Dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła jak VVVVVV, co prawda potem w chuj trudna, ale i tak przeepicka
spi
spi
Wurm Online! To kurwa bez premium wciąga. ;f Wiecie co wczoraj robiłem, z 6cioma znajomymi szukaliśmy po całej mapie miejsca na budowę domku; a przez dwa dni budowaliśmy 2 łódki (dla non-premium najtrudniejsza inwestycja).
Znaleźliśmy taką małą wysepkę. A ile przygód już nas spotkało, pająki czy inni gracze, którzy chcieli nas zabić. Mamy KoSę w Port of Taris i Castellum.
- League of Legends - osu! - Super Meat Boy (mastering 100%, atm 78% total progress) - The Binding of Isaac (mastering 100%, atm 65/97 achievements, Polaroid jako Story Mode (nieskończony, 60%) i około 30 itemów do unlockowania).
Niestety wciąż nie mam nowego kompa (ale netbook daje sobie rade) więc głównie gram w coś co ma niezbyt wielkie wymagania, więc do listy można dodać najróżniejsze Indie games lub gry sprzed 2005.
- World of Tanks (na siostry kompie aktualnie) - Don't Starve - Sword of the Stars - The Pit - Mount & Blade Warband - Native Expansion mod - S.T.A.L.K.E.R Call of Prypiat - Misery mod - Minecraft - Sam & Max (właściwie to już po raz kolejny kończę serie) - Najróżniejsze fanowskie gry Touhou (samo Touhou też)
[ Krasnal ]
[ Krasnal ]
Ostatnio przeszłęm Need for Speed : Most Wanted : A Criterion Game. Przechodzę aktualnie Trials Evolution Gold Edition , Trackmania United Forever, Crashday z Jane mod, Minecraft (modpack FTB + mapa Feed The Beast Normal)
Minecrap, Misao, The Witch's House, M&B Warband, RAGE SOULS, Borderlands 2, The Force Unleashed II po raz 7, FF8. Ostatnio przeszedłem: FF7, The Force Unleashed II 6 razy, Sleeping Dogs. Więcej byłoby tego czego nie przeszedłem.
Po maturach miałem grać w Legend of Grimrock i jakieś Kamidori, ale gram w mbaacc (Meruti Buraddo, hehe) i osu, więc wylane na tamte gówniakowe gierki.