FL nobworst fl player wrote:
tajkonoby
/me runz
Sorry za offtop ale to wymagało sprostowania.
FL nobworst fl player wrote:
tajkonoby
Dopisany. ^.^Parkz wrote:
Też chciałbym się zgłosić
worst fl player wrote:
ktory i tak by cie ogral na kazdym modzie :/
No wez kurwełe mnie wreszcie kupo D:Acrith wrote:
Zastanawiam się czy szanowny Pan Tetriando i LZMieczu mają zamiar w ogóle ruszyć dupska i się zgłosić. xD
Bardzo się cieszę c: - dodany.LZMieczu wrote:
No wez kurwełe mnie wreszcie kupo D:Acrith wrote:
Zastanawiam się czy szanowny Pan Tetriando i LZMieczu mają zamiar w ogóle ruszyć dupska i się zgłosić. xD
Cieszę się. Dodany do drużyny.DarkStoorM wrote:
Jebać jebać, wchodzę.
Zapisana.Nejtiri wrote:
fuck it, raz się żyje, zapisujta mnie xD
Czyli jednak. Zapisana .DaraX wrote:
Jak powiedziała Nejtiri "raz się żyje", więc... zapisz mnie ^^.
A jednak. Wcale nie myślałeś wcześniej o zapisach.Emosiu-senpai wrote:
Postanowiłem też wejść! Przynajmniej sprawdzę czego NIE UMIEM .w. Zapiszcie mnie ino tam~!
-Jamu- wrote:
Może to będzie dziwne, ale ostatnio ruszyłem z treningiem taiko.. A, że to jest sporo czasu.. To kij.. Może się wyćwiczę.. A jak nie to przynajmniej czegoś nauczę > _ <
Jak można to dopisz
PS.: Co ja robię ze swoim życiem ;_:
Dodani..IsonamiPL wrote:
Zgłaszam się do wzięcia udziału w "Eliminacjach" aby spróbować swych sił i podszkolić się w tym czego jeszcze nie potrafię! ! !... ;_; (Umieram)
Why so?LZMieczu wrote:
Ja chyba jednak odejde z tej listy...
Jeszcze nie. Dopisany. ^^Modren wrote:
A to dopiszcie mnie. chyba że się spóźniłem...
Z drugiej strony ludzie mogą mieć plany na weekend. Ale okej, w porząsiu. Eliminacje przekładam na 10-12. Również ze względu na to, że... wczoraj mój kot zrzucił jakimś cudem mój komputer z biurka i dysk nie jest w stanie ruszyć. Mechaniczne uszkodzenie. Innymi słowy, układam od nowa map-pool.-Jamu- wrote:
Taka sugestia dla Ciebie Akuritu.. Może lepiej byłoby zrobić te eliminacje w weekend ._. Myślę, że większej ilości osób pasować będzie np. 3-5 albo 10-12 ._.
Tylko tak mówię, ale taka propozycja.
Z drugiej strony ludzie mogą mieć plany na weekend. Ale okej, w porząsiu. Eliminacje przekładam na 10-12. Również ze względu na to, że... wczoraj mój kot zrzucił jakimś cudem mój komputer z biurka i dysk nie jest w stanie ruszyć. Mechaniczne uszkodzenie. Innymi słowy, układam od nowa map-pool.Dobry kot >o<
Kantany to troszkę za mało?Piranha15PL wrote:
Panie Acrith Pan mnie zapisze xd ;=;
LZMieczu wrote:
Nie sadze aby wybor mnie do skladu byl dobrym pomyslem, nadal mi wiele brakuje, moje topki nie sa jjakies wybitne, moj hr jest przecietny i nie mam staminy...
Jeżeli Twoje DT jest mierne to moje jest beznadziejne . Poza tym wiem, że nie umiesz HD i z tego powodu pomyślałem o kimś, kto będzie mógł grać zamiast Ciebie (Minkodon lub Sylwia). Co do HR to się nawet nie wypowiem, bo widzę, że wszyscy dostają syndrom pewnego gracza, który uważa, że lami (bez urazy).DarkStoorM wrote:
Mi też wiele brakuje, moje DT są poniżej przeciętnej z zajebiście niskim acc, nie umiem Hiddena, HR fartem zrobię i jakoś gram. Pierdzielisz Mietek jak potłuczony
Niby co w moim HR jest takiego swietniego? >_>Acrith wrote:
LZMieczu wrote:
Nie sadze aby wybor mnie do skladu byl dobrym pomyslem, nadal mi wiele brakuje, moje topki nie sa jjakies wybitne, moj hr jest przecietny i nie mam staminy...
Jeżeli Twój HR jest przeciętny, to u innych jest beznadziejny (nie licząc Darkiego).
Jeśli ktoś jeszcze będzie narzekać na swój poziom grania to oszaleję.
Nie.Dess1210 wrote:
Ode mnie: Mieczałke jesteś po prostu dobry i już! xD
Miałem to samo przez wszystkie trzy poprzednie Taiko World Cupy. Dużo nie można zrobić, wdech, wyłączenie wszystkiego co Cię rozprasza, skupienie się tylko na grze (mimo walącego serca), porządna rozgrzewka, dobry trening, odrobina pewności siebie i już jesteś bliżej u celu.Modren wrote:
A Jednak... Coś tak czułem. Boję się co do o!mwc, ponieważ jakiś czas po eliminacjach zagrałem sobie te beatmapki tak jak na eliminacjach i one nie są jednak takie trudne i poszły mi znacznie lepiej, czyli innymi słowy stres mnie zjadł. Boje się, że będzie tak samo na o!mwc. Moje umiejętności są znacznie niższe, gdy dzieje się coś ważnego np. te eliminacje, czy w przyszłości turniej o!mwc. Macie może jakieś porady na zmniejszenie stresu i tej paniki w takowym działaniu?
Wielkie dzięki za twoje rady. Na pewno będę z nich korzystał.Acrith wrote:
Miałem to samo przez wszystkie trzy poprzednie Taiko World Cupy. Dużo nie można zrobić, wdech, wyłączenie wszystkiego co Cię rozprasza, skupienie się tylko na grze (mimo walącego serca), porządna rozgrzewka, dobry trening, odrobina pewności siebie i już jesteś bliżej u celu.