forum

Progres

posted
Total Posts
14
Topic Starter
NeC_old
Jako, że jestem total nowy w kwestii osu! a gierka bardzo przypadła mi do gustu, jakie kolejne beatmapy poleciacie do ćwiczeń, wiecie żeby gładko z easy przechodzić na normal z normal stopniowa na hard etc. Wiem, że każda piosenka zrobiona inaczej i poziom poziomi nierówny, ale jakieś doświadczenie macie, od czego zaczynaliście i jak wygladał u was progress? coś polecicie jakąś listę?
Swistak
Ja zaczynałem od Sonic Lava Reach OC Remix Normala i gdzieś po 3-4 godzinach udało mi się go przejść na 1 kombo :D. Miałem wtedy acc koło 80%, a teraz na Hard Rocku mam bodajże 96% ;).
niedz
Orange Range-Ikenai Taiyou jest bardzo dobrą mapą do ćwiczeń...
dla punktów{co prawda nie pytałeś,ale}m-flo i Amuro Namie-Luvotomy{dość trudne,więc najpierw naucz sie robić Ikenai Taiyou na hard D:}
Topic Starter
NeC_old
Ok dzięki muszę więc poćwiczyć na tych beatmapkach, bo widzę, że reszta Polaków jakoś mało aktywna na forum i wątpie, że uzyskam jakieś info jeszcze ;)
cinu_old
hmmm, ja może nie taki pro jak pozostali wypowiadający się w temacie, ale swoje 5gr dorzuce:)
-Dragonforce - Through the Flames and Fire
-Trans-Siberian Orchestra - Wizards in Winter
Shadowsword_old
Do ćwiczeń to najlepszy Paraparamax ;)
Vic
marisa.
koniec sentencji
Ryohan
ja nigdy na niczym nie trenowałem xD Po prostu próbowałem wszystkie beatmapy i pomału mi się udawało przechodzić coraz trudniejsze mapki no i teraz mam miejscówkę w pierwszej 50 xD
Swistak
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Lef
"Marisa" jest bardzo dobra na NAPRAWDĘ szybki progres ;)

Albo to:

Download: SeymourLyon - Animal Crossing - DJ KK [Hard] (2008-12-29) OsuStandard.osr

Ale to raczej dobre na ćwiczenie spacingów :| i MAŁYCH hitcirclesów :D

niedz
lol,lajon robisz tak samo jak ja,Easy nawet sie nie dotykasz xD
Lef
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Swistak
Jak chcecie poćwiczyć małe kółeczka to dobry też będzie Insane tutaj: http://osu.ppy.sh/?p=beatmap&s=1888 xD. Chyba 0,5cm tutaj mają kółeczka xD.
WubWoofWolf
Ja tylko na początku grałem easy, teraz wiem, że jak grasz na hardzie a potem nagle przechodzisz na easy twoje umiejętności szybko topnieją (raz tak zrobiłem i żałowałem ^^)
Please sign in to reply.

New reply