Kensho Ono - ZERO [Osu|Taiko]

posted
Total Posts
171
show more
OzzyOzrock
Everything checks out now.

Taiko'd!
Prophecy

OzzyOzrock wrote:

Everything checks out now.

Taiko'd!
Thanks ozzy >w<
Surono
lol B^)
PatZar
lol, probably only me like this problem, Oni is too crowd with these triplets and so it doesn't sync or more like consistency with Muzukashii a bit and, that Oni is too easy to play probably should add more around 35+notes. Why Muzukashii only have 1 stream like this 01:21:395 (108,109,110) - ?
Prophecy

PatZar wrote:

lol, probably only me like this problem, Oni is too crowd with these triplets and so it doesn't sync or more like consistency with Muzukashii a bit and, that Oni is too easy to play probably should add more around 35+notes. Why Muzukashii only have 1 stream like this 01:21:395 (108,109,110) - ?
I think Muzukashii does not have enough 1/4.
Maybe adding some? I prefer you to add some in kiai part since kiai part should harder than normal part ;)

Also please remove the timing point in my Oni: 01:04:472
Topic Starter
Meow2
Okay, done :3
OzzyOzrock
The update is fine with me. I accepted it as it was because it reminded me of Nardo spread, but this works better I think heheh.
Prophecy
Meow2. your time to push the osu std diffs :)
Cerulean Veyron
Sorry If I was really late to reply to mods, but I've checked Ipas' and RVMathew's mod for my diff and almost applied EVERYTHING. I did some slight changes too.

Here's the updated diff for now http://puu.sh/jKiJP/9eba0ea8aa.rar
Topic Starter
Meow2
In case you didn't already know, the map's already updated
Prophecy

Meow2 wrote:

In case you didn't already know, the map's already updated
Find more osu! mod and call BN check this please!

awesome map >3
Prophecy
[Prophecy's Oni]

  1. 01:13:703 (431,432,433,434,435) - change back to ddddk
  2. 01:14:626 - add d
  3. 01:15:857 - add d


It should be okay since I checked this many time lol

osu file format v14

[General]
AudioFilename: ZERO.mp3
AudioLeadIn: 1500
PreviewTime: 54010
Countdown: 0
SampleSet: Normal
StackLeniency: 0.7
Mode: 1
LetterboxInBreaks: 0
WidescreenStoryboard: 0

[Editor]
DistanceSpacing: 1
BeatDivisor: 4
GridSize: 8
TimelineZoom: 1.5

[Metadata]
Title:ZERO
TitleUnicode:ZERO
Artist:Kensho Ono
ArtistUnicode:小野賢章
Creator:Meow2
Version:Prophecy's Oni
Source:黒子のバスケ
Tags:Kuroko no Basuke Anime Opening 3rd Season Teiko Arc R・O・N Prophecy nadapan -Yuzuriha Gray Veyron
BeatmapID:705676
BeatmapSetID:311234

[Difficulty]
HPDrainRate:6
CircleSize:3
OverallDifficulty:5
ApproachRate:8
SliderMultiplier:1.3999999666214
SliderTickRate:1

[Events]
//Background and Video events
0,0,"Teiko.jpg",0,100
//Break Periods
//Storyboard Layer 0 (Background)
//Storyboard Layer 1 (Fail)
//Storyboard Layer 2 (Pass)
//Storyboard Layer 3 (Foreground)
//Storyboard Sound Samples

[TimingPoints]
472.453578138534,307.692307692308,4,1,0,90,1,0
54626,-100,4,1,0,90,0,1
74318,-100,4,1,0,90,0,0


