forum

Przywitaj się!

posted
Total Posts
1,316
show more
sajdor

Galkan92 wrote:

sajdor wrote:

mieszkam w P-ce na ślunsku.
Kaj?
Pawłowice
Yasumi-nee
H-hej. : 3
Jestem Ola. Rocznik '97. ;d W Osu gram od niedawna. Uwielbiam m&a, j-rock, k-pop i wszystko co związane z Japonią. Lubię rysować mangę, grać na gitarze i czytać książki, a szczególne serię Charlaine Harris o 'Czystej krwi'. ; 3 Chętnie nawiązuję nowe znajomości. o3o
Pandemoniusz
97? Dobry rocznik.

A tak na serio to witaj i oby Ci się nie znudziło.
TheGod_old
Cześć. Mam na imię Michał.
Katsu_old_1
Cześć Michał, miło mi Cię poznać?
TheGod_old
Wzajemnie. Nie licząc tego co napisałem to gram w osu!(Captain Obvious strikes again!). No i oglądam anime, http://myanimelist.net/profile/LooQ mój profil na malu. Poza tym gram na keyboardzie.
M i k u s i a
Ohayoo ! Jestem Mikusia, miło was poznać <3 :)
Yasumi-nee
Witaj Mikusia. Miło mi Cię poznać. :D
CzekoMisiek
Witaj Mikusiu, mam nadzieje że będziesz miło spędzać czas podczas gry w osu! oraz przebywania na naszym pięknym Polskim forum.
Myślę że dzieciarnia która denerwuje każdego normalnego człowieka, nie będzie ciebie denerwować iż osoba zdenerwowana to osoba pojebana!

Dlatego spędzaj czas najlepiej jak możesz w gronie zajebistych ludzi!
Powodzenia w grze!
Animcia
Też witam wszystkich nowych. :)
SatoshiHoujou
Karolina. Lat "19", przynajmniej tak sumuje mój rocznik. Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha. Moje hobby to słuchanie zespołu "An Cafe" oglądanie anime, czytanie mangi, rysowanie, projektowanie postaci, śpiewanie japońskich piosenek. Lubię również tańczyć przy piosenkach na osu, chociaż mam ich malutko. Dopiero teraz wpadłam na pomysł, żeby się przywitać, choć konto mam od 30 maja. Interesuję się muzyką. Moimi ulubionymi wokalistami są - Yui Horie, SID, Kalafina, Green Day, 30 Seconds To Mars, System of a Down, My Chemical Romance. Interesuję się również informatyką, a do szkoły raczej nie chcę iść. Miło was poznać! :3
Aki Evans
Witamy Witamy :)

Fajnie że ostatnio pojawia się dużo nowych ciekawych osób :)

SatoshiHoujou big + za SoaD :)
klubek

SatoshiHoujou wrote:

Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
o, ktoś blisko mnie :3
witamy i herbata dla Ciebie na dzień dobry!
SatoshiHoujou

klubek wrote:

SatoshiHoujou wrote:

Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, dokładnie jakaś wiocha.
o, ktoś blisko mnie :3
witamy i herbata dla Ciebie na dzień dobry!
A w jakiej dokładnie miejscowości mieszkasz, jeżeli można się spytać? : D.

Arigato ^^

Aki Evans: Też dziękuję :33
klubek

SatoshiHoujou wrote:

Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~
SatoshiHoujou

klubek wrote:

SatoshiHoujou wrote:

Żagań, jeszcze. Niedługo Wrocław to już nie bardzo~

O, to nie daleko ^^.
etah_old
Hurr durr. ~
Hajtnijcie sie <3
niedz
Dzień dobry,jestem tu nowy.
Miło was poznać :3
Pandemoniusz
Już nie pierdol miśku-chytrusku. ;3

Nie z nami te numery, Brunner.
Kubu
łoś is still łoś

sup niedz =]
SatoshiHoujou

hapinano wrote:

