PawłowiceGalkan92 wrote:
Kaj?sajdor wrote:
mieszkam w P-ce na ślunsku.
PawłowiceGalkan92 wrote:
Kaj?sajdor wrote:
mieszkam w P-ce na ślunsku.
o, ktoś blisko mnie :3SatoshiHoujou wrote:
Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.klubek wrote:
o, ktoś blisko mnie :3SatoshiHoujou wrote:
Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
witamy i herbata dla Ciebie na dzień dobry!
Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~SatoshiHoujou wrote:
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.
klubek wrote:
Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~SatoshiHoujou wrote:
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.
hapinano wrote:
Hurr durr. ~
Hajtnijcie sie <3
MLGnom wrote:
Świetnie osoby 14 letnie mówią o sobie stare... to ja mając 21 to chyba jestem już zabytkiem. D:
Ciunek wrote:
To ja nie wiem jakim starożytnym człowiekiem jestem ja mając 22...
Haha, staruchy! Ha... zaraz, moment... to ja w sumie też antyk jakiś :<naruu69 wrote:
Dołączam do klubu żywych skamieniałości polskiej sceny osu
Wspomnij mu jego słowa, kiedy będzie chciał, dziadku, żebyś mu rower na pierwszy komunizm sprawił.MLGnom wrote:
niedz... masz u mnie karne punkty za tego posta ;<
Oj witaj, znajdziesz wiele kolegów do graniaAVATAR917 wrote:
Witam jestem tu nowy i szukam kolegów do grania.
chcesz mi naprawić rury w domu, hydrauliku?Hydraulikkk wrote:
Yaa minna ^^ Hydraulik desu. Hajimemashite.
Grywam w ET i oczywiście osu!
Fan Japonii a co za tym idzie anime i manga
kojarzysz mi się z nicku z kyonko, pyonko-kyonko, niewazne.pyokopyon wrote:
Więc, jestem tu nowy i witam wszystkich serdecznie ^^''
Co tu o sobie powiedzieć... Lubię klimaty anime i zakochałem się w osu! od pierwszego zagranego OPka <3'. Myślę, że zostanę tu z wami na jakiś czas, jeśli nie dłużej ^^ Sayo!
Cadwalader wrote:
(...) Interesuję się fantastyką, kulturą japońską nakierowaną na anime i tym podobne, muzyką i... Sama nie wiem jeszcze czym. Lubię rpg, tardzę Touhou, (...) , moim marzeniem jest wydanie książki, takie tam pierdu, pierdu. Gram na skrzypcach, tin whistlu, pianinie i gitarze basowej (choć wolę ją przytulać jak Yui swojego Gitka). (...) (Lubię jeść.)
HERBATĄ?!Enyuu wrote:
(...) herbatką poczęstować można? Akurat mam. D:
W osu nie jestem dobra (ba, wypadając przy Enci? Beznadzieja), ale gram. \o/Oj cichaj, cichaj XD
Podli herbatokopiożercy..Ryohan wrote:
Otóż to więc zakończcie ten proceder, a przy okazji chciałbym zauważyć fakt, że ktoś tu fuchę klubkowi zabiera z tą herbatą xD
xD To kiedy będziesz w Wawie panie "sławny i wyjątkowy"?Ryohan wrote:
A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x
Siemano nowy ziomalu! Ja Cię skądśznamchyba i wydajesz mi się dobry, więc come na piwo albo lepiej i herbatę, zapraszam do wrocka i przyjdź z rodziną - niezapomniane wrażenia po dogodnym spożyciu dużej ilości herbacianego trunku w moim towarzystwie, na pewno nie znajdziesz lepszej oferty. Postudiujemy razem co tylko zechcesz a potem, a potem założymy własny warzywniak i im jeszcze pokażemy (szybko! póki jestem jeszcze studentem!) pokażemy im tak, że tą mordę za którą będziemy trzymać się nigdy nie kłapnie dziobem i nie pofruwa frywolnie w dalekie strony tego zasranego rządu. Zresztą co tylko my, come ludzie się napić gdzieśRyohan wrote:
Cześć!!
Chciałbym się z wami na nowo przywitać! Jak widać na tym bajerze po lewo mój nick to Ryohan, lecz tak naprawdę na imię mam Cebul (a na pewno nie Jakub). Mam już 21 lat!!!1111 Dwa lata jak stworzyłem ten temat miałem 19 - zadziwiające, wtedy też dostałem moda i wiecie co? Dalej nim jestem MUHAUAHUAHUAHUAH!!!! Ekh, lubię oglądać animu (z reguły jakieś zagadkowopsychologicznodramatycznokomediowokrwawozajebiste), maniaczę w różne gierki (LoL, L2 a to wszystko w oczekiwaniu na Diablo 3). Studiuję na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym wydział informatyczny (nie jestem z tego dumny ;x pewnie i tak będę sprzedawał w warzywniaku), moim marzeniem jest zostać dyktatorem i trzymać za mordę cały kraj żeby było lepiej i zrobić coś żeby nikt o mnie nie zapomniał (np wysadzić coś w spektakularny sposób). Palę, piję i się kategorycznie opierdalam.
A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x