Skin yapmak isteyenler için önce Default/Template Skin yani osu'nun kendine ait orjinal skin klasörünü atayım: http://puu.sh/G4Ii
Skinleriniz Program Files > Osu! > Skins klasöründe toplanır. Bu attığım Default skini bu klasörün içine atmanız yeterli. Kendi skinini yapman biraz program işi, o konuda pek usta değilim Perceive şöyle güzelce anlatır size artık
Yani bende bişiler yaptım vallaha ama elle yaptığım bi kaç şey var genelde ^^, orangezi skini hariç. Yinede beğendiğiniz ya da kullanmak istediğiniz skinlerin sayısını arttırmak için bende katkıda bulunayım dedim .
Note: Squares skinini sadece bir map barındırmakta yyada sahip olmakta nese işte. Başka hiçbiryerde bulacağınızı sanmıyorum ve kullanmak için nekadar ideal bilmiorum .
KARIŞIMMMMMMMMMM by me ^^ (Karışık bişi O_o ) NightCore Skin by me ^^ (classic nightcore) Squares by me^^ (mapten çalıntı ) Orangezi by -Lvs and me^^ (Cookiezi skininin turuncumsu hali) BlackWhite by -Lvs (tamamı hemde galba O_o)
Eyw knk ama o skini senin elinle benim ise etraftan toplayarak yaptığım düşünülürse seninki çok daha değerli.(Orangezi boyamaları ve KARIŞIMMMMMMMMMMMM daki bi kaç resmi elle yaptım.)