Hurr durr. ~
Hajtnijcie sie <3

weee.~ ■
koerky
Umm, a więc tak - Hej! Mam na imię Magda, no i jakiś niecały miesiąc temu skończyłam te 15 lat na karku, więc jeszcze tak z rok i będę mogła zrobić prawko w USA, o. Ale mieszka w Polsce, dokładniej w Małopolsce. I od niedawna gram w Osu!, bo od kilku dni. Tak więc, mam nadzieję, że miło będzie mi się tutaj z Wami pisało i może grało. ^ ^ W sumie, to tyle ode mnie.
Galkan
Witamy na pokładzie! o/
klubek
Kolejna Panda w kolekcji, witamy i herbata dla Ciebie! :3
krzychu0700
Witaj w szeregach Magdo :)
raziK_old
witam kolejnego gracza z małopolski :3
Scorpionek
.
raziK_old
witamy scorpionka = )
WeboX_old
Hayo, mam na imię Artur mam 15 lat, pochodzę z zadupia zwanego Zawoja i nie wiem co o sobie napisać.
Lubię Dlaczego ja, Trudne Sprawy i inne tego typu "Rzyciowe" seriale. Oprócz osu gram też w cod4. I znowu nie wiem co napisać.

Niech mocz będzie z wami...
Kikutek_old
Eee...Makaron O.o A teraz tak na poważnie. Z tej strony monitora wita was Kiku-chan, na osu znana jako Kikutek, jak ja kocham odmiany mojego nicku o3o Można mi też mówić Natasza *fuck yea xD* i jestem stara, tak, mam 14 lat i mówię że jestem stara T_T Wielbię...Makaron, i...i makaron, to podstawa o3o Inne rzeczy które wielbię, no dobra, nie wielbię, lubię, to yaoi, Japonia, anime&manga, Adobe Photoshop i gry online. Co by tu jeszcze...A! Początkujący mangaka to ja! xD
MLGnom
Świetnie osoby 14 letnie mówią o sobie stare... to ja mając 21 to chyba jestem już zabytkiem. D:

Poza tym... Hello there.
Ciunek
To ja nie wiem jakim starożytnym człowiekiem jestem ja mając 22...

Witaj.
nruu
Dołączam do klubu żywych skamieniałości polskiej sceny osu, no i dołączam do powitania! :>\
klubek

MLGnom wrote:

Świetnie osoby 14 letnie mówią o sobie stare... to ja mając 21 to chyba jestem już zabytkiem. D:

Ciunek wrote:

To ja nie wiem jakim starożytnym człowiekiem jestem ja mając 22...

naruu69 wrote:

Dołączam do klubu żywych skamieniałości polskiej sceny osu
Haha, staruchy! Ha... zaraz, moment... to ja w sumie też antyk jakiś :<

btw, witam również nowych :3
Kikutek_old
Wy przy mnie to dziadki jesteście o3o
niedz
weźcie,stare z was pierniki,a gracie w gry dla dzieci :<
MLGnom
niedz... masz u mnie karne punkty za tego posta ;<
Pandemoniusz

MLGnom wrote:

niedz... masz u mnie karne punkty za tego posta ;<
Wspomnij mu jego słowa, kiedy będzie chciał, dziadku, żebyś mu rower na pierwszy komunizm sprawił.
Timotei
A teraz coś o mnie. Nazywam się Daria i ma 15 lat. Mieszkam w mieście. Jestem raczej niska w porównaniu z resztą mojej rodziny (mam 154cm). Lubie muzykę i komputery. Kocham kolor niebieski. Śmieje się ze wszystkiego i potrafię być upierdliwa (szczególnie gdy mi na czymś zależy).
Kubu
Witamy w naszych skromnych progach Dario :3
*macha*
raziK_old
Witaj dario :3 *macha* ^^
nekoyan
Chyba pora się w końcu odezwać na forum po tych 7 miesiącach grania. Więc cześć, jestem Nana, lub po prostu Angelika.
Mam 15 lat i mieszkam na półwyspie Helskim w pewnym zadupiu, w którym jak ma się coś ciekawego dziać to tylko w wakacje xD
Z tego powodu większość czasu spędzam przed komputerem lub oglądaniu telewizji (w której i tak nic ciekawego nie ma). Jestem dosyć nieśmiała, jednakże na nowe znajomości zawsze jestem otwarta.
Uwielbiam gotować *O* Mam tendencję do wkurzania ludzi i potajemnie wielbię futy xD

