forum

The power of "we" - $$$

posted
Total Posts
14
Topic Starter
Acrith
Wiem, że poprzedni temat nawiązujący do zarabiania zakończył się fiaskiem, mimo wszystko warto próbować, skoro są okazje, prawda? ^.^

Powstający portal internetowy poszukuje ludzi do jego promowania. Każda osoba, która zarejestruje się do 9 kwietnia 2012 i zwerbuje nowych członków, będzie miała wypłacaną miesięczną pensję (w zależności od ilości zwerbowanych osób). Oferta wygląda bardzo ciekawie więć warto spróbować. Nie trzeba nic płacić, klikać itd. Aby zacząć zarabiać wystarczy się zarejestrować i polecać innym. Za każdego poleconego co miesiąc dostaniemy 1$, do 5 - tego poziomu głębokości (czyli dostajemy 1$ za każdego poleconego i poleconych poleconego).

Przykład
Typowy przykład:

Załóżmy, że zaprosimy trzy osoby ze swojego linku. A te trzy osoby zaproszą kolejne trzy i tak dalej.

1st. generacja: 3 osoby - 3x1$ - 3$
2nd. generacja: 3 osoby zapraszają po kolejne 3 osoby każda - 3x3x1$ = 9x1$ = 9$
3rd. generacja: 9 osób zaprasza kolejne trzy każda: 9x3x1$ = 27x1$ = 27$
4th. generacja: 27 osób zaprasza kolejne trzy każda: 27x3x1$ = 81x1$ = 81$
5th. generacja: 81 osób zaprasza kolejne trzy każda: 81x3x1$ = 263x1$ = 261$

RAZEM: 3$ + 9$ + 27$ + 81$ + 261$ = 381$

Taki dochód będą generować wszystkie osoby. A to wcale nie jest mało, prawda?

Pewnie zapytacie się skąd wezmą się pieniądze, skoro nic nie musimy robić? Serwis będzie działać na podobnych zasadach jak Google i Facebook. Będzie to serwis darmowy dla użytkowników i będzie utrzymywał się z reklam tylko z tą różnicą, że będzie dzielił się zyskami z reklam z użytkownikami. To my generujemy dla nich unikalne wejścia i to z nich płyną pieniądze dla twórców. A twórcy dzielą się połową zarobków z innymi użytkownikami.

A jeżeli będzie to SCAM? Nic się nie stanie. Jedyne co podajemy, to nasze imię, nazwisko, email i hasło. Za nic nie płacimy, nic nie musimy robić. Gdy skończy się okres rejestracyjny, musimy tylko ustawić ich stronę jako startową w przeglądarce i możemy zapomnieć o stronie. A pieniądze płyną!:). Dlatego jeżeli nie spróbujemy - nie dowiemy się czy to wypali. A jak wypali, możemy się pluć w brodę, że przegapiliśmy taką szanse.

Na osu! znajduje się naprawdę dużo osób. Dlatego myślę, że warto napisać ten temat i stworzyć piramidkę. Osoby zainteresowane będą się do mnie zgłaszać, a ja będę rozdzielać je pomiędzy osoby z piramidy, aby wszędzie było równo, rozsyłając wam odpowiednie linki. Zgłoszenia wysyłać w grze lub na PW.

UWAGA: E-maile dochodzą od razu, dlatego sprawdzajcie skrzynkę SPAM (gmail).

Aktualny widok piramidki: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... U43OWpFTkE
Galkan
Podłączę się do tej akcji tylko dlatego, by Ci udowodnić, że po góra dwóch miesiącach to wszystko trafi szlag i nikt nic nie dostanie ;f
Topic Starter
Acrith
Galkan - za dwa miesiące dopiero zaczną się wypłaty. Nikt właściwie nie wie czy to naprawdę będzie wypłacać, czy to SCAM. Ale ludzie próbują i mogą na tym naprawdę wielką kasę zarobić ^^. Wysłałem Ci PW z linkiem.
Cristian
leaving a mark here :3
Topic Starter
Acrith
Thanks for registering Kuri ^^..
Galkan
Wcześniej byłem trochę zmęczony i nie chciało mi się tego sprawdzać, ale teraz, po wpisaniu GIT Global Investments, Inc (czyli teoretycznie kto za tym stoi) w Google wyskakują dość ciekawe wyniki:

http://www.scam.com/showthread.php?t=147031
http://behindmlm.com/companies/wazzub-r ... ortal-mlm/
http://www.zarabianie24.net/tag/git-global-investments/

Radzę poczytać, nawet nie będę musiał w tym jednak brać udziału ;-D
Daj se siana, Arthic.
Topic Starter
Acrith
Wyjaśnione na osu!.. Chociaż jestem sceptyczny do tej całej akcji - mi SPAM nie straszny jeżeli akcja ta ma na celu tylko zebranie naszych adresów e-mail. Spędzając godziny kiedyś na szukaniu jakiegokolwiek sposobu na zarobienie pieniędzy w internecie, brałem udział w wielu serwisach. Chociaż wiele do SCAMy - jeden wniosek się nasuwa. Wszystko jest loterią - jak nie spróbujesz, to nie wygrasz. Dlatego, jeżeli ktoś boi się o swoją skrzynkę mailową, bo mu mogą nasłać SPAMu - niech nie interesuje się tematem. A jak ktoś chce spróbować i się nie zrazi, że to było bezsensu - Zapraszam:)
ciastek_old
DO ROBOTY JE**NI KOMBINATORZY!!!!
Kubu
nie zarobisz więcej niż 10$ w dwa miesiące bez żadnego wkładu =]
grunt to zainwestować w jakiś znany nie-scam (nie w sensie kupowania premium, tylko wpłacenia "sporej" sumki na konto - żeby miało co ewoluować.
Poza tym nawet jak strony nie są scamem to w 90% (trochę w tym siedziałem i się orientuję) mają fałszywe info przed zarejestrowaniem, bo w sumie co to za różnica - 0.01$ za klik i 12 ofert dziennie czy tam 0.001$ za klik i 6 ofert dziennie =]

podsumowując

ciastek wrote:

Gotori

ciastek wrote:

imo najbardziej sensowny post Ciastka ever
Niko

Gotori wrote:

ciastek wrote:

jeden z najbardziej sensownych postów na tym forum ever
Bass

Niko- wrote:

Gotori wrote:

jeden z najbardziej sensownych postów na tym forum ever
Popieram przedmówców.
Advantan

Bass wrote:

Popieram przedmówców.
Bass, a już Ci świeczki zapalałem [*]
Topic Starter
Acrith
Górnicy i spamerzy. Temat dawno wyczerpany, nie zajmuje się tym.
Please sign in to reply.

New reply