42219,6,0,P|216:276|180:236,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
380,184,42913,2,0,L|460:176,3,72.5,2|0|8|0,0:0|3:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
204,188,43606,6,0,P|116:172|68:200,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
4,268,44127,1,2,0:0:0:0:
156,320,44300,2,0,L|256:324,2,72.5,0|0|8,0:0|3:0|0:0,0:0:0:0:
380,268,44994,6,0,P|464:272|508:204,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
372,180,45514,2,0,L|208:144,1,145,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
128,216,46034,2,0,L|212:232,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,260,46381,6,0,P|420:284|484:240,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
512,188,46901,2,0,L|420:184,1,72.5,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,120,47248,2,0,L|404:104,1,72.5,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
492,72,47595,1,0,0:0:0:0:
248,120,47768,6,0,P|279:183|347:203,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
504,212,48288,1,6,3:2:0:0:
216,312,48635,1,0,3:0:0:0:
124,288,48809,2,0,L|52:288,1,72.5,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
216,192,49155,6,0,P|260:176|340:232,1,145,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
404,292,49676,1,2,0:0:0:0:
476,232,49849,1,0,3:0:0:0:
248,248,50196,2,0,L|168:228,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,184,50543,6,0,L|512:136,2,145,2|8|2,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
272,216,51409,1,0,3:0:0:0:
184,184,51583,2,0,L|92:184,1,72.5,2|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
255,265,51930,6,0,P|326:258|376:208,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
452,152,52450,2,0,L|520:216,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
356,144,52797,2,0,L|284:156,1,72.5,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
192,176,53144,1,0,0:0:0:0:
348,280,53317,6,0,P|411:309|475:279,1,145,2|4,3:2|0:0,0:0:0:0:
284,224,54011,2,0,L|211:231,2,72.5,8|2|0,0:0|3:2|0:0,0:0:0:0:
388,228,54531,1,0,0:0:0:0:
152,160,54704,6,0,P|76:160|28:212,1,145,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
268,196,55225,1,2,0:0:0:0:
176,256,55398,2,0,L|103:253,2,72.5,0|0|10,0:0|3:0|0:0,0:0:0:0:
383,292,56092,6,0,P|467:296|511:228,1,145,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
424,204,56612,2,0,L|260:168,1,145,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
188,180,57132,2,0,L|116:166,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,252,57479,6,0,P|448:276|512:232,1,145,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
376,192,57999,2,0,L|284:188,1,72.5,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
160,112,58346,2,0,L|236:96,1,72.5,0|2,3:0|3:2,0:0:0:0:
328,80,58693,1,0,0:0:0:0:
408,152,58866,6,0,P|468:160|506:234,1,145,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
412,316,59387,1,0,3:0:0:0:
264,296,59560,2,0,P|195:371|100:332,1,217.5,2|2,3:2|0:0,0:0:0:0:
336,224,60254,6,0,L|409:224,1,72.5,12|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
240,176,60601,2,0,L|156:184,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,296,60947,2,0,P|360:312|440:260,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
500,200,61468,2,0,L|408:192,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
268,116,61814,6,0,L|368:108,1,72.5,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
460,112,62161,1,2,0:0:0:0:
340,196,62335,2,0,L|268:209,2,72.5,0|0|0,3:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
72,216,63028,6,0,P|136:200|228:248,1,145,2|8,3:2|3:0,0:0:0:0:
276,292,63548,2,0,P|336:300|412:244,1,145,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
464,172,64069,1,8,0:0:0:0:
508,256,64242,1,0,0:0:0:0:
320,184,64416,6,0,L|144:184,2,145,2|8|2,3:2|0:0|3:2,0:0:0:0:
420,136,65283,2,0,L|500:136,2,72.5,0|8|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
176,108,65803,6,0,L|28:108,1,145,4|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
284,272,66496,2,0,L|456:248,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
512,224,67017,1,0,0:0:0:0:
380,172,67190,6,0,L|428:104,1,72.5,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
276,200,67537,2,0,L|336:240,1,72.5,8|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
443,287,67884,2,0,L|359:331,1,72.5,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
168,280,68231,2,0,L|221:329,1,72.5,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,232,68577,6,0,P|463:181|392:181,1,145,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
264,208,69098,2,0,L|180:196,1,72.5,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,88,69444,2,0,L|176:111,1,72.5,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
400,168,69791,6,0,L|262:213,1,145,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
172,236,70311,1,8,0:0:0:0:
76,236,70485,1,0,0:0:0:0:
208,312,70658,2,0,L|280:303,1,72.5,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,300,71005,2,0,L|436:300,2,36.25,8|0|0,0:0|3:0|3:0,0:0:0:0:
136,240,71352,6,0,L|40:240,1,72.5,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
204,180,71699,2,0,L|276:173,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
380,240,72045,2,0,P|449:254|508:216,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
400,168,72566,2,0,L|320:144,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
428,168,72912,6,0,L|488:116,1,72.5,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,64,73259,1,2,3:2:0:0:
496,232,73433,2,0,L|424:245,2,72.5,0|0|8,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
192,240,74126,6,0,P|125:213|56:228,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
236,320,74646,2,0,P|296:328|372:272,1,145,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
424,208,75167,1,8,0:0:0:0:
504,256,75340,1,0,0:0:0:0:
336,188,75514,6,0,L|160:188,2,145,2|8|2,3:2|0:0|3:2,0:0:0:0:
424,152,76381,2,0,L|496:152,2,72.5,0|8|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
127,92,76901,6,0,L|272:92,1,145,4|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
423,167,77421,2,0,L|280:188,1,145,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,224,77942,1,8,0:0:0:0:
100,216,78115,1,0,0:0:0:0:
212,268,78288,6,0,L|292:252,1,72.5,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
372,224,78635,1,8,0:0:0:0:
504,176,78809,2,0,P|420:188|372:144,1,145,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
260,104,79329,2,0,P|228:80|176:72,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
388,176,79675,6,0,P|448:172|504:248,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
400,264,80196,2,0,L|304:256,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
136,312,80716,2,0,L|217:312,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,256,81063,6,0,P|104:208|192:184,1,145,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
295,223,81583,2,0,P|379:243|431:203,1,145,2|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
348,156,82103,2,0,L|268:148,1,72.5,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
32,248,82450,6,0,L|200:268,1,145,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
328,276,82970,2,0,P|388:260|440:320,1,145,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
160,324,83491,6,0,P|112:356|24:324,1,145,6|2,3:2|0:0,0:0:0:0:
224,188,84184,2,0,L|372:176,1,145,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
276,132,84705,1,8,0:0:0:0:
448,136,84878,1,0,3:0:0:0:
40,248,85225,6,0,P|100:276|164:232,1,145,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
108,188,85745,1,2,0:0:0:0:
20,180,85918,1,0,3:0:0:0:
432,168,86265,6,0,P|369:134|301:154,1,145,4|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
232,220,86785,1,0,0:0:0:0:
324,248,86959,2,0,L|412:244,1,72.5,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,204,87306,1,10,0:0:0:0:
332,156,87479,2,0,P|292:172|212:112,1,145,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
104,88,87999,5,4,0:0:0:0:
368,288,88346,2,0,L|452:276,1,72.5,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
484,192,88693,2,0,L|412:204,1,72.5,8|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
288,168,89040,2,0,L|368:144,1,72.5,8|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
512,232,89387,6,0,L|432:228,1,72.5,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
256,216,89733,2,0,L|324:193,1,72.5,8|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
488,272,90080,2,0,L|408:288,1,72.5,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
79,274,90427,6,0,P|12:164|120:64,1,290,6|2,3:2|0:0,0:0:0:0:
300,168,91467,1,2,3:2:0:0:
96,252,91814,2,0,L|12:248,1,72.5,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
264,208,92161,6,0,L|424:204,2,145,4|0|4,3:2|0:0|3:2,0:0:0:0:
108,172,93201,2,0,L|64:112,2,72.5,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
256,192,93678,12,2,97493,0:0:0:0:
osu file format v13