No, i to chyba na tyle xD
Timotei
Witaj neko :3
raziK_old
siemka neko rowniez lubie gotowac :3
Witam jestem tu nowy i szukam kolegów do grania 8-) .
CzekoMisiek

Witam jestem tu nowy i szukam kolegów do grania 8-) .
Oj witaj, znajdziesz wiele kolegów do grania :) Mam nadzieje że będziecie sobie miło expić.
Dzięki ale wole przyjemne granie od expienia. ;)
madlittlebunny
Erm, cześć! W końcu postanowiłam się wejść na forum i coś napisać... Ale co, no... Nazywam się Patrycja, mam 16 lat, mieszkam na jakieś bezludnej wsi, mimo to bardzo uroczej, zwanej Świnoujście. Jestem szalona i często lubię wyruszać w dalekie podróże z moim jednorożcem w celu opanowania świata~ Kherhm, to chyba na tyle! Jestem strasznie zakłopotana!

Uwielbiam zimę, wszystko co słodkie, króliki, wodę, jedzenie, rysować.

O, a propo rysowania - ZAJMUJĘ SIĘ TWORZENIEM MANGI Z MOJĄ NAJDROŻSZĄ PRZYJACIÓŁKĄ!

khem, khem, tak tylko wspomniałam. :3

W OSU! gram od kilku tygodni... bodajże.

btw, o co chodzi z tymi rangami jak: Rhythm Rookie itd?
Bass
Są to rangi, które zmieniają się w zależności od liczby napisanych postów.
madlittlebunny
Właśnie zauważyłam. XD''
lovelessxD
Witam wszystkich!
Mam na imię Magda i też mieszkam na zadupiu :D
mimo ze gram juz trochę nadal nie moge sie połapac w niektórych rzeczach...
Od razu uprzedze was, zeby nie było, ze jestem hm.. "ciemna" jeśli chodzi o różne tego typu gierki :P
Topic Starter
Ryohan
Witamy wszystkich świeżaków :D Mam nadzieję, że zostaniecie tu jak najdłużej, no i bawcie się dobrze :D
BTW: Każdy kiedyś nie ogarniał tej gry :D
Bass

Ryohan wrote:

Witamy wszystkich świeżaków :D Mam nadzieję, że zostaniecie tu jak najdłużej, no i bawcie się dobrze :D
BTW: Każdy kiedyś nie ogarniał tej gry :D
swiezak
Hydra
Yaa minna ^^ Hydraulik desu. Hajimemashite.
Grywam w ET i oczywiście osu!
Fan Japonii a co za tym idzie anime i manga :)
Katsu_old_1

Hydraulikkk wrote:

Yaa minna ^^ Hydraulik desu. Hajimemashite.
Grywam w ET i oczywiście osu!
Fan Japonii a co za tym idzie anime i manga :)
chcesz mi naprawić rury w domu, hydrauliku?
Pandemoniusz
Następnym razem tańcz ostrożniej, to nie zepsujesz.
Katsu_old_1
milcz, pandemoniuszu. nie jesteś godzien mej uwagi. >.>'
a tak serio, to nie wiem czemu, ale hydraulicy kojarzą mi się z grubymi, w połowie łysymi facetami, którzy pochylają się pod kranem i widać im pół dupy ew. białe gacie w serduszka. o.o
Pandemoniusz
No ok, to nie odzywam się do Ciebie.
Hydra
Dobrze, że nie jestem i nie będę hydraulikiem, wiec nie musisz kojarzyć mnie z "hydraulicy kojarzą mi się z grubymi, w połowie łysymi facetami, którzy pochylają się pod kranem i widać im pół dupy ew. białe gacie w serduszka. o.o" - Katsu-nyan :)
pyokopyon_old
Więc, jestem tu nowy i witam wszystkich serdecznie ^^''

