No, na przykład to herbopodobne cuś z Biedronki, jest wprost genialnym betonem! Z taką zaprawą nic niestraszne 
a w dodatku, jest niezłe smakowo!

a w dodatku, jest niezłe smakowo!
Sądze iż hitem biedronki jest Tortilla i batonik marcepanowy, wyśmienite.Mr Gaddy wrote:
TopChipsy z biedronki, no i te chrupki bekonowe są zajebiste.
Ha! Myślimy tak samo : 3Mr Gaddy wrote:
TopChipsy z biedronki, no i te chrupki bekonowe są zajebiste.
No to do roboty! Za tydzień widzę to rankedGalkan92 wrote:
Miodzio nutka <3
No i chciałbym jeszcze powiedzieć, że lubię placki.Ryohan wrote:
aha.
woah o.ofartownik wrote:
http://osu.ppy.sh/b/1147
wat, Rucker 4 setki
Galkan92 wrote:
Madness.
ŻE QRWA WHAT?twupack wrote:
Fajnie wszystko, ale czas zejść na ziemię... Od dziś obowiązuje zakaz palenia WSZĘDZIE! Można jarać tylko w domu, w kiblu (jak kto ma osobno) i na balkonie (jak nikt nie patrzy) Normalnie gorsze restrykcje jak przed publiczną onanizacją!
Jutro wbijam spalić ci chatę.AkiEvans wrote:
i kur... dobrze... Choć nie mieszkam w Polsce od 3 lat to sie ciesze bo tu u nas na wyspach też tak nie można od ponad roku i jest dobrze. Nie pale i mnie fajki wkurzają + szkodzą mojemu zdrowiu... ale nie chce wywołać większej kłótni to dam ciekawostkę:
Tu na wyspach rok temu można było palić w autobusach xD
shit yeahtwupack wrote:
Fajnie wszystko, ale czas zejść na ziemię... Od dziś obowiązuje zakaz palenia WSZĘDZIE! Można jarać tylko w domu, w kiblu (jak kto ma osobno) i na balkonie (jak nikt nie patrzy) Normalnie gorsze restrykcje jak przed publiczną onanizacją!
Ja może się wybiorę bo w wawie mieszkam to nie muszę daleko jechać więc pewnie będę.twupack wrote:
BTW. Wybiera się ktoś na WFKJ? Więcej info na http://wfkj.pl :3 ja będę na 100%
Nie, po prostu był inny rząd :F to w sprawach państwa, a jak chodzi o innych ludzi to cóż, ja np kuzynowi łamałem papierosy na pół, żeby nie palił przy rodzinnych spotkaniach, itd xDRyohan wrote:
jakoś kiedyś było cicho jakby się bali wpierdol dostać. U nas hipokryzja to chleb powszedni D:
Ja bym chciał taki bajer:Bass-chan wrote:
Ja zrobilem smutna mine gdy Shagg mi powiedzial ze na konwencie byly plakaty z Mio.
Ty masz daleko O.oklubek wrote:
czemu te konwenty są zawsze dalekooooo~~ stąd :<
@$%^$@ shit
Smutne ale i tak nie wychodzę z domu więc nadal będę palił O.odwópak wrote:
Współczuć należy die-hard palaczom, którzy jarają już parę ładnych lat... i raczej z tego nie wyjdą. Smutne, ale prawdzie.
Takie bajery są czasami znajdywalne nawet w polskich web-sklepach anime, lub na ebayu ale są drogie :CGalkan92 wrote:
Ja bym chciał taki bajer:Bass-chan wrote:
Ja zrobilem smutna mine gdy Shagg mi powiedzial ze na konwencie byly plakaty z Mio.
pozostało współczuć Twoim ciuchom xDLef wrote:
Smutne ale i tak nie wychodzę z domu więc nadal będę palił O.o
a co ja dewiant jakiś...? xD Prawda taka, że strój Mio najlepiej leży na... Mio i jósh! ;DBass-chan wrote:
Ta twupack ale ta figurka kosztuje drożej niż cosplay Mio http://cgi.ebay.pl/Becos-K-on-Mio-Akiya ... 81435b(nie liczac kosztow wysylki)
LOLjakbu wrote:
[img]scren[/img]
Hej, fajną macie polską stronę.
