forum

[AutoSurf] - Im więcej siedzisz, tym więcej masz.

posted
Total Posts
44
Topic Starter
Acrith
Hejka. Wczoraj w nocy z Czekomiśkiem szukaliśmy buxów bez minimum. Potrzebowaliśmy trochę kasy, ale większość buxów które były bez limitów, nagle ten limit założyły i niemożliwością jest zdobyć minimum i wypłacić, bo do tego czasu admin przestaje wysyłać wypłaty. (SCAM). Poszukaliśmy głębiej i znaleźliśmy bardzo miłą stronę, dzięki której możemy i łatwo i szybko zarobić.

Aby ten zysk był w jakimś stopniu opłacalny, szukamy pomocy. Zarabiać we trójkę to udręka, ale zarabiać w gronie 15+ osób to jest czysty zarobek. A dla pomagających z chęcią zafundujemy supportera (który będzie odnawiany gdy się skończy, jeżeli dana osoba będzie aktywna.)

Małe obliczenia:
SPOILER
10s dostajemy 10pkt, więc 1s=1pkt.[/b]
Próg do wypłaty = 500000pkt.

Z perspektywy samodzielnego zarabiania:

[Konto Standard] Za jedną godzinę dostajemy 3600pkt
Aby uzbierać próg wymagany do wypłaty: 139h = 5d 19h.
Co 6 dni dostajemy 4zł (5zł teoretycznie, ale paypal ucina 95gr), czyli 20zł na miesiąc.
[Konto Gold] Za jedną godzinę dostajemy 7200pkt
Aby uzbierać próg wymagany do wypłaty: 69,5h = 2d 21,5h.
Co 3 dni dostajemy 4zł (j.w), czyli 40zł na miesiąc.

Z perspektywy zarabiania w gronie 5 osobowym:

[Konto Standard] Osoba - lider dostaje na godzinę 3600pkt + 1/3 od każdej osoby = 3600pkt + 4800pkt = 8400pkt.
Aby uzbierać próg wymagany do wypłaty: 59h = 2d 11h.
Inne osoby jak podczas perspektywy samodzielnego zarabiania (standard)
Innymi słowy, osoba referująca otrzymuje wypłaty 2,2x szybciej, czyli na 6 dni jesteśmy w stanie zarobić ~25zł, na miesiąc: 125zł
Osoba referująca samodzielnie otrzymuje: 10~zł na 6 dni, 50zł na mc.
[Konto Gold] Osoba - lider dostaje na godzinę 7200pkt + 1/3 od każdej osoby = 7200pkt + 10800pkt = 18000pkt
Aby uzbierać próg wymagany do wypłaty: 27h = 1d 3h
Inne osoby jak podczas perspektywy samodzielnego zarabiania (gold)
Osoba referująca otrzymuje wypłaty 2,2x szybciej, czyli na 6 dni jesteśmy w stanie zarobić: 32zł + 20/24zł = 52zł/56zł, na miesiąc: 260zł/280zł.
Osoba referująca samodzielnie otrzymuje: 24~zł na 6 dni, 120zł na mc.

W dniu 3 sierpnia 2011 zostanie wprowadzona zmiana naliczania punktów za automatyczne odświeżanie.
Obecnie wynosi to:
10 punktów co 13 sekund konto zwykłe
20 punktów co 13 sekund konto GOLD

od dnia 03.08.2011 będzie wynosić:
4 punktów co 13 sekund konto zwykłe
14 punktów co 13 sekund konto GOLD

Zmiana jest spowodowana dużą ilością wypłat w porównaniu do małej ilości zamówień na reklamę.
Żaden administrator nie jest w stanie bez końca dokładać z własnej kieszeni.

Mimo wszystko nawet po zmianie, ten serwis będzie nadal najatrakcyjniejszy z wszystkich dostępnych surfów, ponieważ inne serwisy dają 2 punkty (konto zwykłe), 4 punkty (konto GOLD).
Jednak przedstawiłem tu sytuacje gdzie każda osoba jest 24/7. Gdy każda osoba będzie odpowiednio mniej dostępna w tym serwisie, przychody będą odpowiednio mniejsze.

Każdy, kto nam pomoże, będzie mógł wydać pieniądze z naszego wspólnego konta (u Czekomiśka), na dodatki do gier mmo, supportera czy inne sprawy. Z czasem będziemy mogli fundować sprzęt dla tych najlepszych graczy (oczywiście z polski).