Co tu o sobie powiedzieć... Lubię klimaty anime i zakochałem się w osu! od pierwszego zagranego OPka <3'. Myślę, że zostanę tu z wami na jakiś czas, jeśli nie dłużej ^^ Sayo!
Katsu_old_1

pyokopyon wrote:

Więc, jestem tu nowy i witam wszystkich serdecznie ^^''

Co tu o sobie powiedzieć... Lubię klimaty anime i zakochałem się w osu! od pierwszego zagranego OPka <3'. Myślę, że zostanę tu z wami na jakiś czas, jeśli nie dłużej ^^ Sayo!
kojarzysz mi się z nicku z kyonko, pyonko-kyonko, niewazne.
cześć, cześć.~ :3
Hydra
Witam Pana pyokopyon
lordkoxs
Siemka! :D Jestem Wypas na imię mam Rafał ale już prawie zapominam ;P Gram w osu! z miesiąc i jestem cieniasem i mam nadzieje że z czasem ogarnę! no i osu! rządzi ! I jestem z W-wa grubym nołlajfem i mam 16 lat :3
krzychu0700
Witaj pyokopyon.
Siema Wypas grubasie, dziwi mnie to że napisałeś ten post poprawnie i połapałeś się w forum :P
+ fajny Avek. Pozdro ;)
Mr Gaddy
Witamy lordkoxs'a :3
IsaniaPL
Przywituje sie, dzien dobry wszystkim oraz pozdrowienia z okolic Torunia.
W osu! nie gram dlugo, wiec jakas super nie jestem, zreszta, coz mozna zrobic grajac myszka na kompie ktory jest staaaaary i tna mu sie mapy... No ale nic to, i tak jest fun ;)
Astar
.
Topic Starter
Ryohan
@Up
A ty jak zwykle raz na rok zostawisz post i znowu znikniesz D:
xceremonialsx
o, też się przywitam.
jestem Paweł (ale wolę Pafeł), lat 15. interesuję się wszystkim, co mainstreamowe i pospolite :D. dużo rysuję, piszę wiersze (haha) i takie tam pierdu-pierdu. chciałbym zostać dziennikarzem. w osu! gram od wczoraj. kaleczę tą grę na każdej płaszczyźnie, ale to nic. aha, lubię spaghetti, beżowy kolor i chmury. nie lubię fałszywych ludzi, brukselki i ślimaków.
to chyba tyle ^^.
Topic Starter
Ryohan
Cześć Paf(w)eł, kaleczenie tej gry to normalka na początku xD
Afazeria
Lubię robić wszystko na odwrót, więc przywitam się już po napisaniu kilku postów xD

Nazywam się Oliwia, mam 19 lat, studiuję w Krakowie geologię (albo udaję, że ją studiuję xD). Interesuję się fantastyką, kulturą japońską nakierowaną na anime i tym podobne, muzyką i... Sama nie wiem jeszcze czym. Lubię rpg, tardzę Touhou, choć jestem w nim permanentnie beznadziejna, moim marzeniem jest wydanie książki, takie tam pierdu, pierdu. Gram na skrzypcach, tin whistlu, pianinie i gitarze basowej (choć wolę ją przytulać jak Yui swojego Gitka).

Osu! znalazłam z dwa dni temu, na razie próbuję dostroić swoją percepcję do realiów gry xD

(Lubię jeść.)
Enyuu_old
A co Ci szkodzi robić wszystko na odwrót? Czasem to nie jest problem. Ta, a udało Ci się na początku zagrać na Insame zamiast Easy? XD
Tak czy siak, witać wszystkich nowych (Bo ja taka już o dziwo nie jestem Oo) , herbatką poczęstować można? Akurat mam. D:
klubek

Cadwalader wrote:

(...) Interesuję się fantastyką, kulturą japońską nakierowaną na anime i tym podobne, muzyką i... Sama nie wiem jeszcze czym. Lubię rpg, tardzę Touhou, (...) , moim marzeniem jest wydanie książki, takie tam pierdu, pierdu. Gram na skrzypcach, tin whistlu, pianinie i gitarze basowej (choć wolę ją przytulać jak Yui swojego Gitka). (...) (Lubię jeść.)

Kobieto, podwójna herbata dla Ciebie!

