forum

Cheaterzy

posted
Total Posts
17
Topic Starter
Bass
Więc memberlist.php?g=15&mode=group tu są cheaterzy którzy będą wkrótce zbanowani. Jedynie co mnie zaskoczyło to dwóch polaków na liście:

morimaster E: tfu on jest na bonusowej, mój błąd

RamzesPL

Mam jednak nadzieje, że oni są czyści.

E: na liście bonusowej znalazł się akX, nie mogę uwierzyć,
znalazłem się także ja D:. Wiem dlaczego pewnie, wtedy chciałem sprawdzić jak działa ten cheat z podmienionym dll(peppy wtedy wyłączył fl, to wtedy musiało się zapisać)

peppy ma haka na takich, ponieważ osu! po każdej skończonej mapie wysyła logi z menedżera zadań, dzięki temu peppy, może zobaczyć
fartownik
Ryohan
Na chuj używać cheatów skoro wie się, że wszystko jest w logach? D:
A poza tym zero radości z używania cheatów, a jak chciałeś przetestować to trza było na offline spróbować D:
Topic Starter
Bass

fartownik wrote:

o_O http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=101025
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=70909
http://osu.ppy.sh/?p=profile&u=346320

dnext aktualnie się przyznał do błędu.

Hakeru Prismriver został wykreślony, ponieważ udowodnił że nie jest cheaterem linkując wideo.
fartownik
Niedługo zapewne dojdą takie osoby jak Cookiezi, ReimuSS, Rucker, Lemonwater, LyNch, Aenna (Cyborg), nomadop za haxowanie FL. I nie mówcie mi tutaj "ojejku, fartownik, ty głuptasie! oni są czyści! przecież wrzucili video nie pamjentashhh???". Chuj mnie to wali, wiem że oni czitują.
Ryohan
BTW: Bass po co tutaj to relacjonujesz? Nie lepiej żeby poczytać o tym w oryginalnym wątku? xD
Galkan
Cheatujące cipy, powinni być zbanowani z życia, a nie tylko z gry. Jak się nie umie grać, to potem ma się takie problemy.
Najbardziej mnie zdziwiła tam obecność dNextGen'a i LirsRosso, no ale cóż, życie.

fartownik wrote:

Niedługo zapewne dojdą takie osoby jak Cookiezi, ReimuSS, Rucker, Lemonwater, LyNch, Aenna (Cyborg), nomadop za haxowanie FL. I nie mówcie mi tutaj "ojejku, fartownik, ty głuptasie! oni są czyści! przecież wrzucili video nie pamjentashhh???". Chuj mnie to wali, wiem że oni czitują.
Cookiezi akurat nie oszukuje IIRC, LemonWater też (reszty nie kojarzę). A jeśli do nich masz wątpliwości, to obejrzyj sobie replay Lybydose'a na masterpiece, to jest dopiero impossible =D

Edit: Ciekawe czy WW kiedyś doczeka się bana za to multikonciartswo (nie cheat, ale w końcu też łamie regulamin).
Kubu
lemon na pewno nie cheatuje, to jeden z najlepszych graczy nietabletowych ; ]
to że lirs czituje przeczuwałem... z nim prawie jak z hyt'em było, ziomek zawsze na trudniejszych mapach miał acc 93/94% a tu nagle na bardziej wyjebanych mapach acc 99 ;3 do tego hiddenuje piosenki za 2-3 razem !
fartownik

Galkan92 wrote:

Cookiezi akurat nie oszukuje IIRC, LemonWater też (reszty nie kojarzę).

kuburaczek wrote:

lemon na pewno nie cheatuje, to jeden z najlepszych graczy nietabletowych ; ]
Emm, skąd wiecie? ;o Bo wam powiedzieli? :D Nie trzeba "czitować" (tj. zmieniać DLL) żeby faktycznie oszukuwać. Istnieją też inne sposoby NIE DO WYKRYCIA przez peppyego czy devów, których oni na używają. Chyba, że peppy umieści kamery w ich chatach, to wtedy byłoby git ;d
klubek
nie wiem jak z innymi osobami na tej liście

ale.. co do LirsRosso byłem pewny od razu, podobna sprawa jak z hytem
china jakoś tak zawsze D:
co do Cookieziego nie jestem pewny, wiele razy go specuje i widzę jak się stara wszytko przełazić z modami, tak samo Lybydose (on tego masterpiec'a codziennie grał ^^)
w 100% nigdy pewni nie będziemy :|

oj akx akx xD
Piotrekol
Chyba, że peppy umieści kamery w ich chatach, to wtedy byłoby git ;d
Go do it! :D
FL hack może być nie do wykrycia- 2 kompy na obydwóch włączasz osu- podłączasz do myszy urządzenie(fizyczne) "kopiujące" ruchy na 2 kompy na jednym włączasz FL a na drugim nic+ tryb offline i go :<
fartownik

Piotrekol wrote:

Chyba, że peppy umieści kamery w ich chatach, to wtedy byłoby git ;d
Go do it! :D
FL hack może być nie do wykrycia- 2 kompy na obydwóch włączasz osu- podłączasz do myszy urządzenie(fizyczne) "kopiujące" ruchy na 2 kompy na jednym włączasz FL a na drugim nic+ tryb offline i go :<
wystarczy patrzeć na jeden ekran, na którym jest włączone osu! + relax mode, a jeździć myszką/tabletem podłączonym do drugiego z FL i go :3

to nie łatwe, ale wykonalne po paru próbach D:
Topic Starter
Bass

Galkan92 wrote:

Cheatujące cipy, powinni być zbanowani z życia, a nie tylko z gry. Jak się nie umie grać, to potem ma się takie problemy.
Najbardziej mnie zdziwiła tam obecność dNextGen'a i LirsRosso, no ale cóż, życie.

fartownik wrote:

Cookiezi akurat nie oszukuje IIRC, LemonWater też (reszty nie kojarzę). A jeśli do nich masz wątpliwości, to obejrzyj sobie replay Lybydose'a na masterpiece, to jest dopiero impossible =D

Edit: Ciekawe czy WW kiedyś doczeka się bana za to multikonciartswo (nie cheat, ale w końcu też łamie regulamin).

Powodzenia, Grabarz ma aż ponad 50 multi acc i jeszcze go nie zajebali.
Galkan

Bass-chan wrote:

Powodzenia, Grabarz ma aż ponad 50 multi acc i jeszcze go nie zajebali.
Nawet nie wiem kto to jest.
Ryohan
Ja nie wiem po co dywagować kto jest a kto nie cheaterem, proponuje zamknąć mordy i zobaczyć co dalej peppy będzie robił. Tyle moim zdaniem
twupack
Tym razem się z kimś zgodzę (wowowiwha! xD) Już dawno powinniście byli olać te fleszlajtowe cioty starające się za wszelką (jak nie myszką to języczkiem) cenę być no.1 na impossibleach... zwykły zabieg, by powiększyć swojego e-peniska... wszędzie takie głąby będą. Nie ma co nad nimi siedzieć.

Dziwie się tylko, że peppy nie poszedł zarabiać dalej i jeszcze nie udostępnił możliwych ułatwień za donaty... pewno sporo chinoli by się na to rzuciło ^^'
Ryohan
Ta, a potem i tak zrobić w chuja i banować = miliony chińskich samobójców.

Zamyka bo nie chce czytać większych głupot niż ta, którą przed chwilą napisałem xD
Please sign in to reply.

New reply