JA!!!twupack wrote:
Kto jeszcze chce zapierdolić tą dziwkę?
XD Szkoda że on o tym nie pomyślał.niedzwiedz1124 wrote:
ej,ona nie myśli D:
a co jeżeli ten królik wgryzłby sie jej w dupe?D:
Dobra ksywa ;dfartownik wrote:
lordcipa
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=514600
Ksywa w ch..j można rzec :3Galkan92 wrote:
Dobra ksywa ;dfartownik wrote:
lordcipa
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=514600
Fuuu bo dalej nie ma FLGalkan92 wrote:
http://osu.ppy.sh/forum/viewtopic.php?f=9&t=41318&start=0
Nowy update, co sądzicie?
no shiet, Sherlock! 0_o - o tym właśnie pisałem xD Cieszy mnie, że ktoś myśli podobnie. Nie ma co bawić się w katalogizację łomów. Co mnie to obchodzi, że stonka to nie bielinek... jak to i sro mi żarcie wpieprzakuburaczek wrote:
Tyle że noob troll lama czubaki (wtf?) itd. dla większośći odnosi się do jednego zachowania ; )
twupack wrote:
no shiet, Sherlock! 0_o - o tym właśnie pisałem xD Cieszy mnie, że ktoś myśli podobnie. Nie ma co bawić się w katalogizację łomów. Co mnie to obchodzi, że stonka to nie bielinek... jak to i sro mi żarcie wpieprzakuburaczek wrote:
Tyle że noob troll lama czubaki (wtf?) itd. dla większośći odnosi się do jednego zachowania ; )simple ;p
Raczej miałem na myśli, (jakoś chujowo napisałem tamtego posta, więc nic dziwnego że prawdopodobly nikt nie załapał moich intencji;p) że z reguły można podzielić graczy na normalnych na newbie i na noobopodobnych.... Po prostu nie pasowało mi że pomiędzy tych czubaków (lol) wstawiłeś newbie =Ptwupack wrote:
Noob, newbie, czubaka, loolipo, troll... nie wiem, co jarał twórca tych fikuśnych podgrup, określających jeden twór - XXI wiecznego człowieka będącego na bakier z internetem.
Napisałem wczoraj o tym do peppy'ego (tak chyba już z czwarty raz...) to poprawił. Mimo to, w grze dalej jest "Polish"twupack wrote:
Wy! Ogarnął ktoś to? Polski - Polish?! Normalnie mnie zamurowało... no nareszcie
Chyba każdy użytkownik forum zauważy/już wie o co chodzi... tak więc dodatkowy komentarz jest tu, z mojej strony, zbędny
to popisz mu jeszcze parę razy to może w grze też poprawiGalkan92 wrote:
Napisałem wczoraj o tym do peppy'ego (tak chyba już z czwarty raz...) to poprawił. Mimo to, w grze dalej jest "Polish"twupack wrote:
Wy! Ogarnął ktoś to? Polski - Polish?! Normalnie mnie zamurowało... no nareszcie
Chyba każdy użytkownik forum zauważy/już wie o co chodzi... tak więc dodatkowy komentarz jest tu, z mojej strony, zbędny
Leżę i nie wstaję.... mocny obrazek!twupack wrote:
Galkan powinien mieć rangę Minister Spraw Zagranicznych, normalnie... "+" za rzetelność we "wchodzeniu" pepjemu na głowę no i za poświęcenie dla rodaków
JA bym zagłosował :p
Spoko, wezmę Shagga, twupacka, rEdo'a, fartownika i parę innych ziomów i hey ho, let's go!CzekoMisiek wrote:
A tak w ogóle, głosować na Galkana! Niech załatwi bezkarność za alkohol, jeżeli nie jeździmy samochodami i tak dalej![]()
Można pić jeżeli nie prowadzisz, o! Wprowadź to o boski Galkanie!