forum

pokaż swoje biurko

posted
Total Posts
335
Topic Starter
niedz
zauważyłem,że nie zerżnęliśmy jeszcze jednego z popularniejszych tematów z General Discussion

crap quality <3

Mr Gaddy
FK YEAH
http://img168.imageshack.us/img168/5616/dsc00046h.jpg
Wyjątkowo mało rzeczy dzisiaj na biurku + jakość gorsza od niedźwiedzia wyżej
bagnz0r
Przestancie wrzucac obrazki na imageshack, ORZ! S_S
http://up.ppy.sh or http://imgkk.com T_T

SteRRuM
SPOILER

BagnoGamer wrote:

Przestancie wrzucac obrazki na imageshack, ORZ! S_S
http://up.ppy.sh or http://imgkk.com T_T

ale masz kurwa syf
--
moje bjórko dam jak znajde mój grzejnik do robienia zdjęć
twupack
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
SteRRuM
ale ja mam burdel omg D:

Elvan_old
A jaki masz monitor wykurwiony w kosmos @_@

Jak mi się zachce i zrobię porządek na biurku, też zrobię zdjęcie. xD
CzekoMisiek
Calom
Nie zwracajcie uwagi na palące się po lewej stronie biurko D:

Elvan_old
No to zacznijmy od tego, że aparat mam okropny, dlatego jakość jest, jaka jest. A jest 'shitty'.
A oto moje biurko @_@

http://up.ppy.sh/files/dscf3598.jpg

Burdel mam jak jasna cholera. A na zdjęciu, które jest najbardziej widoczne, widnieje mój brat, zdjęcie jest z baaaardzo dawna. Ja jestem w ramce obok i chwalę się pucharem @_@
A na zdjęciu z różową obwódką są dziewczyny z mojej klasy xD

@Edit
Moja połowa biurka:
http://up.ppy.sh/files/dscf3599.jpg

(Zegarek nie przestawiony z mi tylko znanych przyczyn)
(Obie części Mass Effecta wystawione dla szpanu)
(Kolacji jedzonej przeze mnie w tym momencie nie uwieczniłem. Składa się ona z kanapek z szynką i majezonem)
CzekoMisiek
To weź przestań spamować i wrzuć wreszcie to zdjęcie ._.
SteRRuM

niedzwiedz1124 wrote:

Engel1996 wrote:

A może być zwykłe biurko bez monitora, klawiatury itd. ?? Bo mam dwa biurka xR
najlepiej daj zdjęcie ściany

ryo mod powah plox
to ja też dam ściane jak wszyscy je tak uwielbiają :3
Niko

CzekoMisiek
Wy dajecie zdj. Jednej ściany a ja kilku (czyt. 2 ;P ) + Rysuneczek na drzwiach dla szpanu ^^
twupack
Na tym plakacie na drzwiach bym walnął "Hardcore Christian" xD na serio, tyle religijnych odznaczeń w jednym miejscu to w życiu nie widziałem... a zdjęcie ściany może dam jak mnie nieco chudsza koleżanka odwiedzi :lol: bo płaskość jak widzę na forum w modzie.
CzekoMisiek

twupack wrote:

Na tym plakacie na drzwiach bym walnął "Hardcore Christian" xD na serio, tyle religijnych odznaczeń w jednym miejscu to w życiu nie widziałem... a zdjęcie ściany może dam jak mnie nieco chudsza koleżanka odwiedzi :lol: bo płaskość jak widzę na forum w modzie.
No co xD ? Dowody że przystępowaliśmy na pierwszej komunii (Moje,brata i brata XD )....
o.O Musze pokolorować ten pokój bo na około drzwi jest brzydko... Walnie sie na biało ściany i będe udawał że jestem w matriksie ^^
SteRRuM

robertos76 wrote:

No co xD ? Dowody że przystępowaliśmy na pierwszej komunii (Moje,brata i brata XD )....
o.O Musze pokolorować ten pokój bo na około drzwi jest brzydko... Walnie sie na biało ściany i będe udawał że jestem w matriksie ^^
nie lepiej na czarno?
Niko

twupack wrote:

LMFAO

padłem po przeczytaniu twojego posta.
Topic Starter
niedz
topic titl fix'd
Lef
Śćana.