[HitObjects]
256,192,472,5,0,0:0:0:0:
256,192,626,1,0,0:0:0:0:
256,192,780,1,8,0:0:0:0:
256,192,1087,1,0,0:0:0:0:
256,192,1241,1,8,0:0:0:0:
256,192,1395,1,0,0:0:0:0:
256,192,1472,1,0,0:0:0:0:
256,192,1549,1,0,0:0:0:0:
256,192,1703,1,8,0:0:0:0:
256,192,2010,1,8,0:0:0:0:
256,192,2164,1,0,0:0:0:0:
256,192,2318,1,8,0:0:0:0:
256,192,2472,1,8,0:0:0:0:
256,192,2626,1,0,0:0:0:0:
256,192,2933,1,0,0:0:0:0:
256,192,3087,1,0,0:0:0:0:
256,192,3241,1,8,0:0:0:0:
256,192,3549,1,0,0:0:0:0:
256,192,3703,1,8,0:0:0:0:
256,192,3857,1,0,0:0:0:0:
256,192,3933,1,0,0:0:0:0:
256,192,4010,1,0,0:0:0:0:
256,192,4164,1,8,0:0:0:0:
256,192,4472,1,8,0:0:0:0:
256,192,4626,1,0,0:0:0:0:
256,192,4780,1,8,0:0:0:0:
256,192,4933,1,8,0:0:0:0:
256,192,5087,1,0,0:0:0:0:
256,192,5395,1,4,0:0:0:0:
256,192,5703,1,0,0:0:0:0:
256,192,5857,1,0,0:0:0:0:
256,192,6010,1,8,0:0:0:0:
256,192,6164,1,0,0:0:0:0:
256,192,6318,1,8,0:0:0:0:
256,192,6626,1,8,0:0:0:0:
256,192,6933,1,0,0:0:0:0:
256,192,7087,1,0,0:0:0:0:
256,192,7241,1,8,0:0:0:0:
256,192,7395,1,0,0:0:0:0:
256,192,7549,1,8,0:0:0:0:
256,192,7856,1,8,0:0:0:0:
256,192,8010,1,0,0:0:0:0:
256,192,8087,1,0,0:0:0:0:
256,192,8164,1,8,0:0:0:0:
256,192,8318,1,8,0:0:0:0:
256,192,8626,1,0,0:0:0:0:
256,192,8780,1,8,0:0:0:0:
256,192,8933,1,0,0:0:0:0:
256,192,9241,1,8,0:0:0:0:
256,192,9395,1,0,0:0:0:0:
256,192,9549,1,0,0:0:0:0:
256,192,9626,1,0,0:0:0:0:
256,192,9703,1,8,0:0:0:0:
256,192,9856,1,0,0:0:0:0:
256,192,10010,1,8,0:0:0:0:
256,192,10318,1,4,0:0:0:0:
256,192,10626,1,8,0:0:0:0:
256,192,10933,1,8,0:0:0:0:
256,192,11087,1,0,0:0:0:0:
256,192,11241,1,8,0:0:0:0:
256,192,11395,1,0,0:0:0:0:
256,192,11472,1,0,0:0:0:0:
256,192,11549,1,8,0:0:0:0:
256,192,11703,1,0,0:0:0:0:
256,192,11857,1,8,0:0:0:0:
256,192,12164,1,8,0:0:0:0:
256,192,12318,1,0,0:0:0:0:
256,192,12395,1,0,0:0:0:0:
256,192,12472,1,8,0:0:0:0:
256,192,12780,1,8,0:0:0:0:
256,192,12933,1,0,0:0:0:0:
256,192,13010,1,0,0:0:0:0:
256,192,13087,1,0,0:0:0:0:
256,192,13241,1,8,0:0:0:0:
256,192,13549,1,0,0:0:0:0:
256,192,13703,1,8,0:0:0:0:
256,192,13857,1,0,0:0:0:0:
256,192,14010,1,8,0:0:0:0:
256,192,14164,1,8,0:0:0:0:
256,192,14318,1,0,0:0:0:0:
256,192,14472,1,0,0:0:0:0:
256,192,14626,1,8,0:0:0:0:
256,192,14780,1,0,0:0:0:0:
256,192,14933,1,8,0:0:0:0:
256,192,15087,1,0,0:0:0:0:
256,192,15241,1,4,0:0:0:0:
256,192,15549,1,8,0:0:0:0:
256,192,15857,1,8,0:0:0:0:
256,192,16010,1,0,0:0:0:0:
256,192,16318,1,8,0:0:0:0:
256,192,16472,1,0,0:0:0:0:
256,192,16626,1,0,0:0:0:0:
256,192,16779,1,8,0:0:0:0:
256,192,17087,1,8,0:0:0:0:
256,192,17164,1,0,0:0:0:0:
256,192,17241,1,0,0:0:0:0:
256,192,17395,1,8,0:0:0:0:
256,192,17702,1,4,0:0:0:0:
256,192,18010,1,0,0:0:0:0:
256,192,18164,1,12,0:0:0:0:
256,192,18626,1,4,0:0:0:0:
256,192,18933,1,0,0:0:0:0:
256,192,19087,1,12,0:0:0:0:
256,192,19549,1,12,0:0:0:0:
256,192,19703,1,4,0:0:0:0:
256,192,20010,1,0,0:0:0:0:
256,192,20164,1,4,0:0:0:0:
256,192,20472,1,8,0:0:0:0:
256,192,20626,1,0,0:0:0:0:
256,192,20780,1,0,0:0:0:0:
256,192,20933,1,0,0:0:0:0:
256,192,21087,1,8,0:0:0:0:
256,192,21395,1,0,0:0:0:0:
256,192,21549,1,8,0:0:0:0:
256,192,21703,1,0,0:0:0:0:
256,192,22010,1,8,0:0:0:0:
256,192,22164,1,0,0:0:0:0:
256,192,22241,1,0,0:0:0:0:
256,192,22318,1,8,0:0:0:0:
256,192,22472,1,0,0:0:0:0:
256,192,22625,1,0,0:0:0:0:
256,192,22780,1,0,0:0:0:0:
256,192,22933,1,8,0:0:0:0:
256,192,23241,1,8,0:0:0:0:
256,192,23395,1,0,0:0:0:0:
256,192,23472,1,0,0:0:0:0:
256,192,23549,1,8,0:0:0:0:
256,192,23703,1,0,0:0:0:0:
256,192,23857,1,0,0:0:0:0:
256,192,24010,1,8,0:0:0:0:
256,192,24164,1,8,0:0:0:0:
256,192,24472,1,0,0:0:0:0:
256,192,24626,1,0,0:0:0:0:
256,192,24779,1,8,0:0:0:0:
256,192,25087,1,0,0:0:0:0:
256,192,25395,1,8,0:0:0:0:
256,192,25703,1,0,0:0:0:0:
256,192,25780,1,0,0:0:0:0:
256,192,25857,1,0,0:0:0:0:
256,192,25933,1,0,0:0:0:0:
256,192,26010,1,8,0:0:0:0:
256,192,26318,1,0,0:0:0:0:
256,192,26472,1,0,0:0:0:0:
256,192,26549,1,0,0:0:0:0:
256,192,26625,1,8,0:0:0:0:
256,192,26780,1,0,0:0:0:0:
256,192,26857,1,0,0:0:0:0:
256,192,26933,1,8,0:0:0:0:
256,192,27087,1,0,0:0:0:0:
256,192,27241,1,8,0:0:0:0:
256,192,27549,1,0,0:0:0:0:
256,192,27857,1,8,0:0:0:0:
256,192,28010,1,0,0:0:0:0:
256,192,28164,1,0,0:0:0:0:
256,192,28241,1,0,0:0:0:0:
256,192,28318,1,8,0:0:0:0:
256,192,28472,1,0,0:0:0:0:
256,192,28626,1,4,0:0:0:0:
256,192,28933,1,12,0:0:0:0:
256,192,29241,1,12,0:0:0:0:
256,192,29549,1,0,0:0:0:0:
256,192,29626,1,0,0:0:0:0:
256,192,29703,1,8,0:0:0:0:
256,192,30010,1,4,0:0:0:0:
256,192,30318,1,8,0:0:0:0:
256,192,30472,1,0,0:0:0:0:
256,192,30780,1,0,0:0:0:0:
256,192,30933,1,8,0:0:0:0:
256,192,31087,1,0,0:0:0:0:
256,192,31395,1,8,0:0:0:0:
256,192,31549,1,0,0:0:0:0:
256,192,31703,1,0,0:0:0:0:
256,192,31857,1,8,0:0:0:0:
256,192,32164,1,8,0:0:0:0:
256,192,32472,1,0,0:0:0:0:
256,192,32780,1,8,0:0:0:0:
256,192,32933,1,0,0:0:0:0:
256,192,33241,1,0,0:0:0:0:
256,192,33395,1,8,0:0:0:0:
256,192,33549,1,0,0:0:0:0:
256,192,33857,1,8,0:0:0:0:
256,192,34010,1,0,0:0:0:0:
256,192,34164,1,8,0:0:0:0:
256,192,34241,1,8,0:0:0:0:
256,192,34318,1,8,0:0:0:0:
256,192,34472,1,8,0:0:0:0:
256,192,34626,1,0,0:0:0:0:
256,192,34780,1,0,0:0:0:0:
256,192,34933,1,8,0:0:0:0:
256,192,35241,1,0,0:0:0:0:
256,192,35549,1,0,0:0:0:0:
256,192,35703,1,0,0:0:0:0:
256,192,35857,1,8,0:0:0:0:
256,192,36164,1,8,0:0:0:0:
256,192,36241,1,0,0:0:0:0:
256,192,36318,1,0,0:0:0:0:
256,192,36472,1,8,0:0:0:0:
256,192,36780,1,0,0:0:0:0:
256,192,36856,1,0,0:0:0:0:
256,192,36933,1,8,0:0:0:0:
256,192,37087,1,0,0:0:0:0:
256,192,37395,1,8,0:0:0:0:
256,192,37549,1,0,0:0:0:0:
256,192,37703,1,8,0:0:0:0:
256,192,38010,1,0,0:0:0:0:
256,192,38087,1,0,0:0:0:0:
256,192,38164,1,0,0:0:0:0:
256,192,38318,1,8,0:0:0:0:
256,192,38626,1,8,0:0:0:0:
256,192,38780,1,0,0:0:0:0:
256,192,38857,1,0,0:0:0:0:
256,192,38933,1,0,0:0:0:0:
256,192,39087,1,0,0:0:0:0:
256,192,39241,1,8,0:0:0:0:
256,192,39549,1,12,0:0:0:0:
256,192,39857,1,4,0:0:0:0:
256,192,40010,1,8,0:0:0:0:
256,192,40318,1,0,0:0:0:0:
256,192,40472,1,8,0:0:0:0:
256,192,40780,1,8,0:0:0:0:
256,192,40933,1,0,0:0:0:0:
256,192,41241,1,8,0:0:0:0:
256,192,41395,1,0,0:0:0:0:
256,192,41703,1,8,0:0:0:0:
256,192,42010,1,12,0:0:0:0:
256,192,42318,1,8,0:0:0:0:
256,192,42472,1,0,0:0:0:0:
256,192,42549,1,0,0:0:0:0:
256,192,42626,1,0,0:0:0:0:
256,192,42780,1,8,0:0:0:0:
256,192,43087,1,0,0:0:0:0:
256,192,43241,1,8,0:0:0:0:
256,192,43395,1,0,0:0:0:0:
256,192,43703,1,0,0:0:0:0:
256,192,43857,1,8,0:0:0:0:
256,192,44164,1,8,0:0:0:0:
256,192,44472,1,0,0:0:0:0:
256,192,44780,1,4,0:0:0:0:
256,192,44933,1,8,0:0:0:0:
256,192,45241,1,4,0:0:0:0:
256,192,45395,1,8,0:0:0:0:
256,192,45703,1,12,0:0:0:0:
256,192,45857,1,0,0:0:0:0:
256,192,46164,1,12,0:0:0:0:
256,192,46318,1,0,0:0:0:0:
256,192,46626,1,8,0:0:0:0:
256,192,46933,1,8,0:0:0:0:
256,192,47087,1,0,0:0:0:0:
256,192,47241,1,8,0:0:0:0:
256,192,47395,1,0,0:0:0:0:
256,192,47549,1,0,0:0:0:0:
256,192,47703,1,8,0:0:0:0:
256,192,47857,1,0,0:0:0:0:
256,192,48010,1,0,0:0:0:0:
256,192,48164,1,8,0:0:0:0:
256,192,48472,1,0,0:0:0:0:
256,192,48780,1,8,0:0:0:0:
256,192,48933,1,8,0:0:0:0:
256,192,49087,1,0,0:0:0:0:
256,192,49395,1,8,0:0:0:0:
256,192,49703,1,0,0:0:0:0:
256,192,49857,1,0,0:0:0:0:
256,192,49933,1,0,0:0:0:0:
256,192,50010,1,0,0:0:0:0:
256,192,50164,1,0,0:0:0:0:
256,192,50318,1,8,0:0:0:0:
256,192,50472,1,8,0:0:0:0:
256,192,50549,1,8,0:0:0:0:
256,192,50626,1,8,0:0:0:0:
256,192,50780,1,8,0:0:0:0:
256,192,50933,1,0,0:0:0:0:
256,192,51087,1,0,0:0:0:0:
256,192,51164,1,0,0:0:0:0:
256,192,51241,1,0,0:0:0:0:
256,192,51395,1,0,0:0:0:0:
256,192,51549,1,8,0:0:0:0:
256,192,51703,1,0,0:0:0:0:
256,192,51780,1,0,0:0:0:0:
256,192,51857,1,0,0:0:0:0:
256,192,52010,1,0,0:0:0:0:
256,192,52164,1,12,0:0:0:0:
256,192,52472,1,4,0:0:0:0:
256,192,52626,1,12,0:0:0:0:
256,192,52933,1,4,0:0:0:0:
256,192,53087,1,12,0:0:0:0:
256,192,53241,1,8,0:0:0:0:
256,192,53318,1,0,0:0:0:0:
256,192,53395,1,0,0:0:0:0:
256,192,53549,1,0,0:0:0:0:
256,192,53703,1,0,0:0:0:0:
256,192,53933,1,0,0:0:0:0:
256,192,54010,1,0,0:0:0:0:
256,192,54164,1,0,0:0:0:0:
256,192,54318,1,0,0:0:0:0:
256,192,54395,1,0,0:0:0:0:
256,192,54472,1,0,0:0:0:0:
256,192,54549,1,0,0:0:0:0:
256,192,54626,1,8,0:0:0:0:
256,192,54780,1,0,0:0:0:0:
256,192,54933,1,0,0:0:0:0:
256,192,55010,1,0,0:0:0:0:
256,192,55087,1,8,0:0:0:0:
256,192,55241,1,8,0:0:0:0:
256,192,55318,1,0,0:0:0:0:
256,192,55395,1,0,0:0:0:0:
256,192,55549,1,8,0:0:0:0:
256,192,55703,1,0,0:0:0:0:
256,192,55857,1,0,0:0:0:0:
256,192,56164,1,8,0:0:0:0:
256,192,56318,1,0,0:0:0:0:
256,192,56472,1,8,0:0:0:0:
256,192,56549,1,0,0:0:0:0:
256,192,56626,1,0,0:0:0:0:
256,192,56780,1,8,0:0:0:0:
256,192,56933,1,0,0:0:0:0:
256,192,57010,1,0,0:0:0:0:
256,192,57087,1,8,0:0:0:0:
256,192,57395,1,8,0:0:0:0:
256,192,57549,1,0,0:0:0:0:
256,192,57703,1,8,0:0:0:0:
256,192,57780,1,8,0:0:0:0:
256,192,57857,1,0,0:0:0:0:
256,192,57933,1,0,0:0:0:0:
256,192,58010,1,8,0:0:0:0:
256,192,58318,1,0,0:0:0:0:
256,192,58626,1,0,0:0:0:0:
256,192,58780,1,0,0:0:0:0:
256,192,58933,1,8,0:0:0:0:
256,192,59010,1,0,0:0:0:0:
256,192,59087,1,0,0:0:0:0:
256,192,59164,1,0,0:0:0:0:
256,192,59241,1,8,0:0:0:0:
256,192,59395,1,0,0:0:0:0:
256,192,59472,1,0,0:0:0:0:
256,192,59549,1,8,0:0:0:0:
256,192,59703,1,8,0:0:0:0:
256,192,59780,1,0,0:0:0:0:
256,192,59857,1,8,0:0:0:0:
256,192,60010,1,0,0:0:0:0:
256,192,60164,1,8,0:0:0:0:
256,192,60241,1,0,0:0:0:0:
256,192,60318,1,0,0:0:0:0:
256,192,60472,1,8,0:0:0:0:
256,192,60780,1,12,0:0:0:0:
256,192,61087,1,0,0:0:0:0:
256,192,61164,1,0,0:0:0:0:
256,192,61241,1,0,0:0:0:0:
256,192,61395,1,8,0:0:0:0:
256,192,61549,1,0,0:0:0:0:
256,192,61703,1,8,0:0:0:0:
256,192,61857,1,0,0:0:0:0:
256,192,61933,1,0,0:0:0:0:
256,192,62010,1,8,0:0:0:0:
256,192,62164,1,0,0:0:0:0:
256,192,62318,1,8,0:0:0:0:
256,192,62472,1,0,0:0:0:0:
256,192,62549,1,0,0:0:0:0:
256,192,62626,1,8,0:0:0:0:
256,192,62780,1,0,0:0:0:0:
256,192,62933,1,8,0:0:0:0:
256,192,63087,1,8,0:0:0:0:
256,192,63241,1,0,0:0:0:0:
256,192,63318,1,0,0:0:0:0:
256,192,63395,1,0,0:0:0:0:
256,192,63472,1,0,0:0:0:0:
256,192,63549,1,8,0:0:0:0:
256,192,63857,1,0,0:0:0:0:
256,192,64164,1,8,0:0:0:0:
256,192,64472,1,4,0:0:0:0:
256,192,64626,1,0,0:0:0:0:
256,192,64703,1,0,0:0:0:0:
256,192,64780,1,8,0:0:0:0:
256,192,64933,1,0,0:0:0:0:
256,192,65087,1,8,0:0:0:0:
256,192,65241,1,0,0:0:0:0:
256,192,65318,1,0,0:0:0:0:
256,192,65395,1,8,0:0:0:0:
256,192,65549,1,0,0:0:0:0:
256,192,65703,1,8,0:0:0:0:
256,192,66010,1,0,0:0:0:0:
256,192,66318,1,8,0:0:0:0:
256,192,66395,1,0,0:0:0:0:
256,192,66472,1,0,0:0:0:0:
256,192,66625,1,8,0:0:0:0:
256,192,66779,1,0,0:0:0:0:
256,192,66856,1,0,0:0:0:0:
256,192,66933,1,8,0:0:0:0:
256,192,67087,1,0,0:0:0:0:
256,192,67241,1,8,0:0:0:0:
256,192,67549,1,8,0:0:0:0:
256,192,67626,1,8,0:0:0:0:
256,192,67703,1,0,0:0:0:0:
256,192,67857,1,8,0:0:0:0:
256,192,68010,1,0,0:0:0:0:
256,192,68164,1,8,0:0:0:0:
256,192,68472,1,0,0:0:0:0:
256,192,68780,1,8,0:0:0:0:
256,192,68933,1,8,0:0:0:0:
256,192,69010,1,0,0:0:0:0:
256,192,69087,1,0,0:0:0:0:
256,192,69241,1,8,0:0:0:0:
256,192,69395,1,4,0:0:0:0:
256,192,69549,1,0,0:0:0:0:
256,192,69626,1,0,0:0:0:0:
256,192,69703,1,8,0:0:0:0:
256,192,69857,1,0,0:0:0:0:
256,192,70010,1,8,0:0:0:0:
256,192,70164,1,0,0:0:0:0:
256,192,70241,1,0,0:0:0:0:
256,192,70318,1,8,0:0:0:0:
256,192,70472,1,0,0:0:0:0:
256,192,70626,1,8,0:0:0:0:
256,192,70933,1,0,0:0:0:0:
256,192,71241,1,8,0:0:0:0:
256,192,71395,1,0,0:0:0:0:
256,192,71549,1,0,0:0:0:0:
256,192,71626,1,0,0:0:0:0:
256,192,71703,1,0,0:0:0:0:
256,192,71780,1,0,0:0:0:0:
256,192,71857,1,8,0:0:0:0:
256,192,72010,1,0,0:0:0:0:
256,192,72164,1,0,0:0:0:0:
256,192,72318,1,8,0:0:0:0:
256,192,72626,1,0,0:0:0:0:
256,192,72780,1,8,0:0:0:0:
256,192,72934,1,0,0:0:0:0:
256,192,73088,1,8,0:0:0:0:
256,192,73242,1,0,0:0:0:0:
256,192,73395,1,8,0:0:0:0:
256,192,73549,1,0,0:0:0:0:
256,192,73703,1,0,0:0:0:0:
257,193,73780,1,0,0:0:0:0:
257,193,73857,1,0,0:0:0:0:
257,193,73933,1,0,0:0:0:0:
257,193,74010,1,8,0:0:0:0:
257,193,74318,1,4,0:0:0:0:
257,193,74626,1,0,0:0:0:0:
257,193,74933,1,8,0:0:0:0:
257,193,75241,1,8,0:0:0:0:
257,193,75549,1,4,0:0:0:0:
257,193,75857,1,0,0:0:0:0:
257,193,76164,1,8,0:0:0:0:
257,193,76780,1,4,0:0:0:0:
257,193,77395,1,0,0:0:0:0:
257,193,77703,1,8,0:0:0:0:
257,193,78010,1,4,0:0:0:0:
257,193,78318,1,0,0:0:0:0:
257,193,78626,1,0,0:0:0:0:
257,193,78703,1,0,0:0:0:0:
257,193,78780,1,0,0:0:0:0:
257,193,78857,1,0,0:0:0:0:
257,193,78933,1,8,0:0:0:0:
257,193,79087,1,0,0:0:0:0:
257,193,79241,1,8,0:0:0:0:
257,193,79395,1,8,0:0:0:0:
257,193,79549,1,0,0:0:0:0:
257,193,79703,1,0,0:0:0:0:
257,193,79857,1,8,0:0:0:0:
257,193,80011,1,8,0:0:0:0:
257,193,80165,1,0,0:0:0:0:
257,193,80319,1,0,0:0:0:0:
257,193,80472,1,8,0:0:0:0:
257,193,80626,1,8,0:0:0:0:
257,193,80780,1,0,0:0:0:0:
257,193,80934,1,0,0:0:0:0:
257,193,81087,1,8,0:0:0:0:
257,193,81241,1,8,0:0:0:0:
257,193,81395,1,8,0:0:0:0:
257,193,81472,1,0,0:0:0:0:
257,193,81549,1,0,0:0:0:0:
257,193,81703,1,8,0:0:0:0:
257,193,81857,1,0,0:0:0:0:
257,193,82010,1,8,0:0:0:0:
257,193,82087,1,0,0:0:0:0:
257,193,82164,1,0,0:0:0:0:
257,193,82472,1,8,0:0:0:0:
257,193,82780,1,0,0:0:0:0:
257,193,82933,1,8,0:0:0:0:
257,193,83010,1,8,0:0:0:0:
257,193,83087,1,8,0:0:0:0:
257,193,83241,1,8,0:0:0:0:
257,193,83549,1,0,0:0:0:0:
257,193,83626,1,0,0:0:0:0:
257,193,83703,1,0,0:0:0:0:
257,193,83857,1,8,0:0:0:0:
257,193,84164,1,4,0:0:0:0:
256,192,84318,8,0,89087,0:0:0:0:
Topic Starter
Meow2
Will update later
Prophecy