[General]
AudioFilename: Luminous.mp3
AudioLeadIn: 0
PreviewTime: 59387
Countdown: 0
SampleSet: Soft
StackLeniency: 0.7
Mode: 2
LetterboxInBreaks: 0
WidescreenStoryboard: 1

[Editor]
DistanceSpacing: 1.2
BeatDivisor: 2
GridSize: 4
TimelineZoom: 1.4

[Metadata]
Title:Luminous -movie MIX-
TitleUnicode:Luminous -movie MIX-
Artist:ClariS
ArtistUnicode:ClariS
Creator:Hinsvar
Version:Xinely's Rain
Source:劇場版 魔法少女まどか☆マギカ
Tags:Gekijouban Mahou Shoujo Madoka Magica Hajimari no Monogatari Puella Magi The Movie Part 1 Beginnings opening Clara Alice 始まりの物語 叛逆の物語 Part 2 Eternal Eien no Monogatari Xinely Senritsu [ Madoka ] Ichigaki ichia7x
BeatmapID:607199
BeatmapSetID:265805

[Difficulty]
HPDrainRate:6.3
CircleSize:4
OverallDifficulty:8.8
ApproachRate:8.8
SliderMultiplier:1.68
SliderTickRate:1

[Events]
//Background and Video events
0,0,"madoka.jpg",0,0
//Break Periods
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples

[TimingPoints]
601,346.820809248555,4,2,1,40,1,0
2855,-100,4,2,1,60,0,0
13086,-100,4,2,1,50,0,0
15861,-125,4,2,1,40,0,0
26959,-111.111111111111,4,2,1,50,0,0
35283,-100,4,2,1,55,0,0
38057,-100,4,2,1,60,0,0
60254,-100,4,2,1,80,0,1
82450,-100,4,2,1,80,0,0
87999,-100,4,2,1,70,0,0
89387,-100,4,2,1,75,0,0
90427,346.820809248555,5,2,1,80,1,0
92161,-100,5,2,1,50,0,0
93548,346.820809248555,4,2,1,60,1,8
93678,346.820809248555,4,2,1,60,1,0


[Colours]
Combo1 : 252,230,73
Combo2 : 255,0,255
Combo3 : 128,0,128
Combo4 : 128,128,255
Combo5 : 190,22,65

