Witam. Mam poważny problem z akceleracją myszki w osu. Problem jest na tyle poważny, że nie jestem wstanie utrzymać myszki w rękach przy szybkich long jumpach po 30-60sec. W windowsie mam czułość 6/11. W osu 1.0 Dpi 1400, rozdzielczość 1920x1080. Stopniowo coraz bardziej muszę się wysilać aby sięgnąć górnej krawędzi ekranu. Wydaje mi się, że to zaczęło się dziać w momencie którejś aktualizacji osu, że fps'y i opóźnienia są pokazane w prawym dolnym rogu ekranu. Mój sprzęt to
Myszka: Logitech G502 // Zowie Za13 Na obu ten sam efekt
Podkładka: Qpad Pro Gamng Gear
Odświeżanie myszki 1000hz, 1ms (Próbowałem na 500,125 i ten sam efekt) Natomiast na odświeżaniu 1000hz powinno opóźnienie wynosić 1ms, wiec zastanawia mnie dlaczego w osu wynosi 4-5ms
Dpi:1400
Win sens: 6/11
Akceleracja systemowa wyłączona
Próbowałem na odczyt bezpośredni i bez niego. Efekt ten sam
Windows był wgrywany na nowo, więc to nie wina systemu. (Problem jest na W10 i W7), nwm jak na XP
Myszka: Logitech G502 // Zowie Za13 Na obu ten sam efekt
Podkładka: Qpad Pro Gamng Gear
Odświeżanie myszki 1000hz, 1ms (Próbowałem na 500,125 i ten sam efekt) Natomiast na odświeżaniu 1000hz powinno opóźnienie wynosić 1ms, wiec zastanawia mnie dlaczego w osu wynosi 4-5ms
Dpi:1400
Win sens: 6/11
Akceleracja systemowa wyłączona
Próbowałem na odczyt bezpośredni i bez niego. Efekt ten sam
Windows był wgrywany na nowo, więc to nie wina systemu. (Problem jest na W10 i W7), nwm jak na XP