Serio robimy glosowanie, jak mamy z 6 dobrych graczy na caly kraj? Lmfao, niech bedzie
1. Hudy - Wystarczy powiedzieć, że do niedawna był absolutnym #1 Europy na 7K, dobrze adaptuje się do innych ilości klawiszy. Niesamowity reading szczególnie na BMS'owych chartach
2. Tidek (kami plakal jak glosowal) - Absolutny król 4K w polszy. Bardzo dobre wyczucie rytmu, ponadprzeciętny read i duży speed. Jednak resztę keymodów gra conajwyżej średnio.
3. Ja - Specjalista od 7+1K, potrafi grać niemal wszystkie rodzaje map, od ciężkich streamowo map, po SV helle. Brakuje mu jednak szybkości i staminy do tego być powyżej Tidka
4. Modren - Człowiek od którego obecnie zależy polski MWC 7K team. Bardzo dobrze gra mapy slowjamowe, posiada bardzo dobrą szybkość i porządny read. Obecny #2 PL na 7K. Jest jednak słabszy na 4k co stawia go niżej w rankingu.
5. Tear - Najbardziej niedoceniany gracz o!m w Polsce. Niesamowity technicznie gracz z bardzo dobrą celnością i dużą wszechstronnością. Ma jednak spore problemy na trudniejszych mapach.
6. Ziemniak - Nadzieja polskiego 4K. Gracz o bardzo dużej szybkości, któremu brakuje umiejętności grania LN'ów do walki z Tidkiem. Ogromny potencjał.
7. Harti - Posiada sporo naprawdę dobrych wyników na 4K, ma bardzo dobrą celność, jednak nieco brakuje mu umiejętności grania trudnych map Nie toleruję gry z kimś na 7/8k tylko po to żeby podbić sobie pp dlatego usuwam swój głos.
7. Matader - Jeden z 4-5 graczy w Polsce, którzy potrafią grać 8K (7+1) na przyzwoitym poziomie. Dobry reading, przywzowity speed i legendarnie słaba celność na osu!manii (na lr2 jest lepiej).
8. Transformau5 - Jeden z niewielu graczy, którzy mieli odwagę trenować 7K, bardzo przywoite wyniki i na 4 i na 7 klawiszy.
9. Ereedon - Najbardziej obiecujący gracz 7K na ten moment, posiada ogromny potencjał by stać się topowym graczem w naszym kraju.
10. Take-kun - Posiada dobre wyniki na 7K, duży szacun za niemal całkowity brak mapek pod 4K w top rankach
Śmiesznie będzie jak Hudy przegra z Tidkiem tylko dlatego bo sie nie udziela i kto nie śledzi rankingów nie ma pojęcia kto to jest.
Śmiesznie też będzie widzieć ~7 4k only graczy w top 10 hehe
EDIT: Tidek się rozpisał, to stwierdziłem, że też się przyłożę
EDIT#2: Usunięty głos na hartiego. Nie wstawiam nikogo innego bo nie mam pomysłu, traktuj to jako top 9
EDIT#3: Dodałem 10 głos, żeby nie było