forum

Zgłoszenia kandydatury na opa #polish

posted
Total Posts
9
Topic Starter
Ryohan
Witam!
W wyniku wielu niejasności itd, itp proszę zgłaszać swoją ew. kandydaturę do bycia opem na kanale #polish. Najlepiej gdyby to zrobić wg następującego wzoru:

nick:
staż w osu!:
ile siedzisz w grze w ciągu dnia/tygodnia (średnio):
argumenty czemu to właśnie ty powinieneś zostać opem!

Powodzenia!

Za dwa dni, czyli w poniedziałek 19.07.2010 zrobimy ankietę i dwa najwyższe wyniki, ew. 3 zostaną zgłoszone i wtedy będziemy dyskutować na ten temat z osobami za to odpowiedzialnymi.
Andzia
Ja teraz napiszę, bo zaraz jadę i wrócę za 3 tygodnie.. może trochę więcej.. [ chyba te głosowanie mnie nawet ominie x( ]
a więc:
Nick: Andzia
Na osu! jestem codziennie.. i to długo - nawet jak gram w inne gry to mam osu! zminimalizowane *.*
yyy.. czemu ja? - bo często widzę na chacie spamujących głupotami ludzi np. 'NIIIINJAAAAAAAAA, NIIIIIINJAAAAAAAA, NIIIIIINJA (pozdro 4 DeadMemories) ' i nikt z tym nic nie robi :3
Wątpie, że będę opem :D ale zgłosić się każdy może xD
może i mam 14 lat, ale głupia nie jestem >.<
Acrith
1. Nick: Acrith

2. Staż w osu!: 2 lata, poprzednio na koncie Arthic które NIESŁUSZNIE zbanowano. Konta dotąd nie odzyskałem, chciałem miec nowe.

3. Ile siedzisz w grze w ciągu dnia/tygodnia (średnio): Średnio na dzień to powyżej 8h, tygodniowo 60h.

4. Argumenty czemu to właśnie ty powinieneś zostać opem!: Jedną z najważniejszych przyczyn jest taka że posiadam wiele cech odbijających się na moich możliwościach. Jestem osobą neutralną - zawsze próbuje patrzec z każdej strony konfliktu swoimi oczyma, nie faworyzuje nikogo. Posiadam własną hierarchie wartości, nie pod podstawą Sympatii a przykładu który każdy daje innym. Jestem z tych co cenią sobie ponad wszystko spokój i porządek, a mając lat praktycznie już 16 wiem, że nie ogłupieje pod wpływem posiadania władzy, i sam nie mam zamiaru jej nadużywac. Może nie potrafię przystopowac z żartami, ale póki było mi do śmiechu to nawet nie chciałem. Teraz biorę te wybory na poważnie. Wiem że jeżeli popełnie błąd w decyzji, mogą mnie czekac nie tyle jakieś poważniejsze, lub mniej poważne konsekwencje - co utrata zaufania wśród innych, więc z góry zakładam że sam decyzji podejmowac nie mam zamiaru. Jestem kulturalny w życiu codziennym a jeśli myślicie że to nie prawda to zauważcie, że każdy człowiek inaczej zachowuje się na czacie gdy jest tylko graczem, inaczej gdy jest modem, a inaczej gdy rozmawia z kimś swoim głosem. Gdybym był wybrany, prywatnie mogę powiedziec, że z chęcią bym widział na drugim miejscu MLGnom z powodu tego że tak jak ja - podchodzi do tego z rozwagą i zastanowieniem, ale i oboje mamy dystans do siebie. Na kontakt ze mną możecie liczyc na wiele sposobów. GG, Skype, ICQ, Telefon. Jeżeli będzie również trzeba mogę kontynuowac swoje wywody na temat mojej kandydatury, i z pewnością będą one na równym poziomie tekstowym co ten.
MLGnom
Nick : MLGnom
Staż w osu! : Od 26 Października 2008 roku.
Ile czasu spędzasz w grze : Z reguły jestem dostępny cały dzień, więc z posiadaniem włączonego osu! nie będzie problemu. Kilka godzin dziennie.
Argumenty dlaczego chcę zostać op'em : Bo nasz wspaniały #polish potrzebuje małej pomocy. Za często zdarzają się różnego rodzaju sprzeczki prowadzące do wjeżdżania na siebie. W takich sytuacjach pomoc innego op'a nie zawsze skutkuje bo nie wie do końca o co chodzi. To jest wolny kraj, każdy może pisać co chce - ale w granicach Netykiety, której co poniektórzy nie potrafią przestrzegać. Nie jestem osobą stronniczą, nie będzie mnie obchodziło czy jest to osoba którą znam czy ktoś nowy. Zawsze staram się zachowywać kulturalnie wobec innych.
Raczej problemów ze skontaktowaniem się ze mną (w razie potrzeby) nie będzie.
Topic Starter
Ryohan
Nick : Ryohan
Staż w osu! : 14 lipca pyknęły dwa lata
Ile czasu spędzasz w grze : Po parę godzin, często w różnych porach dnia.
Argumenty dlaczego chcę zostać op'em : Pamiętam jak kiedyś jeszcze nie było kanału #polish. Wtedy musieliśmy się pchać z innymi na #foreign i jakoś dawaliśmy radę. Potem w skutek jednego z update'ów dostaliśmy swój własny kanał. W tamtych czasach osu! było mało popularne w naszym kraju. Można rzec, że Ci którzy wtedy grali i udzielali się w społeczności mieli wszystko ładnie poukładane w głowie i wszystko opierało się na zdrowych zasada, niekoniecznie zgodnych z netykietą, ale nikt nikomu nie zawadzał i to było w tym najpiękniejsze.
Obecnie #polish jest kanałem, na którym nie ukrywajmy siedzi wiele nowych osób, które mają jakieś dziwne zamilowanie w sianiu chaosu, moim zdaniem jest to niedopuszczalne. Nikt normalny się tam prawie nie wypowiada bo zostanie zalany przez masę flame'u. Zgłaszam się bo już udowodniłem, że jestem w stanie ogarnąć to forum (fakt mniej roboty) i sądzę, ze problemów z ogarnięciem tej całej gawiedzi również mieć nie będę. Dlatego też nie macie się co zastanawiać tylko wybierajcie mnie, starego wyjadacza xD
Pormqual
Nick: Pormqual
Staż w osu!: ok 10 miesięcy
Ile siedzisz w grze w ciągu dnia/tygodnia (średnio): min 4 /min 40 godz (z powodu pracy na 2 zmiany różnie raz rano raz popołudniu, na pewno wieczorem
Argumenty czemu to właśnie ty powinieneś zostać opem!:

