przynajmniej jedna woli danmaku od bijatyk +1
welcome all :3
+2.. Danmaku jest o wiele lepsze od bijatykkuburaczek wrote:
przynajmniej jedna woli danmaku od bijatyk +1
+Evangelique wrote:
Czeeeeść wszystkim!
Fotografię lubię tylko jako "miłośniczka sztuki", na podjaranych "fotografów" z nikonami występują u mnie niespodziewane reakcje wymiotne.
[/size]
Może się kiedyś tam spotkamyEvangelique wrote:
W przyszłości zamierzam stawać w szranki z bardziej zapewne wybitnymi ode mnie uczniami o indeks na UW na japonistyce - nie, żebym była zadeklarowanym mangomuotem, albo uczyła się japońskiego dzień i noc, po prostu tak jakby wstałam pewnego dnia z myślą "japonistyka! tak, tak, tak! to kierunek dla mnie! podbiję świat po nim!" i bum. Determinacja w dążeniu do zdawania matury z polskiego, matematyki i angielskiego zaczęła się powiększać.
Powodzenia w dążeniu do wymarzonego kierunku i przy zdawaniu matur, ja od 3 dni jestem w euforii z powodu zdanych wszystkich maturek i to z bardzo dobrymi procentami :3Evangelique wrote:
W przyszłości zamierzam stawać w szranki z bardziej zapewne wybitnymi ode mnie uczniami o indeks na UW na japonistyce - nie, żebym była zadeklarowanym mangomuotem, albo uczyła się japońskiego dzień i noc, po prostu tak jakby wstałam pewnego dnia z myślą "japonistyka! tak, tak, tak! to kierunek dla mnie! podbiję świat po nim!" i bum. Determinacja w dążeniu do zdawania matury z polskiego, matematyki i angielskiego zaczęła się powiększać.
Powinno, co najwyżej wszystkie ustawienia będą domyślne.Gabutek wrote:
Co zrobić gdy przez przypadek usunę Osu z komputera? Jak ściągnę gre jeszcze raz i przeciągnę zapisane piosenki to będzie wszystko ok???
Kaj?sajdor wrote:
mieszkam w P-ce na ślunsku.
PawłowiceGalkan92 wrote:
Kaj?sajdor wrote:
mieszkam w P-ce na ślunsku.
o, ktoś blisko mnie :3SatoshiHoujou wrote:
Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.klubek wrote:
o, ktoś blisko mnie :3SatoshiHoujou wrote:
Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
witamy i herbata dla Ciebie na dzień dobry!
Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~SatoshiHoujou wrote:
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.
klubek wrote:
Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~SatoshiHoujou wrote:
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.
hapinano wrote:
Hurr durr. ~
Hajtnijcie sie <3
MLGnom wrote:
Świetnie osoby 14 letnie mówią o sobie stare... to ja mając 21 to chyba jestem już zabytkiem. D:
Ciunek wrote:
To ja nie wiem jakim starożytnym człowiekiem jestem ja mając 22...
Haha, staruchy! Ha... zaraz, moment... to ja w sumie też antyk jakiś :<naruu69 wrote:
Dołączam do klubu żywych skamieniałości polskiej sceny osu
Wspomnij mu jego słowa, kiedy będzie chciał, dziadku, żebyś mu rower na pierwszy komunizm sprawił.MLGnom wrote:
niedz... masz u mnie karne punkty za tego posta ;<
Oj witaj, znajdziesz wiele kolegów do graniaAVATAR917 wrote:
Witam jestem tu nowy i szukam kolegów do grania.
chcesz mi naprawić rury w domu, hydrauliku?Hydraulikkk wrote:
Yaa minna ^^ Hydraulik desu. Hajimemashite.
Grywam w ET i oczywiście osu!
Fan Japonii a co za tym idzie anime i manga
kojarzysz mi się z nicku z kyonko, pyonko-kyonko, niewazne.pyokopyon wrote:
Więc, jestem tu nowy i witam wszystkich serdecznie ^^''
Co tu o sobie powiedzieć... Lubię klimaty anime i zakochałem się w osu! od pierwszego zagranego OPka <3'. Myślę, że zostanę tu z wami na jakiś czas, jeśli nie dłużej ^^ Sayo!
Cadwalader wrote:
(...) Interesuję się fantastyką, kulturą japońską nakierowaną na anime i tym podobne, muzyką i... Sama nie wiem jeszcze czym. Lubię rpg, tardzę Touhou, (...) , moim marzeniem jest wydanie książki, takie tam pierdu, pierdu. Gram na skrzypcach, tin whistlu, pianinie i gitarze basowej (choć wolę ją przytulać jak Yui swojego Gitka). (...) (Lubię jeść.)
HERBATĄ?!Enyuu wrote:
(...) herbatką poczęstować można? Akurat mam. D: