1. osu! forums
  2. Beatmaps
  3. Ranked/Approved Beatmaps
show more
posted

Spy wrote:

Check request via QQ.

[Rumi's 7K MX]
Remove unnecessary green lines,well I didn't check all,so if all green lines are necessary,just remain. im using it to control note volumes
00:06:398 (6398|5) - Remove for no sound here fixed
00:11:348 (11348|1) - ↑ there is sound
01:01:598 (61598|5,61898|4,62198|3) - Just remove,I think it will be better fixed
02:14:198 (134198|5) - Remove fixed
02:17:048 (137048|4,137198|5) - No sound there is a stream double pladdle drumbass here , keep
02:22:223 - 02:22:298 - Try add a note here ? added
02:57:060 - Add 2 or 3 notes for same sound as 02:56:798 (176798|1,176798|4,176798|6,176948|5,176948|0,176948|2) ? oh i just realised this is 1/3 , fixed accordingly

Just these,call me back when all mania diffs fixed :D
thanks spypy ww

Kuo Kyoka wrote:

[Rumi's 7K MX]

  1. 00:01:373 - and 00:01:673 - have strong beat, add a more? not really , i dont really like a chord notes on beginning
  2. I think in here have the same sound, should have jackhammer in here but the patterns is so nice, can't break it :P it's your choice
  3. The soft-hitclap is too loud, maybe turn the volume little down
  4. 00:59:273 - and 00:59:873 - add a note in 4, cause strong beat
  5. 01:00:773 - to 01:01:373 - if you use 1/4, it would be very nice fixed
  6. 01:15:473 - to 01:15:773 - , better when you add 2 notes it would be very mess
  7. 01:18:173 - have the sound in here, different than 01:18:248 (78248|1,78323|5,78398|6) - add a note in 4 no
  8. 01:21:698 - in here have the piano's sound too, add for it? but if follow the pattern like before, hard to add it, but it's your choice ~
  9. 01:30:473 - and 01:30:623 - add a note in 7 cause of high pitch i dont pitch drum
  10. 01:40:973 - add a note? cause have strong beat not really
  11. 03:09:773 - add a note in 6 3 notes is enough
  12. 03:25:673 -if you apply ^, should add one in here too ^
  13. 03:34:673 - try this: https://osu.ppy.sh/ss/2318375 no
  14. 03:54:248 (234248|2,234323|4,234398|5,234473|1,234548|2,234623|4,234698|5) - the pitch is going down, maybe change the chart by Ctrl + H is better does this even need pitch
    I'm really love your charts >w< But should change the volume of the hitsound, it's too loud, and about the others, great :3 i dont think the volume is too loud.
thanks kk
posted

ursa wrote:

Popped the apple because of the following reason :

1. The structure of the CTB diff needs to be polished.
2. There are some some OverJumped parts that needs to be fixed.

NOTE : STILL ON PROGRESS

Xinely's Overdose
00:11:873 (5,6) - saran gwa, coba geser posisi slider ini ke kiri , biar bisa kurangin impact hypernya *Pic ini sebenarnya spec yang ngidein lol, well fixed balik kyk gw bikin dlu
00:23:573 (3,4,5) - posisi di bagian ini kayaknya harus di reduce deh , biar bagian stream jumpnya bisa kejangkau , saran gwa coba geser aja beat 00:24:023 (5) - ke x = 224 biar lebih mudah 244 instead
00:28:073 (2,3,4,5,6) - bagian jump disini udah terkesan overjumped (bagian jump 00:28:673 (5,6) - bisa di bilang udah di tier2 atas sih) saran gwa sih semula coba kurangin dikit bagian ini , gw jg ngerasa pas main barusan lol, fixed pke cara gw sendiri krn gw susah baca SS disana lol
cuman biar lebih muda & lebih efektif , gwa saranin coba seperti ini *Pic
00:44:573 (1,2) - posisi slider ini kayaknya masih bisa di reduce (not important) skali2 ada jump agak gedean lol, gw pengen keep dlu
00:53:573 (6,7,8,9,10,11) - posisi 00:53:573 (6,7,8) - kurang bagus , mending di atur dikit jaraknya biar bisa efisien ok
01:00:473 (2) - saran gwa , geser slider ini ke x = 160 biar bagian 01:00:473 (2,1) - punya hyper, supaya bisa lebih readable menurut gw sekarang ini udh pas sih, gw mw consistensiin jarak nya jadi biar gak kelihatan random spacing tiba2 ngecil atau gimana
01:03:023 (4) - mending geser ke x = 248 , soalnya klo di buat hyper , bakal keliatan susah buat di catch 216 instead
01:04:673 (4) - move ke x = 84 aja , biar posisi jump hypernya gak terlalu jauh 80 instead
01:06:473 (2) - x = 180 biar posisi jumpnya bisa teratur 200 instead, spacing nya kalo 180 terlalu kecil kea cup
01:32:573 (1,2,3,4) - mendingan sih di bikin 1/4 normal beat aja (mini stream) ketimbang pake 1/4 slider ok
01:50:573 (1) - posisi slidernya pas gwa testplay 90% ngerusak flow jump di sini , saran gwa mending sederhanain aja ,
ato bikin timelinenya seperti ini *pic karena jadi TR 1 jadi bentuknya lurus, imo jadi fine ww
03:12:773 (3,4,5) - kayaknya , mendingan hapus beat 03:12:998 (4) - biar lebih gampang ok
02:15:173 (4) - posisi slidernya mending di buat seperti ini aja *pic untuk lebih mempermudah droplet ok
00:29:198 (2) - delete this beat ada music nya, lagian imo pas juga kalo buat vocal dengerin 100% (kalo 25% yg kedengeran cuma musiknya lol)
02:30:623 (4) - x = 356 , posisi beat ini kayaknya gak perlu di buat jauh kayaknya 320 instead
02:50:273 (7) - x = 253 , posisi beatnya mending di perkercil aja biar lebih catchable 216 isntead, hypernya gampang imo
03:10:673 (6) - x = 328 , biar lebih readable 368 deh, terlalu deket imo
03:18:173 (1) - slider ini mending di buat lurus aja ok
03:40:373 (4) - mending posisi slidernya di balik seperti ini ok
replied so far, waiting the rest of the mod

osu file format v13

[General]
AudioFilename: Kakushigoto.mp3
AudioLeadIn: 700
PreviewTime: 187972
Countdown: 0
SampleSet: Normal
StackLeniency: 0.7
Mode: 2
LetterboxInBreaks: 0
WidescreenStoryboard: 1

[Editor]
Bookmarks: 13426,23026,24248,32626,42226,51826,73426,81826,91426,101026,110626,120226,141526,149026,158626,168226,177676,189826,205725,227625
DistanceSpacing: 1
BeatDivisor: 4
GridSize: 4
TimelineZoom: 2.199999

[Metadata]
Title:Kakushigoto
TitleUnicode:かくしごと
Artist:Sharlo & yealina
ArtistUnicode:Sharlo & yealina
Creator:Sharlo
Version:Xinely's Overdose
Source:
Tags:Vocaloid mafumafu IA Narcissu Oracle Fycho Kawaiwkyik RLC Icing_wind victorica_db Simple_Star Rumia- Xinely
BeatmapID:520136
BeatmapSetID:208095

[Difficulty]
HPDrainRate:6.2
CircleSize:4
OverallDifficulty:9.3
ApproachRate:9.3
SliderMultiplier:1.8
SliderTickRate:1

[Events]
//Background and Video events
0,0,"BG.jpg",0,0
//Break Periods
2,178973,187419
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples
//Background Colour Transformations
3,100,163,162,255

[TimingPoints]
1373,300,4,2,1,30,1,0
1973,-100,4,1,1,60,0,0
12173,-100,4,2,1,30,0,0
12473,-100,4,2,1,20,0,0
13073,-100,4,2,1,10,0,0
13373,-100,4,2,1,35,0,0
13973,-133.333333333333,4,2,1,35,0,0
21923,-133.333333333333,4,3,0,40,0,0
22523,-100,4,1,1,50,0,0
24173,-100,4,1,1,40,0,0
24773,-100,4,1,1,50,0,0
32573,-133.333333333333,4,2,1,40,0,0
32648,-133.333333333333,4,2,6,40,0,0
40823,-133.333333333333,4,3,0,40,0,0
40973,-133.333333333333,4,1,1,40,0,0
41573,-133.333333333333,4,2,1,60,0,0
42173,-100,4,1,1,60,0,0
46973,-100,4,1,1,30,0,0
47273,-100,4,1,1,35,0,0
47573,-100,4,1,1,40,0,0
47873,-100,4,1,1,45,0,0
48173,-100,4,1,1,50,0,0
48773,-100,4,1,1,55,0,0
49373,-100,4,1,1,60,0,0
51773,-100,4,1,1,60,0,1
70973,-100,4,1,1,60,0,0
80573,-100,4,2,1,30,0,0
82373,-133.333333333333,4,2,1,35,0,0
90023,-100,4,1,1,60,0,0
92573,-100,4,1,1,50,0,0
93173,-100,4,1,1,60,0,0
100973,-133.333333333333,4,2,6,40,0,0
109373,-133.333333333333,4,1,1,35,0,0
109973,-133.333333333333,4,2,1,60,0,0
110573,-100,4,1,1,60,0,0
115373,-100,4,1,1,30,0,0
115673,-100,4,1,1,35,0,0
115973,-100,4,1,1,40,0,0
116273,-100,4,1,1,45,0,0
116573,-100,4,1,1,50,0,0
117173,-100,4,1,1,55,0,0
117773,-100,4,1,1,60,0,0
120173,-100,4,1,1,60,0,1
139373,-100,4,1,1,60,0,0
146573,-100,4,1,1,30,0,0
146873,-100,4,1,1,35,0,0
147173,-100,4,1,1,40,0,0
147473,-100,4,1,1,45,0,0
147773,-100,4,1,1,50,0,0
148373,-100,4,1,1,55,0,0
148973,-100,4,1,1,60,0,0
154223,-100,4,1,1,40,0,0
154448,-100,4,1,1,60,0,0
154673,-100,4,1,1,40,0,0
154898,-100,4,1,1,60,0,0
158573,-133.333333333333,4,2,6,40,0,0
167573,-100,4,2,1,60,0,0
168173,-100,4,1,1,60,0,0
172973,-100,4,1,1,30,0,0
173273,-100,4,1,1,35,0,0
173573,-100,4,1,1,40,0,0
173873,-100,4,1,1,45,0,0
174173,-100,4,1,1,50,0,0
174773,-100,4,1,1,55,0,0
175373,-100,4,1,1,60,0,0
187973,-200,4,2,1,10,0,0
189773,-100,4,1,1,60,0,1
203573,-83.3333333333333,4,1,1,60,0,1
204173,-100,4,1,1,60,0,1
204773,-100,4,1,1,60,0,1
205373,-200,4,2,1,60,0,0
205598,-200,4,2,1,60,0,0
205673,-100,4,1,1,60,0,1
224273,-200,4,2,1,60,0,0
224573,-100,4,1,1,60,0,1
224648,-100,4,1,1,60,0,0
229373,-100,4,1,1,60,0,0
234173,-100,4,2,1,50,0,0
234473,-100,4,2,1,20,0,0
235223,-100,4,2,1,5,0,0


[Colours]
Combo1 : 251,159,175
Combo2 : 117,232,211
Combo3 : 152,140,255
Combo4 : 255,184,149