W pełni zgadzam się z przedmówcami na temat
tego że #polish potrzebuje polskiego OP-a .

Fakt mało kto mnie tu zna, za dużo się nie wypowiadam, ma to swoje plusy i minusy.
Więc czemu ja?:
Cóż mogę o sobie powiedzieś
-Jestem osobą cierpliwą i tolerancyjną
-Bardzo ciężko mnie obrazić
-U mnie nie ma koleżenstwa ,wyjątków itp.
-Bo drażni mnie brak przestrzegania netykiety (przeklenstwa ,flodowanie itp.) na #polish ,
(a obcojęzyczni OP-owie nie reagują bo nie wiedzą że polski naród ma tyle przekleństw w swoim słowniku)
-Bardzo mnie martwi również to że niektórzy robią z #polish #łenglisz (zamiast przejść na #Pm) to nie wspomnę (osobiście nic do takich osób nie mam ale wchodzi nowy user na #polish a tam po angielsku nawijają (i o co kaman zapyta? i tyle go widzieli)a nie wszyscy mają angielski opanowany.(tak ,trochę się wyżaliłem ale dobry Op powinien takie rzeczy bezwzględnie napiętnowaś i w razie czego odpowiednich użytkowników nagrodziś.)

Za bardzo nie liczę na te zaszczytne (są bardziej odpowiedni kandytaci) stanowisko ale w razie czego jestem chętny .
Pozdrawiam.
Lef
Nick: Głupie pytanie ._. Macie obok przecież lol

Staż w osó: jakieś 3 dni na oko.

Jak często się miewam: Używam odtwarzacza osó jako odtwarzacza muzyki touhou.

Dlaczegoblablabla: A nie wiem, tak sobie żeby sprawdzić czy ktoś zagłosuje jakby coś O.o
Topic Starter
Ryohan
nick: fartownik
staż w osu!: 1,5 roku
ile siedzisz w grze w ciągu dnia/tygodnia (średnio): 2-4? 3-6? Zalezy od dnia
argumenty czemu to właśnie ty powinieneś zostać opem! - Jestem chyba znany wszystkim na #polish, i większości społeczności osu!, umiem obiektywnie ocenić sytuację (wbrew pozorom ;o), mam duzo czasu i siedze ciagle na #polish jak osu! jest wlaczone, wiec nie ma problemu, żebym nie pilnował porządku. Mimo to nie wiem po co ta cała szopka, skoro ty pełnisz tą funkcję od początku, i to z dobrym skutkiem, i sam składasz kandydaturę.
Pally_old
Nick: Pally

Staż w osu!: Joined: Aug 1, 2009

Na !Osu siedzę właściwie codziennie po 1-3h dziennie czasem dłużej (z przyczyn, że ostatnio dużo wychodzę)

Znacie mnie i wiecie jaki jestem, jeśli tylko potrafię to staram się pomóc :)
Please sign in to reply.

New reply