up: Większość tu kompletnie nie trafiała, by "nie załapać". Ale jak się wyśle link do forum to już trafią i jak zechcą to się będą udzielać, proste
accuracy musi wynosić 93,5%+miałem kiedyś 93.17% i range S :s
Czyli możesz mieć nawet 98% acc, no miss i rank A...FAQ wrote:
SS = 100% accuracy
S = Over 90% 300s, less than 1% 50s and no misses.
A = Over 80% 300s and no misses OR over 90% 300s.
B = Over 70% 300s and no misses OR over 80% 300s.
C = Over 60% 300s.
D = Anything else.
Genius.Acrith wrote:
)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
[img]http://puu.sh/jjWm[/img]
Levele są bazowane na Total Score, czyli wynik za wszystkie gry (nawet niedokończone) na mapach rankingowych i nie dają kompletnie nic.DiamondCreature wrote:
Poradnik jest świetny i przedewszystkim bardzo czytelny. W sam raz dla żółtodziobów.
Nie mogę się doczekać, kiedy pojawi się punkt 13. bo kompletnie nie wiem na jakiej zasadzie zdobywa się levele. ( ^_^')
Wiemy, że jest mod "Perfect". Ameryki nie odkryłeś. Po prostu tego moda nie ma tutaj, ponieważ tak jak "Nightcore", jest nowy i wszedł dopiero na wakacje br.Radiniks wrote:
Jest jeszcze jeden Mod "Perfect", skutkuje nagłym restartem po zdobyciu mniej niż 300 punktów za cokolwiek "SS or quit".
By go włączyć trza zrobić to samo co z Nightcore, tyle że ze Sudden Death.
Równie dobrze ty możesz zrobić nowe zdjęcia. Powiem więcej możesz też zaktualizować ten poradnik gdyż wiele rzeczy już się zmieniłoFajrant wrote:
halo acik zdjęcia nie działają napraw w
AmaiHachimitsu wrote:
Zdjęć nie ma od dawna, Acrith nie ma czasu (lub tylko tak mówi) i jeszcze nie poprawił. Ogólnie wyszło osu!academy więc Ci co choć trochę czają angielski to dadzą sobie radę jeśli ten poradnik nie pomoże ;d
Daj mi internet, to Ci zrobię to w ciągu kilku godzin. Od kilku miesięcy na tej gówno-radiówce nie mogę zuploadować prawie nic większego od... screena 640x480.. -,-Fajrant wrote:
halo acik zdjęcia nie działają napraw w
Przede wszystkim trzeba wyrabiać z klikaniem streamów (tych wężyków, jak to nazwałaś) i je "czuć", wszystko jest elementem utworu, a co za tym idzie - rytmu.ayako-maeda wrote:
Akurat to wszystko z tego poradnika wiedziałam.
Przydał by się tylko jakiś poradnik w osu!standar (może najlepiej filmik) jak perfekcyjnie bez chybienia trafiać w te circle "wężyki" nie wiem jak to inaczej nazwać. Pieprzy mi to całą grę bo nie wiem jak szybko mam kursorem jechać i jeszcze jak szybko cisnąć w te dwa klawisze
Rozumiecie o co mi chodzi? ;_______; plzzzz
http://imgur.com/xQnPzsx
Czy dałby mi ktoś tu albo na pw link do mapek z samymi "wężykami" bym mogła sb to poćwiczyć powoli?