forum

Polski (Polish) [RANDOM]

posted
Total Posts
4,960
show more
Galkan

Ryohan wrote:

(...)i później dzieciaki udają samoloty skacząc z 10 piętra (...)
Bo myślą, że potem zobaczą rameczkę z napisem "To Village". Auć.
twupack
Ludzie, dajcie spokój xD Przecież sprawa jet prosta jak je...anie o świcie. Wszystko jest dla ludzi. Trzeba znać tylko umiar! Mimo wszystko dla palacza, ten jeden dodatkowy papierosek, nie będzie problemem, jak i dla gracza, ta dodatkowa godzinka dłużej przed piecykiem. Wychodzę z założenia, że życie jest po to, by zeń korzystać, nie natomiast kompletnie zmarnować. Tak więc gracze i palacze, nie trzeba psioczyć na nałogi innych, tylko przyjrzeć się tym swoim... niezły sejmik zapanował :D

i to wszystko przez mój niepotrzebny tekst o papierosku, dla podkrętki... srry ^^'

klubek
Ehhh może jednak ograniczę tą herbatę... kto wie co się stanie jak te hektolitry ciągle będą się wlewać~

noł łej!!!!!!!!! *gulp* *gulp*
Pally_old
No za pare lat w regionalnej zobacze temat "Zabiła go herbata!" ;d
ShaggoN

twupack wrote:

Ludzie, dajcie spokój xD Przecież sprawa jet prosta jak je...anie o świcie. Wszystko jest dla ludzi. Trzeba znać tylko umiar! Mimo wszystko dla palacza, ten jeden dodatkowy papierosek, nie będzie problemem, jak i dla gracza, ta dodatkowa godzinka dłużej przed piecykiem. Wychodzę z założenia, że życie jest po to, by zeń korzystać, nie natomiast kompletnie zmarnować. Tak więc gracze i palacze, nie trzeba psioczyć na nałogi innych, tylko przyjrzeć się tym swoim... niezły sejmik zapanował :D

i to wszystko przez mój niepotrzebny tekst o papierosku, dla podkrętki... srry ^^'

Tupak, dlaczego ty zawsze mówisz to co ja chce powiedzieć? >_<
twupack
Heh... genialne umysły funkcjonują podobnie <puff-puff> xD

btw. nie chce mie się ani tworzyć ani szukać tematów, więc zadam pytanie na śmietniku - wie kto może, jak dobrze i fajnie skonfigurować myszkę A4TECH X-750 Red Fire? Zachowuje się trochę "pijanie" no i na sajidach ponoć przyspiesza (tako przepowiedział mój młodszy brat nerd... więc może to tylko jego nanosekundowe widzimisie) jak kto wie, niech śmiało pisze tu albo na meine PW xD

dzięki z góry za pomoc ;)
ShaggoN
Akceleracje wyłączyłeś? >_>
twupack
Teke...? a jak się to robi?? ;p Wiem, że coś kiedyś przy myszce mi w ustawieniach odznaczałeś i mam to unticknięte... ale to chyba nie o to chodzi xD

łopatologie stosowaną, plox :3
Lef

twupack wrote:

Heh... genialne umysły funkcjonują podobnie <puff-puff> xD

btw. nie chce mie się ani tworzyć ani szukać tematów, więc zadam pytanie na śmietniku - wie kto może, jak dobrze i fajnie skonfigurować myszkę A4TECH X-750 Red Fire? Zachowuje się trochę "pijanie" no i na sajidach ponoć przyspiesza (tako przepowiedział mój młodszy brat nerd... więc może to tylko jego nanosekundowe widzimisie) jak kto wie, niech śmiało pisze tu albo na meine PW xD

dzięki z góry za pomoc ;)
Mam 2 takie myszy O.o Nie przyspiesza tylko zauważyłem że jest taka jakby bardziej czuła (nawet od G9 O.o). Akcelerację też mam wyłączoną a mimo to kursor lubi ruszać się mimo że mysz stoi w miejscu. Sprawdziłem to właśnie (przed chwilą) no i na kompie nie mam z tym takich problemów jak na laptopie.

