.
evol wrote:
Czesc mam na imię Indiana Jones, w osu gram od 2007 ale ze wzgledu na wyprawy dość rzadko. Wesolych świąt ^^
WSJO xDAmaiHachimitsu wrote:
W Poznaniu to na UAM czy WSJO czy jak to tam było? ;D Siema
lubię siebie moją necian i wielu innychTEŻ CIĘ LUBIĘ NECIAN <3333333333333 <lof lof>
Miło poznać -pekopyan- :3-nekonyan- wrote:
Hejka, mam na imię NataliaDrugie imię to Joanna ale wolę pierwsze, lat 19
@up Potori xD
Ale żeby mieć kolegę, musisz mnie oswoić...DarkStoorM wrote:
Nie pamietam, czy tutaj pisałem... ale cześć, jestem Bartek, mam 21 lat, szukam koleżanek i kolegów
Witaj senpai, proszę, zaopiekuj się mną.DarkStoorM wrote:
Nie pamietam, czy tutaj pisałem... ale cześć, jestem Bartek, mam 21 lat, szukam koleżanek i kolegów
Ty się nie martw, kości mam pod dostatkiem :3Acrith wrote:
Ale żeby mieć kolegę, musisz mnie oswoić...DarkStoorM wrote:
Ciesz się, że w ogóle Cię przygarnąłem 8DAcrith wrote:
Damn you DarkStoorM... ochłapami chcesz mnie karmić? ;-;
kolejny warszawiak wwwww, nvm. witamy witamy~Yusuzu wrote:
Zwę się Yusuzu lub Yus. Mam 16 lat. Interesuje się grafiką komputerową, osu, rysowaniem i muzyką. Najbardziej jednak uwielbiam oglądać Anime. Pochodzę z zacnej stolicy. Miło mi was poznać
Zapewne osiągnąłeś to przez włączenie stronki a następnie wyciszenie dźwięku w przeglądarce xDKleerup wrote:
Potffur nazywa się Bartek vel Kleerup lub jak kto woli - Koktajlowy. Jaram się grafiką komputerową, fotografią, osu i dziennikarstwem. Potfur osiągnął 12 godzin z Nyan Catem (nyan nyan <3). Potfora można spotkać w Katowicach.
\o
Nati-chan wrote:
Interesuję się [...] komputerami (serwis oraz grafika)
Zainteresuj się trochę społecznością, poczytaj forum (nie tylko tę sekcję), poudzielaj się na #polish, to może ludzie będą patrzeć na takie stronki innym wzrokiem niż "a na kiego wała takie coś". Już z tego co pamiętam jeden projekt taki był i poszedł do piachu (z racji swojej oczywistej bezsensowności), co wielkich szans Ci nie daje (no, chyba, że chcesz to prowadzić w formie jakiegoś bloga, nfi). Co do mirrora beatmap, to jeden masz tu - http://osu.yas-online.net/p?l=pl#453 - nie mówiąc już o linkach na mediafire z oficjalnej sekcji.Morvinek wrote:
Polska społeczność graczy. Bardziej rozbudowane forum niż tu, polskie poradniki i instrukcje. Jakieś rozgrywki, coś jak mistrzostwa, wiesz... No i jeszcze myślałem o beatmapach, by pobierać bez limitów czasowych, prosto z serwera, bez limitu transferu.
Takie tam, marzenia.
Morvinek wrote:
Polska społeczność graczy. Bardziej rozbudowane forum niż tu, polskie poradniki i instrukcje. Jakieś rozgrywki, coś jak mistrzostwa, wiesz... No i jeszcze myślałem o beatmapach, by pobierać bez limitów czasowych, prosto z serwera, bez limitu transferu.
Takie tam, marzenia.
Witaj. Idealnie trafiłeś. XDSmuggler wrote:
Witajcie . Mam na imię Łukasz i bardzo lubię dzieci :3 . Oprócz dzieci interesuje mnie muzyka , gastronomia , gry z serii The Elder Scrolls . Bardzo miło mi Was poznać
Tak poza tym to fajny nick taki sidiekszynowy.Smuggler wrote:
Witajcie . Mam na imię Łukasz i bardzo lubię dzieci :3 . Oprócz dzieci interesuje mnie muzyka , gastronomia , gry z serii The Elder Scrolls . Bardzo miło mi Was poznać
Bardzo mi przykro , ale z tym Smugglerem , nie mam nic wspólnego , mój drogiAdvantan_96 wrote:
Tak poza tym to fajny nick taki sidiekszynowy.Smuggler wrote:
o spocziz, witamy.K a R a L wrote:
Siemka :3 Mam na imię Ala , lat mam 16 . Interesuję się muzyką , gotowaniem i każdego rodzaju horrorami. Oprócz osu! gram w Dead Space 1 i 2 i Amnesie Mroczny Obłęd ;p . Mam nadzieję , że poznam tu wielu fajnych ludzi
Miło mi Was poznać
Hej, jestem Ania i też mam 12 lat :*Gotori wrote:
hej, nie wiem czy już pisałem, ale jestem Wojtek i mam 12 lat.
Myślę jednak, że wszyscy będą pisać po nicku/imieniu, a nie jakaś tam StellaKingsays wrote:
Kinga (proszę mówić na mnie Stella), 12 latek C:
O grze dowiedziałam się około listopada, gram od stycznia. Najlepiej idzie mi w CTB.