[HitObjects]
132,260,601,5,2,0:0:0:0:
280,255,947,1,0,0:0:0:0:
68,188,1294,1,2,0:0:0:0:
424,204,1641,1,0,0:0:0:0:
232,184,1988,1,2,0:0:0:0:
472,132,2335,1,0,0:0:0:0:
312,172,2508,1,2,0:0:0:0:
32,120,2855,1,6,0:0:0:0:
256,192,3028,12,6,4762,0:0:0:0:
248,248,5109,6,0,L|344:244,1,84,0|2,3:0|0:0,0:0:0:0:
464,168,5456,2,0,L|368:168,1,84,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
216,160,5803,1,2,0:0:0:0:
320,168,5976,1,8,0:0:0:0:
136,240,6150,6,0,P|52:272|0:224,1,168,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
152,120,6670,1,0,0:0:0:0:
276,248,6843,2,0,L|366:242,1,84,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
500,152,7190,2,0,L|384:156,1,84
376,160,7450,1,0,0:0:0:0:
336,164,7537,6,0,P|256:136|160:176,1,168,2|2,3:2|3:2,0:0:0:0:
72,236,8057,1,0,0:0:0:0:
272,268,8231,2,0,L|355:264,2,84,2|0|2,3:2|0:0|3:2,0:0:0:0:
364,352,8751,1,8,0:0:0:0:
60,248,8924,6,0,P|124:196|216:212,1,168,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
495,252,9444,2,0,P|438:309|361:290,1,168,0|2,3:0|3:2,0:0:0:0:
236,260,9965,1,2,3:2:0:0:
384,140,10138,1,2,3:2:0:0:
416,148,10225,1,0,3:0:0:0:
444,168,10311,6,0,L|256:196,1,168,6|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
140,144,10832,2,0,L|336:104,1,168,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
396,96,11352,1,2,3:2:0:0:
488,136,11525,1,8,0:0:0:0:
232,228,11699,6,0,L|112:232,1,84,0|2,3:0|3:2,0:0:0:0:
296,312,12046,2,0,L|396:296,2,84,0|0|2,3:0|3:0|3:2,0:0:0:0:
40,308,12566,2,0,L|128:272,2,84,0|0|0,3:0|3:0|0:0,0:0:0:0:
304,216,13086,6,0,P|428:260|476:152,2,252,4|8|0,3:2|0:0|3:0,0:0:0:0:
56,159,14473,1,2,3:2:0:0:
400,112,14994,1,0,3:0:0:0:
252,224,15340,1,0,3:0:0:0:
460,256,15514,1,8,0:0:0:0:
16,212,15861,5,4,3:2:0:0:
192,160,16207,2,0,P|264:148|340:168,1,134.4,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
480,248,16901,1,0,0:0:0:0:
392,292,17074,6,0,P|336:304|260:280,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,268,17595,1,0,0:0:0:0:
8,208,17768,2,0,L|160:152,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
248,140,18288,1,2,0:0:0:0:
356,192,18462,1,0,0:0:0:0:
136,112,18635,6,0,L|-16:144,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,200,19155,1,2,0:0:0:0:
176,196,19329,2,0,L|242:203,1,67.2,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,168,19676,1,0,0:0:0:0:
408,200,19849,1,0,0:0:0:0:
212,108,20022,6,0,L|60:144,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,204,20543,2,0,L|432:128,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,108,21063,1,2,0:0:0:0:
472,196,21236,1,0,0:0:0:0:
153,181,21410,6,0,P|93:155|28:168,1,134.4,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
332,264,22103,2,0,P|388:264|440:200,1,134.4
296,175,22624,6,0,P|228:159|172:203,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
104,260,23144,1,0,0:0:0:0:
400,212,23317,2,0,P|400:144|344:88,1,134.4,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
248,64,23837,1,0,0:0:0:0:
168,124,24011,1,0,0:0:0:0:
360,192,24184,6,0,L|476:108,1,134.4,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
332,100,24705,2,0,L|264:64,1,67.2
440,88,25051,2,0,L|516:64,1,67.2,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,84,25398,1,0,0:0:0:0:
200,164,25572,6,0,L|40:168,1,134.4,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,120,26265,2,0,L|524:112,1,134.4,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
456,232,26785,1,0,0:0:0:0:
200,154,26959,6,0,L|128:176,1,75.5999976928712,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
304,136,27306,1,0,3:0:0:0:
468,184,27653,1,0,3:0:0:0:
196,308,27999,1,0,3:0:0:0:
288,328,28173,6,0,L|448:312,1,151.199995385742,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
508,264,28693,1,0,3:0:0:0:
280,208,29040,1,0,3:0:0:0:
483,112,29387,2,0,L|408:116,1,75.5999976928712,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