Potrzebujemy więc 15+ osób, aby sprawa mogła się rozwinąć i aby to wszystko mogło ewoluować do monstrualnych rozmiarów :). Chętni? Zgłaszać się.:)

Osoby zarejestrowane w programie:
0. Acrith - GOLD do 17-08-2011
1. piotrekol - GOLD do 17-08-2011
2. Katsu-nyan - GOLD do 17-08-2011
3. kuburaczek - GOLD do 17-08-2011
4. piku184 - GOLD do 17-08-2011
5. Pandemoniusz - Standard
6. Niedzwiedz1124 - GOLD do 03-09-2011
7. klubek - Standard
8. Nadger - GOLD do 04-09-2011
9. xivonax - Standard
10. Czekomisiek - Standard
11. Gotori - GOLD do 04-09-2011
12. swiezak - GOLD do 19-08-2011
Pandemoniusz
W sumie, czemu nie, dużo czasu spędzam na kompie. Macie pewność, że ten akurat jest wypłacalny?
Katsu_old_1
mi to pasuje, bo chcę suppa. pocky też. ;3;
Topic Starter
Acrith

Pandemoniusz wrote:

W sumie, czemu nie, dużo czasu spędzam na kompie. Macie pewność, że ten akurat jest wypłacalny?
Wczoraj przeglądałem proofy z polskich forum i widziałem dowody wypłat sprzed dwóch dni, więc sądzę, że program wypłacalny. Zresztą, serwis już dużo przeżył i wątpię żeby z dnia na dzień miał się zescamić :). Wyślę wam linki na osu.
Kubu
jak nie bedzie mi lagowac to wchodze w to:3
Piku
Właściwie to sporo siedzę przy kompie, co mi szkodzi, mogę się przyłączyć :3
Piotrekol
why not? kompa mam i tak włączonego. Ale nie 24/7 ;d
Topic Starter
Acrith
W dniu 3 sierpnia 2011 zostanie wprowadzona zmiana naliczania punktów za automatyczne odświeżanie.
Obecnie wynosi to:
10 punktów co 13 sekund konto zwykłe
20 punktów co 13 sekund konto GOLD

od dnia 03.08.2011 będzie wynosić:
4 punktów co 13 sekund konto zwykłe
14 punktów co 13 sekund konto GOLD

Zmiana jest spowodowana dużą ilością wypłat w porównaniu do małej ilości zamówień na reklamę.
Żaden administrator nie jest w stanie bez końca dokładać z własnej kieszeni.

Mimo wszystko nawet po zmianie, ten serwis będzie nadal najatrakcyjniejszy z wszystkich dostępnych surfów, ponieważ inne serwisy dają 2 punkty (konto zwykłe), 4 punkty (konto GOLD).
No cóż. Mimo zmiany, która bardzo zmienia system obliczania naszych pieniążków <-- aby zarabianie w tym AutoSurfie było opłacalne, trzeba zainwestować w konto GOLD. Myślę, że to będzie chyba jedyny warunek, aby ten moloch w końcu wystartował. :)
Postaram się kupić konto GOLD dla reszty osób:)
klubek
Mogę ponabijać :3 Niech tylko ktoś mi to objaśni dokładnie i git.
Topic Starter
Acrith
Już 9 osób - Mam nadzieje, że znajdzie się więcej, bo sprawa wygląda obiecująco.
Był wprawdzie mały mankament, bo zabrali z mojego konta nazbierane przez wszystkich punkty pod zarzutem "Multiacc + bot", ale szybko się wyparłem tego i wyjaśniliśmy sobie to i owo. Admin przeprosił, oddał punkty (bez nawiązki i tylko dużą część) i powiedział, że jak będzie wszystko okej, to konto gold u wszystkich będzie przedłużone za free :).

Serwis nie kosztuje, nie zajmuje czasu więc skoro nie masz nic do stracenia i siedzisz długo przy kompie - zapraszam:).
Osoby on-line również dostały bonus punktowy.
Gotori
kompa nie dam rady 24/7, no ale wchodze bo wygląda kusząco :D
swiezak
Udało mi się dwa surfiki na raz odpalić :3
http://puu.sh/44KF
Jak dotąd (5 min) nie dostałem bana ani nic takiego :3
EDIT: Ujć, przeczytałem regulamin i już jestem grzeczny. Sprawdzają, czy ktoś nie ma zbyt dużego przypływu punktów ;_;
krzychu0700
Jeśli ktoś mi to wyjaśni i nie trzeba kompa trzymać 24/7 tylko nie wiem 12-18 godzin dziennie, oraz nie muli kompa nie zawirusuje itp. to mogę w to wejść. (chyba że ponosi się jakieś koszty duże za te konto GOLD to się zastanowię). Na razie prosiłbym o wyjaśnienie co i jak, a zapewne będę skłonny dołączyć ;)
Tradey_old
To skoro krzychu się dołączyć chce, to ja również nie omieszkam wypróbować tego pomysłu
CzekoMisiek
Chciałem się zapytać czy nakurwiacie te punkty, bo ja lece z nimi jak nikt inny. :D ciągle odpalone to mam ^ ^