Co z tym zrobić?

U mnie przestała trząść na dobrej podkładce (czarna, matowa). Mam także zmniejszoną czułość myszki w Windows i w osu! a w myszy ustawiłem 2000dpi (przedostatnia opcja). To raczej wina podkładki. Mysz nie przyśpiesza sama z siebie, szarpanie nie wywołuje akceleracji wstecznej, reaguje szybko itp. Dla mnie trochę za lekka i ciężko się nią gra trzymając ją w samych palcach (dość długa).

Koniec recenzji - czyli co jest?

Podkładka i ewentualnie akceleracja w Windows mogą chyba jedynie być problemem. A jak mysz "pływa" to spróbuj w osu! wyłączyć Frame Limiter (F7 aż zmienisz na 120Fps albo Unlimited) lub graj na fullscreen jak masz Windows 7 lub Vistę. Mam nadzieję że pomogłem x3

Koniec rozprawki lol :?

EDYT:
Jako że nie wyczerpałem tematu to tó o obrazeczek śliczny <3

twupack
Haha, ale fajną żeś mi niespodziankę sprawił! :D Powyłączałem to to z załączonego poniżej screena... podkładkę... hmm, o! leży na biurku... na biurku. Dzisiaj na pewno wstanę na chwilkę, to ją przyniosę na swoje łóżko i zobaczymy jak się śmiga myszorkiem :p

dzięki lefqu za żetelnom pomoc :3

a odnośnie tego niekiedy "dziwnego" zachowania mojego gryzonia, to problem rozwiązany. Wszystko przez gaming na łóżku... raz przeniosłem się na stół i było spoko, tyle że to nie dla mnie xD
Ryohan
A ja mam nowego gryzonia (KURWA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ), Logitech G500 i muszę powiedzieć, że w porównaniu do emerytowanej już u mnie G5 to niebo a ziemia xD Tylko muszę się przyzwyczaić do tych 5700 DPI xD
Galkan

Ryohan wrote:

A ja mam nowego gryzonia (KURWA MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ), Logitech G500 i muszę powiedzieć, że w porównaniu do emerytowanej już u mnie G5 to niebo a ziemia xD Tylko muszę się przyzwyczaić do tych 5700 DPI xD
Niezły hardkor, ile wybuliłeś? :o Ja obecnie gram na mojej X7 na 1,6k dpi i jeszcze się nie przyzwyczaiłem do końca (a mam jeszcze 2k i 2,5k do wyboru, heh) Poza tym wiesz, lepiej G5 niż SWOP-3 od A4Tech którą miałem wcześniej jakieś 6-7 lat i która już sypała się od środka (ale działała @.@)
Ryohan
G5 działa dalej, jest teraz mychą awaryjną xD
Brass the Hedgehog

Ryohan wrote:

/me patrzy na swoją laserową przedwojenną myszkę z wytartym doszczętnie logo producenta

Eh, dobrze grać w Taiko D:
Galkan
Brass! Ty żyjesz :D
Mr Gaddy
A mi ciągle scroll nie działa przy myszce :<
Ryohan
Wróciłem do klasycznego avatara, muhauhauha xD
twupack
i z tą chwilą na całym osu zaginął klimat "love&rock peace" no ale nie ma rady...

idzie jesień a z nią wrzesień,
tak więc misji się podejmuj i okulary zdejmuj...

srry, dopiero co wstałem xD
Ryohan
Zdjęte okulary zdradzają moje zamiary xD
Nie no ogólnie to ja chyba pomału się wypalam w osu! nic mi nie idzie i coraz mniej mi się chce łupać te mapki dla robotów xD Ale dalej będę przesiadywał na chacie i forum, bo mimo wszystko jakoś tutaj zapuściłem korzonki xD
MLGnom
Czasem trzeba zrobić przerwę, żeby się gra nie znudziła. ^^

