forum

system eliminacyjny w OWC 2015

posted
Total Posts
3
Topic Starter
Szymon27
Mam pewne pytanie które mnie nurtuje od tygodnia (z góry przepraszam za mój debilizm):
Otóż nie rozumiem tego, że kiedy jest tam na temacie o owc 2015 rozkład meczy to nie rozgarniam skąd ich tyle tam jest i co oznaczają te kolorki. Podziękowałbym gdyby ktoś chciałby mi to wytłumaczyć. :)
Ukami
Biały->Winner Bracket encounter->Mecz drużyn z drabinki wygranych (ta część drabinki na górze)
Zielony->Loser Bracket encounter->Mecz drużyn z drabinki przegranych (ta część drabinki na dole)
Czerwony->Encounter dependant on the result of Green->Mecze, które są zależne od tego jak pójdą mecze z drabinki przegranej.

W skrócie, te czerwone to są możliwe mecze zależnie od wyników. Dla przykładu, Niemcy vs Francja oraz Brazylia vs Norwegia są to mecze pewne (są na zielono), a na czerwone są następujące możliwości (są na czerwono):
  1. Niemcy wygrywają z Francją oraz Brazylia wygrywa z Norwegią = Niemcy vs Brazylia
  2. Niemcy wygrywają z Francją oraz Brazylia przegrywa z Norwegią = Niemcy vs Norwegia
  3. Niemcy przegrywają z Francją oraz Brazylia wygrywa z Norwegią = Francja vs Brazylia
  4. Niemcy przegrywają z Francją oraz Brazylia przegrywa z Norwegią = Francja vs Norwegia
Mam nadzieję, że teraz jest trochę bardziej zrozumiałe.
Topic Starter
Szymon27
Dzięki wielkie :)
Please sign in to reply.

New reply