Cośtam co było wcześniej o.o

Keiyakusha_old
Moje biurko, zero rewelacji + krzesło ogrodowe gdyż poprzednie (takie fajne) zostało rozbite. :lol:

Ściana :

Jedna z moich gitar (mam dwie), jakiś taki badziew chiński ale da się grać.
fartownik

kiełbacha i brudna podkładka
Kubu

fartownik wrote:

"Kiełbasa bez ketchup'u to nie kiełbasa."
kuburaczek I
fartownik

kuburaczek wrote:

fartownik wrote:

kuburaczek I
Zagryzałem snickersem, ale szybko się skończył.
CzekoMisiek

kuburaczek wrote:

fartownik wrote:

kuburaczek I
Zagryzałem snickersem, ale szybko się skończył.[/quote]

Kiełbaraczek tzn. Kuburaczek ma racje. :) Bez Ketchupu nie da się zjeść.

Ale jak zobaczyłem kiełbase to zacząłem się śmiać xD

Zaraz dam zdjęcia ponownie bo się coś zmieniło XD

Uploaded with IMEJDŻ SZAK
Trzeba było się pochwalić oryginałami xD

Uploaded with IMEJDŻ SZAK
Tak wiem napis mi się nie udał.
Niko

Lef
Inieważ przeglądniewszy z aparatu zrzuty wasze myśl naszła mnie by pytanie nasunąć wam oczekując odpowiedzi. Normalnym jest że w Lefowym lub innym każdym pokoju syf i chaos panuje czy jednak jest to tak że wy sprytnym sposobem zdjęcia swoje robiąc syf i teoretyczny nieład owy ukrywacie? o.o
Kubu

SeymourLyon wrote:

Inieważ przeglądniewszy z aparatu zrzuty wasze myśl naszła mnie by pytanie nasunąć wam oczekując odpowiedzi. Normalnym jest że w Lefowym lub innym każdym pokoju syf i chaos panuje czy jednak jest to tak że wy sprytnym sposobem zdjęcia swoje robiąc syf i teoretyczny nieład owy ukrywacie? o.o
Rozjebałeś mnie ~~''
Topic Starter
niedz

SeymourLyon wrote:

Zaiste chędogo
Galkan

SeymourLyon wrote:

Natenczas onegdaj powinieneś nas szanowny waszmościu zdjęciem miejsca swoich ciężkich robót uraczyć i nie przejmować się syfem tudzież burdelem straszliwym azaliż każdy robotnik winien być równy innemu.
Lef

Galkan92 wrote:

Natenczas onegdaj powinieneś nas szanowny waszmościu zdjęciem miejsca swoich ciężkich robót uraczyć i nie przejmować się syfem tudzież burdelem straszliwym azaliż każdy robotnik winien być równy innemu.
Inieważ grafię zdjęciową swoją wrzuciwszy temu dawno, kartę forumową poprzednią wynaleźć należy ażeby Pan waść możny grafię ową mógł ujrzeć. O syfie mówiąc na myśli miawszy bałagan w liniach napięciowych po podłodze Lfa się walających. Czy herezją jest to, czy jednak rzeczą normalną całkowicie?
jakbu

Proszę :o
krzychu0700
O to moje biurko :)

A to uwielbiana przez wszystkich ściana
Tradey_old
oto moje pro, elo, uber biureczko (wiem jestem super skromny)

hiper monitor

oraz same growe hity
fartownik

krzychu0700 wrote:

A to moje biurko :) Sorki za syf ale tak jakoś nie miałem czasu ogarnąć
Nie ma to jak lans gazetką dla panów nie (i w ogóle wszystkim co ma się pod ręką, bo wątpie żebyś mogł grać w osu! myszką mając pod prawym łokciem książkę a pod lewym pudełko od gry komputerowej)
Also - mysz z giełdy papierów wartościowych? ;)

Postujcie swoje prawdziwe biurka, takie jakie macie na codzień a nie jakie sobie ustawicie, żeby wyglądały ładnie jak komuś będziecie pokazywać :)

btw. sry za dojebanie się :D
Tradey_old
nie no ,moje biurko tak zazwyczaj wygląda jak je sfotografowałem tylko czasem trzymam na nim jedzenie, a tak to wygląda tak jak na zdjęciach
Niko

krzychu0700

fartownik wrote:

krzychu0700 wrote:

A to moje biurko :) Sorki za syf ale tak jakoś nie miałem czasu ogarnąć
Nie ma to jak lans gazetką dla panów nie (i w ogóle wszystkim co ma się pod ręką, bo wątpie żebyś mogł grać w osu! myszką mając pod prawym łokciem książkę a pod lewym pudełko od gry komputerowej)
Also - mysz z giełdy papierów wartościowych? ;)

