zauważyłem,że nie zerżnęliśmy jeszcze jednego z popularniejszych tematów z General Discussion
crap quality <3
crap quality <3
BagnoGamer wrote:
Przestancie wrzucac obrazki na imageshack, ORZ! S_S
http://up.ppy.sh or http://imgkk.com T_T
to ja też dam ściane jak wszyscy je tak uwielbiają :3niedzwiedz1124 wrote:
najlepiej daj zdjęcie ścianyEngel1996 wrote:
A może być zwykłe biurko bez monitora, klawiatury itd. ?? Bo mam dwa biurka xR
ryo mod powah plox
No co xD ? Dowody że przystępowaliśmy na pierwszej komunii (Moje,brata i brata XD )....twupack wrote:
Na tym plakacie na drzwiach bym walnął "Hardcore Christian" xD na serio, tyle religijnych odznaczeń w jednym miejscu to w życiu nie widziałem... a zdjęcie ściany może dam jak mnie nieco chudsza koleżanka odwiedzi bo płaskość jak widzę na forum w modzie.
nie lepiej na czarno?robertos76 wrote:
No co xD ? Dowody że przystępowaliśmy na pierwszej komunii (Moje,brata i brata XD )....
o.O Musze pokolorować ten pokój bo na około drzwi jest brzydko... Walnie sie na biało ściany i będe udawał że jestem w matriksie ^^
LMFAOtwupack wrote:
Na tym plakacie na drzwiach bym walnął "Hardcore Christian" xD na serio, tyle religijnych odznaczeń w jednym miejscu to w życiu nie widziałem... a zdjęcie ściany może dam jak mnie nieco chudsza koleżanka odwiedzi bo płaskość jak widzę na forum w modzie.
fartownik wrote:
kiełbacha i brudna podkładka
Zagryzałem snickersem, ale szybko się skończył.kuburaczek wrote:
fartownik wrote:
"Kiełbasa bez ketchup'u to nie kiełbasa."
kuburaczek I
Zagryzałem snickersem, ale szybko się skończył.[/quote]kuburaczek wrote:
fartownik wrote:
"Kiełbasa bez ketchup'u to nie kiełbasa."
kuburaczek I
Rozjebałeś mnie ~~''SeymourLyon wrote:
Inieważ przeglądniewszy z aparatu zrzuty wasze myśl naszła mnie by pytanie nasunąć wam oczekując odpowiedzi. Normalnym jest że w Lefowym lub innym każdym pokoju syf i chaos panuje czy jednak jest to tak że wy sprytnym sposobem zdjęcia swoje robiąc syf i teoretyczny nieład owy ukrywacie? o.o
Zaiste chędogoSeymourLyon wrote:
Inieważ przeglądniewszy z aparatu zrzuty wasze myśl naszła mnie by pytanie nasunąć wam oczekując odpowiedzi. Normalnym jest że w Lefowym lub innym każdym pokoju syf i chaos panuje czy jednak jest to tak że wy sprytnym sposobem zdjęcia swoje robiąc syf i teoretyczny nieład owy ukrywacie? o.o
Natenczas onegdaj powinieneś nas szanowny waszmościu zdjęciem miejsca swoich ciężkich robót uraczyć i nie przejmować się syfem tudzież burdelem straszliwym azaliż każdy robotnik winien być równy innemu.SeymourLyon wrote:
Inieważ grafię zdjęciową swoją wrzuciwszy temu dawno, kartę forumową poprzednią wynaleźć należy ażeby Pan waść możny grafię ową mógł ujrzeć. O syfie mówiąc na myśli miawszy bałagan w liniach napięciowych po podłodze Lfa się walających. Czy herezją jest to, czy jednak rzeczą normalną całkowicie?Galkan92 wrote:
Natenczas onegdaj powinieneś nas szanowny waszmościu zdjęciem miejsca swoich ciężkich robót uraczyć i nie przejmować się syfem tudzież burdelem straszliwym azaliż każdy robotnik winien być równy innemu.
Nie ma to jak lans gazetką dla panów nie (i w ogóle wszystkim co ma się pod ręką, bo wątpie żebyś mogł grać w osu! myszką mając pod prawym łokciem książkę a pod lewym pudełko od gry komputerowej)krzychu0700 wrote:
A to moje biurko Sorki za syf ale tak jakoś nie miałem czasu ogarnąć
fartownik wrote:
Nie ma to jak lans gazetką dla panów nie (i w ogóle wszystkim co ma się pod ręką, bo wątpie żebyś mogł grać w osu! myszką mając pod prawym łokciem książkę a pod lewym pudełko od gry komputerowej)krzychu0700 wrote:
A to moje biurko Sorki za syf ale tak jakoś nie miałem czasu ogarnąć
Also - mysz z giełdy papierów wartościowych?
Postujcie swoje prawdziwe biurka, takie jakie macie na codzień a nie jakie sobie ustawicie, żeby wyglądały ładnie jak komuś będziecie pokazywać
btw. sry za dojebanie się
niby z Ciebie taki maniak techniki a jakość jak z jakiejś kamerki do wideorozmów.DjUmywalka wrote:
em... tada?
na marginesie:
fotka poświęcona mojemu kompowi który w ciągu 8 lat działania nie miał żadnego BSoD'u.