forum

Wybory opa 2010~~!

posted
Total Posts
50

Kto według Ciebie powinien zostać opem #polish?

Andzia
4
10.00%
Acrith
9
22.50%
MLGnom
11
27.50%
Ryohan
4
10.00%
Pormqual
0
0.00%
SeymourLyon
2
5.00%
Bassmaster
6
15.00%
Fartownik
1
2.50%
Paly
3
7.50%
Total votes: 40
Polling ended
Topic Starter
Ryohan
Zmiana planów. Jako, że dochodzi dwóch nowych kandydatów + nie uwzględniłem tutaj możliwości ingerowania poprzez multikontai kolesiostwo, więc wprowadziłem następujące zmiany:
1. Każdy ma JEDEN głos
2. Każdy po zagłosowaniu pisze w poście na kogo zagłosował, niestety inaczej nei damy rady, a pozatym chyba to nie jest żadną tajemnicą? :D
3. Głosować mogą tylko osoby, które mają konto w osu! conajmniej 3 miesiące - wiem, że to dyskryminujące, ale wolę wykluczyć osoby, które pojawią się nagle i narobią bałaganu w czymś co jest ważnym wyborem jakby nie patrzeć :D
4. Lubię placki

NIECH WYGRA NAJLEPSZY~~!

PS Palliego przepraszam za rażącą literówkę D:
Topic Starter
Ryohan
MLGnom, ponieważ znam go na tyle dobrze, że wiem iż jest on odpowiedzialny i wykonuje starannie każdą robotę. Jest rzetelny i bezkompromisowy. Jest też nolifem więc dostępność w osu! to jego drugie imię :D
Piotrekol
Acrith- dobrze się znamy z osu gosciu opanowany i wie co robi ;)

PS też lubie placuszki mmm

@edit
Pormqual lekki fail ;D
Pormqual
MlGnom
Też lubie placki
ps pierwszy :)
edit1 jednak nie :(
edit2 jedank wolę racuchy :)
Acrith
MLGnom :)
Denial
MLGnow
I lubię naleśniki i kaszankę
Syrop malinowy też lubię
Andzia
Acrith<3
Pally_old
Bassmaster

(Pally pisze sie przez 2 "El")
Taka ciekawostka ^^
kubus13_old
Bassmaster.(tak mam konto wiecej niż 3 mies. Mam od kwietnia 2009 D:
Musztarda_old
Ja tak osobiście jestem niezadowolony. Nie ma na liście mojego kandydata, Racucha, który jest Ziąąąąąą. Ale głosuje na Pallieeeego, bo duż oczasu spędza na Osu! i wie co i jak... I Love Racuchy ( Cake with apple not apple cake)
Bass
Pally. lubie pączki
Lef
MLGnomq. Miałem częściowy dylemat z Ryoszkiem ale jakoś rzadko go ostatnio widuję :C Może to moja wina no ale co ja poradzę że o dziwnych porach nie śpię ._.
Grelinsky
Bassmaster
EmoGirl_old
Acrith:P
1miko1
Nie bijcie. Ryo~~
niedz

Grela wrote:

Bassmaster
lol'd

gnomq bo tak :3
slideros
Pally ;] ES ZET A CE U EN E KA <333333333 ;33
DarkStoorM
Acrith :P
jakbu
Bassmaster! Toż to r0x0rZ!
Elvan_old
Zagłosowałbym na Ryo, ale on się tak często nie pojawia na osu!, jak MLGnom, więc mój ostateczny wybór to:
MLGnom ;*
Czesiulcio
Andzia! ;D
Lord_Nekomimi
MLGnom
Blackiris
Po pierwsze op powinien prezentować sobą jakiś poziom... tym samym odpada Bassmaster.
Po drugie nie powinien zachowywać się jak pokemon... odpada Andzia.
Po trzecie powinien być w grze jak najdłużej możliwe... odpada fartownik, lef, ryo... i w sumie cała reszta - bo nikt nie siedzi w grze zbyt długo.
...
Zagłosowac na kogoś jednak wypada, więc MLGnom... nie znam go zbytnio, ale mamy tą samą ulubioną postać w Melty Blood co jest dla mnie wystarczającym powodem.
Chciałbym zmienić głos... na Acrith'a (czy jak się ten nick odmienia ;f) - nie zauważyłem, że też kandyduje.
fartownik
Ryohan.
K o t o m i
Bassmaster :D
matusiek3

Grela wrote:

Bassmaster

Sorry, ale w zasadach psze wyraźnie że nie można głosować na siebie. każdy ma jeden głos.