Enyuu wrote:

(...) herbatką poczęstować można? Akurat mam. D:
HERBATĄ?!

Btw, witamy :P
Irisiownica
*w końcu człowiek powinien - ale ten, a raczej ta, która chcę się tu przedstawić, zawsze się kulturalnie leni*

Dzień dobry, nazywam się Wiktoria, dla przyjaciół, których w realu nie mam - No właśnie, jak? Ir po prostu.
Za 367 dni skończę 14 lat.
Tak, dokładnie, jutro mam 13 urodziny. Horror.
Mam jakąś fobię z tą 13 związaną. Kończę 13 lat, 13 minut przed północą, chodzę do gimnazjum numer 13 (we Wrocławiu), moja klasa po przepokemonizowaniu też wyjdzie 13 (1e), a do tego numer mojej szafki również wynosi 13. <- Jak chcecie mogę tego znaleźć więcej.
Urodziłam się w czwartek, jakby ktoś pytał.
Chodzę do pierwszej gimnazjum, w klasie mam głupich ludzi [potencjalnie tylko jedna na 30 (poza mną) jest Otaku, widziałam u niej Drug-On 2, w życiu się do siebie nie odezwałyśmy], ubzdurali sobie, że mnie nie lubią (ostatnio mi się śniło, że numerek 1 w dzienniku cofnął czas, bo rzekomo coś zepsułam im na początku drugiej klasy, przez co stwierdziły, że nie powinny mnie lubieć - i nie lubią), ale cóż, to już ich kaprysy nie moje.
Fascynuję się swoimi snami, od kiedy to przyśnił mi się sen o swojej śmierci, a raczej o pośmiertnym życiu i moich zmaganiach w białym sweterku xD Jak ktoś chce posłuchać to mogę napisać. Spisuję te sny,o.
Lubię też rysować - ale nie wychodzi mi to dobrze. Głównie postacie z Touhou, o które prosi mnie Encia, ale dobra, wyślę jej, będzie miała na zimę czym palić w kominku.
Ogółem - interesuję się też Touhou, jedyne o czym myślę, to Touhou, połowa moich snów to Touhou, przynajmniej raz dziennie w Touhou gram. Taaa. Przeszłam właściwie wszystko, poza częściami ze strzelaniem fotek, 1-5, których nie chce mi się ściągać, oraz SA i UFO. W SA jestem na Orin, a w UFO na Hijiri :3
W osu większość moich piosenek to Touhou xD Może omińmy wykład o ulubionych postaciach.
Lubię też oglądać anime, czytać książki, dłuuugie książki, przez co moja klasa ma mnie za kujona i wykazują podziw, że czytam jakąś byle jaką książkę o 500+ stronach. Nic takiego \o/
W osu nie jestem dobra (ba, wypadając przy Enci? Beznadzieja), ale gram. \o/

No i to tyle.
Enyuu_old
W osu nie jestem dobra (ba, wypadając przy Enci? Beznadzieja), ale gram. \o/
Oj cichaj, cichaj XD
Łap herbatę, witamy!
Irisiownica
Grałam w osu przed tobą =3=
Enyuu_old
Ale tutaj to ja wpadłam wcześniej. >.>
Irisiownica
Pf >.>
MLGnom
Jak zwykle randomowe rozmówki nie na temat i w złym topicu...
Topic Starter
Ryohan
Otóż to więc zakończcie ten proceder, a przy okazji chciałbym zauważyć fakt, że ktoś tu fuchę klubkowi zabiera z tą herbatą xD
klubek

Ryohan wrote:

Otóż to więc zakończcie ten proceder, a przy okazji chciałbym zauważyć fakt, że ktoś tu fuchę klubkowi zabiera z tą herbatą xD
Podli herbatokopiożercy..