Ostatnio mało przesiaduję w osu!. Z dwóch powodów :
1. Przydała by mi się jakaś nowa myszka.
2. Jakoś nie chce mi się chwilowo grać.
Ogólnie nawet nie chce mi się nieraz czytać naszego wspaniałego #polish. xD
CzekoMisiek
Napiszę coś z dzisiejszego doświadczenia, co ma być ostrzeżeniem dla was:
Nie jeździjcie o pierwszej w nocy, po trzech piwach z kolegami na skuterze po jedzenie. Gdy będziesz chciał wracać, nie jedź przez działki tylko jedź normalnie po drodze. Nawet jeżeli policjant jedzie na środku drogi, gdy was złapie powie że przed nim uciekaliście przed zatrzymaniem. Nawet jeżeli nie włączył sygnału lub coś takiego, to i tak masz się zatrzymać. Jeżeli ciebie złapią, masz po skuterach, sprawdzą promile, zabiorą skutry na komisariat razem z tobą, będą dzwonić po rodziców żeby przyszli po ciebie i do tego sprawa do sądu idzie jak i do szkoły. Jest to ostrzeżenie dla was.
Czuliśmy się normalnie po trzech piwach, więc ciiii. Wracaliśmy do domu, przez działki żeby nic nie było. Ale przed wjazdem na działki, złapali nas. lol
Ryohan
Jak się jest głupkiem, to się tak ma, pić można ale nie jeździć po alkoholu lol.
CzekoMisiek

Ryohan wrote:

Jak się jest głupkiem, to się tak ma, pić można ale nie jeździć po alkoholu lol.
Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie? Ale i tak do dupy sprawa, cóż było minęło. ^^
A wiedzieliśmy że coś źle będzie, przed tym przebiegł nam drogę czarny koooot!

Oni, oni znają przyszłość. Tylko najlepsze jest to że policjanci, jechali jak idioci na środku drogi i jeszcze zapierdzielali.
Galkan

CzekoMisiek wrote:

Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
CzekoMisiek

Galkan92 wrote:

CzekoMisiek wrote:

Tylko że piliśmy 2 godziny wcześniej, to udało się już wytrzeźwieć nie?
Nawet po jednym piwie do końca nie wytrzeźwiejesz w 2 godziny, a co dopiero po trzech.
Poza tym: podrośnij ze 2 lata, a dopiero potem pij ;f
E tam, z tego co się dowiedziałem na weselu wytrzymuję więcej niż mój 22 letni brat. :)
twupack
Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...

żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
K o t o m i
Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:

Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa

PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
twupack

kolesie z Joba wrote:

a my nie
CzekoMisiek

twupack wrote:

kolesie z Joba wrote:

a my nie
Galkan

twupack wrote:

kolesie z Joba wrote:

a my nie
MLGnom
Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'
twupack

MLGnom wrote:

Żeby (spróbować) przerwać automatycznie quotowanie jednego tekstu które mogło by w najbliższym czasie nastąpić odpowiem jak normalny człowiek.
Kotomi raczej to nie jest aż tak zabawne jak wam się wydaje. ^^'

Celine Dion wrote:

and that's the way it is...
Ryohan
Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
Mr Gaddy
Kubu

Ryohan wrote:

Nie trafia do mnie współczesne poczucie humoru... chyba się starzeje xD
z tobą jest wszystko w porządku >.<
MLGnom
Po prostu to nie było śmieszne i tyle xD
CzekoMisiek

Mr Gaddy wrote:

Tym zdjęciem dojebałeś, kocham ciebie - poprawiłeś mi humor. :)

@Down
Stare. ; 3
Galkan
Engel1996

kotomi285 wrote:

Opowiem wam moją i Engel rozmowe. to było tak:

Engel: Hej
ja : Hej
Engel : Hahaha jaki Shagguś ma avatar
ja: No haha widziałam. On jest podobny do Janosika
Engel: hahaha niee
Ja: Jak nie jak tak
Engel: Janosik z gitarą?
ja: hahaha no faktycznie. hahahahahaha
Engel: hahahahahahahaa

PS. My się smiejemy z tego do dziś xD
troszke przekręciłaś ale było prawie tak samo xD

haahahahhaha Janosik z gitarą! hahha nie no ja nie wytrzymie już ze śmiechu, na lekcjach siedzieć się aż nie da :D :D :D :D
twupack
OMaGaD!
CzekoMisiek
Tiaaa, tak w ogóle HELP LUDZIE!

