forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
Galkan

CzekoMisiek wrote:

Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
CzekoMisiek

Galkan92 wrote:

CzekoMisiek wrote:

Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
E tam, z tego co się dowiedziałem na weselu wytrzymuję więcej niż mój 22 letni brat. :)
twupack
Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...

żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
K o t o m i
Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:

Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa

PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
twupack

kolesie z Joba wrote:

a my nie
CzekoMisiek

twupack wrote:

kolesie z Joba wrote:

a my nie
Galkan

twupack wrote:

kolesie z Joba wrote:

a my nie
MLGnom
Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'
twupack

MLGnom wrote:

Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'

Celine Dion wrote:

and that's the way it is...
Ryohan
Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
Mr Gaddy
Kubu

Ryohan wrote:

Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
z tobą jest wszystko w porządku >.<
MLGnom
Po prostu to nie było śmieszne i tyle xD
CzekoMisiek

Mr Gaddy wrote:

Tym zdjęciem dojebałeś, kocham ciebie - poprawiłeś mi humor. :)

@Down
Stare. ; 3
Galkan
Engel1996

kotomi285 wrote:

Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:

Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa

PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
troszke przekręciłaś ale było prawie tak samo xD

haahahahhaha Janosik z gitarą! hahha nie no ja nie wytrzymie już ze śmiechu, na lekcjach siedzieć się aż nie da :D :D :D :D
twupack
OMaGaD!
CzekoMisiek
Tiaaa, tak w ogóle HELP LUDZIE!

Updater mi się nie włącza, bo wyskakuje error. D:
twupack
ale tak wogle, to o co kaman i... gramy na tym samym skinie (I guess...) ;p

może pomogę, ale na zasadzie Ewy Drzyzgi - więcej info, plox :3
Galkan
Nie grzebałeś nic w systemie?
CzekoMisiek
Chodzi mi o ten error na dole, że chyba pliku dll nie mam i mi Video nie działa. Nie, nie grzebałem w systemie. Jedynie raz zostawiłem włączony scan dysku, po źle wyłączonym komputerze. Co chwila błąd był np. w Google Chrome. ._.
Galkan
http://www.mediafire.com/?yr6g98b60cioyza

Masz wszystkie (na wszelki wypadek) .dll z głównego folderu ode mnie. Podmień i zobacz czy działa, jak nie to re-install.
CzekoMisiek
Działa, jakiś plik DLL usunęło - kolejny raz mi pomogłeś. :oops:
Bass
Uważaj, on mógł wpieprzyć wirusy w DLLe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CzekoMisiek
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M ... r_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Kubu
SteRRuM

CzekoMisiek wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
DDDDDDD:
Lef

SteRRuM wrote:

CzekoMisiek wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
DDDDDDD:
Ja przez to strąciłem pełną popielniczkę ze stołu :C
twupack
A ja miałem spokój z mamą przez 3h :D
Ryohan
ojapierdole! D:
MLGnom
Jesteście źli i podli. T.T
Galkan
*yawn*

Było.
Mr Gaddy
...........
Galkan
twupack
A tymczasem, gdzieś na zachodzie...

http://www.youtube.com/watch?v=YUQefNvc8BY

MAESTRO - POWER OF PYTAH!! :twisted:
Lef

twupack wrote:

Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...

żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
Więc chętnie poczekam troszkę do zderzenia naszej Drogi Mlecznej z Galaktyką Andromedy. Lepiej niech szybko wymyślą coś na nieśmiertelność :C
Galkan
viewtopic.php?f=52&t=38161

Co robić w razie nudy :-P
twupack
lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD

btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...

C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
MLGnom
Jak u mnie się zaczynały pojawiać takie ścinki to była oznaka małego pierdolniku na dysku. Zawsze mi defragmentacja pomaga (cóż mi pomaga, nie wiem czy komuś innemu pomoże) xD
Ryohan
O dziwo raz mi się tak wczoraj zdarzyło, ale raczej uznałbym to za czynnik losowy xD
SteRRuM

twupack wrote:

lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD

btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...

C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
ja mam tak od 2 lat i jakoś żyje :)
twupack
O, Gnom chyba utrafił z tą defragmentacją. Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia, co ogólnie zamula cały system... i wychodzi na to, że przy okazji biedne osu :( W tej chwili nie widzę innego rozwiązania, jak usunąć w pizdu te jednorazowe animce... i tak do nich nie wrócę a miejsca się odzyska :D

Dzięki za pomoc i miejmy nadzieję, że mi się polepszy ;p
Ryohan
A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu. A na takie animu to się ma dysk zewnętrzny xD
Galkan

Ryohan wrote:

A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu.
Ja mam 20 GB marginesu.

twupack wrote:

Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia
Podoba mi się ten tekst! :D
twupack
W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?

Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10

Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^

Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
SteRRuM

twupack wrote:

W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?

Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10

Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^

Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
http://allegro.pl/dysk-zewn-wd-usb2-0-2 ... 74130.html bierz to sam to mam i jest zajebiste :D
twupack
WOW! 2TB... aż ślinka cieknie, ale nie mam takiej floty!

Pokrążyłem po allegro i kumpel doradził mi coś takiego:

http://allegro.pl/1-tb-western-digital- ... 15884.html

TYLKO nie wykupujcie przede mną! Zajebisty stosunek cena/jakość IMO!
Galkan
Ryohan
Ja kupiłem WD Elements 2 tera i też śmiga xD
Do tego nieplanowany wydatek 250 zł na nowego twardziela bo mi się zjebał stary i oddałem na gwarancję = +1TB jojojo
twupack
Jednak, zważywszy na zapotrzebowania i na kasę, postanowiłem kupić tego - http://luktronik.pl/pl/p/Western-Digita ... .0-3.5/150

Ten brak kaski jest chwilowy... postanowiłem jebać wypalanie danych na DVD'ki, tylko raz na jakiś czas dokupywać kolejny dysk i ot cała filozofia :3

btw. KEJONBU ZA MOVIE!!

o i link: http://www.youtube.com/watch?v=BPB_kdy_hGU

^^'
Ryohan
Nie ty jeden, kupno dysku 2TB jest odrobinę większym wydatkiem niż ilości DVD, które by tyle pomieściły xD
K o t o m i
Ryohan
Bawiłem się tym gównem parę lat temu xD Gdyby to była prawda to byśmy mieli żałobę narodową na miesiąc xD
Galkan
twupack
Trafiłem na całkiem niezłą stronkę z animu downloadem - http://www.bakabt.com i mam wobec tego pytanie. Ogarnia ktoś może, jak seedować (a raczej - co seedować) żeby mieć w miarę przyzwoite ratio? Nie chcę tak ssać na chama, bo mnie zaraz zbanują a kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać... kombinowałem już ze zmniejszeniem downloadu ale UP i tak nic nie wzrósł. Może są tzw. ratio packi, (z różnym shitem, żeby sobie UP podnieść) coś na rodzaj tych z polishtrackera? Moje obecne staty, to:

DDL: 1,8 mb/s do 2,5 mb/s
UP: 0,5 kb/s do 2,8 kb/s!

Help me :D

a jakby ktoś jeszcze nie znał stronki, to polecam... nowości można nie uświadczyć, ale kwestia czasu i wrzucają all serie ;)
Ryohan
To żeś Amerykę odkrył... nie musisz wcale się logować, żeby pobierać torrenty z tego trackera. Wystarczy, że będziesz szukał torrentów w taki sposób:

1. google.pl
2. piszesz: "nazwa_anime" site:bakabt.com
3. wybierasz odpowiedni link

W tym momencie wbijasz bezpośrednio na stronkę z torrentem i nie obchodzi Cię coś takiego jak ratio itd. :D
twupack
Mhm, tylko wydawało mi się, że niezarejestrowani użytkownicy tego torrenta 'nie widzą'... a skoro trzeba się wpierw zarejestrować, to czemuś to musi służyć... na pewno trzymają jakieś bany dla pijawek w rękawie. Trzeba tylko przekroczyć tzw. granicę ichniej cierpliwości... tracker prawdę Ci powie a IP dojechać pomoże :(

Niemniej jednak, posłucham się i będę ssał jak głupi... do szczęśliwego końca, czyli opór aż mi wodę odetną... a może jakimś cudem coś seedne porządniej xD
Ryohan
No nie wiem, zasysam z tego tracka wiele animu i jakoś nikt mnie nie banuje ;x
Mr Gaddy
Paciorex
Burak dawaj na ring! albo multi! :D
Nie peniaj się dam Ci fory :P

Galkan
No i?
CzekoMisiek
Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Paciorex

CzekoMisiek wrote:

Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Hehe, pisałem mu ale się boi xD Nie, po prostu chciałem zagrzać waszego ducha walki, szczególnie tych co biorą udział w turnieju, buraczek jest dobry w ranku, ale mnie się nawet penia :P A poza tym jestem po jednym soku jabłkowym, więc mój stan jest nie normalny :P
twupack
http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ

jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Aki Evans

twupack wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ

jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Ku.... nie no nie mogę rycz ze śmiechu.
krzychu0700
Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)
Galkan

krzychu0700 wrote:

Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)
Użytkownik ShaggoN mówi (09:49):
*głownie na ramiel.pl
Użytkownik ShaggoN mówi (09:50):
*ale to różnie bywa. na stronie konwentu jest zawsze napisane xD
Ryohan
Najczęściej wejściówki na konwent kupuje się na samym konwencie albo rezerwujesz bezpośrednio u nich, czyli na bank na ich stronie będzie to klarownie ogarnięte :D
krzychu0700
Oka :3 Dzięki
twupack
Mio Akiyama (No, thank you!) Rainmeter skin

*Link do skórki - mediafire.com*

http://www.mediafire.com/?fjcdo33rx5fr8z7

No więc, postanowiłem podzielić się z Wami moją dzisiejszą twórczością. Będąc szczery, to działałem na gotowym skinie, podkręcając nieco rozłożenie obiektów oraz uzupełniając go swoimi obróbkami graficznymi. Nie chciało mi się rozhepiać dokumentnie tego programu, toteż skórka ma parę błędów (jak choćby chmurka z tekstem za daleko od buźki Mio) Fanom, korzystającym z dóbr miernika, powinno się spodobać... reszta, cóż... jest wiele innych, lepszych skórek ;) Wrzucam info o skinie tutaj, żeby nie zostać zruganym... dopóki, ktoś nie postawi śmielszych korków, zakładając wątek poświęcony działalności graficznej, do upiększania innych rzeczy, poza osu!

Link do skórki będzie tkwił przez dłuższy czas pod moją sygną, więc loozik ;p

Enjoy :3

A tak prezentuje się skin "w akcji" xD

MLGnom
To że chmurka jest za daleko to nie problem poprawić. x3
Już nie raz bawiłem się w zmianę wyświetlanych informacji czy robienie małej korekty.

twupack wrote:

Nie chciało mi się rozhepiać dokumentnie tego programu, toteż skórka ma parę błędów
Nie czepiam się o nic ale muszę to napisać . "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" :>

Ogólnie nie wygląda najgorzej :3
twupack
W takim wypadku Gnomie drogi, masz może X-fire, GyGy, albo MSN'a? :D Na zgłębianie wiedzy od strony technicznej, w tego typu projektach, nigdy nie mam dość. "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" stwierdzenie słuszne, jak najbardziej! W wolnej chwili poodkręcam nazewnictwo plików png... także Mio to nie będzie Haruhi a Mio xD Co do grafiki głównej... jej lekkie postrzępienie wynika z popieprzonego BG, które niemalże pochłaniało postać. Kiedy odznaczenie progowe zawodzi, pozostaje zabawa szybkim zaznaczaniem (różdżka suksi, bo jest szybka ale gówno dokładna!) i dlatego wyszło, jak wyszło. Dodać pewnie 2h do czasu pracy i byłoby niebo lepiej. Wybrnąłem z tego (już nieco później) poprzez dodanie niewielkiej poświaty bijącej na zewnątrz... taką i inne poprawki będzie można uświadczyć przy wersji 0.02 ;p

I wielkie dzięki za słowa uznania! "Nie wygląda najgorzej" w ustach osoby mającej do czynienia z pracami graficznymi, jest dla mnie po stokroć bardziej motywujące, niźli 'super!' 'zajebiste!' a nawet 'ale urrrwał!' wypowiedziane przez laika. Widzę, że również jesteś osobą aktywnie działającą w programach graficznych. Może kiedyś udałoby się rozpowszechnić (pierw zrobić) dział ze skórkami nie tylko do osu! ale różnych programików ^^' to byłoby dosyć ciekawe... i na pewno umiejętności przy tym zdobyte nie poszłyby na marne.

Nie chce wazelinować, ale przy okazji napiszę - zajebistego skina z Flandre zrobiłeś! Normalnie fuckin' masterpiece... nie zmienię go na żaden inny. Klimatyczny, przejrzysty, ładnie wykonany... czego chcieć więcej?!

