forum

Pytanie odnośnie konta!!

posted
Total Posts
8
Topic Starter
qwaser110
Mam taki problem:
Nie mogę się zalogować na moje konto na stronce, jednakże z zalogowaniem się w grze nie mam najmniejszego problemu. Czy wie ktoś może o co chodzi??

OSOBY "SPECJALNE" NIECH ODPUSZCZĄ SOBIE PYTANIA TYPU "To jak napisałeś posta??". TO NIE JEST MOJE PIERWOTNE KONTO, STWORZYŁEM JE WŁAŚNIE NA POTRZEBĘ TEGO POSTA.
wolu93
Już nie ważne... Właśnie udało mi się zalogować :D
Kiyori_old
Przepraszam za offtop, ale na multiplayerze prawie nigdy nie grałam, a mam pytanie: co zrobić, jeśli w jakiejś grze znajduje się mapka, której nie mam? Oczywiście najpierw ściągnąć, to wiem. Ale co zrobić potem, aby nie wychodząc z gry, ona się sama zaktualizowała? ;c
Galkan
Powinna sama się załadować. Jeśli miałaś wcześniej tę mapę, a nie była ona ranked i autor coś zmienił, to ręcznie zaktualizuj, szkoda transferu.
Kiyori_old
Właśnie ja tej mapy nie miałam, a jak ją ściągam i wklejam do odpowiedniego folderu, to pokazuje mi, że dalej jej nie mam. I nie wiem co zrobić, żeby była... xD
Ciunek
Jak ściągniesz mapę, po prostu przeciągnij ją na okno gry, sama się załaduje.
Salonax
Albo nie ściągaj mapek, tylko korzystaj z opcji "Otwórz za pomocą" i tam wybierasz format "osu" - łatwe, szybkie, bezproblemowe :D
Kiyori_old
Dobra, problem już rozwiązany, ślicznie dziękuję za pomoc. ^^
Please sign in to reply.

New reply