(´・ω・`)
nie znasz się, Karuni #1Sawa88 wrote:
Ooo :>
#1 Gento
Zdybka owszem, farmer, Weyland w sumie tez, ale on jeszcze coś tam w taiko potrafi, a ona w ogóle.LZMieczu wrote:
ZDYBKA I WEYLAND KRULEWSKA FARMERSKA PARA F TAJKO
Czyli 1miko1, który nie gra, a szkoda, bo był/jest najlepszy.Kyoshinku wrote:
Ja jeszcze pozwolę sobie zacytować Acritha.To, że masz tę topkę to moim zdaniem nic nie oznacza, każdy ma prawo Ci ją odebrać. Może ktoś, kto na to naprawdę zasługuje.Acrith wrote:
Tak, mam prawo tak mówić skoro holduje topkę taiko od 2 lat. A Tobie do jasnej cholery nic do tego.
Tak, każdy ma prawo. Ale jeżeli chcecie ją odebrać, musicie farmić. A wtedy nie możecie MNIE winić, że też zacznę farmić, aby się utrzymać. That's the frickin point.Kyoshinku wrote:
To, że masz tę topkę to moim zdaniem nic nie oznacza, każdy ma prawo Ci ją odebrać. Może ktoś, kto na to naprawdę zasługuje.
I tu się zgodzę. Pewnie dużo nie zapomniał-Raito wrote:
Czyli 1miko1, który nie gra, a szkoda, bo był/jest najlepszy.
Nawet jeśli to trochę by pograł i by sobie wszystko przypomniał.Acrith wrote:
I tu się zgodzę. Pewnie dużo nie zapomniał-Raito wrote:
Czyli 1miko1, który nie gra, a szkoda, bo był/jest najlepszy.
Tak w ogóle i tak nie wiem co jest z 1miko1'sem. Fajnie byłoby go mieć w TWC#4, bo nie ma trzeciego do drużyny jbc.-Raito wrote:
Nawet jeśli to trochę by pograł i by sobie wszystko przypomniał.
Ranking* sie zgadza :3Kyoshinku wrote:
No najgorzej z taiko, czas POFARMIĆ : >
#1 PL standard -> #7 na świecie,WSTYD!!!??? Spi dawaj walcz o #1. Na pewno wszyscy Ci kibicują :>
#1 PL ctb -> #19 na świecie,
#1 PL o!m -> #117 na świecie,
#1 PL taiko -> #257 na świecie.
Wstyd.
Ja nie ]:-3Sawa88 wrote:
#1 PL standard -> #7 na świecie,WSTYD!!!??? Spi dawaj walcz o #1. Na pewno wszyscy Ci kibicują :>
Wstyd.
Skończą się chyba wszystkie hardy na osu! zanim nabiję chociażby top #5k.Sawa88 wrote:
Wstyd.
nie skończą, mi się jeszcze nie skończyło a w top #3k jestem.spi wrote:
Skończą się chyba wszystkie hardy na osu! zanim nabiję chociażby top #5k.
DAT. A tak właściwie, to po co się kłócicie o tego najlepszego prosa w Taiko? Przecież ta gra to i tak syf, lmao.Tidek wrote:
Jesteście kurwa zdrowo pierdolnięci, niech ginie to niszowe polskie społeczeństwo, nie tolerancyjne kuhwy europejskie.
Ja wspomniałam o 1miko1.DarkStoorM wrote:
O Minko~ na przykład nikt nie pisze, a co dopiero o 1miko1, to już nie będę wspominał.
Tu nie chodziło o upokorzenie Acritha.livu wrote:
Im więcej upokorzeń Acritha tym lepiej <3