[HitObjects]
44,300,1373,5,4,0:0:0:0:
144,324,1673,1,4,0:0:0:0:
304,344,1898,1,0,0:0:0:0:
344,316,1973,2,0,L|400:316,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
276,272,2198,2,0,L|304:220,2,45,8|8|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
196,272,2423,2,0,L|180:200,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
504,240,2573,6,0,L|460:352,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,352,2873,2,0,L|248:340,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
464,344,3173,1,2,0:0:0:0:
244,280,3323,1,0,0:0:0:0:
344,184,3473,1,8,0:0:0:0:
96,256,3623,6,0,L|120:380,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,280,3923,1,2,0:0:0:0:
196,328,4073,2,0,L|180:232,1,90,8|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
416,144,4373,1,0,0:0:0:0:
384,144,4448,1,0,0:0:0:0:
352,148,4523,1,2,0:0:0:0:
72,260,4673,1,8,0:0:0:0:
284,348,4823,6,0,P|320:300|324:232,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,188,5048,1,0,0:0:0:0:
380,92,5123,1,2,0:0:0:0:
512,112,5273,1,8,0:0:0:0:
296,216,5423,1,2,0:0:0:0:
272,240,5498,1,0,0:0:0:0:
244,252,5573,1,2,0:0:0:0:
208,256,5648,1,0,0:0:0:0:
168,244,5723,2,0,L|164:132,1,90,2|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
476,208,6023,6,0,L|444:312,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,332,6323,2,0,L|240:324,2,45,2|0|8,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
72,232,6623,2,0,P|113:213|158:209,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,220,6923,2,0,L|304:164,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,272,7073,2,0,L|416:216,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,296,7223,2,0,L|248:240,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,284,7373,6,0,L|408:180,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,112,7673,1,8,0:0:0:0:
172,132,7823,1,2,0:0:0:0:
260,204,7973,2,0,L|200:220,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
488,292,8273,1,8,0:0:0:0:
456,296,8348,1,0,0:0:0:0:
432,296,8423,1,8,0:0:0:0:
208,300,8573,6,0,L|298:300,1,90,4|2,0:3|0:0,0:0:0:0:
432,336,8873,1,8,0:0:0:0:
200,184,9023,2,0,L|192:116,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
188,56,9173,1,2,0:0:0:0:
80,240,9323,1,2,0:0:0:0:
308,320,9473,2,0,L|372:320,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,240,9623,2,0,L|259:240,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
8,168,9773,6,0,L|104:164,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
212,120,10073,1,8,0:0:0:0:
312,200,10223,1,2,0:0:0:0:
200,296,10373,1,2,0:0:0:0:
440,276,10523,1,2,0:0:0:0:
456,272,10598,1,0,0:0:0:0:
472,268,10673,2,0,L|452:156,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
208,184,10973,6,0,L|228:296,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,312,11273,2,0,L|492:200,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,148,11498,1,0,0:0:0:0:
312,88,11573,2,0,P|264:80|216:108,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
152,216,11873,2,0,L|160:164,1,45,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,228,12023,2,0,L|288:176,1,45,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,192,12173,12,0,13073,0:0:0:0:
388,232,13373,5,2,0:0:0:0:
312,304,13523,1,0,0:0:0:0:
208,324,13673,1,2,0:0:0:0:
112,288,13823,1,0,0:0:0:0:
252,232,13973,6,0,P|308:204|344:112,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
68,196,14873,1,0,0:0:0:0:
312,48,15173,1,2,0:0:0:0:
128,120,15473,1,0,0:0:0:0:
360,196,15773,6,0,L|360:124,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
216,224,16073,2,0,L|216:152,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
372,300,16373,2,0,L|288:284,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
140,312,16673,2,0,L|228:316,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,164,16973,6,0,P|420:208|344:184,1,135.000005149842,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
212,140,17423,1,2,0:0:0:0:
312,132,17573,1,0,0:0:0:0:
352,220,17723,1,2,0:0:0:0:
180,236,17873,1,0,0:0:0:0:
276,288,18023,1,2,0:0:0:0:
20,192,18173,6,0,L|86:67,1,135.000005149842,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,48,18773,1,2,0:0:0:0:
204,100,18923,1,0,0:0:0:0:
120,52,19073,1,2,0:0:0:0:
272,164,19223,1,0,0:0:0:0:
20,88,19373,6,0,L|64:224,1,135.000005149842,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
152,256,19823,1,2,0:0:0:0:
456,184,19973,1,2,0:0:0:0:
504,256,20123,1,2,0:0:0:0:
248,128,20273,1,2,0:0:0:0:
200,200,20423,1,2,0:0:0:0:
480,256,20573,6,0,P|432:272|344:240,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
288,172,21473,1,2,0:0:0:0:
500,192,21773,1,2,0:0:0:0:
420,240,21923,1,0,0:0:0:0:
204,184,22073,1,0,0:0:0:0:
320,256,22223,1,0,0:0:0:0:
52,288,22373,5,0,0:0:0:0:
156,332,22523,1,0,0:0:0:0:
188,344,22598,1,0,0:0:0:0:
228,348,22673,1,0,0:0:0:0:
268,344,22748,1,0,0:0:0:0:
304,336,22823,1,0,0:0:0:0:
340,316,22898,1,0,0:0:0:0:
84,208,22973,6,0,L|124:340,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,344,23273,2,0,L|308:344,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
464,264,23573,2,0,L|348:264,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
164,224,23873,1,8,0:0:0:0:
244,268,24023,1,0,0:0:0:0:
84,216,24173,6,0,L|44:196,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,220,24323,2,0,L|244:196,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,144,24473,2,0,L|124:136,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
312,136,24623,2,0,L|368:124,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
432,136,24773,2,0,L|420:40,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,32,24998,1,0,0:0:0:0:
152,96,25073,2,0,L|32:100,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,224,25373,5,2,0:0:0:0:
312,204,25448,2,0,L|308:156,2,45,0|2|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
448,232,25673,2,0,L|444:120,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
104,208,25973,2,0,L|110:297,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
352,344,26273,1,8,0:0:0:0:
240,356,26423,1,0,0:0:0:0:
144,240,26573,5,2,0:0:0:0:
248,256,26723,1,0,0:0:0:0:
308,240,26798,1,0,0:0:0:0:
352,196,26873,2,0,L|348:92,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
456,148,27173,1,2,0:0:0:0:
176,168,27323,1,0,0:0:0:0:
188,192,27398,1,0,0:0:0:0:
208,216,27473,1,8,0:0:0:0:
336,232,27623,1,0,0:0:0:0:
56,296,27773,6,0,P|112:312|152:304,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,144,28073,2,0,P|304:144|256:168,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
132,208,28373,1,2,0:0:0:0:
228,260,28523,1,0,0:0:0:0:
132,208,28673,1,8,0:0:0:0:
308,184,28823,1,0,0:0:0:0:
16,132,28973,6,0,L|106:132,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
168,128,29198,1,0,0:0:0:0:
368,108,29273,2,0,L|328:216,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,288,29573,2,0,P|33:287|20:216,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
189,313,29873,2,0,P|162:350|124:372,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
356,176,30173,5,2,0:0:0:0:
400,180,30248,1,0,0:0:0:0:
440,196,30323,1,2,0:0:0:0:
472,228,30398,1,0,0:0:0:0:
492,284,30473,2,0,L|384:292,1,90,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
148,320,30773,2,0,L|260:304,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,300,30998,1,0,0:0:0:0:
300,296,31073,1,8,0:0:0:0:
360,200,31223,1,0,0:0:0:0:
40,156,31373,6,0,L|48:260,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
132,292,31598,2,0,L|164:252,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
252,328,31748,2,0,L|269:286,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
372,332,31898,2,0,L|388:268,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
244,168,32048,6,0,L|196:160,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
300,208,32273,1,2,0:0:0:0:
360,224,32348,1,0,0:0:0:0:
416,216,32423,1,2,0:0:0:0:
456,192,32498,1,0,0:0:0:0:
296,172,32573,6,0,L|296:272,1,67.5000025749208,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
172,280,32873,2,0,L|168:192,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,200,33173,2,0,L|272:288,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
116,292,33473,2,2,L|112:224,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
248,356,33773,5,2,0:0:0:0:
320,340,33923,1,0,0:0:0:0:
360,272,34073,2,0,L|372:196,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
68,168,34373,2,0,L|80:284,1,101.250003862381,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
152,320,34673,2,0,L|217:302,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,296,34973,6,0,L|436:300,2,67.5000025749208,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
280,296,35423,1,0,0:0:0:0:
216,240,35573,2,0,L|204:160,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
340,104,35873,2,0,L|348:188,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
56,328,36173,6,0,L|40:176,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
160,356,36923,1,0,0:0:0:0:
224,304,37073,2,0,L|216:216,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,144,37373,6,0,B|440:108|440:108|416:152|348:148,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
400,228,38123,1,0,0:0:0:0:
284,188,38273,2,0,L|279:121,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
16,284,38573,6,0,L|22:351,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
125,270,38873,2,0,L|116:204,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
352,320,39173,2,0,P|408:328|444:320,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,248,39473,2,0,P|344:208|356:184,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
116,224,39773,6,0,P|108:288|24:308,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
356,172,40673,1,2,0:0:0:0:
64,100,40823,1,0,0:0:0:0:
104,100,40898,1,0,0:0:0:0:
140,100,40973,6,0,L|207:100,1,67.5000025749208,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,112,41273,1,0,0:0:0:0:
420,120,41348,1,0,0:0:0:0:
392,128,41423,1,0,0:0:0:0:
176,252,41573,6,0,P|232:244|264:196,1,101.250003862381,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,232,41873,2,0,P|72:280|104:328,1,101.250003862381,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,168,42173,6,0,P|336:120|208:112,1,180,4|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,160,42623,1,0,0:0:0:0:
200,240,42773,1,2,0:0:0:0:
320,140,42923,1,0,0:0:0:0:
80,240,43073,2,0,L|35:242,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
108,240,43298,1,0,0:0:0:0:
140,240,43373,6,0,L|120:128,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
332,224,43673,1,8,0:0:0:0:
344,216,43748,1,0,0:0:0:0:
360,200,43823,1,0,0:0:0:0:
144,160,43973,2,0,L|148:216,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
148,288,44123,1,0,0:0:0:0:
268,216,44273,1,8,0:0:0:0:
128,88,44423,1,0,0:0:0:0:
460,264,44573,6,0,L|370:269,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,212,44873,2,0,L|216:197,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
492,144,45173,2,0,P|448:132|416:101,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,52,45398,1,0,0:0:0:0:
292,40,45473,1,8,0:0:0:0:
72,160,45623,1,0,0:0:0:0:
100,176,45698,1,0,0:0:0:0:
132,192,45773,6,0,L|124:80,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,156,46073,2,0,L|420:260,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
408,304,46298,1,0,0:0:0:0:
352,356,46373,5,2,0:0:0:0:
328,348,46448,1,0,0:0:0:0:
292,336,46523,1,0,0:0:0:0:
264,324,46598,1,0,0:0:0:0:
228,308,46673,2,0,L|264:280,3,45,8|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
60,256,46973,5,4,0:0:0:0:
80,268,47048,1,0,0:0:0:0:
96,272,47123,1,2,0:0:0:0:
116,272,47198,1,0,0:0:0:0:
144,272,47273,1,10,0:0:0:0:
176,276,47348,1,0,0:0:0:0:
200,284,47423,1,2,0:0:0:0:
232,288,47498,1,0,0:0:0:0:
380,208,47573,5,2,0:0:0:0:
328,188,47648,1,0,0:0:0:0:
292,200,47723,1,2,0:0:0:0:
244,184,47798,1,0,0:0:0:0:
200,204,47873,1,10,0:0:0:0:
156,192,47948,1,0,0:0:0:0:
112,200,48023,1,2,0:0:0:0:
76,184,48098,1,0,0:0:0:0:
264,100,48173,6,0,L|264:40,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
124,124,48323,2,0,L|131:169,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,136,48473,2,0,L|297:181,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
157,261,48623,2,0,L|213:245,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
377,249,48773,6,0,L|309:257,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
165,125,48923,2,0,L|177:181,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
325,129,49073,2,0,L|301:173,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
85,125,49223,2,0,L|97:181,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
333,53,49373,5,4,0:0:0:0:
393,109,49523,1,0,0:0:0:0:
373,189,49673,1,8,0:0:0:0:
161,221,49823,1,0,0:0:0:0:
149,221,49898,1,0,0:0:0:0:
177,221,49973,6,0,L|225:217,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,224,50123,2,0,L|316:240,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
172,248,50273,2,0,L|220:240,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,248,50423,2,0,L|316:264,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,224,50573,6,0,L|147:295,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,128,50723,1,4,0:0:0:0:
248,248,51023,1,0,0:0:0:0:
120,304,51173,2,0,P|36:324|20:232,1,180,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,168,51773,6,0,P|496:220|476:288,1,90,4|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
428,312,52073,1,0,0:0:0:0:
136,252,52223,1,0,0:0:0:0:
172,260,52298,1,0,0:0:0:0:
216,264,52373,2,0,L|220:168,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,228,52673,2,0,L|380:324,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,260,52973,6,0,L|80:164,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
88,112,53198,1,0,0:0:0:0:
64,116,53273,1,8,0:0:0:0:
36,136,53348,1,0,0:0:0:0:
24,168,53423,1,0,0:0:0:0:
284,224,53573,1,2,0:0:0:0:
296,196,53648,1,0,0:0:0:0:
312,168,53723,1,2,0:0:0:0:
444,288,53873,1,8,0:0:0:0:
432,308,53948,1,0,0:0:0:0:
412,328,54023,1,2,0:0:0:0:
104,180,54173,6,0,L|112:288,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
372,320,54473,2,0,L|356:196,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
32,168,54773,2,0,L|40:284,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,308,55073,2,0,L|424:216,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
292,240,55373,5,2,0:0:0:0:
276,244,55448,1,0,0:0:0:0:
256,240,55523,1,2,0:0:0:0:
232,232,55598,1,0,0:0:0:0:
40,208,55673,2,0,L|48:308,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,308,55973,2,0,P|284:242|264:200,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,128,56273,2,0,L|220:132,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
464,200,56573,6,0,L|451:289,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,332,56798,1,0,0:0:0:0:
320,300,56873,1,8,0:0:0:0:
72,208,57023,1,0,0:0:0:0:
128,196,57098,1,0,0:0:0:0:
176,212,57173,1,2,0:0:0:0:
408,256,57323,1,2,0:0:0:0:
280,316,57473,1,8,0:0:0:0:
432,176,57623,1,0,0:0:0:0:
468,172,57698,1,0,0:0:0:0:
496,172,57773,6,0,L|392:184,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
152,276,58073,2,0,L|241:272,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,352,58373,1,2,0:0:0:0:
412,224,58523,2,0,L|412:168,2,45,2|0|8,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
344,288,58823,1,0,0:0:0:0:
84,272,58973,6,0,L|132:280,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
204,344,59123,2,0,L|160:338,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
12,340,59273,1,4,0:0:0:0:
112,352,59423,1,0,0:0:0:0:
336,300,59573,2,0,L|316:352,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
228,224,59723,2,0,L|236:276,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
400,188,59873,1,4,0:0:0:0:
312,120,60023,1,0,0:0:0:0:
96,188,60173,6,0,L|60:148,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
248,160,60473,2,0,L|240:116,2,45,10|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
404,228,60773,5,2,0:0:0:0:
428,240,60848,1,0,0:0:0:0:
444,276,60923,1,2,0:0:0:0:
428,312,60998,1,0,0:0:0:0:
348,308,61073,2,0,L|303:314,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
204,264,61223,2,0,L|248:255,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
416,140,61373,6,0,P|364:136|288:200,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
196,232,61673,2,0,L|172:104,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
492,212,61973,2,0,P|452:256|400:268,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,200,62273,2,0,P|248:264|280:312,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
496,120,62573,6,0,L|408:139,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,144,62798,1,0,0:0:0:0:
340,148,62873,1,8,0:0:0:0:
216,148,63023,1,0,0:0:0:0:
400,216,63173,1,2,0:0:0:0:
392,252,63248,1,0,0:0:0:0:
380,280,63323,1,0,0:0:0:0:
352,304,63398,1,0,0:0:0:0:
312,320,63473,2,0,L|260:236,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
472,140,63773,6,0,L|368:140,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
144,144,64073,2,0,L|248:136,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
476,208,64373,2,0,L|380:212,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,224,64673,2,0,L|208:220,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,312,64973,6,0,P|392:336|352:260,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,260,65273,2,0,P|248:308|264:364,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,256,65573,1,2,0:0:0:0:
412,248,65648,1,0,0:0:0:0:
376,236,65723,1,0,0:0:0:0:
212,184,65873,2,0,L|272:172,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,88,66023,2,0,L|252:108,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,144,66173,6,0,L|100:256,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,300,66473,1,8,0:0:0:0:
108,336,66623,1,0,0:0:0:0:
400,320,66773,2,0,P|426:260|398:201,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
308,276,67073,2,0,L|196:308,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
492,272,67373,6,0,L|408:336,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,352,67673,1,8,0:0:0:0:
372,256,67823,1,0,0:0:0:0:
152,276,67973,2,0,L|144:104,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
36,160,68273,2,0,L|37:256,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,348,68573,6,0,P|356:312|356:236,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
240,264,68873,1,8,0:0:0:0:
144,320,69023,1,0,0:0:0:0:
40,248,69173,5,2,0:0:0:0:
296,188,69323,1,2,0:0:0:0:
336,188,69398,1,0,0:0:0:0:
384,184,69473,1,10,0:0:0:0:
420,148,69548,1,0,0:0:0:0:
424,96,69623,1,2,0:0:0:0:
388,56,69698,1,0,0:0:0:0:
256,68,69773,6,0,L|236:108,3,45,2|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
368,120,70073,2,0,L|392:80,3,45,8|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
237,211,70373,6,0,L|240:256,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
332,312,70523,2,0,L|320:244,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
164,220,70673,2,0,L|172:272,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
408,300,70823,2,0,L|392:232,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
104,208,70973,6,0,L|124:328,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
216,332,71273,2,0,L|212:288,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
340,344,71573,1,2,0:0:0:0:
200,264,71723,1,0,0:0:0:0:
408,200,71873,1,8,0:0:0:0:
84,256,72023,6,0,L|108:380,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
224,276,72323,1,2,0:0:0:0:
0,232,72473,2,0,L|24:136,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
180,224,72773,1,2,0:0:0:0:
176,184,72848,1,0,0:0:0:0:
172,144,72923,1,0,0:0:0:0:
24,256,73073,1,8,0:0:0:0:
320,340,73223,6,0,P|356:292|360:224,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
372,184,73448,1,0,0:0:0:0:
328,112,73523,1,2,0:0:0:0:
164,72,73673,1,8,0:0:0:0:
256,184,73823,1,2,0:0:0:0:
280,228,73898,1,0,0:0:0:0:
312,256,73973,1,2,0:0:0:0:
348,264,74048,1,0,0:0:0:0:
404,260,74123,2,0,L|400:148,1,90,2|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,236,74423,6,0,L|104:356,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
236,344,74723,2,0,L|280:349,2,45,2|0|8,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
24,172,75023,2,0,P|65:153|110:149,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,152,75248,1,0,0:0:0:0:
260,184,75323,2,0,L|305:220,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
369,188,75473,2,0,L|321:144,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
237,228,75623,2,0,L|281:268,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
473,316,75773,6,0,L|481:212,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,148,76073,1,8,0:0:0:0:
144,228,76223,1,0,0:0:0:0:
216,148,76373,2,0,L|152:144,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
436,148,76673,1,8,0:0:0:0:
440,204,76748,1,0,0:0:0:0:
420,256,76823,1,2,0:0:0:0:
376,280,76898,1,0,0:0:0:0:
308,296,76973,6,0,L|184:296,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
72,288,77273,1,8,0:0:0:0:
300,204,77423,2,0,L|288:136,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
276,88,77573,1,2,0:0:0:0:
128,192,77723,1,0,0:0:0:0:
284,320,77873,2,0,L|348:320,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,240,78023,2,0,L|211:240,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
8,168,78173,6,0,L|104:164,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,112,78473,1,8,0:0:0:0:
288,188,78623,1,0,0:0:0:0:
144,248,78773,1,2,0:0:0:0:
404,280,78923,1,2,0:0:0:0:
420,276,78998,1,0,0:0:0:0:
436,272,79073,2,0,L|416:160,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
208,184,79373,6,0,L|228:296,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,312,79673,2,0,L|492:200,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,148,79898,1,0,0:0:0:0:
312,88,79973,2,0,P|264:80|216:108,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
144,188,80273,2,0,L|136:136,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,248,80423,2,0,L|332:196,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,192,80573,12,0,81473,0:0:0:0:
140,192,81773,5,2,0:0:0:0:
252,184,81923,1,0,0:0:0:0:
200,240,82073,1,2,0:0:0:0:
104,268,82223,1,2,0:0:0:0:
328,256,82373,6,0,P|352:208|324:112,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
68,196,83273,1,0,0:0:0:0:
180,120,83573,1,2,0:0:0:0:
288,208,83873,1,2,0:0:0:0:
416,224,84173,6,0,L|416:152,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,188,84473,2,0,L|284:255,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
420,328,84773,2,0,L|336:312,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,348,85073,2,0,L|288:352,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,160,85373,6,0,P|448:204|372:180,1,135.000005149842,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
312,152,85823,1,2,0:0:0:0:
224,188,85973,1,0,0:0:0:0:
128,152,86123,1,2,0:0:0:0:
224,112,86273,1,0,0:0:0:0:
304,232,86423,1,2,0:0:0:0:
19,102,86573,6,0,L|36:240,1,135.000005149842,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,48,87173,1,2,0:0:0:0:
204,100,87323,1,0,0:0:0:0:
120,52,87473,1,2,0:0:0:0:
208,12,87623,1,0,0:0:0:0:
0,104,87773,6,0,L|4:252,1,135.000005149842,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,304,88223,1,0,0:0:0:0:
188,276,88373,1,2,0:0:0:0:
272,336,88523,1,2,0:0:0:0:
500,200,88673,1,2,0:0:0:0:
436,264,88823,1,2,0:0:0:0:
348,220,88973,6,0,P|300:236|212:204,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
488,256,89873,1,2,0:0:0:0:
256,124,90023,1,0,0:0:0:0:
412,96,90173,5,0,0:0:0:0:
288,40,90323,1,0,0:0:0:0:
424,208,90473,1,8,0:0:0:0:
196,200,90623,1,0,0:0:0:0:
320,172,90773,1,0,2:0:0:0:
320,172,90848,1,0,2:0:0:0:
320,172,90923,1,0,2:0:0:0:
116,176,91373,6,0,L|138:314,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
216,348,91673,2,0,L|332:348,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
492,280,91973,2,0,L|376:280,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
164,224,92273,1,8,0:0:0:0:
248,272,92423,1,0,0:0:0:0:
20,208,92573,5,2,0:0:0:0:
44,196,92648,1,0,0:0:0:0:
68,192,92723,1,2,0:0:0:0:
96,196,92798,1,0,0:0:0:0:
128,192,92873,1,2,0:0:0:0:
168,196,92948,1,0,0:0:0:0:
192,204,93023,1,2,0:0:0:0:
220,216,93098,1,0,0:0:0:0:
100,340,93173,6,0,L|12:324,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
8,284,93398,1,0,0:0:0:0:
44,204,93473,2,0,L|133:201,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,220,93773,5,2,0:0:0:0:
328,224,93848,1,0,0:0:0:0:
296,224,93923,1,2,0:0:0:0:
272,208,93998,1,0,0:0:0:0:
492,240,94073,2,0,L|488:128,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,236,94373,2,0,L|278:325,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,352,94673,1,8,0:0:0:0:
448,272,94823,1,0,0:0:0:0:
200,344,94973,6,0,L|192:296,2,45,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
420,248,95273,2,0,L|416:144,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
292,104,95573,1,2,0:0:0:0:
72,192,95723,1,0,0:0:0:0:
88,216,95798,1,0,0:0:0:0:
108,224,95873,1,8,0:0:0:0:
256,172,96023,1,0,0:0:0:0:
8,304,96173,6,0,P|64:320|104:312,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,224,96473,2,0,P|200:224|152:248,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
16,268,96773,1,2,0:0:0:0:
140,336,96923,1,0,0:0:0:0:
348,288,97073,1,8,0:0:0:0:
256,344,97223,1,0,0:0:0:0:
512,216,97373,6,0,L|422:216,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
400,216,97598,1,0,0:0:0:0:
360,216,97673,1,8,0:0:0:0:
232,240,97823,1,0,0:0:0:0:
489,307,97973,2,0,P|438:336|424:280,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,272,98273,2,0,L|228:272,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
24,280,98573,5,2,0:0:0:0:
52,288,98648,1,0,0:0:0:0:
84,292,98723,1,2,0:0:0:0:
116,288,98798,1,0,0:0:0:0:
168,288,98873,2,0,L|60:296,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
340,332,99173,2,0,L|452:316,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
464,300,99398,1,0,0:0:0:0:
496,272,99473,1,8,0:0:0:0:
400,192,99623,1,0,0:0:0:0:
40,156,99773,6,0,L|48:260,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,288,99998,2,0,L|172:304,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
276,304,100148,2,0,L|325:274,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
420,280,100298,2,0,L|464:328,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,352,100448,6,0,L|248:344,2,45,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
336,352,100673,1,2,0:0:0:0:
368,348,100748,1,0,0:0:0:0:
412,344,100823,1,2,0:0:0:0:
432,312,100898,1,0,0:0:0:0:
296,239,100973,6,0,L|296:172,1,67.5000025749208,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
168,176,101273,2,0,L|172:264,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,308,101573,2,0,L|280:228,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
104,264,101873,2,0,L|108:332,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,368,102173,5,2,0:0:0:0:
224,368,102323,1,0,0:0:0:0:
144,336,102473,2,0,L|136:260,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
400,136,102773,2,0,L|472:136,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,212,103073,2,0,L|256:212,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,292,103373,6,0,L|476:368,2,67.5000025749208,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
392,288,103823,1,0,0:0:0:0:
280,248,103973,2,0,L|268:168,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
380,152,104273,2,0,L|388:236,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
152,296,104573,6,0,L|136:144,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
216,352,105323,1,0,0:0:0:0:
64,308,105473,2,0,L|56:220,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,268,105773,6,0,B|367:272|403:308|403:308|435:264,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
248,240,106523,1,0,0:0:0:0:
360,192,106673,2,0,L|355:125,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
16,284,106973,6,0,L|22:351,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
236,228,107273,2,0,L|227:162,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
5,333,107573,2,0,P|38:340|72:340,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
209,266,107873,2,0,P|176:288|164:316,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
416,132,108173,6,0,P|352:124|332:40,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
300,248,109073,1,2,0:0:0:0:
172,184,109223,1,0,0:0:0:0:
160,152,109298,1,0,0:0:0:0:
172,120,109373,6,0,L|239:120,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
472,188,109673,1,2,0:0:0:0:
448,168,109748,1,0,0:0:0:0:
424,192,109823,1,0,0:0:0:0:
264,224,109973,6,0,P|225:255|175:260,1,101.250003862381,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,252,110273,2,0,L|328:120,1,101.250003862381,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,72,110573,6,0,B|152:48|164:124|164:124|244:68,1,180,4|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,84,111023,1,0,0:0:0:0:
288,140,111173,1,2,0:0:0:0:
496,200,111323,1,0,0:0:0:0:
232,304,111473,1,8,0:0:0:0:
220,264,111548,1,0,0:0:0:0:
224,232,111623,1,0,0:0:0:0:
240,208,111698,1,0,0:0:0:0:
264,188,111773,6,0,L|244:76,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,112,112073,1,8,0:0:0:0:
372,140,112148,1,0,0:0:0:0:
360,184,112223,1,0,0:0:0:0:
120,200,112373,2,0,L|72:208,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
60,248,112523,1,0,0:0:0:0:
280,144,112673,1,8,0:0:0:0:
120,88,112823,1,0,0:0:0:0:
356,260,112973,6,0,L|446:255,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,332,113273,2,0,L|112:347,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,352,113573,2,0,L|484:252,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
456,184,113798,1,0,0:0:0:0:
388,144,113873,1,8,0:0:0:0:
164,200,114023,1,0,0:0:0:0:
192,216,114098,1,0,0:0:0:0:
236,236,114173,6,0,L|228:124,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
496,184,114473,2,0,L|504:288,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,284,114773,5,2,0:0:0:0:
328,328,114848,1,0,0:0:0:0:
280,336,114923,1,2,0:0:0:0:
224,332,114998,1,0,0:0:0:0:
176,312,115073,2,0,L|140:276,3,45,10|0|2|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
296,200,115373,5,4,0:0:0:0:
332,208,115448,1,0,0:0:0:0:
368,200,115523,1,2,0:0:0:0:
400,172,115598,1,0,0:0:0:0:
400,128,115673,1,10,0:0:0:0:
368,92,115748,1,0,0:0:0:0:
320,80,115823,1,2,0:0:0:0:
272,80,115898,1,0,0:0:0:0:
208,84,115973,5,2,0:0:0:0:
144,92,116048,1,0,0:0:0:0:
96,132,116123,1,2,0:0:0:0:
72,188,116198,1,0,0:0:0:0:
92,248,116273,1,10,0:0:0:0:
140,292,116348,1,0,0:0:0:0:
200,312,116423,1,2,0:0:0:0:
260,296,116498,1,0,0:0:0:0:
320,260,116573,6,0,L|320:200,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,264,116723,2,0,L|176:208,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,152,116873,2,0,L|336:104,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
188,128,117023,2,0,L|184:76,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
388,216,117173,6,0,L|364:264,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,232,117323,2,0,L|212:288,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
352,300,117473,2,0,L|328:344,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
172,276,117623,2,0,L|184:332,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,360,117773,5,4,0:0:0:0:
336,348,117923,1,0,0:0:0:0:
472,328,118073,1,8,0:0:0:0:
256,276,118298,1,0,0:0:0:0:
216,284,118373,6,0,L|264:280,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,280,118523,2,0,L|409:313,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,200,118673,2,0,L|260:136,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
408,168,118823,2,0,L|416:213,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,216,118973,2,0,L|222:171,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,152,119123,1,4,0:0:0:0:
384,164,119423,5,0,0:0:0:0:
120,304,119573,2,0,P|36:324|20:232,1,180,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
40,188,119948,1,0,0:0:0:0:
104,160,120023,1,0,0:0:0:0:
168,168,120098,1,0,0:0:0:0:
352,236,120173,6,0,P|360:288|340:356,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
228,352,120473,1,8,0:0:0:0:
456,296,120623,1,0,0:0:0:0:
456,260,120698,1,0,0:0:0:0:
440,224,120773,2,0,L|444:128,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,204,121073,2,0,L|272:324,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
500,336,121373,6,0,L|500:228,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
484,172,121598,1,0,0:0:0:0:
448,104,121673,1,8,0:0:0:0:
180,72,121823,1,0,0:0:0:0:
308,164,121973,1,2,0:0:0:0:
284,192,122048,1,0,0:0:0:0:
248,200,122123,1,2,0:0:0:0:
32,240,122273,1,10,0:0:0:0:
68,240,122348,1,0,0:0:0:0:
104,240,122423,1,2,0:0:0:0:
348,268,122573,6,0,L|452:260,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,352,122873,2,0,L|288:344,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
8,288,123173,2,0,L|112:280,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
344,172,123473,2,0,L|240:180,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
492,244,123773,5,2,0:0:0:0:
508,192,123848,1,0,0:0:0:0:
496,136,123923,1,2,0:0:0:0:
468,96,123998,1,0,0:0:0:0:
396,144,124073,2,0,P|316:100|316:96,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
452,216,124373,2,0,P|464:304|452:352,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
348,360,124673,2,0,L|224:352,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
28,100,124973,6,0,L|68:212,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,212,125198,1,0,0:0:0:0:
100,236,125273,1,8,0:0:0:0:
352,276,125423,1,2,0:0:0:0:
320,292,125498,1,0,0:0:0:0:
296,304,125573,1,0,0:0:0:0:
160,296,125723,1,2,0:0:0:0:
440,160,125873,1,8,0:0:0:0:
440,188,125948,1,0,0:0:0:0:
444,212,126023,1,0,0:0:0:0:
232,244,126173,6,0,P|236:304|288:368,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,352,126473,2,0,L|448:318,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
404,244,126773,1,2,0:0:0:0:
304,236,126923,1,0,0:0:0:0:
304,236,126998,1,0,0:0:0:0:
304,236,127073,2,0,L|288:360,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
20,268,127373,6,0,L|16:204,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
88,272,127523,2,0,L|92:336,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
0,352,127673,1,4,0:0:0:0:
288,352,127823,1,0,0:0:0:0:
240,288,127973,2,0,L|180:292,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
119,210,128123,2,0,L|164:208,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
348,208,128273,1,4,0:0:0:0:
348,208,128423,1,0,0:0:0:0:
136,100,128573,6,0,L|100:60,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
360,92,128873,2,0,L|384:28,2,45,10|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
220,184,129173,5,2,0:0:0:0:
232,216,129248,1,0,0:0:0:0:
264,256,129323,1,2,0:0:0:0:
304,280,129398,1,0,0:0:0:0:
368,292,129473,2,0,L|456:280,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
480,200,129623,2,0,L|420:212,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
276,220,129773,6,0,P|224:216|148:280,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
44,304,130073,2,0,L|20:176,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
300,324,130373,2,0,P|340:305|367:269,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,140,130673,2,0,L|88:256,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
460,344,130973,6,0,L|444:232,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
416,184,131198,2,0,L|352:160,1,45,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
156,176,131423,1,2,0:0:0:0:
392,268,131573,1,0,0:0:0:0:
368,272,131648,1,0,0:0:0:0:
344,276,131723,1,2,0:0:0:0:
192,316,131873,2,0,L|194:226,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,72,132173,6,0,L|496:184,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
202,168,132473,2,0,L|188:80,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
344,104,132773,2,0,L|355:193,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
79,231,133073,2,0,L|60:144,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
364,272,133373,6,0,P|408:312|388:256,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,256,133673,2,0,L|264:360,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,360,133973,1,2,0:0:0:0:
512,240,134123,1,0,0:0:0:0:
384,204,134273,2,0,L|339:212,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
244,160,134423,2,0,L|180:180,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
40,220,134573,6,0,L|44:332,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,352,134873,1,8,0:0:0:0:
240,308,135023,1,0,0:0:0:0:
476,104,135173,2,0,P|500:160|496:236,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
348,184,135473,2,0,L|236:216,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,264,135773,6,0,L|428:328,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
300,328,136073,1,8,0:0:0:0:
416,352,136223,1,0,0:0:0:0:
152,276,136373,2,0,P|180:200|144:136,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,96,136673,2,0,L|182:59,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
424,88,136973,6,0,P|420:132|399:172,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,196,137273,1,8,0:0:0:0:
352,264,137423,1,0,0:0:0:0:
468,244,137573,5,2,0:0:0:0:
124,288,137723,1,2,0:0:0:0:
128,232,137798,1,0,0:0:0:0:
152,184,137873,1,10,0:0:0:0:
188,144,137948,1,0,0:0:0:0:
240,124,138023,1,2,0:0:0:0:
292,120,138098,1,0,0:0:0:0:
344,132,138173,6,0,L|368:176,3,45,2|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
224,248,138473,2,0,L|208:296,3,45,8|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
408,232,138773,6,0,L|460:248,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
300,192,138923,2,0,L|248:208,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,140,139073,2,0,L|508:164,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,96,139223,2,0,L|260:112,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,60,139373,1,4,0:0:0:0:
256,192,139448,12,0,141473,0:0:0:0:
144,224,141773,6,0,L|272:208,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
408,264,142073,1,8,0:0:0:0:
276,340,142223,1,2,0:0:0:0:
272,316,142298,1,0,0:0:0:0:
268,276,142373,1,2,0:0:0:0:
368,296,142523,1,0,0:0:0:0:
88,224,142673,1,8,0:0:0:0:
116,216,142748,1,0,0:0:0:0:
152,212,142823,1,4,0:0:0:0:
312,200,142973,6,0,L|314:110,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
88,128,143273,2,0,L|36:144,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
204,108,143573,1,2,0:0:0:0:
424,304,143723,2,0,L|424:368,1,45
344,264,143873,2,0,L|352:208,1,45,8|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
496,256,144023,2,0,L|476:180,1,45,8|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
216,252,144173,6,0,L|240:148,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
344,80,144473,1,8,0:0:0:0:
480,152,144623,1,2,0:0:0:0:
472,192,144698,1,0,0:0:0:0:
444,208,144773,1,2,0:0:0:0:
180,92,144923,1,0,0:0:0:0:
280,132,145073,1,8,0:0:0:0:
16,160,145223,6,0,L|24:48,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
180,92,145523,2,0,L|232:84,2,45,2|0|8,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
116,164,145823,2,0,L|148:220,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,236,145973,2,0,L|308:108,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,180,146273,2,0,L|68:300,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
156,336,146498,1,0,0:0:0:0:
320,304,146573,6,0,L|316:196,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
176,188,146873,2,0,L|176:278,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,352,147173,1,2,0:0:0:0:
416,304,147323,1,0,0:0:0:0:
300,272,147473,6,0,L|255:274,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,280,147623,2,0,L|144:252,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,316,147773,2,0,L|400:284,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,232,147923,2,0,L|476:204,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,160,148073,6,0,L|253:145,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,128,148223,2,0,L|148:160,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
299,239,148373,2,0,L|344:236,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,232,148523,2,0,L|432:192,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
224,228,148673,6,0,L|232:280,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,248,148823,2,0,L|360:184,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,164,148973,5,4,0:0:0:0:
280,120,149123,1,0,0:0:0:0:
296,132,149198,1,0,0:0:0:0:
316,152,149273,1,8,0:0:0:0:
108,208,149423,2,0,L|140:316,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
220,340,149648,1,0,0:0:0:0:
392,256,149723,2,0,L|369:168,1,90,2|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
20,176,150023,6,0,L|48:304,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,312,150248,1,0,0:0:0:0:
464,300,150323,2,0,L|437:197,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,168,150623,1,2,0:0:0:0:
444,116,150773,1,0,0:0:0:0:
100,164,150923,1,2,0:0:0:0:
120,196,150998,1,0,0:0:0:0:
132,228,151073,1,8,0:0:0:0:
344,232,151223,1,2,0:0:0:0:
340,264,151298,1,0,0:0:0:0:
336,292,151373,5,2,0:0:0:0:
188,272,151523,2,0,L|172:156,1,90,2|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
168,132,151748,1,0,0:0:0:0:
168,76,151823,1,2,0:0:0:0:
404,144,151973,2,0,P|476:144|532:120,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,112,152198,2,0,L|504:184,1,45,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
396,284,152423,1,0,0:0:0:0:
424,284,152498,1,0,0:0:0:0:
452,292,152573,6,0,L|400:172,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,264,152873,2,0,L|184:372,2,90,8|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
256,176,153323,1,0,0:0:0:0:
108,176,153473,2,0,L|104:116,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
188,232,153623,2,0,L|188:316,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
352,224,153773,6,0,L|340:96,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
76,240,154073,2,0,L|88:368,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
244,352,154373,1,2,0:0:0:0:
272,352,154448,1,0,0:0:0:0:
300,356,154523,1,2,0:0:0:0:
408,320,154673,2,0,L|452:332,3,45,8|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
268,248,154973,6,0,L|261:158,1,90,4|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,104,155198,1,0,0:0:0:0:
368,96,155273,1,10,0:0:0:0:
416,140,155348,1,0,0:0:0:0:
420,224,155423,1,2,0:0:0:0:
364,276,155498,1,0,0:0:0:0:
296,308,155573,1,2,0:0:0:0:
80,208,155723,5,2,0:0:0:0:
108,208,155798,1,0,0:0:0:0:
148,204,155873,1,10,0:0:0:0:
180,204,155948,1,0,0:0:0:0:
216,204,156023,1,2,0:0:0:0:
264,216,156098,1,0,0:0:0:0:
292,236,156173,1,6,0:0:0:0:
480,240,156323,5,2,0:0:0:0:
464,264,156398,1,0,0:0:0:0:
440,280,156473,1,10,0:0:0:0:
408,288,156548,1,0,0:0:0:0:
276,352,156623,2,0,L|228:356,2,45,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
312,344,156848,1,0,0:0:0:0:
352,320,156923,6,0,L|380:256,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,252,157073,2,0,L|208:320,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,328,157223,2,0,L|400:268,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,244,157373,2,0,L|176:292,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,344,157523,2,0,L|436:276,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
260,288,157673,5,10,0:0:0:0:
236,304,157748,1,0,0:0:0:0:
204,308,157823,1,2,0:0:0:0:
164,304,157898,1,0,0:0:0:0:
132,268,157973,1,2,0:0:0:0:
112,212,158048,5,0,0:0:0:0:
116,144,158123,1,2,0:0:0:0:
144,100,158198,1,0,0:0:0:0:
180,80,158273,1,10,0:0:0:0:
232,80,158348,1,0,0:0:0:0:
284,100,158423,1,2,0:0:0:0:
344,88,158498,1,0,0:0:0:0:
196,180,158573,6,0,L|196:280,1,67.5000025749208,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,300,158873,2,0,L|76:212,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
204,144,159173,2,0,L|208:232,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
28,336,159473,2,0,L|24:268,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
184,348,159773,5,2,0:0:0:0:
268,328,159923,1,0,0:0:0:0:
336,268,160073,2,0,L|348:192,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
24,176,160373,2,0,L|44:260,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
172,296,160673,2,0,L|148:224,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
404,296,160973,6,0,L|480:300,2,67.5000025749208,2|0|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
312,288,161423,1,0,0:0:0:0:
216,240,161573,2,0,L|204:160,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
128,256,161873,2,0,L|144:344,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,208,162173,6,0,L|336:52,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
160,320,162923,1,0,0:0:0:0:
244,256,163073,2,0,L|236:168,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
20,128,163373,6,0,B|83:88|83:88|76:176,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
136,240,164123,1,0,0:0:0:0:
228,200,164273,2,0,L|223:133,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
8,288,164573,6,0,L|14:355,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,288,164873,2,0,L|91:222,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
228,320,165173,2,0,P|284:328|320:320,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
380,280,165473,2,0,P|420:240|432:216,1,67.5000025749208,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
168,100,165773,6,0,P|104:108|84:192,2,135.000005149842,2|2|2,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
248,152,166523,1,0,0:0:0:0:
328,96,166673,1,2,0:0:0:0:
176,200,166823,1,2,0:0:0:0:
172,216,166898,1,2,0:0:0:0:
168,240,166973,1,2,0:0:0:0:
160,268,167048,1,2,0:0:0:0:
144,296,167123,1,2,0:0:0:0:
304,352,167273,5,2,0:0:0:0:
348,324,167348,1,2,0:0:0:0:
388,336,167423,1,2,0:0:0:0:
140,204,167573,6,0,P|108:261|44:274,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,136,167873,2,0,L|224:118,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
508,132,168173,6,0,P|476:84|348:76,1,180,4|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
256,108,168623,1,0,0:0:0:0:
188,164,168773,1,2,0:0:0:0:
308,240,168923,1,0,0:0:0:0:
56,240,169073,2,0,L|11:242,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
88,240,169298,1,0,0:0:0:0:
132,240,169373,6,0,L|112:128,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
288,192,169673,1,8,0:0:0:0:
264,192,169748,1,0,0:0:0:0:
240,176,169823,1,0,0:0:0:0:
324,220,169973,2,0,L|320:172,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
316,100,170123,1,0,0:0:0:0:
216,200,170273,1,8,0:0:0:0:
440,184,170423,1,0,0:0:0:0:
192,196,170573,6,0,L|282:191,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,224,170873,2,0,L|424:239,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
108,241,171173,2,0,P|140:272|184:284,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
224,296,171398,1,0,0:0:0:0:
272,292,171473,1,8,0:0:0:0:
496,196,171623,1,0,0:0:0:0:
448,208,171698,1,0,0:0:0:0:
404,220,171773,6,0,L|396:108,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
116,172,172073,2,0,L|124:276,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,332,172373,1,2,0:0:0:0:
