forum

Problem z mapami

posted
Total Posts
3
Topic Starter
_Underrr_
Cześć, wczoraj dostałam od rodziców nowego laptopa gamingowego, więc oczywiście musiałam zainstalować na nim osu, i mam taki problem, że po zalogowaniu się na konto w osu, pobrały mi sie tylko te mapy które już od dawna były, i nie wiem jak odzyskać mapki które miałam na tym samym koncie, ale na innym komputerze i czy wgl da sie je odzyskać, bo miałam tam +300 map które bardzo lubiałam, a nie chce mi sie instalować nowych :/ dopiero co rozwiązałam problem niskich klatek na kompie, i mam problem jeszcze z tym. Proszę o szybką odpowiedź
Justynkaa
W sensie pobrały się tylko te od osu? Ogólnie jeśli jeszcze masz dostęp do starego komputera to albo przez pendrive albo na chmure zgrać i pobrać, ewentualnie dysk przełożyć. Mapy w grze nie zapisują się w chmurze tylko na dysku więc samo zalogowanie map Ci nie przywróci
Topic Starter
_Underrr_

Anasto7 wrote:

W sensie pobrały się tylko te od osu? Ogólnie jeśli jeszcze masz dostęp do starego komputera to albo przez pendrive albo na chmure zgrać i pobrać, ewentualnie dysk przełożyć. Mapy w grze nie zapisują się w chmurze tylko na dysku więc samo zalogowanie map Ci nie przywróci

właśnie przerzuciłam pendrive mapy osu do tego forderu songs, lecz gdy włączyłam osu to się nic nie zmieniło, tylko skiny mi wróciły
Please sign in to reply.

New reply