[deleted]
To nie jest wina komputera, skoro ta mapa jako jedyna w całym osu! potrafi mi zrobić taki problem. Osobiście próbowałem wszystkiego - po usuwanie innych poziomów, wywalanie hitsoundów z plików mapy, wywalenie tła mapy, wyłączenie wszelkich dodatków i ni chuja nie ma jak tego zagrać bez lagów.Sveniie wrote:
Ah, te drewniane komputery. >_>
Oh, czyli to tak. Myślałam że to przez komputer xDHirikoshi wrote:
To nie jest wina komputera, skoro ta mapa jako jedyna w całym osu! potrafi mi zrobić taki problem. Osobiście próbowałem wszystkiego - po usuwanie innych poziomów, wywalanie hitsoundów z plików mapy, wywalenie tła mapy, wyłączenie wszelkich dodatków i ni chuja nie ma jak tego zagrać bez lagów.
Postaram się, ale nie wiem, będę chyba grać tę rundę turnieju na konwencie, sporo rzeczy dookoła może mnie rozpraszać, czuję że jeszcze przez to przegram ;;.AxorPL wrote:
To trzeba wygrać przed tiebreakerem, żeby mi komputer nie spłonął
Do trzech razy sztuka,by przegrać, w końcu oszczędzisz mi moje typyxDAxorPL wrote:
Też będę grał na konwencie, już po raz trzeci, jak dotąd zawsze wygrywałem
To może być ciekawy mecz, oboje na konwencie.AxorPL wrote:
Nie przegram, chcę zagrać ze Sveniie na żywo
Będzie śmiesznie, dlatego ja również postaram się wygrać. c:Kosmit wrote:
To może być ciekawy mecz, oboje na konwencie.AxorPL wrote:
Nie przegram, chcę zagrać ze Sveniie na żywo
Hmm nie można tego nazwać modlitwą bo to nie jest nie po bożemu :/ A tak btw to sataniści używają rytuałów żeby osiągnąć tego pokroju cele :^)Sveniie wrote:
Będzie śmiesznie, dlatego ja również postaram się wygrać. c:
ale przysięgam Axor, jak będę z Tobą grać to wynajmę osobę, która będzie stała obok twego stanowiska i cały czas modliła się: "missuj, missuj, missuj, missuj~"
Poprawione.Ukami wrote:
(Kosmit: Weź zmień nazwę tego map-poola bo nie wytrzymam, masz dwa razy półfinał)
a ja to co >.>AxorPL wrote:
Wcześniej nikt we mnie nie wierzył i wygrywałem, więc teraz może być odwrotnie
Dzięki Hiri, ale nie podrywaj mnieHirikoshi wrote:
ale masz sexy palce sfen ;p
Ja i tak dashuję wskazującym, ale to niewygodne z tym usztywnieniem ;;AxorPL wrote:
Kciukiem się całkiem dobrze dashuje
u stóp?sables48 wrote:
Ja jestem fanem Krzyśka i palców Sveniie.
Podejrzewam, że nigdy.AxorPL wrote:
Kiedy zostanie rozegrany zaległy mecz?
Przypominam, że to wampira nie było w środę, a w niedziele organizacja wiedziała że nie zagram wiec eloKrzysiek wrote:
Teoretycznie walkower Wampir 6 - 0 Hirikoshi :->.
Kochamy Axora jeszcze bardziej.Kosmit wrote:
Czas na małą niespodziankę od AxorPL, po zakończeniu wielkiego finału, przeprowadzone zostanie losowanie gier, w którym udział wezmą wszyscy uczestnicy turnieju, którzy nie opuścili żadnego swojego meczu.
Niedoczekanie twoje.Krzysiek wrote:
W praktyce mecz Wampir 6 - 0 Hirikoshi w bliżej nieokreślonym terminie :->.