Updater mi się nie włącza, bo wyskakuje error. D:
twupack
ale tak wogle, to o co kaman i... gramy na tym samym skinie (I guess...) ;p

może pomogę, ale na zasadzie Ewy Drzyzgi - więcej info, plox :3
Galkan
Nie grzebałeś nic w systemie?
CzekoMisiek
Chodzi mi o ten error na dole, że chyba pliku dll nie mam i mi Video nie działa. Nie, nie grzebałem w systemie. Jedynie raz zostawiłem włączony scan dysku, po źle wyłączonym komputerze. Co chwila błąd był np. w Google Chrome. ._.
Galkan
http://www.mediafire.com/?yr6g98b60cioyza

Masz wszystkie (na wszelki wypadek) .dll z głównego folderu ode mnie. Podmień i zobacz czy działa, jak nie to re-install.
CzekoMisiek
Działa, jakiś plik DLL usunęło - kolejny raz mi pomogłeś. :oops:
Bass
Uważaj, on mógł wpieprzyć wirusy w DLLe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CzekoMisiek
http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M ... r_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
Kubu
SteRRuM

CzekoMisiek wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
Powiem jedno wielkie ŁAD DA FAK!!! Umarłem prawie, on jest większy niż murzyńska pała aż dziwne to jest.
DDDDDDD:
Lef

SteRRuM wrote:

CzekoMisiek wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_embedded
DDDDDDD:
Ja przez to strąciłem pełną popielniczkę ze stołu :C
twupack
A ja miałem spokój z mamą przez 3h :D
Ryohan
ojapierdole! D:
MLGnom
Jesteście źli i podli. T.T
Galkan
*yawn*

Było.
Mr Gaddy
...........
Galkan
twupack
A tymczasem, gdzieś na zachodzie...

http://www.youtube.com/watch?v=YUQefNvc8BY

MAESTRO - POWER OF PYTAH!! :twisted:
Lef

twupack wrote:

Z chwilą, kiedy skosztuje się wszystkiego, co ma ten świat do zaoferowania, można spokojnie odejść...

żadna przestroga, jedynie ku przemyśleniom...
Więc chętnie poczekam troszkę do zderzenia naszej Drogi Mlecznej z Galaktyką Andromedy. Lepiej niech szybko wymyślą coś na nieśmiertelność :C
Galkan
viewtopic.php?f=52&t=38161

Co robić w razie nudy :-P
twupack
lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD

btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...

C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
MLGnom
Jak u mnie się zaczynały pojawiać takie ścinki to była oznaka małego pierdolniku na dysku. Zawsze mi defragmentacja pomaga (cóż mi pomaga, nie wiem czy komuś innemu pomoże) xD
Ryohan
O dziwo raz mi się tak wczoraj zdarzyło, ale raczej uznałbym to za czynnik losowy xD
SteRRuM

twupack wrote:

lól! aż w głowie zacząłem szukać miejsc do zasiania tegoż ziarenka xD

btw. Czy wam osu, ostatnimi czasy,się nie zarywa? U mnie, podczas grania (tak w 3/8 oraz 5/8 piosenki) mam taki 2 sekundowy zaciach... zaczęło się to pojawiać od wczoraj. Wcześniej nie miałem tego babola, więc może to problem odgórny. Nie wyskakiwałbym z tym tak na forum, gdyby nie mega wkurwiający...

