W takim wypadku Gnomie drogi, masz może X-fire, GyGy, albo MSN'a?

Na zgłębianie wiedzy od strony technicznej, w tego typu projektach, nigdy nie mam dość. "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" stwierdzenie słuszne, jak najbardziej! W wolnej chwili poodkręcam nazewnictwo plików png... także Mio to nie będzie Haruhi a Mio xD Co do grafiki głównej... jej lekkie postrzępienie wynika z popieprzonego BG, które niemalże pochłaniało postać. Kiedy odznaczenie progowe zawodzi, pozostaje zabawa szybkim zaznaczaniem (różdżka suksi, bo jest szybka ale gówno dokładna!) i dlatego wyszło, jak wyszło. Dodać pewnie 2h do czasu pracy i byłoby niebo lepiej. Wybrnąłem z tego (już nieco później) poprzez dodanie niewielkiej poświaty bijącej na zewnątrz... taką i inne poprawki będzie można uświadczyć przy wersji 0.02 ;p
I wielkie dzięki za słowa uznania! "Nie wygląda najgorzej" w ustach osoby mającej do czynienia z pracami graficznymi, jest dla mnie po stokroć bardziej motywujące, niźli 'super!' 'zajebiste!' a nawet 'ale urrrwał!' wypowiedziane przez laika. Widzę, że również jesteś osobą aktywnie działającą w programach graficznych. Może kiedyś udałoby się rozpowszechnić (pierw zrobić) dział ze skórkami nie tylko do osu! ale różnych programików ^^' to byłoby dosyć ciekawe... i na pewno umiejętności przy tym zdobyte nie poszłyby na marne.
Nie chce wazelinować, ale przy okazji napiszę - zajebistego skina z Flandre zrobiłeś! Normalnie fuckin' masterpiece... nie zmienię go na żaden inny. Klimatyczny, przejrzysty, ładnie wykonany... czego chcieć więcej?!
Chociaż gracz ze mnie mierny, to mogę się nie znać.... xD
btw. Tak kuburaczku, pracuję... tylko nie można porównywać takiego zlepka paru graficzek do Rainmetera do tego, co Ty tam chciałeś... to wymaga czasu + kod CSS (which I hate!) :3