Meow2 wrote:

Will update later
Updated, thanks~
jyu
Hai! ok ini aslinya mod telat 6 bulan dari queue, ane minta maaf :(

[General]

  1. Add 'Cerulean Veyron' to Tags


[Easy]

  1. 00:10:318 (1,2) - ini saran aja sih hehe mending shape-nya dibikin beda biar ga sama persis kayak 00:05:395 (1,2) - contoh : http://puu.sh/mlEnh/092d2acb44.jpg , atau terserah agan mau kayak apa wkwkwk
  2. 00:22:626 (1) - mungkin digeser ke kiri biar flow-nya lebih enak? http://puu.sh/mlEuI/3883592b40.jpg
  3. 00:32:472 (1) - nazi blanket mod maap :( kalo slidernya digeser ke kanan satu grid, kayaknya blanketnya jadi lebih pas http://puu.sh/mlExQ/dd141482bf.jpg
  4. 00:50:933 (4) - diturunin dikit (mungkin 388|188) biar symmetry-nya lebih kerasa? http://puu.sh/mlEBz/71af08797f.jpg
  5. 00:59:549 (1) - kalo tambah hitsound finish di kepalanya slider gimana? soalnya di lagunya kedengeran suara cymbal gitu
  6. 01:09:395 (1,2,3) - ^


[Nacchan's Insane]