C-C-COMBO BRRREAKEERR! :<
ja mam tak od 2 lat i jakoś żyje :)
twupack
O, Gnom chyba utrafił z tą defragmentacją. Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia, co ogólnie zamula cały system... i wychodzi na to, że przy okazji biedne osu :( W tej chwili nie widzę innego rozwiązania, jak usunąć w pizdu te jednorazowe animce... i tak do nich nie wrócę a miejsca się odzyska :D

Dzięki za pomoc i miejmy nadzieję, że mi się polepszy ;p
Ryohan
A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu. A na takie animu to się ma dysk zewnętrzny xD
Galkan

Ryohan wrote:

A no tak ja też tak miałem, tutaj chodzi głównie o partycję systemową, na resztę możesz mieć wyjebane, byleby mieć te 2/3 GB marginesu.
Ja mam 20 GB marginesu.

twupack wrote:

Już od tygodnia oba dyski przybrały kolor wkurwienia
Podoba mi się ten tekst! :D
twupack
W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?

Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10

Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^

Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
SteRRuM

twupack wrote:

W związku ze zbliżającym się formatem a wraz z tym wciąż narastającą liczbą anime o potwornych rozdziałkach, chodzę z zamiarem kupna dysku przenośnego, co by szybko i łatwo przerzucić zalegające dane na lapku. Moje pytanie kieruje do posiadaczy takowego cacka, bądź informatyków z pasją odnoszących się do spraw sprzętowych. Jaki dysk byście doradzili, w przedziale cenowym do 350 zł (z dostawą xD)?

Mój obecny typ - http://www.ceneo.pl/;0152500552-10

Ten który wybrałem wydaje się dość dojebany, co nie zmienia faktu, że warto spytać o to kogoś, kto się zna... a może znajdzie się coś lepszego ^^

Za udzieloną pomoc i cenne rady, z góry dzięki ^^'
http://allegro.pl/dysk-zewn-wd-usb2-0-2 ... 74130.html bierz to sam to mam i jest zajebiste :D
twupack
WOW! 2TB... aż ślinka cieknie, ale nie mam takiej floty!

Pokrążyłem po allegro i kumpel doradził mi coś takiego:

http://allegro.pl/1-tb-western-digital- ... 15884.html

TYLKO nie wykupujcie przede mną! Zajebisty stosunek cena/jakość IMO!
Galkan
Ryohan
Ja kupiłem WD Elements 2 tera i też śmiga xD
Do tego nieplanowany wydatek 250 zł na nowego twardziela bo mi się zjebał stary i oddałem na gwarancję = +1TB jojojo
twupack
Jednak, zważywszy na zapotrzebowania i na kasę, postanowiłem kupić tego - http://luktronik.pl/pl/p/Western-Digita ... .0-3.5/150

Ten brak kaski jest chwilowy... postanowiłem jebać wypalanie danych na DVD'ki, tylko raz na jakiś czas dokupywać kolejny dysk i ot cała filozofia :3

btw. KEJONBU ZA MOVIE!!

o i link: http://www.youtube.com/watch?v=BPB_kdy_hGU

^^'
Ryohan
Nie ty jeden, kupno dysku 2TB jest odrobinę większym wydatkiem niż ilości DVD, które by tyle pomieściły xD
K o t o m i
Ryohan
Bawiłem się tym gównem parę lat temu xD Gdyby to była prawda to byśmy mieli żałobę narodową na miesiąc xD
Galkan
twupack
Trafiłem na całkiem niezłą stronkę z animu downloadem - http://www.bakabt.com i mam wobec tego pytanie. Ogarnia ktoś może, jak seedować (a raczej - co seedować) żeby mieć w miarę przyzwoite ratio? Nie chcę tak ssać na chama, bo mnie zaraz zbanują a kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać... kombinowałem już ze zmniejszeniem downloadu ale UP i tak nic nie wzrósł. Może są tzw. ratio packi, (z różnym shitem, żeby sobie UP podnieść) coś na rodzaj tych z polishtrackera? Moje obecne staty, to:

DDL: 1,8 mb/s do 2,5 mb/s
UP: 0,5 kb/s do 2,8 kb/s!

