Siemka!
Jestem Wypas na imię mam Rafał ale już prawie zapominam ;P Gram w osu! z miesiąc i jestem cieniasem i mam nadzieje że z czasem ogarnę! no i osu! rządzi ! I jestem z W-wa grubym nołlajfem i mam 16 lat :3

Cadwalader wrote:
(...) Interesuję się fantastyką, kulturą japońską nakierowaną na anime i tym podobne, muzyką i... Sama nie wiem jeszcze czym. Lubię rpg, tardzę Touhou, (...) , moim marzeniem jest wydanie książki, takie tam pierdu, pierdu. Gram na skrzypcach, tin whistlu, pianinie i gitarze basowej (choć wolę ją przytulać jak Yui swojego Gitka). (...) (Lubię jeść.)
HERBATĄ?!Enyuu wrote:
(...) herbatką poczęstować można? Akurat mam. D:
W osu nie jestem dobra (ba, wypadając przy Enci? Beznadzieja), ale gram. \o/Oj cichaj, cichaj XD
Podli herbatokopiożercy..Ryohan wrote:
Otóż to więc zakończcie ten proceder, a przy okazji chciałbym zauważyć fakt, że ktoś tu fuchę klubkowi zabiera z tą herbatą xD
xD To kiedy będziesz w Wawie panie "sławny i wyjątkowy"?Ryohan wrote:
A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x
Siemano nowy ziomalu! Ja Cię skądśznamchyba i wydajesz mi się dobry, więc come na piwo albo lepiej i herbatę, zapraszam do wrocka i przyjdź z rodziną - niezapomniane wrażenia po dogodnym spożyciu dużej ilości herbacianego trunku w moim towarzystwie, na pewno nie znajdziesz lepszej oferty. Postudiujemy razem co tylko zechcesz a potem, a potem założymy własny warzywniak i im jeszcze pokażemy (szybko! póki jestem jeszcze studentem!) pokażemy im tak, że tą mordę za którą będziemy trzymać się nigdy nie kłapnie dziobem i nie pofruwa frywolnie w dalekie strony tego zasranego rządu. Zresztą co tylko my, come ludzie się napić gdzieśRyohan wrote:
Cześć!!
Chciałbym się z wami na nowo przywitać! Jak widać na tym bajerze po lewo mój nick to Ryohan, lecz tak naprawdę na imię mam Cebul (a na pewno nie Jakub). Mam już 21 lat!!!1111 Dwa lata jak stworzyłem ten temat miałem 19 - zadziwiające, wtedy też dostałem moda i wiecie co? Dalej nim jestem MUHAUAHUAHUAHUAH!!!! Ekh, lubię oglądać animu (z reguły jakieś zagadkowopsychologicznodramatycznokomediowokrwawozajebiste), maniaczę w różne gierki (LoL, L2 a to wszystko w oczekiwaniu na Diablo 3). Studiuję na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym wydział informatyczny (nie jestem z tego dumny ;x pewnie i tak będę sprzedawał w warzywniaku), moim marzeniem jest zostać dyktatorem i trzymać za mordę cały kraj żeby było lepiej i zrobić coś żeby nikt o mnie nie zapomniał (np wysadzić coś w spektakularny sposób). Palę, piję i się kategorycznie opierdalam.
A i jeszcze jedno - jestem wyjątkowy więc umawiajcie się ze mną na browar czy cokolwiek póki możecie bo potem będę sławny i będę wami gardził ;x
evol wrote:
Czesc mam na imię Indiana Jones, w osu gram od 2007 ale ze wzgledu na wyprawy dość rzadko. Wesolych świąt ^^
WSJO xDAmaiHachimitsu wrote:
W Poznaniu to na UAM czy WSJO czy jak to tam było? ;D Siema
lubię siebie moją necian i wielu innychTEŻ CIĘ LUBIĘ NECIAN <3333333333333 <lof lof>
Miło poznać -pekopyan- :3-nekonyan- wrote:
Hejka, mam na imię NataliaDrugie imię to Joanna ale wolę pierwsze, lat 19
@up Potori xD
Ale żeby mieć kolegę, musisz mnie oswoić...DarkStoorM wrote:
Nie pamietam, czy tutaj pisałem... ale cześć, jestem Bartek, mam 21 lat, szukam koleżanek i kolegów
Witaj senpai, proszę, zaopiekuj się mną.DarkStoorM wrote:
Nie pamietam, czy tutaj pisałem... ale cześć, jestem Bartek, mam 21 lat, szukam koleżanek i kolegów
Ty się nie martw, kości mam pod dostatkiem :3Acrith wrote:
Ale żeby mieć kolegę, musisz mnie oswoić...DarkStoorM wrote:
Ciesz się, że w ogóle Cię przygarnąłem 8DAcrith wrote:
Damn you DarkStoorM... ochłapami chcesz mnie karmić? ;-;
kolejny warszawiak wwwww, nvm. witamy witamy~Yusuzu wrote:
Zwę się Yusuzu lub Yus. Mam 16 lat. Interesuje się grafiką komputerową, osu, rysowaniem i muzyką. Najbardziej jednak uwielbiam oglądać Anime. Pochodzę z zacnej stolicy. Miło mi was poznać
Zapewne osiągnąłeś to przez włączenie stronki a następnie wyciszenie dźwięku w przeglądarce xDKleerup wrote:
Potffur nazywa się Bartek vel Kleerup lub jak kto woli - Koktajlowy. Jaram się grafiką komputerową, fotografią, osu i dziennikarstwem. Potfur osiągnął 12 godzin z Nyan Catem (nyan nyan <3). Potfora można spotkać w Katowicach.
\o
Nati-chan wrote:
Interesuję się [...] komputerami (serwis oraz grafika)
Zainteresuj się trochę społecznością, poczytaj forum (nie tylko tę sekcję), poudzielaj się na #polish, to może ludzie będą patrzeć na takie stronki innym wzrokiem niż "a na kiego wała takie coś". Już z tego co pamiętam jeden projekt taki był i poszedł do piachu (z racji swojej oczywistej bezsensowności), co wielkich szans Ci nie daje (no, chyba, że chcesz to prowadzić w formie jakiegoś bloga, nfi). Co do mirrora beatmap, to jeden masz tu - http://osu.yas-online.net/p?l=pl#453 - nie mówiąc już o linkach na mediafire z oficjalnej sekcji.Morvinek wrote:
Polska społeczność graczy. Bardziej rozbudowane forum niż tu, polskie poradniki i instrukcje. Jakieś rozgrywki, coś jak mistrzostwa, wiesz... No i jeszcze myślałem o beatmapach, by pobierać bez limitów czasowych, prosto z serwera, bez limitu transferu.
Takie tam, marzenia.