Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.CzekoMisiek wrote:
Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.CzekoMisiek wrote:
E tam, z tego co się dowiedziałem na weselu wytrzymuję więcej niż mój 22 letni brat.Galkan92 wrote:
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
twupack wrote:
kolesie z Joba wrote:
a my nie
twupack wrote:
kolesie z Joba wrote:
a my nie
MLGnom wrote:
Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'
Celine Dion wrote:
and that's the way it is...
z tobą jest wszystko w porządku >.<Ryohan wrote:
Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
Tym zdjęciem dojebałeś, kocham ciebie - poprawiłeś mi humor.Mr Gaddy wrote:
troszke przekręciłaś ale było prawie tak samo xDkotomi285 wrote:
Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:
Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa
PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
DDDDDDD:CzekoMisiek wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Ja przez to strąciłem pełną popielniczkę ze stołu :CSteRRuM wrote:
DDDDDDD:CzekoMisiek wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Więc chętnie poczekam troszkę do zderzenia naszej Drogi Mlecznej z Galaktyką Andromedy. Lepiej niech szybko wymyślą coś na nieśmiertelność :Ctwupack wrote:
Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...
żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
ja mam tak od 2 lat i jakoś żyjetwupack wrote:
lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD
btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...
C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
Ja mam 20 GB marginesu.Ryohan wrote:
A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu.
Podoba mi się ten tekst!twupack wrote:
Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia
http://allegro.pl/dysk-zewn-wd-usb2-0-2 ... 74130.html bierz to sam to mam i jest zajebistetwupack wrote:
W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?
Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10
Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^
Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
Hehe, pisałem mu ale się boi xD Nie, po prostu chciałem zagrzać waszego ducha walki, szczególnie tych co biorą udział w turnieju, buraczek jest dobry w ranku, ale mnie się nawet peniaCzekoMisiek wrote:
Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Ku.... nie no nie mogę rycz ze śmiechu.twupack wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ
jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Użytkownik ShaggoN mówi (09:49):krzychu0700 wrote:
Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)
Nie czepiam się o nic ale muszę to napisać . "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" :>twupack wrote:
Nie chciało mi się rozhepiać dokumentnie tego programu, toteż skórka ma parę błędów
gosz, cóż za nieprofesjonalny spam... podczas tasowania tych stron czułem się, jakbym gościł na swej poczcie ;pMr Gaddy wrote:
Fajnie się czyta strony 3X-4X tego tematu. :p
HIT IT! GO! GO! GO!Ryohan wrote:
Popłakałem się z radości, że tyle osób nie życzy mi śmierci xD Dziękuję obiecuję, że kiedyś będę #1
Jak uważasz że Toradora! to "rasowy przeciętniak" to może lepiej żebym tego nie komentował. :<twupack wrote:
Toradore bezcześcić jak najbardziej można... w końcu to rasowy przeciętniak
Dlatego postanawiam wykorzystywać dane mi "swoje zdanie" w 100%... kto odbiera MOJĄ wypowiedź jako prawo konstytucyjne IV RP jest... nie będę komentowaćMLGnom wrote:
(każdy ma swoje zdanie ale nie przesadzajmy :3)
^ Sonotori. Miałem dokładnie to samo.AkiEvans wrote:
Misiek własnie odebrałeś mi chęci do życia... przez to muszę zacząć kuracje, by odbudować moją psychikę ( a usłyszałem tylko 5 sek...)
O.Otwupack wrote:
Toradore bezcześcić jak najbardziej można... w końcu to rasowy przeciętniak
indeedSeymourLyon wrote:
Oczywiście anime z Lisiczkami i tak miecie wszystko. Bezkonkurencyjnie.
SeymourLyon wrote:
^ Sonotori. Miałem dokładnie to samo.AkiEvans wrote:
Misiek własnie odebrałeś mi chęci do życia... przez to muszę zacząć kuracje, by odbudować moją psychikę ( a usłyszałem tylko 5 sek...)
@Łedit abałt Toradora:
Ja zawsze anime oglądam jak już traci na popularności (nie oglądam on going bo dochodzę do sytuacji gdzie się wciągam a tu brakuje epków). Ktoś mi tam gadał że fajne itp. ale nikt mnie szczególnie nie zachęcał z tego co pamiętam, więc nie spodziewałem się za wiele. Ale wyrażając własne zdanie było ZAJEBISTE. "Nic szczególnego"? Pfff... Moim zdaniem to was zaślepiają anime "przereklamowane" itp. Bo wy znacie zdanie innych i podchodzicie w mniej-więcej ten sposób "Ooo wszyscy to chwalą, musi być dobre" i macie zawód lub "znowu coś przereklamowanego, pewnie shit... (po paru epkach) Aaa wiedziałem że shit" itp. To oczywiście moje własne zdanie ._.
Łedit Łeditu Łeditu:
Oczywiście anime z Lisiczkami i tak miecie wszystko. Bezkonkurencyjnie.
Łedit Łeditu poprzedniego:
I to jest na pewno także wasze zdanie. Nie oczekuję zaprzeczeń.
No to jeszcze jeden Łedit:
Na koniec zagnę was kolorkami.
nie wiem jak on to robi, ale ryo zawsze musi to jakoś ładnie ogarnąć i ująć,Ryohan wrote:
Słuchajcie już starogreccy rzymianie wiedzieli, że "de gustibus no est disputantum" czyli o gustach się nie dyskutuje, a dlaczemu? Bo każdy ma inne kurwa. Szanujmy się nawzajem, zamiast wjeżdżać na anime jakie to nie było, to powiedzieć nie podobało mi się bo: blablabla i chuj. Z zaznaczeniem, że jest to nasze własne odczucie i nie narzucając swoich poglądów innym.
Wracając do Toradory, słuchajcie ja nie jestem jakimś wymiataczem animcowym dodatkowo jestem bardzo poszukiwanym typem "konsumenta" ponieważ wszystko mi się podoba jeżeli jest schludnie zrealizowane. Właśnie te wszystkie powtarzające się historie miłosne, dramaty, akcje to jest to czego potrzebuje taki prosty człowiek jak ja. Nie mówię, że nie lubię również ambitnych produkcji. Ale te lekkostrawne, przecież powstały po to, żeby w jakiś sposób poprawić nam humor albo dać nam coś do myślenia, nie wszyscy w końcu chcą przebijać się przez skomplikowane metafory i miliony wieloznaczności, niektórzy lubią mieć wszystko podane na tacy i nie możemy ich za to ganić, ani ludzi którzy im coś takiego podają.
Dlatego Toradora jak kolejna szkolna historia o miłości i nieporozumieniach otuloną atmosferą humoru z domieszką dramatu jest idealnym romansidłem dla wielu!
Nie rozumiem czemu wraz z byciem specjalistą w jakiejś dziedzinie ludzie często tracą przyjemność z robienia tego co kochają. Lubisz anime? Wiele historii to masówka, komentuj ale niech krytyka nie będzie krzywdząca dla ludzi, którym się dana produkcja spodobała