Andzia odpada. Acrith też. Ryohan to spoko zią ale raczej rzadko tu przebywa. Pormqual epic :3. lef też ostatnio rzadko przebwa. Bass odpada, pozatym każdy ma 1 głos. Fartownika nie znam zbyt dobrze; MLGnoma też nie ale chyba się najdoroślej zachowuje. Pally też ma duże szanse ale za późno go zauważyłem.

BTW. Denial ; twoje konto jest młodsze niż 3 m-ce.
Cruisher666
Acrith;]
Bass

matusiek3 wrote:

Grela wrote:

Bassmaster

Sorry, ale w zasadach psze wyraźnie że nie można głosować na siebie. każdy ma jeden głos.

Andzia odpada. Acrith też. Ryohan to spoko zią ale raczej rzadko tu przebywa. Pormqual epic :3. lef też ostatnio rzadko przebwa. Bass odpada, pozatym każdy ma 1 głos. Fartownika nie znam zbyt dobrze; MLGnoma też nie ale chyba się najdoroślej zachowuje. Pally też ma duże szanse ale za późno go zauważyłem.

BTW. Denial ; twoje konto jest młodsze niż 3 m-ce.
Matusiek to nie ja glosowalem, a moj brat, a chyba ma prawo, jego konto jest starsze niz 3 mies
Bodzio
Acrith
CrazyBanana
Andzia ! xD
fartownik
Bassmaster ma 5 głosów a ja nie mam żadnego :3

Sry za offtop :P
Dziriki
Na Acritha (bo tak :3)
mathus
Bassmaster ;]
CzekoMisiek

Blackiris wrote:

Po trzecie powinien być w grze jak najdłużej możliwe... odpada fartownik, lef, ryo... i w sumie cała reszta - bo nikt nie siedzi w grze zbyt długo.
.
Czy ty chcesz żeby opem, była osoba która jest No-Life'm. Najlepiej żeby spędziła tą godzinkę, dwie w grze. Nie musi siedzieć po pięć, tyle wystarcza.

2raz - zagłosowałem na Acritha.;>
fartownik
Czy nie jest bezsensem to, że głosują osoby, których nicki pierwszy raz widzę na oczy? Mimo to, że mają konto ponad 3 miesiące to NIGDY nie widziałem ich na #polish, a ich pierwszym postem jest post tutaj (Cruisher666, bodzio230 etc.). Są to zapewne koledzy kandydatów, którzy w dupie mają co tu się dzieje i na tym poście skończy się ich aktywność społeczna. Pierdolona demokracja.
Bass
Cóż drogi fartowniku, ale każdy ma prawo głosować z kontem starszym niż 3 mies.
bagnz0r
Po pierwsze:

Po drugie:

Po trzecie:
RYOHAN

Po czwarte:
Po co komu to głosowanie? Moim zdaniem to oczywiste, że Ryohan powinien zostać op'em.
Sugerując się poziomem intelektualnym społeczonści #polish sądzę, iż nie warto oddawać wam możliwości wyboru.
Topic Starter
Ryohan
Zastanowię się nad tym czy nie wykluczyć głosów osób nie udzielających się na #polish, bo to jest faktycznie problem, którego nie wziąłem pod uwagę D:
1miko1
Tbh, ja nie kojarzę połowy osób które zagłosowały, pomijając fakt, że jest więcej głosów niż postów z głosami.
jakbu
A ja se jebne offtopa, ot co.

Blackiris wrote:

Po pierwsze op powinien prezentować sobą jakiś poziom... tym samym odpada Bassmaster.
...
Zagłosowac na kogoś jednak wypada, więc MLGnom... nie znam go zbytnio, ale mamy tą samą ulubioną postać w Melty Blood co jest dla mnie wystarczającym powodem.
Chciałbym zmienić głos... na Acrith'a (czy jak się ten nick odmienia ;f) - nie zauważyłem, że też kandyduje.
Kolego, którego zacytowałem. Przeczytaj swojego posta dokładnie, sam zachowujesz się jak pokemon i nie prezentujesz wysokiego poziomu wybierając osobę tylko dlatego, że gra taką samą postacią w Melty Blood ;) Jebie mnie to, że głos zmieniłeś (chociaż pewnie Ci nie uznają zmiany głosu, wiesz jak działają wybory? ;) ).