  1. 00:00:472 (1,2,3,4) - rhythm suggestion, because idk the current rhythm is kinda hard to read at first try for me lmao http://puu.sh/mlF00/623e5463ee.jpg also this rhythm is consistent with 00:02:933 (1) -
  2. 00:06:626 (4,5,1) - these perfect blanket feels sooooo goooooood
  3. 00:34:933 (1,2) - flow isnt really good here. my suggestion http://puu.sh/mlFey/c5a25b140c.jpg
  4. 01:06:318 (6) - maybe move this slider a bit to the left for better flow? http://puu.sh/mlFkT/27562bc77c.jpg
  5. 01:19:241 (4,1) - switch nc? because the music kinda changed from 01:19:241 (4) -

    overall, this diff is nice, but idk only suggestion based on my preference, i'd avoid small overlaps like these 00:04:164 (2,2) - 00:18:780 (4,1) - 00:36:780 (4,2) - 00:58:318 (3,2) -h


[Veyron's Insane]

  1. 00:28:626 (5) - how about adding nc to emphasis the music? since the drum is getting louder here

    dang thats all i can find in this diff :( sorryy


Hard and Insane are good, so yeah
anyway goodluck~
Topic Starter
Meow2
I'm back

jyu wrote:

Hai! ok ini aslinya mod telat 6 bulan dari queue, ane minta maaf :(

[General]

  1. Add 'Cerulean Veyron' to Tags
Done

[Easy]

  1. 00:10:318 (1,2) - ini saran aja sih hehe mending shape-nya dibikin beda biar ga sama persis kayak 00:05:395 (1,2) - contoh : http://puu.sh/mlEnh/092d2acb44.jpg , atau terserah agan mau kayak apa wkwkwk No change
  2. 00:22:626 (1) - mungkin digeser ke kiri biar flow-nya lebih enak? http://puu.sh/mlEuI/3883592b40.jpg No change
  3. 00:32:472 (1) - nazi blanket mod maap :( kalo slidernya digeser ke kanan satu grid, kayaknya blanketnya jadi lebih pas http://puu.sh/mlExQ/dd141482bf.jpg Aku geser ke x: 48, ke fix nggak ya?
  4. 00:50:933 (4) - diturunin dikit (mungkin 388|188) biar symmetry-nya lebih kerasa? http://puu.sh/mlEBz/71af08797f.jpg Bagian ini di remap
  5. 00:59:549 (1) - kalo tambah hitsound finish di kepalanya slider gimana? soalnya di lagunya kedengeran suara cymbal gitu Done
  6. 01:09:395 (1,2,3) - ^ ^


Hard and Insane are good, so yeah
anyway goodluck~
Makasih modnya!

Itu Nacchan's Insane maksudnya diff normal?
Prophecy

Meow2 wrote:

I'm back

jyu wrote:

Hai! ok ini aslinya mod telat 6 bulan dari queue, ane minta maaf :(

[General]

  1. Add 'Cerulean Veyron' to Tags
Done

[Easy]

  1. 00:10:318 (1,2) - ini saran aja sih hehe mending shape-nya dibikin beda biar ga sama persis kayak 00:05:395 (1,2) - contoh : http://puu.sh/mlEnh/092d2acb44.jpg , atau terserah agan mau kayak apa wkwkwk No change
  2. 00:22:626 (1) - mungkin digeser ke kiri biar flow-nya lebih enak? http://puu.sh/mlEuI/3883592b40.jpg No change
  3. 00:32:472 (1) - nazi blanket mod maap :( kalo slidernya digeser ke kanan satu grid, kayaknya blanketnya jadi lebih pas http://puu.sh/mlExQ/dd141482bf.jpg Aku geser ke x: 48, ke fix nggak ya?
  4. 00:50:933 (4) - diturunin dikit (mungkin 388|188) biar symmetry-nya lebih kerasa? http://puu.sh/mlEBz/71af08797f.jpg Bagian ini di remap
  5. 00:59:549 (1) - kalo tambah hitsound finish di kepalanya slider gimana? soalnya di lagunya kedengeran suara cymbal gitu Done
  6. 01:09:395 (1,2,3) - ^ ^


Hard and Insane are good, so yeah
anyway goodluck~
Makasih modnya!

Itu Nacchan's Insane maksudnya diff normal?
you forget to kudos~!!!
Topic Starter
Meow2
Oops, I forgot about that...

Okay done
Prophecy

Meow2 wrote:

Oops, I forgot about that...

Okay done
find BN to check it, seems fine!~
Surono
halo halo :-D
show more
Please sign in to reply.

New reply