This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Na komputerze*twupack wrote:
to w komputerze
Zamierzony błąd. Kto oglądał "Piątek" wie ockmkuburaczek wrote:
Na komputerze*twupack wrote:
to w komputerze
A w co, może Ultimate Ninja 4? Dobra nawalanka, ale jeśli chodzi o PeSowskie mordobicia z anime, to polecam "Bleach Great Battlers 2" - walka z trzema kumplami - bezcenna... no i przede wszystkim wyróżnia się spośród gier na Playa, bo nie jest łatwakuburaczek wrote:
No i na psiaku2 masowo odblokowuję postacie w naruciakach xD
Hej. :]dwpck89c3 wrote:
I w ogóle to witam wszystkich.
SeymourLyon wrote:
Tak sobie teraz pomyślałem że skoro miałem format (niezamierzony~) to straciłem savy z IWannaBeTheGuy (w tym momencie umieram). Kij, ściągnę jeszcze raz i spróbuję wreszcie przejść część z metroida ._. (restartowałem tam ponad ~1,5k razy. Serio. Nie licząc reszty gry...).
Wiem, że na 95%tak nie jest, ale się spytam xD.kuburaczek wrote:
Imo jedna z najtrudniejszych gier na świecie (najtrudniejsza platmorffqówka), Lunatic się chowa przy niejjj : <
u fail at readingkuburaczek wrote:
SeymourLyon wrote:
IWannaBeTheGuy
Chodzi mi o poziom trudności Lunatic w shooterach danmaku Touhou :3Swistak wrote:
Wiem, że na 95%tak nie jest, ale się spytam xD.kuburaczek wrote:
Imo jedna z najtrudniejszych gier na świecie (najtrudniejsza platmorffqówka), Lunatic się chowa przy niejjj : <
Czy chodzi Ci o grę Dr Lunatic wyprodukowaną przez Hamumu Software ^^?
Już jestem na ostatnim bossie. Trudny okrutnie (ew. ja ssę). A co do Syobon'a muszę też spróbować o.okuburaczek wrote:
Chodzi mi o poziom trudności Lunatic w shooterach danmaku Touhou :3
Jej trudność (IWBTG) polega na tym że musisz znać każdą mapę, co po czym nastąpi, skąd gdzie kiedy itp. itd. Do tego są takie momenty, w których musisz idealnie skoczyć albo cokolwiek zrobić xD (1 pxl za dużo w lewo/prawo i już słuchasz muzyczki z deda ^.^ )
Można to porównać do Syobon'a, tyle że ten jest o wiele krótszy i moar funny D:
Heheh, no ja niedawno też rozwaliłem całego deatchmatcha :>. Tylko ostatni lvl za jakimś 5 razem :/.ShaggoN wrote:
No to ja rozkasztaniłem deathmatch w Worms World Party Ostatni level: Elite 2 moich robaczków przeciwko 15 robaczkom komputera 5 poziomu. ShaggoN wygrał za pierwszym razem
Nooo SP w ogóle jakie drama momenty ma, z "więźniem 627" na czele. Szkoda, że na multi nie ma dedykówElvan wrote:
A ja zakupiłem Call of Duty: Modern Warfare II i single jest miodny i w ogóle poezja. Każda misja jest jak jeden odcinek zajebistego serialu.
Może i nie ma dedyków, ale i tak się bardzo przyjemnie gra. Nie mam pojęcia, czemu ludzie narzekają na multi :/Galkan92 wrote:
Nooo SP w ogóle jakie drama momenty ma, z "więźniem 627" na czele. Szkoda, że na multi nie ma dedykówElvan wrote:
A ja zakupiłem Call of Duty: Modern Warfare II i single jest miodny i w ogóle poezja. Każda misja jest jak jeden odcinek zajebistego serialu.
Half-Life straszne ?? nie przesadzaj kotomi xD......kotomi285 wrote:
hmm....Aktualnie gram w Osu!
Kiedyś grałam w Half-Life (jak dla mnie to troche straszna ta gra xD) , ale już w to nie gram , bo nie mogę przejść jednego momentu....xD
Tak ona jest fajna ! polecam !kotomi285 wrote:
xD....Hroes III fajna ta gra? Moze se w nią zagram....xD
Hroes III
Hroes III
Hroes III
HEROES IV - fuck da classic xD na serio, wczoraj zagrałem 1 mapkę, ale nie mogłem pokonać śledzi z 300 pkt. życia więc zrezygnowałem ;pniedzwiedz1124 wrote:
Hroes IIIHroes IIIHroes III
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
twupack wrote:
ale nie mogłem pokonać śledzi z 300 pkt. życia więc zrezygnowałem ;p