173,79,29733,6,0,L|324:64,1,151.199995385742,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
192,176,30254,2,0,L|116:183,1,75.5999976928712,0|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
268,240,30601,2,0,L|348:276,1,75.5999976928712,0|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
216,320,30947,1,2,0:0:0:0:
464,332,31121,6,0,L|313:346,1,151.199995385742,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
420,168,31814,2,0,L|332:168,1,75.5999976928712,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
192,120,32161,2,0,L|272:116,1,75.5999976928712,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
504,80,32508,6,0,L|353:95,2,151.199995385742,6|0|0,3:2|3:0|3:0,0:0:0:0:
264,44,33548,1,0,3:0:0:0:
212,100,33722,1,2,0:0:0:0:
152,152,33895,6,0,L|0:144,1,151.199995385742,0|0,3:0|3:0,0:0:0:0:
200,280,34589,1,0,3:0:0:0:
459,212,34936,2,0,L|379:212,1,75.5999976928712,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
136,128,35283,6,0,L|320:136,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
428,208,35803,2,0,L|252:232,1,168,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
164,244,36323,2,0,L|64:228,1,84,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
36,224,36583,1,0,3:0:0:0:
0,208,36670,6,0,P|72:216|112:140,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
232,56,37190,2,0,L|128:68,1,84,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
380,152,37537,2,0,P|444:172|512:104,1,168,6|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
452,60,37970,1,0,3:0:0:0:
304,88,38057,6,0,L|212:84,1,84,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
112,140,38404,1,8,0:0:0:0:
288,208,38577,2,0,P|352:236|456:180,1,168,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
512,144,39098,2,0,L|416:136,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,144,39444,6,0,P|193:94|275:104,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
148,104,39965,1,2,0:0:0:0:
416,196,40138,2,0,L|508:196,1,84,0|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
320,264,40485,2,0,L|224:252,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
4,144,40832,6,0,L|170:162,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
332,176,41352,2,0,P|368:188|415:179,1,84,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
232,68,41699,2,0,P|191:58|150:66,1,84,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
32,128,42046,1,0,0:0:0:0:
344,216,42219,6,0,P|398:275|477:262,1,168,2|10,3:2|0:0,0:0:0:0:
412,164,42739,1,0,0:0:0:0:
276,208,42913,2,0,L|192:208,1,84,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
376,164,43259,2,0,L|460:164,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
180,124,43606,6,0,L|12:127,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
112,204,44127,1,0,0:0:0:0:
184,124,44300,2,0,L|267:117,1,84,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
432,172,44647,2,0,L|348:172,1,84,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
116,168,44994,6,0,P|104:76|184:24,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
312,91,45514,2,0,P|368:115|468:59,1,168,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
348,28,46034,1,8,0:0:0:0:
504,160,46207,1,0,0:0:0:0:
216,188,46381,6,0,P|132:168|48:212,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
184,264,46901,2,0,L|296:288,1,84,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,244,47248,2,0,L|367:219,1,84,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
216,184,47595,1,0,0:0:0:0:
512,268,47768,6,0,P|452:284|372:220,1,168,2|10,3:2|0:0,0:0:0:0:
72,160,48288,2,0,L|268:120,1,168,6|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
352,104,48809,1,0,3:0:0:0:
448,164,48982,1,0,3:0:0:0:
96,88,49155,6,0,L|196:132,1,84,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
272,168,49502,1,8,0:0:0:0:
367,216,49676,2,0,P|427:248|503:176,1,168,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
