*w końcu człowiek powinien - ale ten, a raczej ta, która chcę się tu przedstawić, zawsze się kulturalnie leni*
Dzień dobry, nazywam się Wiktoria, dla przyjaciół, których w realu nie mam - No właśnie, jak? Ir po prostu.
Za 367 dni skończę 14 lat.
Tak, dokładnie, jutro mam 13 urodziny. Horror.
Mam jakąś fobię z tą 13 związaną. Kończę 13 lat, 13 minut przed północą, chodzę do gimnazjum numer 13 (we Wrocławiu), moja klasa po przepokemonizowaniu też wyjdzie 13 (1e), a do tego numer mojej szafki również wynosi 13. <- Jak chcecie mogę tego znaleźć więcej.
Urodziłam się w czwartek, jakby ktoś pytał.
Chodzę do pierwszej gimnazjum, w klasie mam głupich ludzi [potencjalnie tylko jedna na 30 (poza mną) jest Otaku, widziałam u niej Drug-On 2, w życiu się do siebie nie odezwałyśmy], ubzdurali sobie, że mnie nie lubią (ostatnio mi się śniło, że numerek 1 w dzienniku cofnął czas, bo rzekomo coś zepsułam im na początku drugiej klasy, przez co stwierdziły, że nie powinny mnie lubieć - i nie lubią), ale cóż, to już ich kaprysy nie moje.
Fascynuję się swoimi snami, od kiedy to przyśnił mi się sen o swojej śmierci, a raczej o pośmiertnym życiu i moich zmaganiach w białym sweterku xD Jak ktoś chce posłuchać to mogę napisać. Spisuję te sny,o.
Lubię też rysować - ale nie wychodzi mi to dobrze. Głównie postacie z Touhou, o które prosi mnie Encia, ale dobra, wyślę jej, będzie miała na zimę czym palić w kominku.
Ogółem - interesuję się też Touhou, jedyne o czym myślę, to Touhou, połowa moich snów to Touhou, przynajmniej raz dziennie w Touhou gram. Taaa. Przeszłam właściwie wszystko, poza częściami ze strzelaniem fotek, 1-5, których nie chce mi się ściągać, oraz SA i UFO. W SA jestem na Orin, a w UFO na Hijiri :3
W osu większość moich piosenek to Touhou xD Może omińmy wykład o ulubionych postaciach.
Lubię też oglądać anime, czytać książki, dłuuugie książki, przez co moja klasa ma mnie za kujona i wykazują podziw, że czytam jakąś byle jaką książkę o 500+ stronach. Nic takiego \o/
W osu nie jestem dobra (ba, wypadając przy Enci? Beznadzieja), ale gram. \o/
No i to tyle.