forum

Nasze najlepsze wyniki

posted
Total Posts
226
show more
Topic Starter
Swistak
Zarąbiście - 1 dzień. Kto mnie musiał dobić? Oczywiście Shaggon...
W ciągu 1 dnia straciłem 3 z 5 leadów, które trzymały mi się bardzo długo -_-.
Calom

Swistak wrote:

Zarąbiście - 1 dzień. Kto mnie musiał dobić? Oczywiście Shaggon...
W ciągu 1 dnia straciłem 3 z 5 leadów, które trzymały mi się bardzo długo -_-.
Jak to mówią , (r)życie :< .
Topic Starter
Swistak
Jednego leada odzyskałem Hosoe Shinji - Son of Sun [Easy] - zagrałem 2 razy i jakos wyszło :P. Byłby SS gdybym nie walnął 100 na ostatnim kółeczku :P.
Jutro będę długo eksperymentować z modami, aby odbić DJ Amuro - A [Standard], jednak Boom Boom Dollar [Hard] jest raczej poza moim zasięgiem.
Topic Starter
Swistak
DJAmuro - A [Standard] odzyskałem dość szybko, ale nie o tym chciałem mówić.
Zachęciłem do osu! mojego kolege - ma nick woonsu. Zaczął grać gdzieś ze 3 tygodnie temu. Niby powinien być newbie, a tu patrzcie: http://osu.ppy.sh/b/25902 :D. Skubany ;).
Bass
Moj najlepszy wynik?? zaliczylem wczoraj na mapie cheer normal 3 mln tak gdzies 553 kombo niewiem gdzie uciekly 2 kombosy jeszcze :P
SteRRuM

Bassmaster wrote:

Moj najlepszy wynik?? zaliczylem wczoraj na mapie cheer normal 3 mln tak gdzies 553 kombo niewiem gdzie uciekly 2 kombosy jeszcze :P
pro :lol:
Lef
4x#1
Balrog Boogie [Summoner](?) no ten najtrudniejszy. Nie pamietam jak sie zwał.
Dragon Backpack [Larto's Hard] zownilem spinnerkami :P
Ultramania [Insane] odzyskalem
Dum Dadi Do [Luxary's Remix] odzyskalem.

Do odzyskania:
Maj fyrst frend xD
Hanyuu costam.

Do zrobienia:
Laharl-sama no sanbika [Tyruś]
Lenic sie caly dzien na multi...
Elvan_old
Bez rewelacji... Może nie jest to moje największe osiągnięcie, ale to jedyne 1 miejsce jakie mam xD
Weird al Yankovic - White and Nerdy (Easy) - 1 miejsce
Stamper - 6 in a row (normal) - 3 miejsce
Swoją drogą 6 in a row zostało zownione przez polaków xD Ryohan, Loghor i Elvan xD No i Kuburaczek się szwęda po 5 miejscu ;p
Lef
Hmmm... Popple and Rookie #1, Time to Air [hyper] #1 chyba i jeszcze coś ale ni pamiętam.
Kubu
2st - Wizard in Winter [Impossible] - niestety drugi...

No i jakieś tam inne typu Porky Porky 1st, sweet home grave 2st, jakaś insanka( w tle obrazek z pokemonami )1st, hamatte sabotte lucky star 2st, laharl tyruś 1st, hardware store 3st, metabo remix lucky star 2st
Lef
I z lefqa 3.333.333.333 nici... Why? Bikoz lefowi wlaczyl sie RAGEMODE gdy zobaczyl spinnerek (pomyslal wtedy: ZDEMATERIALIZUJE TEGO SPINNERA CALKOWICIE, HAHAHA!!!) i oprzytomnial po fakcie. Teraz bierze sie za czworeczki...
Ps. Lef uwielbia pisac o sobie w 3 osobie.
Kubu
4.00 ... czy 4.44... ?? Mój najlepszy równy wynik to 3.999.999.998, i jakoś nie chciałem aż tak kombinować żeby poprawić songa o 2 punkty... Więc poszedłem dalej :) Jak możesz lewku to daj kilka rad perfekcjonowego punktowania ^^
Lef
Oki, zgodnie z życzeniem :? Więc najlepiej jest zbierać punkty tak żeby brakowało około pare tysięcy. Wtedy bierzemy jakaś Easy mapke za którą nie mamy jeszcze żadnych punktów. Obliczcie sobie dokładnie na kalkulatorze ilość punktów ile potrzebujecie (wzór: "ilość punktów którą chcecie uzyskać" minus "ilość posiadanych punktów". Da wam to równą liczbę potrzebnych punktów). Teraz zaczynacie robić mapkę z modem "No Fail" nie robiąc Combo (Combo dodaje wam jakiśtam procent zdobytych punktów, nie wyliczycie tego raczej). Punkty z końcówką parzystą (2,4,6,8) najłatwiej zbierać robiąc slidery. Nieparzyste liczby zdobyć jest ciężej bo musicie zrobić ~3 combo i puścić dłuższy slider żeby dostać 50 punktów. Wtedy uzyskacie liczbę nieparzystą. Róbcie to od razu po rozpoczęciu mapy, zostawiając sobie najprostsze na koniec. Podam przykład: potrzebuje 8321 punktów - (gra i sprawdza) - robie na początku 3x50 (w combo) co daje mi nieparzystą liczbę, pózniej ze 3x300 w combo (zmniejsza nieparzystą liczbę o 2) później kobinuję z pojedynczymi 300/100/50 żeby uzyskać ten wynik. Jeśli się nie da (tu potrzebuje te dziwne 20 oprócz 1) to kombinuje robiąc po 2 combo z 100 i 300. Tak naprawdę jest to dość trudne ale często w praktyce wychodzi wynik z którego już można stworzyć chciany wynik. To się nazywa metoda prób i błędów :P

PS. 10 możecie zdobywać z kuleczek sliderów... Ehhh ta skleroza na starość :P
Grelinsky
capsule - 5ive star easy - 10 miejsce a na moim drugim koncie mam 9 ;p
niedz
może taki cudowny to nie jest ale
5#-Katakiri Rekka-Howling Soul[Unrivalled!!]

a pisze to dziadostwo,bo tam łajt wulf 41 jest,a lef 37,to jeżeli ja mam 5,to chyba dobry wynik xD

EDIT:
Katekyo Hitman Reborn!(yay lolz)-Awakening[Simekidan!!?]-1# x3

yayzorz
Usatei- 1#
długo sie pewnie nie naciesze ale
Quick[Zerostarry's hard] -1# D:

olo,megaman mix-3# D:
btw,mam w końcu 2k combo xD
SteRRuM
:O
Dr.Flowershirts - Canon (O2 version)+ [Easy]
#1 mam tam leada już 3 miesiące i sie troche dziwie więc daje to tu :P
Lef
Hyadain - Quick [Zerostarry's hard] #1 :o Jak ktoś mnie wyprzedzi to hidden...

EdiT:
8001xBaka #1...
SteRRuM
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
skratch

kuburaczek wrote:

2st - Wizard in Winter [Impossible] - niestety drugi...

No i jakieś tam inne typu Porky Porky 1st, sweet home grave 2st, jakaś insanka( w tle obrazek z pokemonami )1st, hamatte sabotte lucky star 2st, laharl tyruś 1st, hardware store 3st, metabo remix lucky star 2st
2nd*, nie 2st xD second
Elvan_old
Rhapsody - Emerald Sword [Light] #1 xD

Coraz lepiej idzie xD Coraz częściej znajduję się w czołówce ;D
@SteRRuM
Gratulacje w 6 in a row xD Ostatnio próbowałem cię pobić, ale to raz tylko, jeszcze Cię przegonię ;p
@Edit
Powoli spełniam swoją groźbę xD Narazie wpadłem na 3 miejsce ;p
@Edit2
Jak powiedziałem, tak zrobilem. 6 in a Row [Normal] #1 :D
Jeszcze poprawię, bo walnąłem aż 12x100 i 2x50 xD
@Edit 3 (xD)
Dobra...
Stamper - 6 in a Row #1 4x100 i same 300 :D
WubWoofWolf
1# U.N. Owen was her
1# Wizards in winter [impossible]
4# Wizards in winter [Insane]
ShaggoN
Kanbu na . Ale na half time >:(
Gratulacje na wizards in winter wolf :)
SteRRuM

ShaggoN wrote:

Ale na half time
:cry:
Ryohan
Hatsune Miku - Strobe Nights [Hard] - 1# narazie zapewne xd
Topic Starter
Swistak
1# Maroon 5 - This Love [Normal]
1# NicoNicoDouga - Commands feat. cośtam YuGiOh [B!!] w każdym razie YuGiOh w rytmie Barusa of Mikosu ;P.
niedz
niedzwiedz1124 achieved rank #1 on UI-70 - Invisible Full Moon [ignore's hard] (osu!)
WubWoofWolf
1# Little Non - Aijou Education [Hard]
Lef
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Ryohan
Kubu
8 na Crazy Motorcycle Chase [Crazy] - 1 miss;/
7 na weeeks [Insane] - too 1 miss;/
skratch
8st na Crazy Motorcycle Chase [Crazy] - 1 miss;/
7st na weeeks [Insane] - too 1 miss;/
8th i 7th, Angielskiego w szkole nie masz? D:
Kubu
Topic Starter
Swistak
Japoński sux. Nienawidzę Japonii i wszystkiego co z nią związane, poza niektórymi fajnymi rzeczami, które tam produkują. A najbardziej nienawidzę ich języka, dubbingu, J-popu i anime.
Wiem, że jestem debilem, że wyciągam takie głupie wnioski, ale te rzeczy mnie do białej gorączki doprowadzają :P.
niedz
Kubu
Swistak, z twojego postu może wyniknąć że te jakieś w szczególności fajne rzeczy to Anime, j-pop oraz język :D

Łosiu:
Dobrze jest poofftopić jak nie ma się co robić ^^
Ale żeby nie offtopić...

Megaman mix marathon -1st
Topic Starter
Swistak
Racja, trochę niezgrabnie to napisałem :P.
Gram tutaj nie w jakiś debilny J-Pop tylko w prawdziwą muzykę jak 3oh!3 albo MSI i w wiele, wiele innych piosenek. A jeżeli gram w coś z anime/J-pop, to na pewno mam ważny powód :P.
Ryohan
Nie nazywaj 3oh!3 i Mindlesów prawdziwą muzyką bo trudno zdefiniować tutaj coś takiego jak "prawdziwy". Każdy ma jakiś gust i wybiera, niektórzy sądzą, że 3oh!3 to shit (ja osobiście się z tym nie zgadzam, bo całkiem fajnie się to słucha). Moim zdaniem nie powinieneś poruszać kwestii cudzych gustów tak samo jak nie porusza się tematu cudzej wiary D:

Poza tym, pewnie jeszcze nie raz zmienisz gust muzyczny, więc lepiej nie wyrażać Swojego zdania na ten temat na głos bo później się wyjdzie na debila :D
niedz
skratch
WubWoofWolf
#1 Usatei [RUN!!]
#1 Samurai pizza Cats Theme [Supreme]
#1 Pop [Metroid's Mix]
#1 Cavalry Of Woe [Hard]
#1 Black Glasses [Black Glasses]
#1 Hare Hare Yukai ~ Ver. Kyon no Imouto [Hard]
#1 Love So Sweet [Hard]
#1 Silly Monkey [Brain Damage]
#1 Allo Papy [Hard]
Topic Starter
Swistak
WubWoofWolf
heh co mi po usatei teraz mam KANBU!!! xD

#1 Kanbu de Todomatte Sugu Tokeru ~ Kyouki no Udongein xDDDDDD
#1 Bowling for Soup - 1985
niedz

Swistak wrote:

Gram tutaj nie w jakiś debilny J-Pop tylko w prawdziwą muzykę jak 3oh!3 albo MSI i w wiele, wiele innych piosenek.

uwaga cholernie spóźniona,ale jak tak przeanalizowałem trochu to co napisałeś,popatrzyłem na zachowanie moich kolegów na to co słucham,to wydaje mi sie,że nawet osoba z tak wysokim ilorazem inteligencji,może sie zachowywać jak jakichś burak ze wsi o.O(bez obrazy dla buraka xD)
WarVor
Topic Starter
Swistak

niedzwiedz1124 wrote:

Swistak wrote:

Gram tutaj nie w jakiś debilny J-Pop tylko w prawdziwą muzykę jak 3oh!3 albo MSI i w wiele, wiele innych piosenek.

uwaga cholernie spóźniona,ale jak tak przeanalizowałem trochu to co napisałeś,popatrzyłem na zachowanie moich kolegów na to co słucham,to wydaje mi sie,że nawet osoba z tak wysokim ilorazem inteligencji,może sie zachowywać jak jakichś burak ze wsi o.O(bez obrazy dla buraka xD)
Gram tutaj nie w jakiś J-Pop, który moim zdaniem jest debilny, tylko w muzykę jak 3oh!3 albo MSI, która moim zdaniem zasługuje na miano prawdziwej muzyki i w wiele, wiele innych piosenek.
Lepiej?

Normalnie jestem dużo bardziej opanowany, ale akurat te japońskie rzeczy, które moim zdaniem są szmirą, doprowadzają mnie do białej gorączki.
Kubu

Swistak wrote:

Normalnie jestem dużo bardziej opanowany, ale akurat te japońskie rzeczy, które moim zdaniem są szmirą, doprowadzają mnie do białej gorączki.
Szmira szmira...Łoś dawaj mi tu namiary na tego rasistę...*

TERRA - Dance Dance Revolution NON STOP MEGAMIX [Mugen]
Fireflight - Unbreakable [Hard]
Kumikyou Marathon czy jakoś tak
Son of Sun

* joke ofkoz oczywiście^^
niedz

Swistak wrote:

moim zdaniem
nom,teraz lepiej
SteRRuM
Topic Starter
Swistak
#1 Mindless Self Indulgence - Bullshit [Shit!] + SS
#1 Mindless Self Indulgence - 1989 [Sweatin']
#2 Meco - Star Wars Theme [m980's easy] + srebrny SS
skratch
#1 IOSYS - Kyuukyoku Yakiniku Restaurant! [Hard]
#1 IOSYS - Kyuukyoku Yakiniku Restaurant! [Insane]
#1 3OH!3 - I'm Not Your Boyfriend Baby [Insane]
#1 3OH!3 - Richman [Hard]
#1 Capsule - Sora Tobu Toshi Keikaku [Hard]
#1 WalnutFaceBrand - C-O-C-A-I-N-E [Insane]
#2 Mayday - Call Me NO.1 [NO.1]
#2 Hatsune miku - THIS IS SPARTAAA!!! [Insane]
#3 Hunther - Tutti Frutti Summer Love [Tutti(EEeee)]
#3 Savage Genias - Hikari no Yukue [Dipsy]
#3 IOSYS - Kyuurimi no Biiru wo Nomeba Iiyo! [Insane]
#3 Blackalicious - Alphabet Aerobics [Can You Say It Faster?]
#4 Basshunter - DOTA (Speed Up) [Hard]
#4 Fairy Fore - Vivid [Insane]
#4 Ayumi Hamasaki - Depend On You [Insane]
#4 YMCK - Curry da yo! [SPICY!]
#4 TERRA - We Are [Hard]
#5 AN CAFE - NYAPPY in the world 4 [Hard]
#5 Disgaea OST - Akai Tsuki [Insane]
#5 Tatsh - Kachoufuusetsu [Hyper]

Wszystkie na taiko. Zaraz będzie, że to syf, ale ja je lubie ; P

dobra, na osu jeszcze 3 dam
#4 Disgaea OST - Akai Tsuki [Insane]
#2 Asian Kung-Fu Generation - World World World [Esay]
#7(Było 5 :p) WalnutFaceBrand - C-O-C-A-I-N-E [Insane]
Blackiris
#1 Tainaka Sachi - Kirameku Namida wa Hoshi ni(TV size) [Easy] http://osu.ppy.sh/b/21804
#5 Mindless Self Indulgence - Get It Up [Easy] http://osu.ppy.sh/b/13348

i w sumie to tyle z pierwszych szóstek... ;p
Please sign in to reply.

New reply