Postujcie swoje prawdziwe biurka, takie jakie macie na codzień a nie jakie sobie ustawicie, żeby wyglądały ładnie jak komuś będziecie pokazywać :)

btw. sry za dojebanie się :D

Nie ma problemu ja się nie czepiam każdy ma prawo wyrazić swoje poglądy ;), lecz moje biurko tak wygląda prawie codziennie. (Dobra Test Drive'a położyłem na wierzchu żeby zakryć zeskrobany lakier z biurka. a gazeta tam leżała bo ją wcześniej czytałem.) Chcesz, to mogę zmienić zdjęcie na takie jak wygląda gdy mam na nim porządek żeby nie było że się czymś szpanię. (I zaraz tak zrobię)
A jeszcze co do myszki (chodziło mi o giełdę komputerową)
Nowe zdjęcie
Zlew
em... tada?

na marginesie:
fotka poświęcona mojemu kompowi który w ciągu 8 lat działania nie miał żadnego BSoD'u.
krzychu0700
Nowe biurko = nowe zdjęcie :) Trochę mniejsze ale lepsze.

Nowa podkładka :D
matusiek3

DjUmywalka wrote:

em... tada?

na marginesie:
fotka poświęcona mojemu kompowi który w ciągu 8 lat działania nie miał żadnego BSoD'u.
niby z Ciebie taki maniak techniki a jakość jak z jakiejś kamerki do wideorozmów.
CzekoMisiek

U mojego kolegi ;D
Wiecie niezła impreza była, zamknięty żywiec to nic. Ale te ogórki ostro kopały. ; )

To są.... Ogórki mocy!!!
ShaggoN
Panie Umywalka, ogarnąłbyś troche od czasu do czasu ^.^
Czesio, ogórki rulez popieram, ale co wy nimi browary przegryzaliście? :3

Keita_old
@ShaggoN
Fan logitecha widze?:D
klubek
@ShaggoN
i z tej oto myszki i podkładki wywodzą się wszystkie te zachwycające replaye, które oglądam? ;)
ShaggoN
Nom. Logitech G9 + Razer Destructor <33 Nie zamienie ich na nic innego.
sten16
A to moje biurko ;]

Tetriando
Moje centrum dowodzenia xD

twupack
@UP - co tam robi moja szklanka Coli? Ty też nałogowiec :D (po puszkach za biurkiem... pewnie tak)

+ za Gothica ^^
SteRRuM
jako że dawno nic nie wrzuciłem postanawiam wrzucić nowe zdjęcie :D
Niko
lolz
krzychu0700
buha huha nowe D:

EDIT: Lampki choinkowe RZĄDZĄ
thr1ve
Moje biurko, które ma lat tyle co ja. :D Telefon pewnie też, ale ja go mam z 4 miechy. :p

Piotrekol
biureczko z 2004(może 2005 xD)
Topic Starter
niedz
dwoma myszkami na raz gra,pr0 o.O
Keita_old
Haha, to samo pomyslalem :>
w jaki sposob grasz dwoma myszkami?
Daj filma ^^
Piotrekol
nie gram dwoma.
po prostu X7 się tak zje ekhm popsuł że np. przeciąganie na pulpicie nie działa(nawet reinstall systemu nie pomógł)- więc X7 jest do gier a tą drugą podłączam do reszty 3>
już bym dawno dał screena gdyby nie to że z 5 miesięcy temu ładowarkę gdzieś przesiałem, a przedwczoraj znalazłem w piwnicy D;
możliwe że zrobię rl pro NOOB gameplay'a(na którym bd widać jak "morduje" swą i tak wykończoną klawiaturę :P )
Bodzio

zdjęcie robione kalkulatorem xD
ShaggoN
Wut o.O dlaczego w twoim skinie są ikony ranków, które ja robiłem? O_O
Bodzio
jest to w skinie xi style O_O
krzychu0700
To się pochwalę moim nowym biureczkiem. (Tak wygląda jak jest na nim porządek).

bodzio230 fajna kulka gdzie kupiłeś, ile dałeś? Bo nie wiem czy przepłaciłem ;p
Topic Starter
niedz
krzychu,miło by było gdybyś to zmniejszył,powiedzmy że gdzieś tak o połowe D:
krzychu0700
ale że biurko czy zdjęcie?
Topic Starter
niedz
zdjęcie ofc
T4T4NK4
fajna podkładka na myszkę ;P
Syriusz15
Sam się uczysz Japońskiego czy chodzisz gdzieś na zajęcia?
krzychu0700
T4T4NK4- dziękuję
Syriusz15- sam się uczę
Tradey_old
Ale nic nie przebije zapałek z Biedry (a może Hrabo)
twupack
Obecnie "biurko" o nazwie kosmetyczka. Zmysłowy, stylowy i niezbędny element w życiu samca XXI wieku xD

