220 posts jump | prev  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
For me, Osu! crashes on certain maps at consistently specific times and sometimes with odd requirements. For example, one of my maps crashes, but only after I retry it. Sometimes it doesn't crash, but it freezes for half a second, which often results in an error showing up in the bottom left.

Edit: I have tried redownloading these maps, but to no avail.
Last edited by derpnekochan on , edited 1 time in total.
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
Starting OSU with the fullscreen mode on causes it to only start in the far left corner, everything else is black.
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
I have Fallback release before alpha and I accidentally clicked the verification button that popped up in bottom right and gave me black screen. Any help? :cry: :cry: :cry:
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
VeilStar wrote:

    Information.

    This thread is for confirmable or confirmed bugs with only the OS X version of osu!.

    Known issues.

  • When using fullscreen and switching window (by clicking a link in chat for example) you get stuck on a black screen.
  • Certain fonts are missing or not rendering, causing missing icons in the main menu, and squares for asian languages, for example.
  • Other monitors are black when osu! is in fullscreen on a setup with multiple monitors.


Another issue is found: When I try Updating Osu!, It loops the Update and It doesn't really work. It just loops.
Another issue is also found: I can't switch to cutting edge.
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
XP pen G430 tablet not working for me. The tablet works fine outside of
osu!, but once I enter the game and try to use my tablet, it registers the initial reading but then the cursor drifts to the top left of the monitor. Any help would be appreciated. :o :)
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
I tried redowloading several times Osu but since a month now I can't open it without going trough an update loop, literally can't play I use xquartz.7.11

well sh*t
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
Hi every one!
Since this morning (like 2 am form France), after a violent crash, Osu! run but with no image... i've got just a white screen :/
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
NathanGt wrote:
I tried redowloading several times Osu but since a month now I can't open it without going trough an update loop, literally can't play I use xquartz.7.11

well sh*t

same :cry:
User avatar
Rhythm Rookie
1 posts
Offline
I am using a Wacom Graphire3 - everytime I try to increase the sensitivity, the cursor turns into absolute chaos. Below is a recording.

https://drive.google.com/open?id=1UMHH-hh8e4KmY0VGd7Vte0ilX2iRmQDj

The part that goes haywire is when I'm using my tablet, part that isn't is when I'm using a mouse.

I tried raw input, but when I rapidly move the pen, the whole thing shifts - I'm not sure how to describe it

Any help?
User avatar
Rhythm Rookie
2 posts
Offline
SMJLeo wrote:
I am using a Wacom Graphire3 - everytime I try to increase the sensitivity, the cursor turns into absolute chaos. Below is a recording.

https://drive.google.com/open?id=1UMHH-hh8e4KmY0VGd7Vte0ilX2iRmQDj

The part that goes haywire is when I'm using my tablet, part that isn't is when I'm using a mouse.

I tried raw input, but when I rapidly move the pen, the whole thing shifts - I'm not sure how to describe it

Any help?


I have the same issue on my old Wacom Bamboo, but i think it's volunteer. Playing on a tablet is more easy (for me) and we are more accurate with a pen, so if you can increase the sensitive it would be less fun :/
Reply 220 posts jump | prev  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Users browsing this forum: None


Jump to: