Dzień dobry.
Czemu nie losowanie na rozpoczęcie wakacji? Łapcie klucze, bo nie mam co z nimi zrobić. Zapraszam do udziału, jak i do powiadomienia o niej swoich znajomych.
Koniec zapisów: 8.07.2015 23:59
Losowanie: 9.07.2015 na kanale http://www.twitch.tv/rey444xd3 o godzinie 18:00
Zgłoszenia wysyłacie do mnie, przez prywatną wiadomość na stronie lub in-game. Osoby zapisane można znaleźć tutaj
Czemu nie losowanie na rozpoczęcie wakacji? Łapcie klucze, bo nie mam co z nimi zrobić. Zapraszam do udziału, jak i do powiadomienia o niej swoich znajomych.
Koniec zapisów: 8.07.2015 23:59
Losowanie: 9.07.2015 na kanale http://www.twitch.tv/rey444xd3 o godzinie 18:00
Zgłoszenia wysyłacie do mnie, przez prywatną wiadomość na stronie lub in-game. Osoby zapisane można znaleźć tutaj
Nagrody
• Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~
• 2x The Clans - Saga of the Twins Deluxe Edition
• 2x Blue Rose
• 2x Super Chain Crusher Horizon
• 2x Project Root
• Card City Nights [Axor]
• Containment: The Zombie Puzzler [Axor]
• Dominique Pamplemousse [Axor]
• Eidolon [Axor]
• English Country Tune [Axor]
• Little Inferno [Axor]
• Metrocide [Axor]
• OTTTD [Axor]
• Showtime! [Axor]
• Spirited Heart Deluxe [Axor]
• The Blue Flamingo [Axor]
• The Nightmare Cooperative [Axor]
• Woah Dave! [Axor]
Łączna ilość nagród: 22(!)
• 2x The Clans - Saga of the Twins Deluxe Edition
• 2x Blue Rose
• 2x Super Chain Crusher Horizon
• 2x Project Root
• Card City Nights [Axor]
• Containment: The Zombie Puzzler [Axor]
• Dominique Pamplemousse [Axor]
• Eidolon [Axor]
• English Country Tune [Axor]
• Little Inferno [Axor]
• Metrocide [Axor]
• OTTTD [Axor]
• Showtime! [Axor]
• Spirited Heart Deluxe [Axor]
• The Blue Flamingo [Axor]
• The Nightmare Cooperative [Axor]
• Woah Dave! [Axor]
Łączna ilość nagród: 22(!)
Zasady
1. Zgłaszamy tylko siebie.
2. Na jedną grę przypada jedno losowanie. Po każdym losowaniu czekam 2minuty na wiadomość czy wylosowana osoba nie przyjmuje nagrody. Jeżeli dana osoba nie przyjmie nagrody, wraca ona do puli (nagroda, nie osoba, osoba zostaje skreślona z listy)
3. Po zakończeniu wszystkich losowań wysyłam wiadomość na stronie osu! do wybranych osób z informacją o wygranej. Lista wybrańców będzie spostowana w temacie na forum.
4. Nie przekazuję nagród osobom postronnym. Jeżeli chcecie dać komuś grę, zróbcie to sami.
5. Jeżeli liczba branych osób będzie mniejsza niż liczba ogólna nagród - losowanie nie odbędzie się.
6. Zastrzegam sobie prawo do wykluczania osób z losowania, jeżeli dana osoba będzie niemiła w stosunku do organizatora, jak i uczestników.
7. Nie ponoszę odpowiedzialności za niedziałające klucze/giftlinki.
2. Na jedną grę przypada jedno losowanie. Po każdym losowaniu czekam 2minuty na wiadomość czy wylosowana osoba nie przyjmuje nagrody. Jeżeli dana osoba nie przyjmie nagrody, wraca ona do puli (nagroda, nie osoba, osoba zostaje skreślona z listy)
3. Po zakończeniu wszystkich losowań wysyłam wiadomość na stronie osu! do wybranych osób z informacją o wygranej. Lista wybrańców będzie spostowana w temacie na forum.
4. Nie przekazuję nagród osobom postronnym. Jeżeli chcecie dać komuś grę, zróbcie to sami.
5. Jeżeli liczba branych osób będzie mniejsza niż liczba ogólna nagród - losowanie nie odbędzie się.
6. Zastrzegam sobie prawo do wykluczania osób z losowania, jeżeli dana osoba będzie niemiła w stosunku do organizatora, jak i uczestników.
7. Nie ponoszę odpowiedzialności za niedziałające klucze/giftlinki.
Podziękowania
sablesowi48 za podarowane klucze
Ukamiemu za ściągę w postaci swojego tematu
Axorowi za ogromny zastrzyk nagród (aż 13!)
Ukamiemu za ściągę w postaci swojego tematu
Axorowi za ogromny zastrzyk nagród (aż 13!)