forum

Miszyn: Moderejt~~! xD

posted
Total Posts
34
Topic Starter
Ryohan
Witam!

Zauważyłem, że ostatnio mamy wiele śmieci na Naszym forum i żadnych modów, żeby ten śmietnik w jakiś sposób mogli uporządkować (pozdro dla ludzi nie umiejących pytać! ;x). Dlatego, też musimy wykonać miszyn, za którego nagrodą powinno być nadanie uprawnień moda przynajmniej jednemu z Nas xD Teraz najważniejsze kwestie do ogarnięcia w związku z naszym wspólnym celem:
1. Ilu ma być modów? (Ja sądzę, że 2, góra 3 wystarczy na luzie)
2. Kto ma zostać tymi modami?
3. Lubię pączki

Mam nadzieje, że jakoś to ruszy i sądzę, że Peppy nie powinien mieć nic przeciwko takiemu postawieniu sprawy xD
Calom
Ja zgłaszam swoja kandydaturę , bo też lubię pączki D: . A na serio , rzeczywiście mały śmietnik się robi .
skratch
tak jest niestety, powinno to być jakoś uporządkowane, a może tak mały regulamin forum polish napisac? :D
Piku
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
szczepu358
Darmoffe Ponczki! <mniam> ja mgoe byc w rezerwie :) jak by nie bylo chetnych.
Swistak
Ja lewka zgłaszam :D.
skratch
rafalpero
jak któryś z was zostanie modem możecie pousówać moje besensowne tematy

Download: Kiroro - Mirai e (winber1) [Aquas Normal edit2].osu
Piku

rafalpero wrote:

pousówać
I poprawiać błędy ortograficzne xd
Topic Starter
Ryohan
Rafał wiem, że chcesz zaistnieć na forum i poznać nasze opinie na różne tematy, ale wierz mi zakładając tyle tematów, w których pojawi się góra 2, 3 odpowiedzi jest tylko śmieceniem. A tym badziej kiedy nie mamy moda powinniśmy tego unikać, sądzę, że IRC (chat w grze) powinien być od załatwiania takich dupereli. Tutaj wymieniajmy się opiniami i prowadźmy dyskusje na inne tematy niż jak kręcić spiny co?

Jakby co moim zdaniem lef mógłby być modem, ew. ja też bym mógł być no ale będąc skromnym nie zgłaszam swojej kandydatury xD (mam doświadczenie w tym xD sam mam forum xD)
Lef
Jak zobaczyłem:

Ryohan wrote:

3. Lubię pączki
Prawie spadłem z fotela :)
Ogólnie:
1.Lef nie umie obsługiwać forum (był modem na jakimś noobowskim forum Cabal online, napisał 5 postów i to wszystko) ale szybko sie uczy...
2.Lef jest leniwy (chyba że treserzy krzyczą :( )
3.Lef lubi pączki.
Ale mogę się zgodzić jeśli to wam pasuje :?
Ja polecam wszystkich którzy zgłosili sie\zgłoszą się tłumaczyć FAQ (khe khe...)
+Ryohan, Piku485(i 3 dwójki), niedzwiedz1244, KubuśRaczek itptpte...

EDIT:
Ewenrualnie Calom, skratch i SteRRum jeszcze :P
SteRRuM
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Calom
Lajon mnie pominął :< . Jesteś brzydki .
Topic Starter
Ryohan
Lef wybrałeś praktycznie wszystkich aktywnych polskich graczy Osu!, którzy są w pierwszej 300 xD
Cos się jeszcze wymyśli i zagada do Peppiego xD
Lef
rafalpero
ja spędzam dużo czasu na forum ale nie chcem być modem
skratch
to bardzo dobrze :)
szczepu358

SeymourLyon wrote:

Właśnie chodzi mi o tych aktywnych, co spędzają naprawde dużo czasu na osu!, forum, itp...
ja wczoraj jak wstalem rano o 10 to siedizlem do 4 nad ranem :D ale mod to nie robota dla mnie, jeszcze zrobie jakis manewr i pół forum zniknie ;d :)
Topic Starter
Ryohan
Zanim pomyślicie o byciu modem zobaczcie czy czy spełniacie dane warunki:
1. Jak założymy regulamin, a jakiś się sporządzi, będzie musiał go przestrzegać.
2. Niestety ale będzie musiał być bezstronny, kwestie lubienia i nielubienia rzucamy na bok
3. Musi cechować się kulturą słowa, bez zakładania bezsensownych tematów, spamowania, trollingu tudzież łamania innych zasad netykiety
4. Musi orientować się chociaż trochę w rozgrywce Osu! i polskiej części społeczności Osu!
5. Musi lubić wyroby cukiernicze takie jak pączki i takie tam xD

No to by było na tyle i dlatego zgłaszam swoją kandydaturę~~~111oneone @_@ Oczywiście nie trzeba się tego trzymać w 100%, powinien tez być towarzyski i mieć poczucie humoru xD
skratch
Ja tam zajebiście lubie pączki a jeszcze mam plusa, bo mój ojciec jest cukiernikiem. Zawsze moge przekupic połczkami ; D

btw. Ryohan szczecinianin widze : D
niedz
1.lefka sie da przycisnąć
2.jestem bardziej leniwy niż lefek
3.ja najbardziej z was lubie pączki

jestem za,tylko ja sam niewiem na co moja kandydatura by tu miała być,także na to sie nie zgadzam,po prostu mi sie niechce
a co do tego żeby modami zostali ryo(aka ryj) i seymourlyon(aka sensei) to jestem za
rafalpero
a ja nie lubię pączków zęby mnie potem bolą :(
Piku
Calom
A co mi tam , zgłaszam swoją kandydaturę . I tak przy okazji , może mała sonda by się przydała ?
Grabarz_old

skratch wrote:

btw. Ryohan szczecinianin widze : D
Jeszcze się okaże że mieszka naprzeciwko mnie :O
Topic Starter
Ryohan
Lol... mieszkam w centrum xD Do Peppiego wysłałem priva, ale nie odpowiada więc chyba będę musiał go złapać na czacie ;<

@EDIT
No i doszło w końcu do tego, że jestem moderatorem xD Strzeżcie się, a niedługo i tak parę topiców poleci xD teraz to ja będę złym imperatorem xD
WubWoofWolf
A ja w ogóle się nie nadaje bo zapomnę xD często myślę co ja miałem zrobić
Swistak
A czemu Lyon nie jest?
WubWoofWolf
Topic Starter
Ryohan
Male sprostowanie, żeby nie było... napisałem do Peppiego priva, w którym zawarłem nurtujące mnie pytanie, czy możemy mieć w ogóle jakiegoś moda na naszym dziale... odpowiedzi nie dostałem, natomiast dzisiaj zauważyłem, że jestem modem xD
Dlatego też jeżeli chcemy, żeby lef był to trza napisać do Peppiego xP
Calom
Mi tam odpowiada , zresztą Lyon mówił że nie chce być modem .
Lef

White Wolf wrote:

Lyon nie prosił o moda a Ryohan dzielnie wszedł na #chat powiedział zapwne Ryohan: hi osu! can i be moderator Peppy: no Ryohan :plz a Peppy się poddał i powiedział : Ohh Big Ryohan Yes of course u can be moderator
Hehe :) Lef też jest cały żadowolony że wujęk Ryo jest modek :D
WubWoofWolf
no właśnie to jest happy end z modem :) ( Myślę że temat można lock xD)
Topic Starter
Ryohan
Na życzenie xD
LOCKED
Please sign in to reply.

New reply