Tak w ogóle to "Wesołego Halloween" D: oraz miłej przechadzki jutro lub dzisiaj po cmentarzu. D:
No to do roboty! Za tydzień widzę to rankedGalkan92 wrote:
Miodzio nutka <3
No i chciałbym jeszcze powiedzieć, że lubię placki.Ryohan wrote:
aha.
woah o.ofartownik wrote:
http://osu.ppy.sh/b/1147
wat, Rucker 4 setki
Galkan92 wrote:
Madness.
ŻE QRWA WHAT?twupack wrote:
Fajnie wszystko, ale czas zejść na ziemię... Od dziś obowiązuje zakaz palenia WSZĘDZIE! Można jarać tylko w domu, w kiblu (jak kto ma osobno) i na balkonie (jak nikt nie patrzy) Normalnie gorsze restrykcje jak przed publiczną onanizacją!
Jutro wbijam spalić ci chatę.AkiEvans wrote:
i kur... dobrze... Choć nie mieszkam w Polsce od 3 lat to sie ciesze bo tu u nas na wyspach też tak nie można od ponad roku i jest dobrze. Nie pale i mnie fajki wkurzają + szkodzą mojemu zdrowiu... ale nie chce wywołać większej kłótni to dam ciekawostkę:
Tu na wyspach rok temu można było palić w autobusach xD
shit yeahtwupack wrote:
Fajnie wszystko, ale czas zejść na ziemię... Od dziś obowiązuje zakaz palenia WSZĘDZIE! Można jarać tylko w domu, w kiblu (jak kto ma osobno) i na balkonie (jak nikt nie patrzy) Normalnie gorsze restrykcje jak przed publiczną onanizacją!
Ja może się wybiorę bo w wawie mieszkam to nie muszę daleko jechać więc pewnie będę.twupack wrote:
BTW. Wybiera się ktoś na WFKJ? Więcej info na http://wfkj.pl :3 ja będę na 100%
Nie, po prostu był inny rząd :F to w sprawach państwa, a jak chodzi o innych ludzi to cóż, ja np kuzynowi łamałem papierosy na pół, żeby nie palił przy rodzinnych spotkaniach, itd xDRyohan wrote:
jakoś kiedyś było cicho jakby się bali wpierdol dostać. U nas hipokryzja to chleb powszedni D:
Ja bym chciał taki bajer:Bass-chan wrote:
Ja zrobilem smutna mine gdy Shagg mi powiedzial ze na konwencie byly plakaty z Mio.
Ty masz daleko O.oklubek wrote:
czemu te konwenty są zawsze dalekooooo~~ stąd :<
@$%^$@ shit
Smutne ale i tak nie wychodzę z domu więc nadal będę palił O.odwópak wrote:
Współczuć należy die-hard palaczom, którzy jarają już parę ładnych lat... i raczej z tego nie wyjdą. Smutne, ale prawdzie.
Takie bajery są czasami znajdywalne nawet w polskich web-sklepach anime, lub na ebayu ale są drogie :CGalkan92 wrote:
Ja bym chciał taki bajer:Bass-chan wrote:
Ja zrobilem smutna mine gdy Shagg mi powiedzial ze na konwencie byly plakaty z Mio.
pozostało współczuć Twoim ciuchom xDLef wrote:
Smutne ale i tak nie wychodzę z domu więc nadal będę palił O.o
a co ja dewiant jakiś...? xD Prawda taka, że strój Mio najlepiej leży na... Mio i jósh! ;DBass-chan wrote:
Ta twupack ale ta figurka kosztuje drożej niż cosplay Mio http://cgi.ebay.pl/Becos-K-on-Mio-Akiya ... 81435b(nie liczac kosztow wysylki)
LOLjakbu wrote:
[img]scren[/img]
Hej, fajną macie polską stronę.
JA!!!twupack wrote:
Kto jeszcze chce zapierdolić tą dziwkę?
