Burda da başlıklar açsana öyle havadan sudan ._.
Shadowa wrote:
Ben Güneş Büyükgönenç. 98 doğumluyum. Standart oyuncusuyum. Tablet kullanıcısıyım. Teker teker cümleyi kurmayı sevmem ama ironi oluo biraz . Her neyse yalnız başıma hiçbirşey yapmayı sevmem bu yüzden oyunda beni bulun benle konuşun gırgır yapalım multi player yapalım hepinizi bi güzel yeneyim xD ex.. İstanbul, Ataşehirde oturuorum sakın ziyarete gelmeyin, evde beyzbol sopası var ^^. Bu arada bana Shadowa yazmak zor falan geliosa ya da istemiosanız slifer, slif veya lan diebilirsiniz . Boyamak istediğiniz skin resmi varsa ve programınız yok veya olup ta kullanmayı bilmiosanız size yardımcı olabilirim. Ayrıca oyunu bırakanlar, bırakmayı düşünenler eğer bunlları okuyosanız DURUNDURDUĞUNUZ YERDE ZATEN OYUNCU AZ KIRARIM KOLUNUZU BACAĞINIZI .
Not: Pure Force oyuna birsüre girmediği için eskisi gibi oynayamıyor yani en iyi benim, o rezil askjashasg . 1.yim lan kime ne .
Oyuna mı döndün pek sık görür oldum buralarda \:D/YukuZetsuji wrote:
sup
Ustasının peşinden gidiyor. Aferin adam ol.Shadowa wrote:
Buuterfly o ne havalardasın öle xD xD xD
yok yok şaka bi yana herkese merhabalar yeni oyuncular görmek onları osuya çekebilmek hoş güzel ne kadar çok kişi o kadar eğlence benim için. Amacım da zaten osuya yeni başlayan türkleri tespit edip güler yüzle yaklaşıp onları oyundan soğutmamak. Gerçi ben herzaman güleryüzlüyümdür herkese . kısacası istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yazarsanız memnun olurum :3.
VE TÜRKİYE1.SİYİM MUHAHAHA bende hava atayım dedim ;_; askjashasg
AYIP EDİYON. Ben 2009'dan beri burdayım, buralar hep dutluktu. UnderminE falan Barbie oynuyodu hep.Butterfly wrote:
Sen hoşgeldin.. ben uzun zamandır burdayım bende osuya daha forumu ve #turkish channel'ı yokken ve Doomsday'in #1 oldugu zamanlar başladım eski oyuncuları tanımak güzel
bu kim lan O.o ibne misin qnq?YukuZetsuji wrote:
AYIP EDİYON. Ben 2009'dan beri burdayım, buralar hep dutluktu. UnderminE falan Barbie oynuyodu hep.
şimdi oldu sankiYukuZetsuji wrote:
AYIP EDİYON. Ben 2009'dan beri burdayım, buralar hep dutluktu. UnderminE falan CS oynuyodu hep.
YukuZetsuji wrote:
AYIP EDİYON. Ben 2009'dan beri burdayım, buralar hep dutluktu. UnderminE falan Barbie oynuyodu hep.
UnderminE wrote:
şimdi oldu sankiYukuZetsuji wrote:
AYIP EDİYON. Ben 2009'dan beri burdayım, buralar hep dutluktu. UnderminE falan CS oynuyodu hep.