308,332,172448,1,0,0:0:0:0:
344,328,172523,1,2,0:0:0:0:
380,328,172598,1,0,0:0:0:0:
412,312,172673,1,10,0:0:0:0:
424,280,172748,1,0,0:0:0:0:
424,244,172823,1,2,0:0:0:0:
404,212,172898,1,0,0:0:0:0:
268,224,172973,5,6,0:0:0:0:
228,232,173048,1,0,0:0:0:0:
184,240,173123,1,2,0:0:0:0:
144,260,173198,1,0,0:0:0:0:
104,284,173273,1,10,0:0:0:0:
60,284,173348,1,0,0:0:0:0:
20,260,173423,1,2,0:0:0:0:
16,216,173498,1,0,0:0:0:0:
20,180,173573,5,2,0:0:0:0:
48,144,173648,1,0,0:0:0:0:
88,124,173723,1,2,0:0:0:0:
132,120,173798,1,0,0:0:0:0:
176,112,173873,1,10,0:0:0:0:
216,128,173948,1,0,0:0:0:0:
256,144,174023,1,2,0:0:0:0:
288,136,174098,1,0,0:0:0:0:
452,232,174173,6,0,L|445:277,3,45,2|0|2|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
276,208,174473,2,0,L|268:144,3,45,10|0|2|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
460,320,174773,6,0,L|462:366,3,45,2|0|2|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
388,328,175073,2,0,L|343:330,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
192,300,175223,2,0,L|236:297,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
420,248,175373,6,0,P|420:168|408:140,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,88,175673,1,8,0:0:0:0:
504,200,175823,5,2,0:0:0:0:
488,240,175898,1,0,0:0:0:0:
464,280,175973,1,2,0:0:0:0:
428,308,176048,1,0,0:0:0:0:
388,328,176123,1,2,0:0:0:0:
344,332,176198,1,0,0:0:0:0:
300,328,176273,1,10,0:0:0:0:
260,308,176348,1,0,0:0:0:0:
224,280,176423,1,2,0:0:0:0:
204,240,176498,1,0,0:0:0:0:
44,288,176573,6,0,L|28:152,1,120,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
344,132,176973,1,0,0:0:0:0:
24,76,177173,1,0,0:0:0:0:
348,264,177373,1,0,0:0:0:0:
368,241,177423,1,0,0:0:0:0:
391,215,177473,2,0,L|409:192,2,30,0|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
152,232,187973,6,0,L|44:244,1,90,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
176,144,188573,2,0,P|220:180|196:304,1,180,0|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
116,336,189473,1,0,0:0:0:0:
488,168,189773,6,0,P|496:220|476:288,1,90,4|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
324,312,190073,1,0,0:0:0:0:
136,252,190223,1,0,0:0:0:0:
172,260,190298,1,0,0:0:0:0:
216,264,190373,2,0,L|220:168,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,248,190673,2,0,L|364:344,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
56,256,190973,6,0,L|60:160,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,96,191198,1,0,0:0:0:0:
148,160,191273,1,8,0:0:0:0:
416,104,191423,1,0,0:0:0:0:
200,240,191573,1,2,0:0:0:0:
232,240,191648,1,0,0:0:0:0:
264,248,191723,1,2,0:0:0:0:
292,272,191798,1,0,0:0:0:0:
308,312,191873,1,8,0:0:0:0:
344,328,191948,1,0,0:0:0:0:
388,324,192023,1,2,0:0:0:0:
104,180,192173,6,0,L|112:288,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
372,320,192473,2,0,L|356:196,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
4,172,192773,2,0,L|104:172,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
320,236,193073,2,0,L|220:244,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
452,188,193373,6,0,L|494:171,1,45,6|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
464,260,193523,2,0,L|408:288,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,264,193673,2,0,L|244:316,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,304,193973,2,0,P|500:238|468:172,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
340,268,194273,2,0,L|255:296,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
0,208,194573,6,0,L|44:296,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
80,288,194798,1,0,0:0:0:0:
108,280,194873,1,8,0:0:0:0:
284,144,195023,1,0,0:0:0:0:
240,176,195098,1,0,0:0:0:0:
188,208,195173,1,2,0:0:0:0:
436,288,195323,1,2,0:0:0:0:
312,304,195473,1,8,0:0:0:0:
328,300,195548,1,0,0:0:0:0:
336,280,195623,1,0,0:0:0:0:
108,296,195773,6,0,L|104:232,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
188,316,195923,2,0,L|224:260,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,216,196073,1,4,0:0:0:0:
440,280,196223,1,0,0:0:0:0:
320,176,196373,2,0,L|300:228,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,280,196523,2,0,L|384:332,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
160,340,196673,1,4,0:0:0:0:
268,348,196823,1,0,0:0:0:0:
124,340,196973,6,0,L|88:300,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
368,136,197273,2,0,L|396:84,2,45,10|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
208,224,197573,5,2,0:0:0:0:
248,236,197648,1,0,0:0:0:0:
260,192,197723,1,2,0:0:0:0:
216,176,197798,1,0,0:0:0:0:
280,196,197873,2,0,L|325:190,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
472,228,198023,2,0,L|428:237,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,96,198173,6,0,L|256:204,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
84,180,198473,2,0,L|60:52,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,232,198773,2,0,P|372:276|320:288,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
176,240,199073,2,0,L|264:223,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
496,120,199373,6,0,L|408:139,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,144,199598,1,0,0:0:0:0:
340,148,199673,1,8,0:0:0:0:
192,144,199823,1,0,0:0:0:0:
416,240,199973,1,2,0:0:0:0:
408,276,200048,1,0,0:0:0:0:
396,304,200123,1,0,0:0:0:0:
228,336,200273,2,0,L|176:252,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
392,136,200573,6,0,L|288:136,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
68,136,200873,2,0,L|172:128,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,216,201173,2,0,L|392:220,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
24,212,201473,2,0,L|152:208,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,312,201773,6,0,P|392:336|352:260,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,260,202073,2,0,P|248:308|264:364,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
440,256,202373,1,2,0:0:0:0:
280,200,202523,1,0,0:0:0:0:
408,200,202673,2,0,L|468:188,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
308,128,202823,2,0,L|244:148,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
96,144,202973,6,0,L|100:256,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,312,203273,1,8,0:0:0:0:
112,336,203423,1,0,0:0:0:0:
400,320,203573,2,0,P|426:260|420:192,1,107.999996704102,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
264,144,203873,1,0,0:0:0:0:
504,164,204023,1,0,0:0:0:0:
172,160,204173,5,4,0:0:0:0:
248,192,204323,1,0,0:0:0:0:
88,204,204473,1,8,0:0:0:0:
4,140,204623,1,0,0:0:0:0:
152,276,204773,2,0,L|144:104,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
36,160,205073,2,0,L|37:256,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,348,205373,2,0,P|356:312|368:276,1,67.5,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
200,268,205673,6,0,L|216:380,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,232,205973,2,0,L|492:136,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
268,204,206273,2,0,L|272:324,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
500,336,206573,6,0,L|500:228,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
472,236,206798,1,0,0:0:0:0:
432,232,206873,1,8,0:0:0:0:
180,72,207023,1,0,0:0:0:0:
308,164,207173,1,2,0:0:0:0:
284,192,207248,1,0,0:0:0:0:
248,200,207323,1,2,0:0:0:0:
212,208,207398,1,0,0:0:0:0:
176,196,207473,1,10,0:0:0:0:
140,196,207548,1,0,0:0:0:0:
104,196,207623,1,2,0:0:0:0:
376,268,207773,6,0,L|480:260,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
228,344,208073,2,0,L|139:342,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
488,316,208373,2,0,L|474:190,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,204,208673,2,0,L|152:332,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,264,208973,5,2,0:0:0:0:
420,272,209048,1,0,0:0:0:0:
384,272,209123,1,2,0:0:0:0:
352,268,209198,1,0,0:0:0:0:
328,264,209273,2,0,P|248:220|248:216,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
452,216,209573,2,0,P|464:304|452:352,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
412,360,209873,1,0,0:0:0:0:
364,360,209948,1,0,0:0:0:0:
320,352,210023,1,0,0:0:0:0:
280,336,210098,1,0,0:0:0:0:
144,272,210173,6,0,L|147:182,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
156,140,210398,1,0,0:0:0:0:
172,96,210473,1,8,0:0:0:0:
332,160,210623,1,0,0:0:0:0:
356,148,210698,1,0,0:0:0:0:
332,120,210773,1,2,0:0:0:0:
96,224,210923,1,2,0:0:0:0:
356,168,211073,1,8,0:0:0:0:
364,188,211148,1,0,0:0:0:0:
372,208,211223,1,0,0:0:0:0:
122,318,211373,6,0,P|90:263|128:212,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
236,260,211673,2,0,L|320:226,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
444,288,211973,1,2,0:0:0:0:
232,236,212123,1,0,0:0:0:0:
260,240,212198,1,0,0:0:0:0:
292,244,212273,2,0,L|276:368,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
20,268,212573,6,0,L|16:204,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
120,290,212723,2,0,L|96:328,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
0,352,212873,1,4,0:0:0:0:
288,352,213023,1,0,0:0:0:0:
240,288,213173,2,0,L|180:292,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
119,210,213323,2,0,L|164:208,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
360,208,213473,1,4,0:0:0:0:
360,208,213623,1,0,0:0:0:0:
132,100,213773,6,0,L|96:60,2,45,2|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
428,88,214073,2,0,L|452:24,2,45,10|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
204,236,214373,1,2,0:0:0:0:
224,260,214448,1,0,0:0:0:0:
236,276,214523,1,2,0:0:0:0:
260,300,214598,1,0,0:0:0:0:
344,296,214673,2,0,L|368:244,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,192,214823,2,0,L|480:136,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
276,220,214973,6,0,P|224:216|148:280,1,135,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
44,304,215273,2,0,L|20:176,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
304,280,215573,2,0,P|344:261|371:225,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,140,215873,2,0,L|88:256,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
460,344,216173,6,0,L|444:232,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
384,192,216398,2,0,L|320:168,1,45,0|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
156,176,216623,1,2,0:0:0:0:
392,268,216773,1,0,0:0:0:0:
368,272,216848,1,0,0:0:0:0:
344,276,216923,1,2,0:0:0:0:
480,332,217073,2,0,L|482:242,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
236,248,217373,6,0,L|244:360,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
456,200,217673,2,0,L|442:112,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,180,217973,2,0,L|111:269,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
336,144,218273,2,0,L|246:156,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
464,268,218573,6,0,P|508:308|488:252,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,260,218873,2,0,L|368:364,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
260,352,219173,1,2,0:0:0:0:
512,240,219323,1,0,0:0:0:0:
384,204,219473,2,0,L|339:212,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
244,160,219623,2,0,L|180:180,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
40,220,219773,6,0,L|44:332,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
136,352,220073,1,8,0:0:0:0:
240,308,220223,1,0,0:0:0:0:
476,104,220373,2,0,P|504:164|496:236,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
424,168,220673,2,0,L|312:200,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
60,294,220973,6,0,L|132:240,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
240,268,221273,1,8,0:0:0:0:
356,276,221423,1,0,0:0:0:0:
112,280,221573,2,0,P|140:204|104:140,1,135,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
24,104,221873,2,0,L|106:67,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
420,72,222173,6,0,P|416:116|395:156,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
280,212,222473,1,8,0:0:0:0:
336,308,222623,1,0,0:0:0:0:
176,360,222773,5,2,0:0:0:0:
144,336,222848,1,0,0:0:0:0:
124,288,222923,1,2,0:0:0:0:
128,232,222998,1,0,0:0:0:0:
152,184,223073,1,10,0:0:0:0:
188,144,223148,1,0,0:0:0:0:
240,124,223223,1,2,0:0:0:0:
292,120,223298,1,0,0:0:0:0:
344,132,223373,6,0,L|360:184,3,45,2|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
204,236,223673,2,0,L|192:280,3,45,8|0|0|0,0:0|0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
420,232,223973,6,0,L|432:164,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
292,248,224123,2,0,L|284:293,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
476,208,224273,2,0,L|470:164,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
92,216,224573,6,0,L|136:328,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,352,224873,2,0,L|276:359,2,45,8|0|0,0:0|0:0|0:0,0:0:0:0:
92,216,225173,1,2,0:0:0:0:
244,280,225323,1,0,0:0:0:0:
344,168,225473,1,8,0:0:0:0:
92,248,225623,6,0,L|116:372,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
232,300,225923,1,2,0:0:0:0:
16,348,226073,2,0,L|0:252,1,90,8|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
140,152,226373,1,0,0:0:0:0:
180,144,226448,1,0,0:0:0:0:
220,152,226523,1,2,0:0:0:0:
88,244,226673,1,8,0:0:0:0:
308,340,226823,6,0,P|344:292|348:224,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
368,180,227048,1,0,0:0:0:0:
380,92,227123,1,2,0:0:0:0:
512,112,227273,1,8,0:0:0:0:
296,216,227423,5,2,0:0:0:0:
284,232,227498,1,0,0:0:0:0:
264,248,227573,1,2,0:0:0:0:
232,260,227648,1,0,0:0:0:0:
192,260,227723,2,0,L|188:148,1,90,2|8,0:0|0:0,0:0:0:0:
476,208,228023,6,0,L|444:312,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
328,352,228323,1,0,0:0:0:0:
308,352,228398,1,0,0:0:0:0:
284,352,228473,1,8,0:0:0:0:
57,239,228623,2,0,B|96:232|120:252|120:252|156:236,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
296,216,228923,2,0,L|316:168,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
408,228,229073,2,0,L|386:268,1,45,10|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,224,229223,2,0,L|296:172,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,292,229373,6,0,L|472:172,1,90,4|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
376,148,229673,1,8,0:0:0:0:
144,228,229823,1,2,0:0:0:0:
304,224,229973,2,0,L|296:100,1,90,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
160,192,230273,1,8,0:0:0:0:
184,232,230348,1,0,0:0:0:0:
216,264,230423,1,8,0:0:0:0:
260,288,230498,1,0,0:0:0:0:
308,296,230573,6,0,L|184:296,1,90,4|2,0:3|0:0,0:0:0:0:
72,288,230873,1,8,0:0:0:0:
200,184,231023,2,0,L|192:116,1,45,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
284,152,231173,1,2,0:0:0:0:
72,208,231323,1,2,0:0:0:0:
152,280,231473,2,0,L|216:280,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
240,348,231623,2,0,L|285:348,1,45,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
453,260,231773,6,0,L|364:264,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
272,208,232073,1,8,0:0:0:0:
424,168,232223,1,2,0:0:0:0:
184,276,232373,1,2,0:0:0:0:
404,280,232523,1,2,0:0:0:0:
420,276,232598,1,0,0:0:0:0:
436,272,232673,2,0,L|416:160,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
208,184,232973,6,0,L|228:296,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
512,312,233273,2,0,L|492:200,1,90,8|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
448,148,233498,1,0,0:0:0:0:
312,88,233573,2,0,P|264:80|216:108,1,90,2|0,0:0|0:0,0:0:0:0:
100,196,233873,6,0,L|116:152,1,45,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
260,248,234023,2,0,L|247:292,1,45,2|2,0:0|0:0,0:0:0:0:
148,356,234173,1,2,0:0:0:0:
124,336,234248,1,2,0:0:0:0:
108,312,234323,1,2,0:0:0:0:
104,276,234398,1,2,0:0:0:0:
256,192,234473,12,0,235223,0:0:0:0:
posted
random mod

