Witam. Chciałem ostatnio wspomóc osu! przez sms'a jednak kiedy wpisuje mój nr, i wybieram sieć podświetla się na czerwono z napisem "No available payment options" Wie ktoś może o co chodzi?
to się zgadza, jednak niektórzy mają umowy na doładowania i co miesiąc muszę doładowywać np. 30zł i z tego zostaje im co miesiąc 15zł więc po 3 miesiącach jest jakieś 40zł nadwyżki na koncie i nie ma co z tym zrobić bo wybierać i tak sie nie opłaca. Przypuszczam że o to chodzi.
Ogólnie chodzi o to, że kiedy chcesz kupić supporta sms-em, to by peppy dostał dokładnie tyle samo pieniędzy ile by dostał jeżeli kupiłbyś go np. przelewem, to cena jaką musisz zapłacić poprzez sms-a jest o wiele większa.
Iirc opcja była dostępna 2-3 miesiące temu, teraz nie wiem czemu znowu nie działa. Ukami, generalnie jak ktoś nie ma na co wydawać pieniędzy z konta na telefonie a ma wspomnianą umowę to moim zdaniem lepiej wydać to na coś co ci się może w jakikolwiek sposób przydać niż żeby gniło. Nawet jeśli sę to nie opłaca.