Zarąbiście - 1 dzień. Kto mnie musiał dobić? Oczywiście Shaggon...
W ciągu 1 dnia straciłem 3 z 5 leadów, które trzymały mi się bardzo długo -_-.
Jak to mówią , (r)życie :< .Swistak wrote:
Zarąbiście - 1 dzień. Kto mnie musiał dobić? Oczywiście Shaggon...
proBassmaster wrote:
Moj najlepszy wynik?? zaliczylem wczoraj na mapie cheer normal 3 mln tak gdzies 553 kombo niewiem gdzie uciekly 2 kombosy jeszcze
2nd*, nie 2st xD secondkuburaczek wrote:
2st - Wizard in Winter [Impossible] - niestety drugi...
No i jakieś tam inne typu Porky Porky 1st, sweet home grave 2st, jakaś insanka( w tle obrazek z pokemonami )1st, hamatte sabotte lucky star 2st, laharl tyruś 1st, hardware store 3st, metabo remix lucky star 2st
8st na Crazy Motorcycle Chase [Crazy] - 1 miss;/8th i 7th, Angielskiego w szkole nie masz? D:
7st na weeeks [Insane] - too 1 miss;/
Swistak wrote:
Gram tutaj nie w jakiś debilny J-Pop tylko w prawdziwą muzykę jak 3oh!3 albo MSI i w wiele, wiele innych piosenek.
Gram tutaj nie w jakiś J-Pop, który moim zdaniem jest debilny, tylko w muzykę jak 3oh!3 albo MSI, która moim zdaniem zasługuje na miano prawdziwej muzyki i w wiele, wiele innych piosenek.niedzwiedz1124 wrote:
Swistak wrote:
Gram tutaj nie w jakiś debilny J-Pop tylko w prawdziwą muzykę jak 3oh!3 albo MSI i w wiele, wiele innych piosenek.
uwaga cholernie spóźniona,ale jak tak przeanalizowałem trochu to co napisałeś,popatrzyłem na zachowanie moich kolegów na to co słucham,to wydaje mi sie,że nawet osoba z tak wysokim ilorazem inteligencji,może sie zachowywać jak jakichś burak ze wsi o.O(bez obrazy dla buraka xD)
Szmira szmira...Łoś dawaj mi tu namiary na tego rasistę...*Swistak wrote:
Normalnie jestem dużo bardziej opanowany, ale akurat te japońskie rzeczy, które moim zdaniem są szmirą, doprowadzają mnie do białej gorączki.