Help me :D

a jakby ktoś jeszcze nie znał stronki, to polecam... nowości można nie uświadczyć, ale kwestia czasu i wrzucają all serie ;)
Ryohan
To żeś Amerykę odkrył... nie musisz wcale się logować, żeby pobierać torrenty z tego trackera. Wystarczy, że będziesz szukał torrentów w taki sposób:

1. google.pl
2. piszesz: "nazwa_anime" site:bakabt.com
3. wybierasz odpowiedni link

W tym momencie wbijasz bezpośrednio na stronkę z torrentem i nie obchodzi Cię coś takiego jak ratio itd. :D
twupack
Mhm, tylko wydawało mi się, że niezarejestrowani użytkownicy tego torrenta 'nie widzą'... a skoro trzeba się wpierw zarejestrować, to czemuś to musi służyć... na pewno trzymają jakieś bany dla pijawek w rękawie. Trzeba tylko przekroczyć tzw. granicę ichniej cierpliwości... tracker prawdę Ci powie a IP dojechać pomoże :(

Niemniej jednak, posłucham się i będę ssał jak głupi... do szczęśliwego końca, czyli opór aż mi wodę odetną... a może jakimś cudem coś seedne porządniej xD
Ryohan
No nie wiem, zasysam z tego tracka wiele animu i jakoś nikt mnie nie banuje ;x
Mr Gaddy
Paciorex
Burak dawaj na ring! albo multi! :D
Nie peniaj się dam Ci fory :P

Galkan
No i?
CzekoMisiek
Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Paciorex

CzekoMisiek wrote:

Mogłeś to wysłać na czacie na Polishu lub na PW do Kuburaczka. ; o
Hehe, pisałem mu ale się boi xD Nie, po prostu chciałem zagrzać waszego ducha walki, szczególnie tych co biorą udział w turnieju, buraczek jest dobry w ranku, ale mnie się nawet penia :P A poza tym jestem po jednym soku jabłkowym, więc mój stan jest nie normalny :P
twupack
http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ

jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Aki Evans

twupack wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=eFlrNiBjKzQ

jak było, to sorry, ale to było silniejsze od mnie xD
Ku.... nie no nie mogę rycz ze śmiechu.
krzychu0700
Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)
Galkan

krzychu0700 wrote:

Sory za offtop ale mam problem i pomyślałem że Wy możecie mi dać odpowiedź gdyż co do spraw anime znacie się bardziej ode mnie, a więc gdzie można kupić wejściówki na konwent (wiem że głupie pytanie ale pierwszy raz bym się chciał wybrać a wujek (czyt. google) mi jakoś nie chce pomóc mimo licznych próśb)
Użytkownik ShaggoN mówi (09:49):
*głownie na ramiel.pl
Użytkownik ShaggoN mówi (09:50):
*ale to różnie bywa. na stronie konwentu jest zawsze napisane xD
Ryohan
Najczęściej wejściówki na konwent kupuje się na samym konwencie albo rezerwujesz bezpośrednio u nich, czyli na bank na ich stronie będzie to klarownie ogarnięte :D
krzychu0700
Oka :3 Dzięki
twupack
Mio Akiyama (No, thank you!) Rainmeter skin

*Link do skórki - mediafire.com*

http://www.mediafire.com/?fjcdo33rx5fr8z7

No więc, postanowiłem podzielić się z Wami moją dzisiejszą twórczością. Będąc szczery, to działałem na gotowym skinie, podkręcając nieco rozłożenie obiektów oraz uzupełniając go swoimi obróbkami graficznymi. Nie chciało mi się rozhepiać dokumentnie tego programu, toteż skórka ma parę błędów (jak choćby chmurka z tekstem za daleko od buźki Mio) Fanom, korzystającym z dóbr miernika, powinno się spodobać... reszta, cóż... jest wiele innych, lepszych skórek ;) Wrzucam info o skinie tutaj, żeby nie zostać zruganym... dopóki, ktoś nie postawi śmielszych korków, zakładając wątek poświęcony działalności graficznej, do upiększania innych rzeczy, poza osu!

