Jak ma się ujowy monitor to się wzrok psuje xD
Tak samo z papierosami ; ] nic nie jest pewne D:Galkan92 wrote:
Nie wiem, ja jakoś od 10 lat siedzę przy kompie po średnio 5-6 godzin dziennie i cały czas dobrze widzę.kuburaczek wrote:
Jak ktoś chce zmarnować niemałą kasę i nabawić się dużej wady wzroku to polecam komputer =3
Poza tym, że przy paleniu niszczysz sobie (i osobom obok) cały układ oddechowy + serce (i parę innych rzeczy) to nic, prawda? Dzięki, to już wolę więcej sobie siedzieć przed kompem.kuburaczek wrote:
Tak samo z papierosami ; ] nic nie jest pewne D:
Sugeruję, że nic nie jest pewneGalkan92 wrote:
"nic nie jest pewne" - sugerujesz, że papierosy NIE szkodzą?
Gram od 4. roku życia O.o Widzę praktycznie doskonale o.okuburaczek wrote:
Jak ktoś chce zmarnować niemałą kasę i nabawić się dużej wady wzroku to polecam komputer =3
Bo myślą, że potem zobaczą rameczkę z napisem "To Village". Auć.Ryohan wrote:
(...)i później dzieciaki udają samoloty skacząc z 10 piętra (...)
Tupak, dlaczego ty zawsze mówisz to co ja chce powiedzieć? >_<twupack wrote:
Ludzie, dajcie spokój xD Przecież sprawa jet prosta jak je...anie o świcie. Wszystko jest dla ludzi. Trzeba znać tylko umiar! Mimo wszystko dla palacza, ten jeden dodatkowy papierosek, nie będzie problemem, jak i dla gracza, ta dodatkowa godzinka dłużej przed piecykiem. Wychodzę z założenia, że życie jest po to, by zeń korzystać, nie natomiast kompletnie zmarnować. Tak więc gracze i palacze, nie trzeba psioczyć na nałogi innych, tylko przyjrzeć się tym swoim... niezły sejmik zapanował
i to wszystko przez mój niepotrzebny tekst o papierosku, dla podkrętki... srry ^^'
Mam 2 takie myszy O.o Nie przyspiesza tylko zauważyłem że jest taka jakby bardziej czuła (nawet od G9 O.o). Akcelerację też mam wyłączoną a mimo to kursor lubi ruszać się mimo że mysz stoi w miejscu. Sprawdziłem to właśnie (przed chwilą) no i na kompie nie mam z tym takich problemów jak na laptopie.twupack wrote:
Heh... genialne umysły funkcjonują podobnie <puff-puff> xD
btw. nie chce mie się ani tworzyć ani szukać tematów, więc zadam pytanie na śmietniku - wie kto może, jak dobrze i fajnie skonfigurować myszkę A4TECH X-750 Red Fire? Zachowuje się trochę "pijanie" no i na sajidach ponoć przyspiesza (tako przepowiedział mój młodszy brat nerd... więc może to tylko jego nanosekundowe widzimisie) jak kto wie, niech śmiało pisze tu albo na meine PW xD
dzięki z góry za pomoc
Niezły hardkor, ile wybuliłeś?Ryohan wrote:
A ja mam nowego gryzonia (KURWA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ), Logitech G500 i muszę powiedzieć, że w porównaniu do emerytowanej już u mnie G5 to niebo a ziemia xD Tylko muszę się przyzwyczaić do tych 5700 DPI xD
/me patrzy na swoją laserową przedwojenną myszkę z wytartym doszczętnie logo producentaRyohan wrote:
A ja mam nowego gryzonia (KURWA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ), Logitech G500 i muszę powiedzieć, że w porównaniu do emerytowanej już u mnie G5 to niebo a ziemia xD Tylko muszę się przyzwyczaić do tych 5700 DPI xD
Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie? Ale i tak do dupy sprawa, cóż było minęło. ^^Ryohan wrote:
Jak się jest głupkiem, to się tak ma, pić można ale nie jeździć po alkoholu lol.
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.CzekoMisiek wrote:
Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
E tam, z tego co się dowiedziałem na weselu wytrzymuję więcej niż mój 22 letni brat.Galkan92 wrote:
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.CzekoMisiek wrote:
Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
twupack wrote:
kolesie z Joba wrote:
a my nie
twupack wrote:
kolesie z Joba wrote:
a my nie
MLGnom wrote:
Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'
Celine Dion wrote:
and that's the way it is...
z tobą jest wszystko w porządku >.<Ryohan wrote:
Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
Tym zdjęciem dojebałeś, kocham ciebie - poprawiłeś mi humor.Mr Gaddy wrote:
troszke przekręciłaś ale było prawie tak samo xDkotomi285 wrote:
Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:
Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa
PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
DDDDDDD:CzekoMisiek wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Ja przez to strąciłem pełną popielniczkę ze stołu :CSteRRuM wrote:
DDDDDDD:CzekoMisiek wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Więc chętnie poczekam troszkę do zderzenia naszej Drogi Mlecznej z Galaktyką Andromedy. Lepiej niech szybko wymyślą coś na nieśmiertelność :Ctwupack wrote:
Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...
żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
ja mam tak od 2 lat i jakoś żyjetwupack wrote:
lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD
btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...
C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
Ja mam 20 GB marginesu.Ryohan wrote:
A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu.
Podoba mi się ten tekst!twupack wrote:
Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia
http://allegro.pl/dysk-zewn-wd-usb2-0-2 ... 74130.html bierz to sam to mam i jest zajebistetwupack wrote:
W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?
Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10
Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^
Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
Hehe, pisałem mu ale się boi xD Nie, po prostu chciałem zagrzać waszego ducha walki, szczególnie tych co biorą udział w turnieju, buraczek jest dobry w ranku, ale mnie się nawet peniaCzekoMisiek wrote:
Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Ku.... nie no nie mogę rycz ze śmiechu.twupack wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ
jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Użytkownik ShaggoN mówi (09:49):krzychu0700 wrote:
Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)