Róbta to samo co ja, robicie coś ciekawego/miłego/zbereŹnego/ciekawego/fascynującego/nie potrzebnego/roŹniającego to surfik musi być :)
Piotrekol

CzekoMisiek wrote:

Chciałem się zapytać czy nakurwiacie te punkty, bo ja lece z nimi jak nikt inny. :D ciągle odpalone to mam ^ ^

Róbta to samo co ja, robicie coś ciekawego/miłego/zbereŹnego/ciekawego/fascynującego/nie potrzebnego/roŹniającego to surfik musi być :)
w skrócie: komp włączony? TO WŁĄCZYĆ SURFA(w google chrome polecam przypiąć karte z surfem żeby sama się włączała przy starcie przeglądarki+ przeglądarka do autostartu? \:D/)
oh hai
CzekoMisiek
Premka kupiona!
Piku
Na chrome raz na jakiś czas pada mi wtyczka, przez co muszę odświeżać surfika, przez co prawdopodobnie żre mi coraz więcej pamięci D:
True Story.
klubek
Gold od wczoraj, dziś prawie cały dzień było.

Czasami są lagi w osu! od tego, na szczęście tylko czasami..
swiezak
Ja dwie przedostatnie noce kompa zostawiłem włączonego, żeby nabijał. Na ostatnią noc wyłączyłem, bo nieco komputer grzeje.
Aktualnie mam 331926 punktów.
GaDuu
Pisze się na to. Jeśli możecie PW.
Topic Starter
Acrith
Jutro podeślę linki. Wyjechałem z zaskoczenia (bo i z zaskoczenia mnie zaprosili, od 5 dni jestem u brata) no i mnie praktycznie nie ma :P.
No ale jutro wracamy ;)
swiezak
525000 punktów \o/
Kubu
Zaczyna mnie to wkurwiać, zostawiam sobie włączoną stronę a po 40-60 minutach SAMO przerzuca się na jakieś EURO24 lub jakiś inny szajs. I punkciki nie lecą a zanim się skapnę to godziny mijają =/
Pormqual
Witam.
Również się dołączę.
Pozdrawiam.
klubek

kuburaczek wrote:

Zaczyna mnie to wkurwiać, zostawiam sobie włączoną stronę a po 40-60 minutach SAMO przerzuca się na jakieś EURO24 lub jakiś inny szajs. I punkciki nie lecą a zanim się skapnę to godziny mijają =/
no właśnie dzisiaj coś się chrzani :<
Topic Starter
Acrith
To na przyszłość dawać mi tu linki stron które blokują a ja zapostuje to na forum. Albo sami to róbcie. Tymczasem: 520k pkt.
swiezak
570k \o/
Piku
Jak na razie 312890 punktów. Mało ostatnio siedzę przed kompem. I mi do tego czasem wtyczka pada. Niefajnie, no ale zawsze trochę pomogę.
Piotrekol

Piku184 wrote:

I mi do tego czasem wtyczka pada.
zostawiłem na noc- rano jakaś inna strona otwarta =.=
415828 ;f
CzekoMisiek
Twoje punkty: 148388.00

:<
Piotrekol
teraz to co 5min mi przechodzi na http://emo***s24.pl/ =.=
CzekoMisiek
Mi tam wyskakuje strona z filmami online.
Piotrekol

CzekoMisiek wrote:

Mi tam wyskakuje strona z filmami online.
wlasnie o to mi chodzi...
//edit
teraz to odrazu przechodzi... nawet 1 reklamy nie załaduje T.T
//edith 2 dobra coś ruszyło- może usuneli tą stronę :3 meh
Kubu
może usunęli tą strone mehh. error 404 :D
niedz
Index of /

Apache Server at surfik.pl Port 80

wat D:
Piotrekol

niedzwiedz1124 wrote:

Index of /

Apache Server at surfik.pl Port 80

wat D:
tzn. czyste ftp- skasowali stronę ._. ale na stałe? D:
Galkan
No to ładnie Was zownowali xD
Piku
Nah. No to po zarabianiu :D Chociaż i tak nie straciłem na to zbyt dużo czasu żeby narzekać
Topic Starter
Acrith
A mogłem się zdecydować na wypłatę 2 dni temu. Chociaż 20zł by było \o/.. No zobaczymy czy to przejściowe, czy..
Kubu

Acrith wrote:

A mogłem się zdecydować na wypłatę 2 dni temu. Chociaż 20zł by było \o/.. No zobaczymy czy to przejściowe, czy..
przejściowy scam kurwa... :D
admin sie nie wyrabial to tylko wyszedl na swoje i zaprzestal bo zobaczył że sensu to to nie ma, ew portal od początku naciągany na zysk.
klubek
oddawaj moje 100mln, złodzieju
Aki Evans
Aki say: HA HA HA!!!
Ryohan
Standart w necie. Zamykam ku przestrodze :D
Please sign in to reply.

New reply