Żeby nie ciągnąć offtopu:
*w końcu człowiek powinien - ale ta, a raczej ten, który chce się tu przedstawić, zawsze się kulturalnie leni*
Hai jestem tu nowy, lubię herbatę i nie umiem jeszcze grać w tą grę hehe. "Za ileś tam dni skończe ileś tam lat. Tak, dokładnie, kiedyś mam urodziny. Horror. Urodziłem się w poniedziałek, jakby ktoś pytał.
Ogółem - interesuję się też herbatą, jedyne o czym myślę, to herbata, połowa moich snów to herbata, przynajmniej raz dziennie herbatę piję. Taaa. Piłem właściwie wszystko, poza trunkami ze strzelaniem smaków, 9-7, których nie chce mi się wypijać, oraz HER i BATA. W HER jestem na Liptonem, a w BATA na Sagą :3
W osu większość moich piosenek to herbata xD Może omińmy wykład o ulubionych herbatach."
Wykład? Zawaliłem Kolosa! AHAHAHAHA >>> http://demland.sstore.pl/kolos-czarna-k ... -p-14.html

Ok starczy, pożyczyłem trochę tekstu od Ciebie Iris :3
krzychu0700
Witaj klubek :3
404_name_not_found
elo dere ^^

witam wszystkich serdecznie ;] nazywam się Monika i mieszkam na zadupiu w Anglii. Lubie gierać, oglądać animu, czytać mangi, słuchać muzy i kocham rysować >.< nie pamiętam ile gram w osu, ale na forum często nie siedziałam (nie mogłam się przemóc) na #polish też rzadko piszę, ale fajnie poczytać tam trochę spamu ;P 3/4 swojego dnia marnuję przed kompem, grając w gry lub robić inne z wymienionych rzeczy które lubię... Nie jestem kujonem (jestem zbyt leniwa) dostaję gorączki kiedy mam wstać do szkoły... mogłabym pisać więcej ale nie będe zawalać miejsca :D
pzdr bro's!
Hydra
Witam witam, troszku dlugi nick ^^
404_name_not_found
bo wszystkie, które chciałam niestety były zajęte... :/
krzychu0700
A jakie chciałaś? Ciekawość mnie zżera D:
404_name_not_found
mix, mix9999, mixer, mixer9999 (<-- takie dlatego że mówią na mnie mix i mixer, a 9999 to po prostu fajnie wygląda ^^) kamikaze, monixa i chyba ilovecats i kamikaze9999... ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, bo mój nick jest jako tako oryginalny (jak dla mnie) :D
Black_Queen_old
Mariola, lat 19. Studentka oligofrenopedagogiki. W osu gram dzięki Hizashi1991. Od tamtej pory jak tylko zobaczyłam co to, nerdzę :P Gram wyłącznie w taiko, albo ctb
404_name_not_found
witamy :)
Topic Starter
Ryohan
Cześć!!

Chciałbym się z wami na nowo przywitać! Jak widać na tym bajerze po lewo mój nick to Ryohan, lecz tak naprawdę na imię mam Cebul (a na pewno nie Jakub). Mam już 21 lat!!!1111 Dwa lata jak stworzyłem ten temat miałem 19 - zadziwiające, wtedy też dostałem moda i wiecie co? Dalej nim jestem MUHAUAHUAHUAHUAH!!!! Ekh, lubię oglądać animu (z reguły jakieś zagadkowopsychologicznodramatycznokomediowokrwawozajebiste), maniaczę w różne gierki (LoL, L2 a to wszystko w oczekiwaniu na Diablo 3). Studiuję na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym wydział informatyczny (nie jestem z tego dumny ;x pewnie i tak będę sprzedawał w warzywniaku), moim marzeniem jest zostać dyktatorem i trzymać za mordę cały kraj żeby było lepiej i zrobić coś żeby nikt o mnie nie zapomniał (np wysadzić coś w spektakularny sposób). Palę, piję i się kategorycznie opierdalam.

A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x
krzychu0700

Ryohan wrote:

A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x
xD To kiedy będziesz w Wawie panie "sławny i wyjątkowy"?
Sanic_old
Jestem sanic i szybko biegam
Bass
Cześć Yapa.
klubek

Ryohan wrote:

Cześć!!