384,140,50196,2,0,L|264:140,1,84,8|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
52,272,50543,6,0,P|112:308|184:252,1,168,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
72,200,51064,1,2,0:0:0:0:
312,236,51237,2,0,L|404:236,1,84,0|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
232,156,51584,2,0,L|136:144,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
480,104,51931,6,0,L|304:84,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
203,92,52451,2,0,L|111:88,1,84,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,168,52798,2,0,L|384:180,1,84,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
476,224,53145,1,0,0:0:0:0:
232,312,53318,6,0,P|128:312|96:240,1,168,2|4,3:2|0:0,0:0:0:0:
296,296,53838,1,0,0:0:0:0:
144,196,54012,2,0,L|60:196,1,84,8|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
256,224,54358,2,0,L|340:224,1,84,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
0,128,54705,6,0,L|204:124,1,168,6|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
400,192,55225,2,0,L|296:200,1,84,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
136,232,55572,2,0,L|224:272,1,84,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
328,324,55918,1,0,0:0:0:0:
0,256,56093,6,0,P|44:208|152:236,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
424,280,56613,2,0,P|355:322|277:299,1,168,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,180,57133,1,0,3:0:0:0:
512,260,57306,1,0,3:0:0:0:
232,120,57480,6,0,P|152:98|76:131,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
4,204,58000,2,0,L|44:304,1,84,0|8,3:0|0:0,0:0:0:0:
252,276,58347,2,0,L|227:195,1,84,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
136,288,58694,1,0,0:0:0:0:
332,224,58867,6,0,P|390:280|471:269,1,168,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
512,192,59387,1,0,3:0:0:0:
312,152,59560,2,0,L|240:152,2,56,2|0|2,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
428,152,59907,2,0,L|500:152,2,56,0|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
200,248,60254,6,0,L|116:245,1,84,12|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
8,176,60601,2,0,L|120:164,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,148,60947,1,2,3:2:0:0:
288,216,61121,1,0,0:0:0:0:
104,264,61294,2,0,P|62:267|23:252,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,144,61641,5,2,3:2:0:0:
348,272,61814,2,0,P|274:304|202:252,1,168,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
396,204,62335,2,0,L|492:208,1,84,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,132,62681,2,0,L|236:128,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
4,232,63028,6,0,L|192:216,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
308,276,63548,2,0,L|392:280,1,84,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
484,240,63895,1,0,3:0:0:0:
332,196,64069,2,0,L|248:198,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,240,64416,5,2,3:2:0:0:
320,224,64589,2,0,L|252:168,1,84,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,176,64936,1,2,3:2:0:0:
214,279,65109,2,0,P|172:275|136:256,1,84
288,240,65456,2,0,P|324:220|366:222,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
112,328,65803,6,0,P|44:324|12:228,2,168,4|8|2,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
364,240,66843,2,0,L|456:232,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
312,164,67190,6,0,P|232:168|192:260,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
272,288,67710,1,0,3:0:0:0:
384,252,67884,2,0,L|472:252,1,84,2|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
340,176,68231,2,0,L|252:188,1,84,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
24,260,68577,6,0,P|96:292|172:228,1,168,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
292,164,69098,2,0,P|196:136|128:196,1,168,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,260,69618,1,0,0:0:0:0:
16,131,69791,6,0,P|64:51|156:63,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
228,88,70311,1,8,0:0:0:0:
332,56,70485,1,0,0:0:0:0:
483,122,70658,2,0,L|400:128,1,84,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,200,71005,5,8,0:0:0:0:
196,236,71092,1,0,0:0:0:0:
148,248,71179,1,2,0:0:0:0:
100,256,71265,1,0,0:0:0:0:
48,260,71352,6,0,L|131:262,1,84,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
396,180,71699,2,0,L|312:188,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,204,72045,1,2,3:2:0:0:
40,192,72219,1,0,0:0:0:0:
212,136,72392,2,0,P|251:150|292:147,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
416,100,72739,5,2,3:2:0:0:
148,240,72912,2,0,P|67:248|17:185,1,168,0|2,0:0|3:2,0:0:0:0:
140,152,73433,2,0,L|236:156,1,84
348,96,73779,2,0,L|256:92,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
504,152,74126,6,0,L|320:208,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
236,228,74646,2,0,L|128:224,1,84,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
44,220,74993,1,0,3:0:0:0:
192,147,75167,2,0,L|312:143,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
380,184,75514,5,2,3:2:0:0:
56,148,75687,2,0,L|128:60,1,84,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
300,44,76034,1,2,0:0:0:0:
192,128,76207,2,0,P|116:152|84:144,1,84,0|0,0:0|3:0,0:0:0:0:
368,152,76554,2,0,P|405:133|447:135,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
172,200,76901,6,0,P|104:196|40:108,1,168,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
224,128,77421,2,0,P|284:104|368:160,1,168,2|0,3:2|3:0,0:0:0:0:
508,216,77941,2,0,L|425:224,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
142,217,78288,6,0,P|183:148|264:144,1,168,6|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
344,240,78808,1,2,3:2:0:0:
156,300,78982,2,0,L|244:300,1,84
408,212,79329,2,0,L|320:224,1,84,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
36,256,79675,6,0,P|108:288|184:224,1,168,2|8,3:2|0:0,0:0:0:0:
364,236,80196,1,2,3:2:0:0:
224,152,80369,2,0,L|132:148,1,84,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,212,80716,2,0,L|420:148,1,84,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
147,69,81063,6,0,P|67:79|32:152,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
136,216,81583,1,4,3:2:0:0:
232,160,81756,2,0,L|352:152,1,84,0|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
480,184,82103,1,0,0:0:0:0:
396,220,82277,1,2,3:2:0:0:
48,152,82450,6,0,P|152:116|216:160,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
284,208,82970,2,0,P|232:248|132:216,1,168,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
380,180,83491,2,0,L|512:308,1,168,6|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
328,328,84184,6,0,L|240:340,1,84,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
120,268,84531,2,8,L|216:256,1,84,8|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,304,84878,2,0,L|272:312,1,84,0|0,3:0|0:0,0:0:0:0:
24,240,85225,6,0,L|220:216,1,168,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
284,160,85745,2,0,L|100:180,1,168,2|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
376,256,86265,2,0,L|508:152,1,168,4|0,3:2|0:0,0:0:0:0:
272,164,86959,5,8,0:0:0:0:
472,256,87306,1,10,0:0:0:0:
364,296,87479,2,0,L|196:288,1,168
496,228,87999,1,4,3:2:0:0:
248,192,88346,5,0,3:0:0:0:
112,184,88520,1,0,3:0:0:0:
216,244,88693,1,8,0:0:0:0:
316,212,88866,1,0,0:0:0:0:
504,156,89040,1,8,0:0:0:0:
425,184,89213,1,0,3:0:0:0:
128,156,89387,5,0,3:0:0:0:
204,192,89560,1,0,3:0:0:0:
476,96,89733,1,8,0:0:0:0:
368,132,89907,1,0,3:0:0:0:
48,104,90080,1,10,0:0:0:0:
120,144,90254,1,0,3:0:0:0:
472,224,90427,6,0,P|402:182|325:210,2,168,4|0|2,3:2|0:0|0:0,0:0:0:0:
324,304,91467,1,2,3:2:0:0:
204,324,91640,1,0,3:0:0:0:
96,304,91814,1,0,3:0:0:0:
0,260,91987,1,0,0:0:0:0:
293,269,92161,6,0,P|392:308|444:112,2,336,4|6|0,0:2|3:2|0:0,0:0:0:0:
256,192,93678,12,2,97493,0:0:0:0:
Marirose

