forum

Flashlight wyłączony na zawsze?

posted
Total Posts
13
Topic Starter
Bass
Niestety te jebane ruskie pierdolce skłoniły peppiego do wyłączenia FL. Prawdopodobnie na zawsze

Jest to sprawka usera pod nazwą Dimka, który wypierał się kiedy pytałem się o hacka jednak cały #russian potwierdzi że to on

Po co kusić linkiem? D: jak ktoś będzie chciał to sam poszuka albo spyta Bassa gdzie jest hack [Ryo]

Takie chuje powinny być zbanowane z Internetu jak mówi Gałkan.
dNextGen
xD
MLGnom
Na zawsze? Wątpię. Prawdopodobnie do czasu aż nie wymyślą porządnego zabezpieczenia. Cóż chwilowo jest uważany za "unranked" więc grać można jak się chce :3
Topic Starter
Bass
Także jeśli się pozbędzie FL to wtedy połowa scoru ranked pojdzie w dupe.
Keita_old
Imo, jeśli będzie wyłączony fl to score z fl stary zostanie, za duzo roboty by bylo zmienianie, lub usuwanie tego co juz jest (przeciez ta gra już jednak swój wiek ma).
No, jesli Peppy nie wymyśli nic to trudno, ale jednak szkoda tego moda, nawet go lubiłem
Ryohan
Kiedy zacząłem tutaj grać to jeszcze go nie bylo lol xD

Ciężko sprawdzić póki co kto z niego korzysta, a kto nie tak więc nie dziwię się peppiemu, lepiej wyłączyć powód niż banować biednych noobków co próbują oszukiwać - przynajmniej nikogo nie będzie kusić. Dwa - sądzę, że peppy coś wymyśli odnośnie FLa i po jakimś czasie ten wróci, może jakiś auto-ban system albo kiedy wykryje hack to nie zasubmituje pkt. Zobaczymy D:
Zlew
A więc do tego doszło...

Ja FL nie używałem, ale i tak słabo, bo moje szanse wkucia na pamięć Night Of Knights [TAIKO LUNATIC] poszły w tzw. przysłowiowe pi*du.
Piotrekol
to jakim cudem temu hax'owi(wszystko z FL- zgłoszony ;p) zalicza? niby jest unranked ;/
http://osu.ppy.sh/u/495944

//jak mówiłem- hack już dostał clean acc(nie liczy się w rankigu map)
klubek
ja nie lubię FL to mi to obojętne, nie umiem grać z tym modem..
a w sumie.. to nawet dobrze ^^

Piotrekol wrote:

to jakim cudem temu hax'owi(wszystko z FL- zgłoszony ;p) zalicza? niby jest unranked ;/
http://osu.ppy.sh/u/495944
oh, wtf o.o
Kubu

Bass-chan wrote:

Jest to sprawka usera pod nazwą Dimka

Ormo nie śpi, ormo czuwa, ormo życie nam zatruwa <3
ShaggoN
I co taki cfel...nie...mnie już po prostu brak kurwa słów. >_>
Zlew
Czy cziterzy dostaną WPIE**OL?

Ja nie chcę.
Ryohan
@UP
Ty za same takie posty kwalifikujesz się już na porządny wpierdol.

Zamykam bo już pierdolicie głupoty D:
Please sign in to reply.

New reply