Chociaż gracz ze mnie mierny, to mogę się nie znać.... xD

btw. Tak kuburaczku, pracuję... tylko nie można porównywać takiego zlepka paru graficzek do Rainmetera do tego, co Ty tam chciałeś... to wymaga czasu + kod CSS (which I hate!) :3
Kubu

pff pomoże ktoś? jestem nabzem w takich sprawach D:

edit. zapomniałem napisać że nie chodzi o rozwiązanie tego problemu tylko o to, że jak ustawię głośniki jako domyślne to mi dźwięku nie nagrywa (tak samo fraps i pare innych D:)
Galkan
twupack
Chodzą słuchy, że grając w ctb i jedząc misę owoców zarazem, ACC wzrasta dwukrotnie!
klubek
Nie dość, że ACC wzrasta to jeszcze porządnie odejmuje ilość A! Wynik -2 nieźle nas zabezpiecza! ^^

@kuburaczek
co Ty używasz tam D:?
Kubu
dobra tam, mniejsza z moim błędem D:

doom mnie rozjebał... + w +
Mr Gaddy
Fajnie się czyta strony 3X-4X tego tematu. :p
twupack

Mr Gaddy wrote:

Fajnie się czyta strony 3X-4X tego tematu. :p
gosz, cóż za nieprofesjonalny spam... podczas tasowania tych stron czułem się, jakbym gościł na swej poczcie ;p
Galkan

Ryohan wrote:

Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1 :D
HIT IT! GO! GO! GO!

A co powiecie na to? Lubicie FanDuby?

twupack
Oshii ma znakomity głos (ten power!) i należy do tego jakże wąziutkiego grona dobrych fanduberów. IMHO, wersja z powyższego linka nie umywa się do polskiej alternatywy, gdzie sama wokalista czuła się pewniej (nie drżał jej głos a słuchacz otrzymywał czystą bombę muzyczną) Chociaż, że japoński język ciężki... każdy zaznajomiony z tematem o tym wie.

Kiedyś sam zrobiłem drobny rekonesans w tej sprawie, więc dzielę się odkrytym dobrem:
http://chomikuj.pl/hopelessthings - fanduby w mp3 do ssania
http://www.lastfm.pl/user/hopelessthings - profil Oshii na lastcie... nie ryjcie jej za bardzo xD
CzekoMisiek
Ja dalej mam uraz po tym, wolę nie słuchać.
http://www.youtube.com/watch?v=j8xCSgjJAa8
Aki Evans
Misiek własnie odebrałeś mi chęci do życia... przez to muszę zacząć kuracje, by odbudować moją psychikę ( a usłyszałem tylko 5 sek...)
niedz
o jezu,pamiętam to D:
miałęm wtedy ochote powiesić siebie + tego pacana za to że dał do tego link :<
jak można było tak zbeszcześcić toroadore T.T
twupack
Toradore bezcześcić jak najbardziej można... w końcu to rasowy przeciętniak ;)

Ja zdaję inne pytanie - jak można "pokazywać" się światu z takim głosem?! Ano, niemożna... zabić dziewuchę.

tylko Jimmy Urine może tak śpiewać, ale on jest bogiem.
MLGnom

twupack wrote:

Toradore bezcześcić jak najbardziej można... w końcu to rasowy przeciętniak
Jak uważasz że Toradora! to "rasowy przeciętniak" to może lepiej żebym tego nie komentował. :<
(każdy ma swoje zdanie ale nie przesadzajmy :3)
twupack

MLGnom wrote:

(każdy ma swoje zdanie ale nie przesadzajmy :3)
Dlatego postanawiam wykorzystywać dane mi "swoje zdanie" w 100%... kto odbiera MOJĄ wypowiedź jako prawo konstytucyjne IV RP jest... nie będę komentować ;) a że parę serii udało mi się zobaczyć i odpowiednią opinię co do niektórych "rozdymanych kotletów" sobie wyrobić to nie moja wina - takie moje zdanie. Anime może być dobre dla tsundere-boysów... dla przeciętnego widza - niczym ono nie świeci... za to wnerwia nieprzeciętnie.

I jeszcze jedno. Warto się zastanowić, czy anime jest dobre, czy popularne... bo te cechy, stety niestety, nie zawsze chodzą parami ;)
Galkan
Nie nazwałbym Toradora!'y rasowym przeciętniakiem, ale nie jest to też jakiś totalny masterpiece ;p
IMO: Dobrze, ale bez większych rewelacji.