not going to point out every instance of something happening, because this song repeats a lot of sections. just go through the map yourself.

just as a preface, this is a very useful calculator for making proper balanced SVs, i highly suggest you use it https://dl.dropboxusercontent.com/u/3740759/svc.html
columns:
|1|2|3|4|
[] indicates a chord
[victorica's 4K MX]
00:01:973 - add a note here for the snare hit which you represent as doubles or triples for the rest of the song
00:02:798 - you're mapping the 1/4 notes for the synthesizer/keyboard here, but in various other spots you miss those notes. examples are 00:03:998 - and 00:05:498 - . choose between mapping them or not so it's consistent at least just for this section alone.
00:07:673 (7673|3) - why two claps here?
00:11:048 (11048|0,11348|1) - these jacks feel out of place, and inconsistent since you're only choosing to map them now instead of everywhere in the section
00:11:873 (11873|2) - i see you mapped this as piano + kick, but this makes this pattern feel very cramped. removing this would also place more emphasis on the snare right before it
00:12:173 - these SVs look rough, to the point that i can see exactly where each green line changes. it's pretty jarring. either add more green lines in between each SV, or bring the values closer to 1.0x. i'd go with the latter honestly, 0.75x would work a lot better than 0.5x for these sections.
00:13:373 - the layering here is unclear, as you're putting doubles to vocals at some parts, and only layering piano in others. patterning also feels random as there's some 1/2 jacks to different pitch. i'd consider remapping this
00:19:298 (19298|1) - remove this note, the low piano note at 00:19:223 (19223|0) - is just a single sustained hit
00:21:923 - 00:22:073 - 00:22:223 - remove the duplicate green lines here, they're making it scroll straight to 1.00x instead of gradually speeding up
00:22:523 (22523|1,22598|2,22748|1,22898|1) - the snare sticks out more than the kick here, so it'd be better to layer more to that instead of the quieter kick.
00:24:210 - 00:24:285 - missing 1/8 notes for the chiptune here
00:24:548 (24548|2,24623|2,24660|1,24735|1) - it'd be a lot more comfortable pattern if you remapped this so the 1/4 jacks aren't there
00:27:398 - 00:27:548 - missing 1/4 notes
00:29:423 (29423|2) - remove this, the vocals here is a lot quieter and breaks consistency
00:31:673 (31673|0) - remove this note and place the clap on the LN instead so it'll feel less cramped
00:41:723 - change this SV to 1.5x so it's balanced correctly
00:41:573 (41573|3) - add a finish here for the crash
00:42:173 - make this a triple as well, and add a finish
00:44:423 - missing note for the guitar
00:45:398 - 00:45:548 - missing notes for chiptune which is mapped right after
00:46:898 - add a note to 2 here, you can afford to keep the resulting minijack after or remove a note from the triple
00:51:023 (51023|0) - there's no crash playing here, so remove this note and the finish from hitsounds
00:51:773 - add one (or two) notes here because this is a very strong beat in the song
00:52:073 - 1/4 notes are also very inconsistent here. there's 1/4 notes after every 1/1, but you only map them a few times. consistency pls
00:54:323 - 00:54:623 - 00:54:923 - 00:55:223 - here you decide not to put 1/2 here (which is perfectly fine) but in the next repeat of this section there are 1/2 notes. fix this
00:56:498 (56498|3,56498|2) - remove these notes, there is no snare hit here
00:56:573 - after you remove the 1/4 chord you can add another note here for the crash hit
01:01:373 - add note here as well
01:06:098 (66098|1) - remove this as there is no sound going to this
01:10:373 (70373|1) - shorten this LN to end at 01:10:823 -, the vocal ends here
01:10:898 (70898|3) - after shortening the LN, move this to 2 so that there isn't a jack on 4
01:10:973 - again, inconsistent 1/4 notes. i won't point them out because this is exactly the same repeat of the first section, so just take the rhythms from there
01:20:573 (80573|2) - remove this note, sound is muted, not added
01:20:873 - these SVs are also stiff
01:21:773 - layering is also unclear, i'd just remap this section and stay consistent on what you layer and pattern
01:22:973 (82973|0,82998|1,83023|2,83048|3) - this grace note is at 1/16 speed, not 1/8, and there are only three piano notes
01:27:673 (87673|1,87723|2) - remove, this is still just one note like in the last repetition
01:31:223 - remove these two SVs, this will ruin a lot of scores and requires prior knowledge to get past (aka not sightreadable). if you want to keep this effect, then remove the two SVs that are 1.5x and 0.3x and create one at 01:31:073 - . then adjust that SV to 1.9x so it's balanced
01:31:673 - add a note for the snare hit here to keep consistent
01:35:198 - missing 1/4 note here, you mapped the 1/4 notes right after it so add one here
01:35:798 - 01:35:948 - more missing 1/4
01:40:673 (100673|3) - remove this note, as it is a tom hit, not a snare
01:42:173 (102173|3) - just make this a normal note and add another note to keep the extra emphasis. in the last section you didn't put an LN to this sound, and here your patterns are limited a lot more because of the LN. other times the high piano note is hit there's no LN, so it's a bit weird
01:49:448 - missing 1/4 note to percussion
01:49:973 - remove the extra 1.00x SV since it's occupying the same space as the 0.5x
01:50:273 - add another note here so it's like the previous verse
01:51:698 - missing 1/4 note
01:53:948 (113948|1) - move this to 01:54:098 -, the chiptunes here are a lot more faint and previously the staccato guitar notes were mapped
01:55:373 - add a note here
01:56:573 - why not add notes for the vocals here, since you did that previously
01:58:148 (118148|2) - remove this note, no sound
01:58:223 (118223|1,118298|0) - add notes here to the louder tom hits like before
02:00:173 - add note here
02:00:248 - more inconsistent 1/4 notes, add them in or don't map them at all, not selectively
02:08:648 (128648|1) - move this to 02:08:573 - since there is a crash, and there is no sound where you placed this note
02:08:873 (128873|2) - remove this, as there is no crash
02:14:348 (134348|2,134423|1,134498|0) - why are these singles where before they were always double chords?
02:14:573 - add note here for the crash
02:15:773 (135773|2) - quad chord here feels a bit oversaturated, if you want to emphasize the vocal here, move this to 02:15:923 -
02:19:373 - take the rhythms from before here
02:24:173 - why is the layering here suddenly a lot heavier in this section when the music is the same?
02:30:923 - 02:30:998 - missing 1/4 notes for the chiptunes
02:33:098 (153098|1) - remove this as there is no sound associated with it
02:36:323 - 02:36:398 - more missing notes
02:36:698 (156698|3,156773|3) - this jack is completely random and out of place here. it also does not follow the pitch correctly. repattern this
02:37:873 (157873|1,157923|2) - these notes are supposed to be 1/8, not 1/6
02:39:173 (159173|3) - what sound does this LN go to?
02:48:173 - to balance these SVs, they should be 1.25x - 0.75x or 1.35 - 0.65x. the current ones make the section look slower than it really is. also, remove the 1.00x SV
02:52:898 (172898|3) - there is no snare note here, remove this note. it also prevents a minijack on 4
02:56:723 (176723|1,176723|3,176948|2,176948|3) - incorrect rhythm, this is 1/3. it should look like this http://puu.sh/dopS6.png
02:57:023 (177023|0) - move this to 02:57:048 -
02:57:248 (177248|0) - remove this, no sound associated
02:57:398 (177398|0,177435|1,177473|2,177510|3) - more incorrect rhythm, this is 1/6 and should look like this http://puu.sh/doq61.png
02:57:623 (177623|0,177623|2) - very late note, move this to 02:57:573 - . it would also be more comfortable if you moved to column 2
02:57:773 - compress these SVs so that there isn't any changes in speed when players are hitting the notes. it'll be easier to read this way
02:58:823 (178823|0) - since this is not a piano note, make this an LN to differentiate it from the others. as well, remap this section to have a proper layering/patterning
03:00:210 (180210|3,180210|2) - move this to 03:00:191 -
03:08:873 - 03:09:023 - move these 2 SVs so that they are on 03:09:023 - and 03:09:173 - respectively so that the speed up is consistent and gradual
03:09:773 - as before some parts are omitting notes for the same sounds that are mapped
03:17:798 (197798|2) - remove this note
03:22:298 (202298|2) - no sound is associated here, remove
03:25:373 - this SV is not sightreadable or balanced, it'll ruin lots of scores. to balance it, change the line on 03:25:523 - to 1.60x speed
03:34:148 (214148|3,214298|3) - no sounds are going to these notes, remove
03:34:898 (214898|1) - add a note to this tom hit because it is particularly strong
03:39:548 - 03:39:698 - missing 1/4 notes for snare hits
03:42:548 (222548|1,222623|2,222698|1) - remove these notes, the 1/4 snare roll only comes in at 03:42:773 -
03:44:273 (224273|1) - remove this because the sound is removed, not added
03:44:573 - use the same rhythms as every previous repeat so you don't end up missing notes
03:52:185 (232185|2,232260|0,232335|2) - the chiptune here is 1/4, not 1/8, so remove these extra notes
03:52:298 (232298|1) - after you remove the extra 1/8, move this to 3 to prevent a minijack
03:53:648 (233648|1,233648|2) - the synth here is a lot fainter than the percussion to warrant being the same density, just make this a single note
03:53:798 - 03:54:098 - missing 1/4
03:54:398 (234398|0) - this is just a single piano note, so this note is unnecessary