Hinsvar wrote:

Marirose wrote:

Hey Hinsvar o/
from my queue
according my rules,i chose NM-HD-Ichi's MX (4K)to mod
here's the mod :)

col=1,2,3,4
00:02:335 (2335|2) - col2 this will be better Sure.
00:08:924 (8924|1) - actually this LN end at 00:09:791 - Oh yep, right.
00:11:699 - to 00:13:086 - ,why followed the drum hit?cuz you followed keyboard sound before,http://puu.sh/eUbn3/44323ef483.jpg this is my advice :)Played with the rhythm a bit.
00:13:086 (13086|3) - end at 00:15:514 - Okay.
00:13:606 (13606|1,14473|1,14994|2) - meaningless short LN,remove They were meant to follow the seemingly-held instruments, but sure.
00:18:635 (18635|0) - bass end at 00:21:063 - Did something.
00:21:410 (21410|0) - end at 00:23:664 - ^
00:24:184 (24184|0) - this one end at 00:25:225 - Ended there.


make sure which sound you followed with in easy diff plz,for example 00:27:306 (27306|0,27653|0,27999|0) - are hithat sound,but why you catch 00:28:866 (28866|1) - this keyboard sound here?it will make the pattern mess up,so youd better to check all map by yourself :)I hope I did it correctly.

btw,http://puu.sh/eUc1Z/8945cee13e.jpg there're also much meaningless greenline,remove them in timing plz No, everything is used.

