forum

czułość myszki.

posted
Total Posts
10
Topic Starter
Szymon27
Witam wszystkich. Mam pytanie : czy opłaca się zwiększać czułość myszki podczas gry w osu? Bo z jednej strony na 3 gwiazdkowych mapach trochę nie nadążam ale z drugiej strony słyszałem że zwiększanie czułości to największy błąd jaki może popełnić początkujący. Więc jak to jest?
Rey
To nie ma sensu (nawet nie mów, że się nabrałeś na stary trolling macieja). Naucz się grać z jednym sensitivity.
sables
Nie opłaca się.
W D Gaster
Tablet kappa ᕙ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕗ
Opłaca sie jak nic. Zwiększaj co jakiś czas czułość a pewnego dnia będziesz szybszy niż Sonic

Gotta goł fast
maikuroPoni
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
MrDorian
Ja tam zwiększałem czułość i jakoś gram :^)
Advantan
Tak tylko dodam, że jesteś nikim.
Nikim w tej grze oczywiście, bo zaraz pobanują.
MrDorian
Jestem nikim? Spoko, zawsze o tym wiedziałem.Chciałem powiedzieć, że grając na większej czułości też można grać (jakoś). Wszystko to KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA :)
AmaiHachimitsu

MrDorian wrote:

Jestem nikim? Spoko, zawsze o tym wiedziałem.Chciałem powiedzieć, że grając na większej czułości też można grać (jakoś). Wszystko to KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA :)
i wygląd się nie liczy
i pieniądze szczęścia nie dają

Z tego co wiem to OP nie chce grać "jakoś" tylko lepiej niż teraz.
Zwiększyć czułość? Proszę bardzo, ale niech za tym pójdzie jakiś powód. Powodem NIE JEST płacz na zasadzie "nie nadążam", zwłaszcza gdy ktoś zaczyna dopiero grać a celem są mapy .... 3 gwiazdkowe.
Na eksperymentowanie przyjdzie czas, na ten moment ustaw w miarę optymalne ustawienia myszy i graj tylko na nich, szlifuj swojego skilla i sprawność oraz pamięć mięśniową.
Topic Starter
Szymon27

AmaiHachimitsu wrote:

Z tego co wiem to OP nie chce grać "jakoś" tylko lepiej niż teraz.
Zwiększyć czułość? Proszę bardzo, ale niech za tym pójdzie jakiś powód. Powodem NIE JEST płacz na zasadzie "nie nadążam", zwłaszcza gdy ktoś zaczyna dopiero grać a celem są mapy .... 3 gwiazdkowe.
Na eksperymentowanie przyjdzie czas, na ten moment ustaw w miarę optymalne ustawienia myszy i graj tylko na nich, szlifuj swojego skilla i sprawność oraz pamięć mięśniową.
Dzięki, teraz już rozumiem :)
Please sign in to reply.

New reply