Hej Polacy! Witam w polskiej kolejce do modowania mapek! Za poradą Marcina temat jest założony na Polishu zamiast w dziale z mapami gdyż tutaj większość osób z Polandii powinno zwrócić uwagę na takie rzeczy.
Jeżeli nie wiecie o czym jest temat - zakładam go po to aby osoby piszące w języku polskim mogły dostać mody w owym języku. Oczywiście - jeżeli są GD mapperzy na waszych mapsetach którzy nie potrafią posługiwać się naszą piękną polszczyzną - no to będę używać tego cholernego angielskiego lub ew. kaleczonego
Krfawy
- Moduję jedynie poziomy do o!s.
- Mam nadzieję że zdajecie sobie z tego sprawę że nie gustuję w chińskich/japońskich/koreańskich/azjatyckich piosenkach m.i. do anime. Dodatkowo nie lubię tych od DragonForce.
- Ale tak ogólnie to możecie zgłaszać mapy którą są na approval albo są obecnie WIP czy też te w pendingu które jeszcze nie miały modów albo mają już 690SP.
- Jedna mapa na jeden post. Można zgłaszać zarówno mapy swoje, takie w którym jest się tylko GD mapperem czy też kompletnie niepowiązane z nami mapy.
- Napiszcie kto jest waszym ulubionym mapperem poza Krfawym (notabene najlepszy polski mapper wszechczasów). Jeżeli będziecie pisali drugi raz w temacie, znowu napiszcie o tym w kolejnych requestach. Sprawdzam w ten sposób kto w ogóle czytał ten post. Jeżeli ktoś nie napisze tego o co prosiłem, wtedy nie sprawdzam mapy.
- Kiedy queue jest zamknięte, proszę nie zgłaszać próśb o mody. Nie ma znaczenia czy będą to normalne mody czy M4M czy też za ładne oczy. Jeżeli jednak bardzo wam zależy na modach, możecie spróbować tutaj: *KLIK*
- W modach załączam osobiste opinie oraz odnoszę się do jakości mapy względem kryteriów rankingu i grywalności oraz czy poziom jest adekwatny do spreadu mapsetu. Dużą uwagę zwracam również na design mapy, blankety oraz najniższe poziomy trudności.
- Nie umiem robić skinów, więc nie przyjmuję skin requestów.
- Przyjmuję również podania o gościnne poziomy, ale faktem jest że rzadko je przyjmuję.
- Jeżeli czuję że nic nie zrobię mimo że obiecałem moda mogę napisać notę do hosta mapy że jednak nie jestem w stanie nic zrobić. Czasami jest tak że nie jestem w stanie znaleźć nic konstruktywnego z paru powodów: dobra mapa a ja nie chcę być upierdliwy bądź mapa jest tak zrobiona że nie widzę sensu w modowaniu mapy która jest w tak opłakanym stanie. Nie wiem czy znacie regułę "czasami lepiej zrobić jeden remap albo usunąć mapę niż prosić o milion modów" ale czasami takowa się sprawdza.
- I tak, mogę odmówić zmodowania mapy. Bywa. :C
streeteelf
- Moduję taiko i o!s (zasady dla o!s jak u Krfawego, poniższe dla taiko)
- BPM>150
- Wszystkie możliwe poziomy trudności (do 5 stars)
Dla ciekawskich oraz żądnych modów - Krfawy ma również anglojęzyczną wersję swojej kolejki: *KLIK*
PS.: Jestem blondynem...