apologies if this mod missed some other stuff that was worth mentioning, i just quickly glossed over and jotted some stuff down in half an hour, but this should be a good start.

~
posted
好圖

(ノ≧∀≦)ノ

mania有些變速真的很好玩
posted
good map :) (sorry I have no more kd to support;w;
db的GD里SV明明那么好(god)为何某人只喷口水(hogwash)
posted

Fullerene- wrote:

random mod

not going to point out every instance of something happening, because this song repeats a lot of sections. just go through the map yourself.

just as a preface, this is a very useful calculator for making proper balanced SVs, i highly suggest you use it https://dl.dropboxusercontent.com/u/3740759/svc.html i dont think my sv is bad . i dont know how you use sv changes but my sv changes are actually comfortable.
columns:
|1|2|3|4|
[] indicates a chord
[victorica's 4K MX]
00:01:973 - add a note here for the snare hit which you represent as doubles or triples for the rest of the songok
00:02:798 - you're mapping the 1/4 notes for the synthesizer/keyboard here, but in various other spots you miss those notes. examples are 00:03:998 - and 00:05:498 - . choose between mapping them or not so it's consistent at least just for this section alone.you still dont understand what i mapped.
00:07:673 (7673|3) - why two claps here?mistake
00:11:048 (11048|0,11348|1) - these jacks feel out of place, and inconsistent since you're only choosing to map them now instead of everywhere in the sectionlisten to the music carefully. my jacks always have it own means
00:11:873 (11873|2) - i see you mapped this as piano + kick, but this makes this pattern feel very cramped. removing this would also place more emphasis on the snare right before iti didnt map piano here .
00:12:173 - these SVs look rough, to the point that i can see exactly where each green line changes. it's pretty jarring. either add more green lines in between each SV, or bring the values closer to 1.0x. i'd go with the latter honestly, 0.75x would work a lot better than 0.5x for these sections.now is just ok
00:13:373 - the layering here is unclear, as you're putting doubles to vocals at some parts, and only layering piano in others. patterning also feels random as there's some 1/2 jacks to different pitch. i'd consider remapping thisno it is ok
00:19:298 (19298|1) - remove this note, the low piano note at 00:19:223 (19223|0) - is just a single sustained hit.no the rhythem here is right
00:21:923 - 00:22:073 - 00:22:223 - remove the duplicate green lines here, they're making it scroll straight to 1.00x instead of gradually speeding upno now is fine
00:22:523 (22523|1,22598|2,22748|1,22898|1) - the snare sticks out more than the kick here, so it'd be better to layer more to that instead of the quieter kick.no.
00:24:210 - 00:24:285 - missing 1/8 notes for the chiptune herei didnt here 1/8 here .1/8 start at red line ..
00:24:548 (24548|2,24623|2,24660|1,24735|1) - it'd be a lot more comfortable pattern if you remapped this so the 1/4 jacks aren't therechange to stairs
00:27:398 - 00:27:548 - missing 1/4 notesno 1/4 here
00:29:423 (29423|2) - remove this, the vocals here is a lot quieter and breaks consistencyno i think this vocal here is really Infectious
00:31:673 (31673|0) - remove this note and place the clap on the LN instead so it'll feel less crampedno here is ok . this note is drum another is guitar
00:41:723 - change this SV to 1.5x so it's balanced correctlyno why 1.5 is balanced ? i dont understand i think mine is much more comfortable.
00:41:573 (41573|3) - add a finish here for the crash
00:42:173 - make this a triple as well, and add a finishok
00:44:423 - missing note for the guitarok
00:45:398 - 00:45:548 - missing notes for chiptune which is mapped right after???
00:46:898 - add a note to 2 here, you can afford to keep the resulting minijack after or remove a note from the tripleok
00:51:023 (51023|0) - there's no crash playing here, so remove this note and the finish from hitsounds
00:51:773 - add one (or two) notes here because this is a very strong beat in the song
00:52:073 - 1/4 notes are also very inconsistent here. there's 1/4 notes after every 1/1, but you only map them a few times. consistency pls
00:54:323 - 00:54:623 - 00:54:923 - 00:55:223 - here you decide not to put 1/2 here (which is perfectly fine) but in the next repeat of this section there are 1/2 notes. fix thisjust focus on vocal
00:56:498 (56498|3,56498|2) - remove these notes, there is no snare hit hererechange this part
00:56:573 - after you remove the 1/4 chord you can add another note here for the crash hit
01:01:373 - add note here as well
01:06:098 (66098|1) - remove this as there is no sound going to this
01:10:373 (70373|1) - shorten this LN to end at 01:10:823 -, the vocal ends hereno
01:10:898 (70898|3) - after shortening the LN, move this to 2 so that there isn't a jack on 4
01:10:973 - again, inconsistent 1/4 notes. i won't point them out because this is exactly the same repeat of the first section, so just take the rhythms from thereno here is vocal part
01:20:573 (80573|2) - remove this note, sound is muted, not added
01:20:873 - these SVs are also stiff.
01:21:773 - layering is also unclear, i'd just remap this section and stay consistent on what you layer and patternno mine is fine
01:22:973 (82973|0,82998|1,83023|2,83048|3) - this grace note is at 1/16 speed, not 1/8, and there are only three piano notesi use 1/12 here piano sound end at red line
01:27:673 (87673|1,87723|2) - remove, this is still just one note like in the last repetitionit is right here ..
01:31:223 - remove these two SVs, this will ruin a lot of scores and requires prior knowledge to get past (aka not sightreadable). if you want to keep this effect, then remove the two SVs that are 1.5x and 0.3x and create one at 01:31:073 - . then adjust that SV to 1.9x so it's balancednope my sv here is comfortable.
01:31:673 - add a note for the snare hit here to keep consistent
01:35:198 - missing 1/4 note here, you mapped the 1/4 notes right after it so add one hereok
01:35:798 - 01:35:948 - more missing 1/4no
01:40:673 (100673|3) - remove this note, as it is a tom hit, not a snareno
01:42:173 (102173|3) - just make this a normal note and add another note to keep the extra emphasis. in the last section you didn't put an LN to this sound, and here your patterns are limited a lot more because of the LN. other times the high piano note is hit there's no LN, so it's a bit weirdyou didnt hear what i mapped
01:49:448 - missing 1/4 note to percussioni dont hear anything here..
01:49:973 - remove the extra 1.00x SV since it's occupying the same space as the 0.5xno
01:50:273 - add another note here so it's like the previous verseno
01:51:698 - missing 1/4 noteok
01:53:948 (113948|1) - move this to 01:54:098 -, the chiptunes here are a lot more faint and previously the staccato guitar notes were mappedchanged
01:55:373 - add a note hereno
01:56:573 - why not add notes for the vocals here, since you did that previouslydifferent thought in same part
01:58:148 (118148|2) - remove this note, no sound?
01:58:223 (118223|1,118298|0) - add notes here to the louder tom hits like before
02:00:173 - add note hereok
02:00:248 - more inconsistent 1/4 notes, add them in or don't map them at all, not selectivelyyes i didnt catch them all
02:08:648 (128648|1) - move this to 02:08:573 - since there is a crash, and there is no sound where you placed this note
02:08:873 (128873|2) - remove this, as there is no crashno
02:14:348 (134348|2,134423|1,134498|0) - why are these singles where before they were always double chords?.why cant single ?
02:14:573 - add note here for the crashok
02:15:773 (135773|2) - quad chord here feels a bit oversaturated, if you want to emphasize the vocal here, move this to 02:15:923 - no
02:19:373 - take the rhythms from before hereno
02:24:173 - why is the layering here suddenly a lot heavier in this section when the music is the same?
02:30:923 - 02:30:998 - missing 1/4 notes for the chiptunes
02:33:098 (153098|1) - remove this as there is no sound associated with it
02:36:323 - 02:36:398 - more missing notes
02:36:698 (156698|3,156773|3) - this jack is completely random and out of place here. it also does not follow the pitch correctly. repattern thisno it is following the music
02:37:873 (157873|1,157923|2) - these notes are supposed to be 1/8, not 1/6ok
02:39:173 (159173|3) - what sound does this LN go to?it is really obvious
02:48:173 - to balance these SVs, they should be 1.25x - 0.75x or 1.35 - 0.65x. the current ones make the section look slower than it really is. also, remove the 1.00x SVno now is ok why sv need balance?
02:52:898 (172898|3) - there is no snare note here, remove this note. it also prevents a minijack on 4ok
02:56:723 (176723|1,176723|3,176948|2,176948|3) - incorrect rhythm, this is 1/3. it should look like this http://puu.sh/dopS6.png
02:57:023 (177023|0) - move this to 02:57:048 -
02:57:248 (177248|0) - remove this, no sound associated
02:57:398 (177398|0,177435|1,177473|2,177510|3) - more incorrect rhythm, this is 1/6 and should look like this http://puu.sh/doq61.png
02:57:623 (177623|0,177623|2) - very late note, move this to 02:57:573 - . it would also be more comfortable if you moved to column 2
02:57:773 - compress these SVs so that there isn't any changes in speed when players are hitting the notes. it'll be easier to read this way
02:58:823 (178823|0) - since this is not a piano note, make this an LN to differentiate it from the others. as well, remap this section to have a proper layering/patterning
03:00:210 (180210|3,180210|2) - move this to 03:00:191 -
03:08:873 - 03:09:023 - move these 2 SVs so that they are on 03:09:023 - and 03:09:173 - respectively so that the speed up is consistent and gradual
03:09:773 - as before some parts are omitting notes for the same sounds that are mapped
03:17:798 (197798|2) - remove this note
03:22:298 (202298|2) - no sound is associated here, remove
03:25:373 - this SV is not sightreadable or balanced, it'll ruin lots of scores. to balance it, change the line on 03:25:523 - to 1.60x speed
03:34:148 (214148|3,214298|3) - no sounds are going to these notes, remove
03:34:898 (214898|1) - add a note to this tom hit because it is particularly strong
03:39:548 - 03:39:698 - missing 1/4 notes for snare hitsno,i didnt here
03:42:548 (222548|1,222623|2,222698|1) - remove these notes, the 1/4 snare roll only comes in at 03:42:773 - but i still hear it at there
03:44:273 (224273|1) - remove this because the sound is removed, not addedok
03:44:573 - use the same rhythms as every previous repeat so you don't end up missing notesno
03:52:185 (232185|2,232260|0,232335|2) - the chiptune here is 1/4, not 1/8, so remove these extra notesbut i still hear 1/8
03:52:298 (232298|1) - after you remove the extra 1/8, move this to 3 to prevent a minijack
03:53:648 (233648|1,233648|2) - the synth here is a lot fainter than the percussion to warrant being the same density, just make this a single note
03:53:798 - 03:54:098 - missing 1/4?
03:54:398 (234398|0) - this is just a single piano note, so this note is unnecessaryno double is much nice in my opinion