~yaranaika ^^
Bass
Dobra a ja pokaże swoje, dawno upnąłem na osu(miesiąc temu), ale D:

E: kto zgadnie jaki kanał miałem otwarty wtedy? :D
E2: a kto zgadnie kogo spekciłem XD
Kubu
russian federation.
Syriusz15
Pewnie mnie obsiłeś, bo same 300 widzę :D
Tradey_old
nic nowego (może głośniczki)
Bodzio
bodzio230 fajna kulka gdzie kupiłeś, ile dałeś? Bo nie wiem czy przepłaciłem ;p
u chinola za 31zł
Engel1996
Ja wkrótce pokaże swoje biurko, tylko zrobie porządki :)
Krytek_old

To zrobione jakiś czas temu, ale prócz tapety i inaczej poustawianych ikon na pulpicie jest bez zmian, no może troszku czasem brudniej ;p Na dodatek co do podkładki, to sb trochę wzorków na niej porobiłem i trochu wytarłem x.X

tak wiem, duży monitor, a właściwie telewizor - 30" xD
Za myszką to nie komórka, tylko palmptop(or pocketPC), po prawej od palmptoa jest N95 a po lewej W910i z lewej strony biurka ukryty jest LG KS360 , pilot od wieży na widoku, do tego gra spellforce 2 [ której praktycznie nie widać bo leża na nim opakowania od rurek z kremem].
Klawiaturka do grania X7 G100. Ten króliczek co leży, to bryloczek od kluczy. Tak na szufladzie nalepka "palacze tytoniu umieraja mlodziej"
Zegarek Casio AW-81 No i w końcu po prawej płyty. a Właśnie, to po prawej to nie zasłona, tylko robi za zasłone, dokładnie to koc, z kotem "pijącym" drinka, jak ktoś bd chciał, to zrobie mu zdjęcie i tu wstawie :D No i burdel z kablami z tyłu ogarnięty już x.X
Keita_old
Jak się gra na takim monitorze? Bo sam się zastanawiam nad kupieniem 32 calowego :)
Krytek_old
A wiesz, trzeba sie przyzwyczaić, no i usiąść w odpowiedniej odległości, a takto bardzo sie wczuwa w gry, no i można pokombinować z grami w 3D :) Jak nie bierzesz w HD, to słabo, bo ja mam to w rodziałce 1280x720 i wszystko jest takie .. duuuże 0.o
Gotori
Moje biurko jak i inne przedmioty widziane na zdjęciu pamiętają jeszcze prawdopodobnie czasy PRLu. No może oprócz mangi xD

Z góry sorry za chujową jakość, ale aparat w telefonie też pamięta czasy PRLu.

UWAGA!

Te biurko wcale nie przedstawia swojej prawdziwej natury - wysprzątane na święta :3
Pandemoniusz
Mam tego samego szczura ;3
twupack
Swego czasu miałem A4TECH x7 coś-tam Fire Red (everyone knows...) Po dosyć krótkim użytkowaniu (4 miesiące) myszka spieprzyła się przy samym złączu z kabelkiem (swoją drogą cienkim jak włosie na klacie) Przez ten niemiły wypadek stwierdziłem jedno: drogie myszki - to nie jest biznes dla mnie ^^

Haha, od początku ten ład zalatywał jakimś grubszym eventem :D Co dziwniejsze - u mnie jest podobnie o.o
Gotori

twupack wrote:

Swego czasu miałem A4TECH x7 coś-tam Fire Red (everyone knows...) Po dosyć krótkim użytkowaniu (4 miesiące) myszka spieprzyła się przy samym złączu z kabelkiem (swoją drogą cienkim jak włosie na klacie) Przez ten niemiły wypadek stwierdziłem jedno: drogie myszki - to nie jest biznes dla mnie ^^

Haha, od początku ten ład zalatywał jakimś grubszym eventem :D Co dziwniejsze - u mnie jest podobnie o.o
sam mam x7 dopiero od jakichś 3 miesięcy ^^ bardzo przyjazna w klikaniu więc jest ok :P
Piotrekol

twupack wrote:

Po dosyć krótkim użytkowaniu (4 miesiące) myszka spieprzyła się przy samym złączu z kabelkiem (swoją drogą cienkim jak włosie na klacie)
powiem tyle:
miałem to samo D: ale byłem sprytny i se naprawiłem i działa jak nowiutka ^^

Pandemoniusz wrote:

ten gryzoń jest nadzwyczaj popularny :P
//spam
nom nom nom - zjem to wstawie zdjądko ;p

####
edit
zrobiłem i zapomniałem wrzucić ,_,
SPOILER
tak słuchawki także były naprawiane ;p
Krytek_old
SPOILER

Piotrekol wrote:

twupack wrote:

Po dosyć krótkim użytkowaniu (4 miesiące) myszka spieprzyła się przy samym złączu z kabelkiem (swoją drogą cienkim jak włosie na klacie)
powiem tyle:
miałem to samo D: ale byłem sprytny i se naprawiłem i działa jak nowiutka ^^

Pandemoniusz wrote:

ten gryzoń jest nadzwyczaj popularny :P
//spam
nom nom nom - zjem to wstawie zdjądko ;p

####
edit
zrobiłem i zapomniałem wrzucić ,_,
[spoilerbox] tak słuchawki także były naprawiane ;p
[/spoilerbox]

Mam taka sama drukarkę xD
i chyba lubisz kombinować z naprawianiem :P
Keita_old
Ja teraz siedzę na wymianie, więc coś takiego :)
Za jakiś miesiąc jak wrócę do domu wrzucę nowe :D
MLGnom
Waaaa taką samą poduszkę z Shaną kumpel sprzątnął mi sprzed nosa. No i zamiast tego teraz mam poduszkę z Horo. :P
Bodzio
Moja myszka A4Tech X7 już rok działa bez zastrzeżeń (i chwała jej za to xD)
żeby nie spamować wrzucę fotę (aktualnie siedzę u siostry więc biurko nie moje xD)
sry za lipną jakość, ale nie chce mi się cyfrówki szukać
Piotrekol
update:
SPOILER
<cry> ten monitor aż się prosi żeby go włączyć a nie mam jak(karta graficzna ma przyjść dopiero w przeciągu 3-4dni D:)
krzychu0700
To ja się pochwalę moją nową ścianą i obrazkami z Black Rock Shooter :D
Gotori

Piotrekol wrote:

update:
SPOILER
<cry> ten monitor aż się prosi żeby go włączyć a nie mam jak(karta graficzna ma przyjść dopiero w przeciągu 3-4dni D:)
zaraz Ci spadnie ten monitor ^^ (po lewo)

aha, to wrzucę jeszcze zdjęcie podczas gry ^^

tak, miejsca mam od chuja, wiąże się to z małą ilością combo brake'ów
Mavok

Ściany nie ma, ale też jest zaje... (jest kawałek okna)

Mysza to Razer Abyssus, jakby kto pytał.
Bodzio
kk to moje biurko w moim domku xD
Keita_old

Mysz: Logitech G9x
Tablet: WACOM Bamboo
Klawiatura: Razer Blackwidow
no i mój kochany telewizorek lg 32 cale :P
Topic Starter
niedz
jak sprawuje sie blackwidow?bo mam niecny zamiar zacząć żebrać,a to jedyna klawiatura mechaniczna którą udało mi sie znaleść ._.' (cienko szukam,wiem :3)
Keita_old
Trochę głośny click (do czego bardzo szybko da się przyzwyczaić) i to jest jej jedyny minus.
Bardzo szybki czas reakcji, niewielka siła potrzebna do naciśnięcia klawisza i do tego klawisz wraca do pozycji poczatkowej praktycznie natychmiast. Dla mnie jest genialna :)

edit:
jesli dobrze pamietam to z mechanicznych na polskim rynku dostepna jest tylko Steelseries 6gV2, ale IMHO jest paskudna, no i z tego co ludzie pisza klik jest duzo glosniejszy niz razera.
Topic Starter
niedz
also,to prawda że ma taki epic anti-ghosting że da sie nacisnąć wszystko na raz?o.o'
Keita_old
Próbowałem do 8-miu naraz i działało :P
Więc sądzę, że da się nawet więcej i problemu by nie było :)
Aki Evans
Ustawieni "PRO GAME"- wieczorkiem dam ustawienie "Anime Time"

PS. te gazety to anty sracze na papugi :D
Grzywa
No to coś ode mnie.
show more
Please sign in to reply.

New reply