This is just for people who speaks Hungarian. I'm just doing this to support Language Specific more.
You're welcome.
You're welcome.
lolKuroi Mato wrote:
Dolgozá bazd és lesz
Hát így nem csoda hogy leszarnak. lolKuroi Mato wrote:
Én igen mert kurva jókat röhögök rajtuk XD föleg amikor magyárznak hogy "hagyál már békén bazdmeg" meg "menj már a picsába" ls közbe utálnak:D csodálatos XD
Engem legalább még nem basztattál felesleges dolgokkal. \:D/Kuroi Mato wrote:
Az nem érdekel anyira nem foglalkoztatXD szerinted mégis miért csinálom ?
Még nincs? Ettől megkönnyebbültem. \:D/ Remélem nem a közeljövőben. lolKuroi Mato wrote:
Téged még nincs miért még van másXD de nefélj azaz idö is elfog jönni
o.oKuroi Mato wrote:
DehogynemXD már fogynak az emberek
Akivel már unom a beszélgetsést általába azt szoktam basztatni nagyonShauni8 wrote:
o.oKuroi Mato wrote:
DehogynemXD már fogynak az emberek
Akkor ne beszélj vele, szerintem ez az egyszerűbbik út. Engem úgyse tudsz felbaszni, szal nem kell félnedKuroi Mato wrote:
Akivel már unom a beszélgetsést általába azt szoktam basztatni nagyon
Kipróbálhatod, de nem fog menni. lolKuroi Mato wrote:
Simán eltudnám érni hogy többet ne beszéljünk XD
hát kitudja ? eddigiek alapján nem valami sokanShauni8 wrote:
Milyen igaz. XD De attól még reménykedni lehet, nem? Vagy legalább hinni, hogy valaki más is akar valamit tenni azért, hogy legyen channelünk. o.o
Ezaz én max 5-6 olyan embert tudok akit sokszor látok fent régóta.Petya wrote:
Talán van tíz ember akit sűrűbben lehet látni, mindenki más játszik egy-két hónapig aztán eltűnik ezért nem nagyon lehet közösséget építeni.
Nem baj én is lassan abbahagyom és akkor nem lesz gondShauni8 wrote:
Én nagyjából tudok 10-et. Ebből persze szerintem elég sok olyan akit mindannyian ismerünk. Szóval ja, sajnos túl kevesen vagyunk. Nem tudom mért kell pár hónap múlva abbahagyni, ha másra nem, zenehallgatásra jó. És akkor már lehet chatelni is, ebből pedig következne, hogy lenne channelünk.