Wszystkie mapy gram na "c" i "v", bo "x" mi ledwo działa, więc i "z" nie używam xD. A na tych szybszych to najczęściej "c" i LPM
^...a kiedy nie,to sie osu pierdole i pojdze w dupe kurwa jednaGotori wrote:
ja wlaczam mape i sama sie przechodzi ze strachu
Na tablecie się bardzo dobrze gra, lecz tutaj trzeba się pobawić z ustawieniami. Dopiero wtedy gra się dobrze, ja np miałem źle ustawione pole robocze i nie grało mi się cudnie, ledwo easy/normale robiłem, a jak dobrze ustawiłem to od razu na swój poziom wskoczyłem.RaZzi wrote:
@Tidek to moze wytlumacz mi bo nieogarniety jestem co oznacza ta 2 ikonka? (Mysz,???,tablet,dotyk)Tidek wrote:
Dla tych co nie wiedzą, styl gry można sobie teraz ustawić w profilu pod avatarem.
A co do tematu myszka+ klawiatura, na tablecie mi sie duzo gorzej gra.
@offtop Advantaranie, spokojnie. Randomom się to poniekąd nudzi po 10-15 postach i olewają forum na dłuższy czas.Advantan wrote:
Nie lubię randomów, którzy myślą sobie, że muszą napisać w każdym temacie na forum, bo przecież są tu nowi i wszyscy chcą ich poznać. Widzisz jak stare posty są tutaj (ostatnie, te przed tobą), czy masz z tym jakiś problem?
P.S. Gdybyś jeszcze coś mądrego napisał, nawet ja tak idiotycznie postów nie nabijam.