Link do skórki będzie tkwił przez dłuższy czas pod moją sygną, więc loozik ;p

Enjoy :3

A tak prezentuje się skin "w akcji" xD

MLGnom
To że chmurka jest za daleko to nie problem poprawić. x3
Już nie raz bawiłem się w zmianę wyświetlanych informacji czy robienie małej korekty.

twupack wrote:

Nie chciało mi się rozhepiać dokumentnie tego programu, toteż skórka ma parę błędów
Nie czepiam się o nic ale muszę to napisać . "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" :>

Ogólnie nie wygląda najgorzej :3
twupack
W takim wypadku Gnomie drogi, masz może X-fire, GyGy, albo MSN'a? :D Na zgłębianie wiedzy od strony technicznej, w tego typu projektach, nigdy nie mam dość. "Jak już coś robisz, rób to dobrze albo w ogóle" stwierdzenie słuszne, jak najbardziej! W wolnej chwili poodkręcam nazewnictwo plików png... także Mio to nie będzie Haruhi a Mio xD Co do grafiki głównej... jej lekkie postrzępienie wynika z popieprzonego BG, które niemalże pochłaniało postać. Kiedy odznaczenie progowe zawodzi, pozostaje zabawa szybkim zaznaczaniem (różdżka suksi, bo jest szybka ale gówno dokładna!) i dlatego wyszło, jak wyszło. Dodać pewnie 2h do czasu pracy i byłoby niebo lepiej. Wybrnąłem z tego (już nieco później) poprzez dodanie niewielkiej poświaty bijącej na zewnątrz... taką i inne poprawki będzie można uświadczyć przy wersji 0.02 ;p

I wielkie dzięki za słowa uznania! "Nie wygląda najgorzej" w ustach osoby mającej do czynienia z pracami graficznymi, jest dla mnie po stokroć bardziej motywujące, niźli 'super!' 'zajebiste!' a nawet 'ale urrrwał!' wypowiedziane przez laika. Widzę, że również jesteś osobą aktywnie działającą w programach graficznych. Może kiedyś udałoby się rozpowszechnić (pierw zrobić) dział ze skórkami nie tylko do osu! ale różnych programików ^^' to byłoby dosyć ciekawe... i na pewno umiejętności przy tym zdobyte nie poszłyby na marne.

Nie chce wazelinować, ale przy okazji napiszę - zajebistego skina z Flandre zrobiłeś! Normalnie fuckin' masterpiece... nie zmienię go na żaden inny. Klimatyczny, przejrzysty, ładnie wykonany... czego chcieć więcej?!

Chociaż gracz ze mnie mierny, to mogę się nie znać.... xD

btw. Tak kuburaczku, pracuję... tylko nie można porównywać takiego zlepka paru graficzek do Rainmetera do tego, co Ty tam chciałeś... to wymaga czasu + kod CSS (which I hate!) :3
Kubu

pff pomoże ktoś? jestem nabzem w takich sprawach D:

edit. zapomniałem napisać że nie chodzi o rozwiązanie tego problemu tylko o to, że jak ustawię głośniki jako domyślne to mi dźwięku nie nagrywa (tak samo fraps i pare innych D:)
Galkan
twupack
Chodzą słuchy, że grając w ctb i jedząc misę owoców zarazem, ACC wzrasta dwukrotnie!
klubek
Nie dość, że ACC wzrasta to jeszcze porządnie odejmuje ilość A! Wynik -2 nieźle nas zabezpiecza! ^^

@kuburaczek
co Ty używasz tam D:?
Kubu
dobra tam, mniejsza z moim błędem D:

doom mnie rozjebał... + w +
show more
Please sign in to reply.

New reply