XD Szkoda że on o tym nie pomyślał.niedzwiedz1124 wrote:
ej,ona nie myśli D:
a co jeżeli ten królik wgryzłby sie jej w dupe?D:
Dobra ksywa ;dfartownik wrote:
lordcipa
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=514600
Ksywa w ch..j można rzec :3Galkan92 wrote:
Dobra ksywa ;dfartownik wrote:
lordcipa
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=514600
Fuuu bo dalej nie ma FLGalkan92 wrote:
http://osu.ppy.sh/forum/viewtopic.php?f=9&t=41318&start=0
Nowy update, co sądzicie?
no shiet, Sherlock! 0_o - o tym właśnie pisałem xD Cieszy mnie, że ktoś myśli podobnie. Nie ma co bawić się w katalogizację łomów. Co mnie to obchodzi, że stonka to nie bielinek... jak to i sro mi żarcie wpieprzakuburaczek wrote:
Tyle że noob troll lama czubaki (wtf?) itd. dla większośći odnosi się do jednego zachowania ; )
twupack wrote:
no shiet, Sherlock! 0_o - o tym właśnie pisałem xD Cieszy mnie, że ktoś myśli podobnie. Nie ma co bawić się w katalogizację łomów. Co mnie to obchodzi, że stonka to nie bielinek... jak to i sro mi żarcie wpieprzakuburaczek wrote:
Tyle że noob troll lama czubaki (wtf?) itd. dla większośći odnosi się do jednego zachowania ; )simple ;p
Raczej miałem na myśli, (jakoś chujowo napisałem tamtego posta, więc nic dziwnego że prawdopodobly nikt nie załapał moich intencji;p) że z reguły można podzielić graczy na normalnych na newbie i na noobopodobnych.... Po prostu nie pasowało mi że pomiędzy tych czubaków (lol) wstawiłeś newbie =Ptwupack wrote:
Noob, newbie, czubaka, loolipo, troll... nie wiem, co jarał twórca tych fikuśnych podgrup, określających jeden twór - XXI wiecznego człowieka będącego na bakier z internetem.
Napisałem wczoraj o tym do peppy'ego (tak chyba już z czwarty raz...) to poprawił. Mimo to, w grze dalej jest "Polish"twupack wrote:
Wy! Ogarnął ktoś to? Polski - Polish?! Normalnie mnie zamurowało... no nareszcie
Chyba każdy użytkownik forum zauważy/już wie o co chodzi... tak więc dodatkowy komentarz jest tu, z mojej strony, zbędny
to popisz mu jeszcze parę razy to może w grze też poprawiGalkan92 wrote:
Napisałem wczoraj o tym do peppy'ego (tak chyba już z czwarty raz...) to poprawił. Mimo to, w grze dalej jest "Polish"twupack wrote:
Wy! Ogarnął ktoś to? Polski - Polish?! Normalnie mnie zamurowało... no nareszcie
Chyba każdy użytkownik forum zauważy/już wie o co chodzi... tak więc dodatkowy komentarz jest tu, z mojej strony, zbędny
Leżę i nie wstaję.... mocny obrazek!twupack wrote:
Galkan powinien mieć rangę Minister Spraw Zagranicznych, normalnie... "+" za rzetelność we "wchodzeniu" pepjemu na głowę no i za poświęcenie dla rodaków
JA bym zagłosował :p
Spoko, wezmę Shagga, twupacka, rEdo'a, fartownika i parę innych ziomów i hey ho, let's go!CzekoMisiek wrote:
A tak w ogóle, głosować na Galkana! Niech załatwi bezkarność za alkohol, jeżeli nie jeździmy samochodami i tak dalej![]()
Można pić jeżeli nie prowadzisz, o! Wprowadź to o boski Galkanie!
Sto lat, sto lat - niech żyje, żyje nam! Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam. Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam! NIECH ŻY-JE NAM!Galkan92 wrote:
No sex, go exp.
Edit: Dziś są moje urodziny, weeee! W końcu jestem pełnoletni...i chuj z tym.Nie zapowiada się nic specjalnego, chociaż... zobaczymy, może coś się ciekawego wydarzy nppierdolnie mnie tramwajwypiję więcej niż zazwyczaj ;d
Miłego dnia :3
Dzięki wielkieCzekoMisiek wrote:
Sto lat, sto lat - niech żyje, żyje nam! Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam. Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam! NIECH ŻY-JE NAM!
[cisza]
....
A KTO!?
GALKAN!!
2 browary na osobę wystarczą, really =)CzekoMisiek wrote:
... 2 browary i dwie 0.7 : D
Wielki PLUS dla ciebieRyohan wrote:
Zanim ty 18 skończysz to może koniec świata już dwa razy nastąpić. Ty to jeszcze pić nie powinieneś omg D: Od kiedy jestem pełnoletni to prawie co nic nie piję, alkohol to przereklamowany towar. Umiem się bawić tak bez niego jak bez innych wszelakiej maści używek, pamiętaj że alkohol powinien być tylko dodatkiem, a nie głównym elementem zabawy