Edit: Gadkę o Anime możemy kontynuować tu.
Kubu
albo tu... w końcu to random D:
twupack
Ok, po parominutowej debacie z buraczkiem na tematy wszelakie (własnych poglądów, komercji, zaślepienia, rugania opinii...) postanawiam się uspokoić i nie napierać dalej w ten deseń... jeśli ktoś poczuł się urażony moimi słowami - przepraszam najmocniej. Jeśli jednak nadal, czuje się nie usatysfakcjonowany - zapraszam do debaty. Mój adres na MALu jest powszechnie znany :D nie ma co wylewać prywatnych brudów, nawet tutaj ;)
Ryohan
KURWA OMG JA JEBIE TORADORA ANIME KOX!!!!

PS AJKFBHSJKDVBJKSDVBJKSV
Lef

AkiEvans wrote:

Misiek własnie odebrałeś mi chęci do życia... przez to muszę zacząć kuracje, by odbudować moją psychikę ( a usłyszałem tylko 5 sek...)
^ Sonotori. Miałem dokładnie to samo.

@Łedit abałt Toradora:

Ja zawsze anime oglądam jak już traci na popularności (nie oglądam on going bo dochodzę do sytuacji gdzie się wciągam a tu brakuje epków). Ktoś mi tam gadał że fajne itp. ale nikt mnie szczególnie nie zachęcał z tego co pamiętam, więc nie spodziewałem się za wiele. Ale wyrażając własne zdanie było ZAJEBISTE. "Nic szczególnego"? Pfff... Moim zdaniem to was zaślepiają anime "przereklamowane" itp. Bo wy znacie zdanie innych i podchodzicie w mniej-więcej ten sposób "Ooo wszyscy to chwalą, musi być dobre" i macie zawód lub "znowu coś przereklamowanego, pewnie shit... (po paru epkach) Aaa wiedziałem że shit" itp. To oczywiście moje własne zdanie ._.

Łedit Łeditu Łeditu:

Oczywiście anime z Lisiczkami i tak miecie wszystko. Bezkonkurencyjnie.

Łedit Łeditu poprzedniego:

I to jest na pewno także wasze zdanie. Nie oczekuję zaprzeczeń.

No to jeszcze jeden Łedit:

Na koniec zagnę was kolorkami.
klubek

twupack wrote:

Toradore bezcześcić jak najbardziej można... w końcu to rasowy przeciętniak ;)
O.O
WHAT!

Toż to prawdziwy masterpiece w swoim gatunku, wyróżniający się ze wszystkich, z zajebistymi postaciami i ogólną zajebistością, my fav, z moją fav female zaraz po Shanie czyli Taigą!

/me jest bardzo zdenerwowany

SeymourLyon wrote:

indeed
twupack

SeymourLyon wrote:

AkiEvans wrote:

^ Sonotori. Miałem dokładnie to samo.

@Łedit abałt Toradora:

Ja zawsze anime oglądam jak już traci na popularności (nie oglądam on going bo dochodzę do sytuacji gdzie się wciągam a tu brakuje epków). Ktoś mi tam gadał że fajne itp. ale nikt mnie szczególnie nie zachęcał z tego co pamiętam, więc nie spodziewałem się za wiele. Ale wyrażając własne zdanie było ZAJEBISTE. "Nic szczególnego"? Pfff... Moim zdaniem to was zaślepiają anime "przereklamowane" itp. Bo wy znacie zdanie innych i podchodzicie w mniej-więcej ten sposób "Ooo wszyscy to chwalą, musi być dobre" i macie zawód lub "znowu coś przereklamowanego, pewnie shit... (po paru epkach) Aaa wiedziałem że shit" itp. To oczywiście moje własne zdanie ._.

Łedit Łeditu Łeditu:

Łedit Łeditu poprzedniego:

I to jest na pewno także wasze zdanie. Nie oczekuję zaprzeczeń.

No to jeszcze jeden Łedit:

Na koniec zagnę was kolorkami.

^^

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH... W KOŃCU TO CZAS SPRZYJAJĄCY PRZEPROSINOM ^^ proszę o wybaczenie, bo mama siadła mi na kompa, kiedy porwali mnie kosmici i zrobili pranie mózgu wszczepiając trefny chip z jednostką "indywidualizmu" ooooł!
Ryohan
Słuchajcie już starogreccy rzymianie wiedzieli, że "de gustibus no est disputantum" czyli o gustach się nie dyskutuje, a dlaczemu? Bo każdy ma inne kurwa. Szanujmy się nawzajem, zamiast wjeżdżać na anime jakie to nie było, to powiedzieć nie podobało mi się bo: blablabla i chuj. Z zaznaczeniem, że jest to nasze własne odczucie i nie narzucając swoich poglądów innym.

