Ya o değilde ben kötüden iyiye doğru yapacağüm yorumumu.
En kötü şarkı: NORVEÇYa böyle bir şarkıyla nasıl katılırsın sen Eurovision'a, resmen dalga geçmişler. O da değil birde FİNALE kaldılar ayy. Hiç mi ses olmaz ya benim sesim bile daha iyi yani. Neyse ki sonlardaydı şarkı ya huh.
En kötü şarkı 2: RUSYABunlar ayrı bir şey zaten hani, hiçte sempatiiik değiller abi, o kadar yetenekli ses var, alay etmişler yani. Hele o arkadaki fırın nedir abi ya djasdhsaddsjk o da değil ÜÇÜNCÜ oldular nineler, bizde Ajda Pekkan'ı yollayak belki birinci oluruz ya asldjasdjasdhjkl
En iyi şarkı 2: UKRAYNASes gayet güzel, zenci gırtlağı var zaten. Ses de var gayet süper. Yalnız Ukrayna'yı temsil etmesi... benim bildiğim Ukraynalılar beyaz tenli, sarışın olur belki melezdir falan bilmiyorum ama iyiydi gayet.
En iyi şarkı: İSVEÇŞarkının melodisi çok güzel zaten, Loreen'de seste var, favoriler arasındaydı zaten şarkı. Yarı finalde de en çok oy alan şarkı olmuş zaten.
Can Bonomo'ya gelirsek, o da fena değildi yani. Bi' yarı finalde sesi titriyordu bayaa yani, heyecanlıydı. Finalde daha iyiydi yani sesi titremiyordu en azından. Danscılarda eh fena değildi, ama şu tekne işi çok hoşuma gitti böyle kafalarını falan oynatıyorlar hahahaha
İlk 5'te olmalıydık bence ama olmadı 7'nci olduk napalım kısmet bu işler işte.
Ruslar birbirine, komşu ülkeler birbirine vermeyi sürdürdükce Eurovision bir şeye benzemiyor ama...
Birde eskiden sanırım yarışmaya katılmasalar oy veremiyorlardı şimdi onu da yapabiliyor o kötü oldu işte falans. Neyse atlattık bu seneyide, öbür sene bakalım kim katılacak ya, benim hiçbir fikrim yok valla TRT sürpriz yapabilir.
edit büdüt: ŞU SPOILER ŞEYİNİ VİDEOLARA YAPTIM AMA NEDENSE OLMADI YA.
EDİT2: YAPTIIIAAAĞM