Witajcie. TWC#4 nadchodzi wielkimi krokami, dlatego zakładam ten temat dla waszych dyskusji, dla opinii oraz śledzenia całego eventu. Również znajdziecie tu informacje na temat składów, meczy oraz terminarz z najważniejszymi datami.
◾Rejestracja drużyn: W połowie stycznia 2014r, aż do jego końca.
◾Faza grupowa i eliminacje - Luty, 2014r.
◾Finały: Początek marca, 2014r.
Co do składu na TWC:
Kapitan: Acrith
Gracz1: DarkStoorM
Gracz2: Minkodon
Gracz3: LZMieczu
Gracz4: Sylwia132
Gracz5: IsonamiPL
Skład na TWC został wybrany w zupełnie inny sposób. Ze względu na osobiste problemy, stwierdziłem - że nie dam rady was sprawdzić na multiplayerze. Aczkolwiek nic nie stanęło mi na przeszkodzie, aby śledzić wasz recent performance, abym mógł rozważyć plusy niektórych osób i minusy z opinii innych graczy, również z mojej opinii. Nie zdziwię się, jeśli wywoła to kontrowersje, ależ już tłumaczę poniżej:
Zapisani: (Tylko czwórka z tej listy przejdzie do drużyny.)Group Stage za półtorej tygodnia. Niech każdy się przyłoży.
◾Karuni31- Stwierdziłem, że Mieczu lepiej sobie radzi od Ciebie. Ma większy bpm cap, oboje umiecie HR. Więc lepszy zwyciężył.
◾ Minkodon - HR umiesz, HD umiesz, progressujesz, wróciłeś do gry. Wszystko jest okej.
◾ Sylwia132 - HD umiesz, a potrzebuję HD playerów. Masz dobre topki, w półtorej tygodnia wrócisz do formy. Liczę na Ciebie.
◾Weyland- Farming nie oznacza skilling. Zresztą, nie widzę Cię nigdzie wysoko w krajowych topkach (którymi też się częściowo sugerowałem) więc to oznacza, że aktywnie nie grałeś.
◾ParkzWypadłeś odrobinę gorzej od Miecza. HR okej, HD już mniej. Dużo osób było równo obok Ciebie i ciężko było wybrać.
◾ LZMieczu - Potrzebuję twojego HR ogara. I twojego bpm capa.
◾Nejtiri- Tu miałem największy znak zapytania wczorajszego wieczoru. Z jednej strony deklaracja, że możesz grać non-stop, z drugiej strony - nie widzę progressu. Z drugiej strony miałem Isonamiego i Deśś. Nie było ani wyliczanki, ani nic szczególnego. Nie miałem co wyliczać w zasadzie. Każdy ma minusy i plusy, miałem wystarczająco ciężki wybór ale postawiłem na Isonamiego. Przykro mi.
◾DaraX- Problemy z komputerem zbyt ryzykowne. Ale nie licząc ich - to i tak troszeczkę Ci zabrakło. Następnym razem.
◾Emosiu-senpai- Niewiele lepiej od pewnej ilości osób zapisanych.
◾-Jamu-Mod picki wypadły Ci bardzo słabo. Przepraszam.
◾ IsonamiPL - Masz parę dobrych topek. Darki ma Cię na oku. Więc, troszeczkę ryzykuję i biorę Cię do składu. Tylko błagam, przez półtorej tygodnia liczę, że się przyłożysz.
◾Modren- Wypadłeś najsłabiej.