Chciałbym się z wami na nowo przywitać! Jak widać na tym bajerze po lewo mój nick to Ryohan, lecz tak naprawdę na imię mam Cebul (a na pewno nie Jakub). Mam już 21 lat!!!1111 Dwa lata jak stworzyłem ten temat miałem 19 - zadziwiające, wtedy też dostałem moda i wiecie co? Dalej nim jestem MUHAUAHUAHUAHUAH!!!! Ekh, lubię oglądać animu (z reguły jakieś zagadkowopsychologicznodramatycznokomediowokrwawozajebiste), maniaczę w różne gierki (LoL, L2 a to wszystko w oczekiwaniu na Diablo 3). Studiuję na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym wydział informatyczny (nie jestem z tego dumny ;x pewnie i tak będę sprzedawał w warzywniaku), moim marzeniem jest zostać dyktatorem i trzymać za mordę cały kraj żeby było lepiej i zrobić coś żeby nikt o mnie nie zapomniał (np wysadzić coś w spektakularny sposób). Palę, piję i się kategorycznie opierdalam.

Siemano nowy ziomalu! Ja Cię skądśznamchyba i wydajesz mi się dobry, więc come na piwo albo lepiej i herbatę, zapraszam do wrocka i przyjdź z rodziną - niezapomniane wrażenia po dogodnym spożyciu dużej ilości herbacianego trunku w moim towarzystwie, na pewno nie znajdziesz lepszej oferty. Postudiujemy razem co tylko zechcesz a potem, a potem założymy własny warzywniak i im jeszcze pokażemy (szybko! póki jestem jeszcze studentem!) pokażemy im tak, że tą mordę za którą będziemy trzymać się nigdy nie kłapnie dziobem i nie pofruwa frywolnie w dalekie strony tego zasranego rządu. Zresztą co tylko my, come ludzie się napić gdzieś 8-) SANIC GOTTA GO FAST

btw, witam i herbata dla nowych i nowo-starego :)
Tikami_old
Marta woląca swój nick, rocznik '96, osoba od urodzenia mające zapędy humanistyczne... witam się z Wami niepewnie, mając jednak nadzieję, że nic ani nikt mnie za to nie zje. ^^" Gracz ze mnie świeżo upieczony (gram dopiero od niedzieli 11 grudnia!), wciągnęli mnie znajomi z podwórka (jeden ma nick syrilinge~) — łatwo się uzależniłam i przyznam, że osu! jest jedną z lepszych zabaw na nudne wieczory. <3
DOBRY DZIEŃ~!
Acrith
Witaj Tikami!.. Mam nadzieję, że się nie zrazisz do ludzi na #polish'u i świetnie spędzisz czas. W ogóle witam wszystkich nowych :3
twupack
Standardowo, witam nowych z ostatnich paru stron ^^
Hydra
Witam Tikami-chan ^^
rsx78re
Witam :)
Jestem Robert, mam 19 lat, mieszkam w Pruszczu Gdańskim, w osu (wersję na kompa) gram od kilku dni, ogólnie to już wcześniej na NDS grałem (tylko teraz DS-a nie mam :( ). Lubię anime, muzykę japońską, robić coś z niczego (wzmacniacz ze śmieci), oprogramowaniem opensource (miałem Linuksa, ale chęci grania w osu były silniejsze od niego a przez wine nie chciało się włączyć). Po za osu lubię Trainz 2006, serie Hard Truck, czasem też gram w co innego. No i montowanie filmów- to co lubię i na co mam najmniej czasu.
DiAtemi
Witam!
Jestem Daria, mam 20 lat i mieszkam w Nowym Tomyślu, ale ogólnie rzecz biorąc ze względu na studia więcej czasu spędzam w Poznaniu:) Studiuję filologię japońską, Japonią interesuję się od jakichś 6 lat. Interesuję się także Koreą oraz muzyką(k-pop,j-pop,j-rock), instrumentami muzycznymi( jest tyle instrumentów na których chciałabym nauczyć się grać,ale ze względu na brak czasu jest to na razie niemożliwe T^T). Lubię dobre anime,mangę oraz dramy. W Osu zaczęłam grać dzisiaj (no w sumie patrząc na godzinę to wczoraj xD) Mam nadzieję że spędzę z wami miło czas:)
show more
Please sign in to reply.

New reply