forum

Osu!mania, problem

posted
Total Posts
8
Topic Starter
Grilluch
Witam.
Mam pewien nietypowy problem a wybaczcie mi ze robię akurat tutaj takowy temat zaśmiecając PL.
Jednak nadal denerwuje mnie jedna rzecz w OSU!manii. Jest nią brak możliwości naciśnięcia 3 przycisków naraz przez co lece długimi punkterami, przeciągam 2 a nagle 3 w środku nie daje się wcisnąć. Może ktoś miał podobny problem i wie jak na to zaradzić? Jeśli byłby jakieś pytania lub niejasności wytłumacze jeszcze dokładniej.
Kurasha
Próbowałeś zmiany rozłożenia przycisków? Zależnie od klawiatury bywa tak, że niektórych kombinacji 3 klawiszy naraz nie da rady wcisnąć(np D+F+G, Z+X+cokolwiek z tego rzędu u mnie nie działa).
Topic Starter
Grilluch
Ano mam ustawione wszystkie w rządku ponieważ tak mi łatwiej SDF G HJK na 7 klawiszach mam, w tym tkwi problem?
r0ck

Grilluch wrote:

Ano mam ustawione wszystkie w rządku ponieważ tak mi łatwiej SDF G HJK na 7 klawiszach mam, w tym tkwi problem?
Sprawdź, czy jak ustawisz np. SDF - BNM itp. (po prostu żeby były w innym rzędzie) to czy wtedy będą działały.
Marcin
Po prostu masz słabą klawiature :P
Kurasha

Grilluch wrote:

No to niestety najprostszym rozwiązaniem będzie zmiana ustawień. No chyba, że wolisz kupno nowej klawiatury. Bo tak jak mówiłem, DFG razem nie wciśnie na sporej ilości klawiatur. Najlepiej otwórz notatnik i sprawdź co możesz, a czego nie możesz razem wciskać.
Marcin
Acrith
Wszystko zależy od multipleksowości klawiatury. Polecam rozstawić klawisze na przeciwnych stronach klawiatury, mam tu na myśli:
QWE (spacja) IOP, ASD (spacja) KL;, ZXC (spacja) ,./ - etcetera.
Please sign in to reply.

New reply