00:34:936 (34936|3,35283|0) - they all bass sound right?but why started follow the 00:36:150 (36150|1,36323|3) - keyboard here? then you 00:37:017 (37017|1,37190|0,37190|2) - followed the drum...very mess... To be honest, I don't know what instruments am I following. I don't recognize anything aside the drums and piano notes at all. I just map to what instruments I see to be the ones that will nicely emphasize the instruments while keeping the difficulty not too hard, and I choose the noticeable ones that happen to be fulfilling the criteria. I don't even know why am I mapping mania without all these knowledge. Changed the rhythm a bit, though.

01:33:678 (93678|2) - this LN end at 01:38:360 - will be much better,and you could ignore the sound here 01:37:406 (97406|0) - No. The instrument on the spot where it's currently ending is way too strong to be ignored. It can cause some real awkwardness to skip that.
come on man,make it better,try ur best :)
00:05:456 (5456|2) - you followed the guitar here,but why ignore the sound here?00:06:843 -
so i recommand you can ignore all guitar sound Played around with the rhythm.
00:12:392 (12392|3,12566|2) - ctrl+g then 00:12:739 (12739|1) - move this at col1,00:12:913 (12913|2) - to col2 Did something else.
00:13:086 (13086|3) - this sound is until here 00:15:340 - Okay, fixed.
00:22:450 - a piano here It is too unnoticeable to be mapped, IMO.
00:23:837 (23837|0) - why bass?you followed the piano this part right?remove! Sure.
00:24:184 - heavy piano sound,make it double ^
00:25:572 - try this http://puu.sh/eUcSD/cb6fb93d4d.jpg ^
00:26:612 - http://puu.sh/eUcY3/6e51a9e65a.jpg ^
00:26:959 (26959|0,27306|0,27653|0) - hithat but 00:27:999 (27999|1,28173|0,28346|2) - piano?? i recommand remove 00:28:173 (28173|0) - Did things by my own way.
00:29:560 (29560|0) - ignore this sound Done.
00:35:283 (35283|0) - end at 00:36:670 - Done.

much meaningless short LN,remove them Played around with the hold notes.

01:01:554 (61554|1) - no clearly sound here,overmap.remove Sure.
01:02:855 - miss a sound,add note here I'm sure there's nothing being played here.
01:07:103 (67103|2) - overmap Removed.
01:11:265 (71265|2) - ~ ^
01:16:814 (76814|1) - a piano keyboard sound here,its okay :)
01:18:202 (78202|1) - guitar here,okay :)
01:20:976 (80976|3) - overmap Deleted.
01:23:317 (83317|3) - overmap ^

01:25:918 (85918|0) - meaningless Changed into a single note.
01:26:265 (86265|2) - LN should end at 01:27:132 - cuz you followed guitar sound Done.

01:31:120 (91120|2,91467|3,91640|2,91814|1,91987|0) - mess up,try http://puu.sh/eUdHv/076152d711.jpg ^

01:32:854 (92854|1) - just a hathit here,why LN ???? Changed into a single note.

01:33:678 (93678|3) - LN started at 01:33:634 - Nope, it actually begins at 01:33:678. I'm starting this from a more noticeable sound.


attention,dont forget to delete greenline in timing

make it batter :)
nice song,take my star w/
Good Luck XD
Thanks!

but where's the star
here's the star w/ sry i fogot :x
show more
Please sign in to reply.

New reply