Wracając do Toradory, słuchajcie ja nie jestem jakimś wymiataczem animcowym dodatkowo jestem bardzo poszukiwanym typem "konsumenta" ponieważ wszystko mi się podoba jeżeli jest schludnie zrealizowane. Właśnie te wszystkie powtarzające się historie miłosne, dramaty, akcje to jest to czego potrzebuje taki prosty człowiek jak ja. Nie mówię, że nie lubię również ambitnych produkcji. Ale te lekkostrawne, przecież powstały po to, żeby w jakiś sposób poprawić nam humor albo dać nam coś do myślenia, nie wszyscy w końcu chcą przebijać się przez skomplikowane metafory i miliony wieloznaczności, niektórzy lubią mieć wszystko podane na tacy i nie możemy ich za to ganić, ani ludzi którzy im coś takiego podają.

Dlatego Toradora jak kolejna szkolna historia o miłości i nieporozumieniach otuloną atmosferą humoru z domieszką dramatu jest idealnym romansidłem dla wielu!

Nie rozumiem czemu wraz z byciem specjalistą w jakiejś dziedzinie ludzie często tracą przyjemność z robienia tego co kochają. Lubisz anime? Wiele historii to masówka, komentuj ale niech krytyka nie będzie krzywdząca dla ludzi, którym się dana produkcja spodobała :)
klubek

Ryohan wrote:

Słuchajcie już starogreccy rzymianie wiedzieli, że "de gustibus no est disputantum" czyli o gustach się nie dyskutuje, a dlaczemu? Bo każdy ma inne kurwa. Szanujmy się nawzajem, zamiast wjeżdżać na anime jakie to nie było, to powiedzieć nie podobało mi się bo: blablabla i chuj. Z zaznaczeniem, że jest to nasze własne odczucie i nie narzucając swoich poglądów innym.

Wracając do Toradory, słuchajcie ja nie jestem jakimś wymiataczem animcowym dodatkowo jestem bardzo poszukiwanym typem "konsumenta" ponieważ wszystko mi się podoba jeżeli jest schludnie zrealizowane. Właśnie te wszystkie powtarzające się historie miłosne, dramaty, akcje to jest to czego potrzebuje taki prosty człowiek jak ja. Nie mówię, że nie lubię również ambitnych produkcji. Ale te lekkostrawne, przecież powstały po to, żeby w jakiś sposób poprawić nam humor albo dać nam coś do myślenia, nie wszyscy w końcu chcą przebijać się przez skomplikowane metafory i miliony wieloznaczności, niektórzy lubią mieć wszystko podane na tacy i nie możemy ich za to ganić, ani ludzi którzy im coś takiego podają.

Dlatego Toradora jak kolejna szkolna historia o miłości i nieporozumieniach otuloną atmosferą humoru z domieszką dramatu jest idealnym romansidłem dla wielu!

Nie rozumiem czemu wraz z byciem specjalistą w jakiejś dziedzinie ludzie często tracą przyjemność z robienia tego co kochają. Lubisz anime? Wiele historii to masówka, komentuj ale niech krytyka nie będzie krzywdząca dla ludzi, którym się dana produkcja spodobała :)
nie wiem jak on to robi, ale ryo zawsze musi to jakoś ładnie ogarnąć i ująć,
+ i herbatka
twupack
dlatego już lepiej się zamknę... dla dobra ogółu... nie mam zamiaru srać tutaj moją ideologią związaną z pojęciem zwanym "żywa dyskusja" bo tutaj nie ma to sensu... odpowiednie osoby wiedzą, jakie mam podejście do tematu i to mi wystarcza ;)

sumimasen deshita
Ryohan
Dobra zacznijmy nowy temat bo już się rozgrzało towarzystwo! Co wy na to, żeby jakoś na wakacje zrobić zjazd #polish osu! gdzieś w środku naszego kochanego kraju? :D Wtedy byśmy mieli pełno czasu, żeby dyskutować przy wódeczce/herbacie/soku pomarańczowym/wodzie z jeziora xD
twupack
Jeśli po tym wszystkim nikt nie ma zamiaru dokonać zamachu na moją skromną osobę, to się na to piszę :D

a jak ktoś nadal chce mnie ubić - od razu dodaję, nie warto. Szkoda naboju :3
Ryohan
Wyluzuj nikt Ci przecież nie zabrania mieć swojego zdania, jedyne co to trzeba być mniej ofensywnym :D

Ale na temat, gdyby się parę osób pisało to jakoś po sylwku możemy zacząć się dowiadywać gdzie można jechać :D
show more
Please sign in to reply.

New reply