BagnoGamer wrote:

Po pierwsze:

Po drugie:

Po trzecie:
RYOHAN

Po czwarte:
Po co komu to głosowanie? Moim zdaniem to oczywiste, że Ryohan powinien zostać op'em.
Sugerując się poziomem intelektualnym społeczonści #polish sądzę, iż nie warto oddawać wam możliwości wyboru.
Każdy mógł zgłosić swoją kandydaturę, więc nie wiem co pierdolisz. Poza tym, naucz się robić SSy, bo robienie zrzutu ekranu obu pulpitom jest bezsensowne. Chyba, że chciałeś wylansować siebie Linuxiarzom, w szczególności z defaultową skórką irssi ;]. Oczernianie kandydatów jest iście chujową techniką, pokazuje to tylko Twój niski poziom umysłowy. :)

Pzdr, jakbu.
Topic Starter
Ryohan
@jakbu
to nie miejsce na offtopy, jednak dodam swoje trzy grosze, demokracja demokracją, ale nie widze sensu wyborów w których uczestniczą osoby, które nie udzielają się ani na forum, ani na kanale. Są duchami, niby można to usprawiedliwiać tym, że wybory to też głosy osób nie interesujących się polityką. Demokracja to spierdolony ustrój, ale nie wymyślono jeszcze lepszego. Dlatego wszystko już sobie wyjaśnimy jak skończy się ta cała szopka D:
CzekoMisiek

EmoGirl wrote:

Acrith:P
Z tego co wiem, to Andzia grała na tym koncie - gdy jej zbanowali, dlatego proszę o unieważnienie tego głosu. Wiem że to nie głos na Andzie, ale uczciwość na pierwszym miejscu.
Topic Starter
Ryohan
Takie sprawy zostaną rozstrzygnięte na koniec tych wyborów. Proszę już o zakończenie offtopicu.
Bass

jakbu wrote:

A ja se jebne offtopa, ot co.

Blackiris wrote:

...
Kolego, którego zacytowałem. Przeczytaj swojego posta dokładnie, sam zachowujesz się jak pokemon i nie prezentujesz wysokiego poziomu wybierając osobę tylko dlatego, że gra taką samą postacią w Melty Blood ;) Jebie mnie to, że głos zmieniłeś (chociaż pewnie Ci nie uznają zmiany głosu, wiesz jak działają wybory? ;) ).

BagnoGamer wrote:

Po pierwsze:

Po drugie:

Po trzecie:
RYOHAN

Po czwarte:
Każdy mógł zgłosić swoją kandydaturę, więc nie wiem co pierdolisz. Poza tym, naucz się robić SSy, bo robienie zrzutu ekranu obu pulpitom jest bezsensowne. Chyba, że chciałeś wylansować siebie Linuxiarzom, w szczególności z defaultową skórką irssi ;]. Oczernianie kandydatów jest iście chujową techniką, pokazuje to tylko Twój niski poziom umysłowy. :)

Pzdr, jakbu.
Właśnie popieram jakbu. Bagno wpierdalasz się za przeproszeniem, a sam masz Polskę i zapewne #polish w dupie. Każdy ma prawo zostać kandydatem, nie ma czarnego i białego.To kto będzie(będą) opem okaże się po zakończeniu ankiety. :[
Niko

Czyli od Galkana głos na Ryohana (lulz).

A ja zagłosowałem na lfa o.o
akX
Ja oddaje glos na pana MLGnoma ;] bo jest najczesciej i zachowuje sie jak nalezy ot co dziekuje...
bagnz0r

jakbu wrote:

Pzdr, jakbu.
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, zastanów się nad tym 30 razy i przestań pierdolić bzdury na temat screenów.
Gdzieś mam eye-candy w stylu skiny, nawet nie zmieniłem domyślnego theme ubu. Lolol.
Engel1996
Ja głosuję na Acrith'a ;) ;) ;)

PS. Kiedy dokładnie kończą się wybory??
Bass
za 6 godzin
MLGnom
Poll runs till -179 seconds ago
Ryohan i nie mam co się zastanawiać x3
Please sign in to reply.

New reply