apologies if this mod missed some other stuff that was worth mentioning, i just quickly glossed over and jotted some stuff down in half an hour, but this should be a good start.

~
i dont want to say more
im sorry to do some aggressive reply
thats all


喷我爽吗!?喷我爽吗!?喷我爽吗!?
posted
-Removed-

listen to the music carefully. my jacks always have it own means
i don't need to listen to the music carefully to hear that you're putting notes on the same columns to different pitch or different instruments.

where is 1/4...you need a new earphone
if i can hear a specific sound that you can't, why should i be the one to get new headphones?

mapping is not copy
wow you're actually right this time, mapping isn't about copying, it's about consistency. a basic concept that you clearly fail to grasp. in many spots you go with a specific patterning/layering scheme and then throw that away to follow other things in the same measure, which is why i commented that it felt somewhat random

i dont think my sv is bad . i dont know how you use sv changes but my sv changes are actually comfortable.
i didn't say your SVs are bad, i said that they looked rough, because the values you used are at such a high interval that it's not smooth and i can see each change. if you believe that's comfortable, then you have pretty low standards, and looking at the maps you've made simply supports that.

00:21:923 - 00:22:073 - 00:22:223 - remove the duplicate green lines here, they're making it scroll straight to 1.00x instead of gradually speeding upyou will kill players
dude.
d u d e
d u d e

i cannot comprehend how this "will kill players" in any way, shape or form. you have SVs that make the map scroll at a certain speed, and then on the same spot you have another line that cancels the SV change so it just skips to 1.00x instead of going through 0.8x and 0.9x. ????????????????????

you want to know how i use SVs?

i try to make them sightreadable and smooth so people can actually fucking play them properly and still get good scores


now entertain me, does this look uncomfortable to you?
https://www.dropbox.com/s/3cqz7wympmk1d ... k.osz?dl=0


i'll wait for your respo-
actually no fuck that

i had nearly 20 people play this and give me feedback about these SVs, what problems they had with it, and how i can make them better.
by the time i had over 10 people test it, everyone else that played it for the first time didn't even get a miss because of the SVs.

"oh my how do you make SVs that are sightreadable and balanced?"

oh hey i think i posted that SV calculator's link in my mod po-
oh wait you ignored my advice because you're too damn arrogant and stuck up to think that other people are competent enough to improve your maps


a good, respectful mapper knows how to take criticism, no matter if it's positive or negative , and respond to said criticism without sounding
like a complete shitlord

and this is something that you really need to work on.

think about your attitude before you give more people an aneurysm with how unbelievably dense you are, because god knows it's already happened. it's not "cool", and it doesn't make you look "cool" outside of your close group of friends.

fucking bye
posted

Fullerene- wrote:

-Removed-

listen to the music carefully. my jacks always have it own means
i don't need to listen to the music carefully to hear that you're putting notes on the same columns to different pitch or different instruments.

where is 1/4...you need a new earphone
if i can hear a specific sound that you can't, why should i be the one to get new headphones?

mapping is not copy
wow you're actually right this time, mapping isn't about copying, it's about consistency. a basic concept that you clearly fail to grasp. in many spots you go with a specific patterning/layering scheme and then throw that away to follow other things in the same measure, which is why i commented that it felt somewhat random

i dont think my sv is bad . i dont know how you use sv changes but my sv changes are actually comfortable.
i didn't say your SVs are bad, i said that they looked rough, because the values you used are at such a high interval that it's not smooth and i can see each change. if you believe that's comfortable, then you have pretty low standards, and looking at the maps you've made simply supports that.

00:21:923 - 00:22:073 - 00:22:223 - remove the duplicate green lines here, they're making it scroll straight to 1.00x instead of gradually speeding upyou will kill players
dude.
d u d e
d u d e

i cannot comprehend how this "will kill players" in any way, shape or form. you have SVs that make the map scroll at a certain speed, and then on the same spot you have another line that cancels the SV change so it just skips to 1.00x instead of going through 0.8x and 0.9x. ????????????????????

you want to know how i use SVs?

i try to make them sightreadable and smooth so people can actually fucking play them properly and still get good scores


now entertain me, does this look uncomfortable to you?
https://www.dropbox.com/s/3cqz7wympmk1d ... k.osz?dl=0


i'll wait for your respo-
actually no fuck that

i had nearly 20 people play this and give me feedback about these SVs, what problems they had with it, and how i can make them better.
by the time i had over 10 people test it, everyone else that played it for the first time didn't even get a miss because of the SVs.

"oh my how do you make SVs that are sightreadable and balanced?"

oh hey i think i posted that SV calculator's link in my mod po-
oh wait you ignored my advice because you're too damn arrogant and stuck up to think that other people are competent enough to improve your maps


a good, respectful mapper knows how to take criticism, no matter if it's positive or negative , and respond to said criticism without sounding
like a complete shitlord

and this is something that you really need to work on.

think about your attitude before you give more people an aneurysm with how unbelievably dense you are, because god knows it's already happened. it's not "cool", and it doesn't make you look "cool" outside of your close group of friends.

fucking bye
i use 3hours to check your mod
i test almost all your changes .but i dont feel it is better than i did before .
posted
i use 3hours to check your mod
i test almost all your changes .but i dont feel it is better than i did before .
posted
Don't come here for drama, this is a place for beatmap discussion instead of your drama
posted
->Removed<-
posted
to make acceptable map, you must follow mod post well...

it is not nice to dismiss and say "too lazy.." no???

mapper be nice to modder is now
posted
Nay while I think Rene has been overreacting a bit I do think victorica could have tried more to answer the mod properly. I don't want to offend anyone but victorica's reply indeed kinda sounded like no fucks were given (I know I would have been pissed off), emphasized by the laziness (s)he has shown by not replying completely to the mod Rene has posted. I think this is the least one could do to show some respect to the work a fellow modder/mapper has done, especially considering that victorica is apparently a potential candidate for BAT.
posted
what the heck is going on... :(
posted
@victorica_db

I would consider myself OK at making sightreadable SV. These SV in your MX diff is not sightreadable and is very uncomfortable
Some of your SVs are okay though.
But I won't bother pointing out the bad ones, because we've all seen by now how that turns out.

You're in denial, your SVs suck and your map needs work
posted
玛雅泥萌这是在做啥
posted
can u guys stop? @fullrene you can pm victorica if you arent satisfy with the replies either in game or forum..you 2 can settle things through without causing this stupid scene on this 4 mode thread..and those guys who arent related should just stay shut..you can discuss in the channel provided rather than trashtalk in the channel everyday.besides its a random mod tho .. victorica wasnt expect a long mod would come on a gd (specifically his gd) so there is no need to continue this.
posted
->Removed<-
posted
I want to promote understanding between people
communication is beautiful
on that note, please go back and read my post again
victorica was arrogant and fullerene was mean about it
in the end, both were not good
we need to prevent this in the future
people need to open themselves up to other's opinions and skills more
because there's a lot of ignoring happening here
that is all
posted
i dont see why it is wrong to discuss it on channel than messing this thread like it is already was..ursa discuss all ctb things in channel i dont see why osumania cant? what can u make victorica to read if he cant even reply mods that long.atleast in channel your words are seperated in lines so victorica probably want to read it rather than this..understand me?
i dont see what understanding you are trying to create if you know victorica is already acting like that
show more
Please sign in to reply.